October 27, 201015 yr comment_61961 Al meu s-a simtzit mult mai bine azi asa ca , pe la 9.00 zice: Ce-ar fi sa mergem la Bonn sa-mi fac pasaportul ca expira intr-o luna? Am impachetat iute tot ce trebuia , i-am dat sa pape la fata chiar daca era inainte de vreme si am plecat. 2 ore de drum. Tare cuminte a fost. Cat timp a fost tati la consulat ne-am schimbat ( in masina ) , am papat....a venit tati , iar am plecat. Am fost la o gradinarie mare de langa Köln sa luam niste plante...( am avut caruciorul in masina). Pe drum inapoi a mai facut nani , s-a mai jucat cu ursuletzii de la Maxi-Cosi.....Cand am vazut ca-i cumninte am zis hai sa trecem iute si pe la nasa-sa la spital ca a nascut , sa-l vedem pe BB.... Din pacate am prins Stau si a facut vreo 10 min de show in masina ca o apucase foamea , am oprit in parcae , am papat....nu mult , ca daca nu-i dai la timp e beleidigt si nu mai vrea...asa ca nu i-a ajuns pt multa vreme si inainte de a ajunge acasa inca 10 min de show... Concluzia: daca veneam direct acasa, ar fi fost perfect. Am cam exagerat. Insa , e bine de stiut ca putem pleca undeva cu ea cu masina. A fost doar o incercare. Acum sa gasim ritmul...sa vedem cat sa conducem , la cat timp sa oprim..... Mai asteptam o vreme si apoi mergem un weekend undeva , nu departe, dar vrem sa vedem cum reactzioneaza cand trebuie sa doarma altundeva. Oricum , inainte vreau sa o culc o noapte-doua in patutzul de voiaj......sa vedem cum va fi. Report
October 28, 201015 yr comment_62005 patutul de voiaj? asta il am eu , se desface in 2 timpi si 3 miscari , chiar si eu pot sa-l desfac!!! Si nu ocupa loc. Report
October 28, 201015 yr comment_62006 Si noi l-am avut exact ca asta si l-am dat nou ca nu l-am folosit deloc Report
October 28, 201015 yr comment_62008 Si noi l-am avut exact ca asta si l-am dat nou ca nu l-am folosit deloc De ce? N-ai avut nevoie sau n-a vrut BB sa doarma-n el? Report
October 28, 201015 yr comment_62010 Pai cind eram in deplasare a dormit mereu in pat cu noi, l-am deschis intr-o vreme sa-l folosesc drept box, asa se cheama aici cel care e ca un pat dar in care il pui sa se joace doar. Fundul e tare si se simt barele de dedesubt, ca salteluta lui e subtirica, trebuia pusa o saltea mai mare care mi se pare ca nu intra asa ca a stat ani de zile impachetat frumos in geanta lui si apoi nici nu mai tin minte cui l-am dat. N-a fost paguba pentru ca il primisem cadou de la vecini Report
October 28, 201015 yr comment_62029 Exista saltetutze pt el , extra, pt ce care nu dorm pe saltea tare. A mea nici nu vrea sa auda sa stea intinsa langa mine , o mai puneam inainte dimineatza ca sa mai doarma ca ma trezea la 5-6 si gata era cu somnul . Acum am obisnuit-o si mai doarme pana pe la 7 sau 8 . Uite saltelutza: Report
October 28, 201015 yr comment_62079 patutul de voiaj? asta il am eu , se desface in 2 timpi si 3 miscari , chiar si eu pot sa-l desfac!!! Si nu ocupa loc. dar stiu ca fata ta are un trusou ... Nimic nu iti lipseste! Report
October 28, 201015 yr comment_62080 fetita mea doarme in mijlocul patului nostru ... dimineata si toata ziulica daca o las ... pana pe dupa amiaza cand nu mai are ea somn si incepe agitatia ...1-2 dati am dormit si cu ea in pat Report
October 29, 201015 yr comment_62187 dar stiu ca fata ta are un trusou ... Nimic nu iti lipseste! Daniella , eu stau la 1500 de km de familie.....si ma gandesc la drumuri...si nemtzii sunt si campioni la concedii Am primit leagan de la vecina , e babysitter-ul perfect!!!! D-ala de la Fisher Price . Scriu pe scurt....azi am fost la vaccin.....e cam nasol. Report
October 30, 201015 yr comment_62201 Sa revin: ieri facuram vaccinele , p-ala care se bea abia si abia o vrut sa-l inghita.... Doctorul ne-a spus ca daca o doare ceva sa-i dai paracetamol supozitoare, daca are febra 38,5 iar....si daca are 39 sa mergem cu ea la spital. Si ca o sa doarma mai mult , in mod normal. A fost OK pana ieri dupa-masa , numai ca a mancat tot cate putzin si des ....la 4 si ceva a inceput scandalul. Eu am crezut ca-i e foame , apoi ca are colici...pana m-a dezmeticit tat'su ca sa-i dam un supozitor....mama , ce-a urlat. Abia si abia am linistit-o , dupa mai mult de o ora!!!!S-a culcat nemancata si a suspinat intruna in somn!. Pe la 10 a papat iar ( ea papa numai pe la 12 si dimineatza), apoi la 4.30 si la 7.30 a fost sus. A mai stat cu tat-su in pat vreo juma de ora si atat. Acum iar e maraita , a mancat la 9.00 , dar nu ca lumea.... Doctorul a zis ca dureaza 2 zile....mai mult nu. Azi suntem invitatzi la ziua lu' cumnatu' , sper sa fie nepotu' in toane bune si sa nu urle!!! Report
October 30, 201015 yr comment_62211 Ce leagan fain si eu asi sta asa de cuminte acolo... Sper sa fie in toane bune nepotelul,sa ne povestesti cum a fost... Report
October 30, 201015 yr comment_62214 Geany , asa cuminte sta...si se uita la pestii aia care se invart....Fata vecinilor s-a leganat in el pana la 3 ani jumate , acum vreo luna a intebat-o maica-sa daca nu vrea sa-l dea la baby Elena si cum fata e innebunita dupa asta mica ,a zis DA . Normal merge cu baterii , dar pe asta l-a pus vecinul la curent si n-ai nici o treaba Report
November 3, 201015 yr Author comment_62826 Eu de intrat intru in fiecare zi da nu prea ma lasa prislea sa postez, da so face el mare si o sa am mai mult timp pt mine. Report
November 5, 201015 yr comment_63130 Mai , da' chiar , unde o fi Daniella? Si de Floare Albastra ce stitzi??? Noi am fost ieri la shopinguit amandoua , am fost de la 9 jumate la 4 jumate pe drumuri , in Frankfurt TOATE lifturile stricate la S-Bahn....am iesit noi cumva la supraftaza , pe scarile rulante. Am imbracat fata prea gros , cum am intrat in Karstadt ne-am dus fugutza la camera de schimbat si ne-am dezbracat , o imbracasem ca pe mos gerila , saraca.... Am stat 5 minute cu o prietena jos si desi desfacusem carutzul si ii desfacusem si salopeta , s-a imbujorat toata!!! Ma laud ca am fata mare , am desfacut carutzul bine si s-a uitat de acolo peste tot...i-a placut la shopinguit A mancat o singura data ,la 12.00, dar 5 portzii!!!! Cand am ajuns acasa am pus-o in Schaukel si cand a vazut pestii era atat de bucuroasa , chiuia!!!! Apoi am dus-o la ea in camera si am pus-o in patutz pana i-am pregatit apa ( am facut o baie scurta ca transpirase pe drum o leaca) nu i-a pasat ca are pemparsul plin ( de obicei cand pute incepe sa tzipe ca vrea schimbata) , s-a jucat cu ursii de deasupra patului...tzipa frate la ei de numa' I-a fost dor de casa , de jucariile ei......... Report
November 5, 201015 yr Author comment_63137 De floare albastra nu stiu nik, stiu ca are DPN pe 7noiembrie da cine stie poate e cu bebe in brate .Pisoi, nici ea nu a mai intrat da sper sa intre si asa din cind in cind, poate cind incepe lucruSi eu am fost ieri cu patrick la cumparaturi da am luat numa de mincare si nu am stat prea mult ca nu ia convenit si a cam scirtzit, eu de regula nu ii imbrac gros decit cind mergem la plimbare si e frig afara. Report
November 5, 201015 yr Author comment_63139 Patrick si-a descoperit minuta si de vreo 2saptamini o studiaza Report
November 5, 201015 yr comment_63147 Bravo Simo' pup fata mare si frumoasa, si pe Patrick ,manca-i-ar mama Danielo treci la apel nu ne da emotiuni,iubita... Report
November 5, 201015 yr comment_63151 Ce dulce-i Patrick.... Elena nu numai ca le-a descoperit , dar le si roade....ca-s mai bune ca suzeta. Sau le linge , asa plescaie de ma scoala din somn!!! Nici eu n-o imbrac gros de obicei , dar ieri batea rau vantul cand am plecat si m-a indus in eroare.....alta data o sa fiu mai atenta. Noi cumparam de mancare vineri dupa-masa , in supermarket e OK dar cand sa plecam acasa face tot timpul ce face si o apuca plansul....e cam ora ei de somn , dar nu avem ce face , ca tat' su e dimineatza la servici si io masina n-am....si daca merg cu cautzl la cumparaturi , ca sa iau tot ce ne trebuie....apoi am de carat. Lucruri mici iau si eu , dar aci n-am decat Edeka si Penny....in rest , tre sa merem cu autobusul....si mi-s zgarcita , nu mai vreau sa dau si banii pe bilet Chiar , si Pisoi a cam disparut.... Report
November 5, 201015 yr Author comment_63159 Simo, sa stii aici e mai scump sa mergi cu busul decit cu masina, a avut sotul masina lui stricata cam 2 saptamini si l-am dus pe dennis cu busu la gradi, biletul numa dus 2€si 10centi faceam 4drumuri pe zi pai cu banii pe care i-am dat pe bilet 2saptamini, merg cu masina 1luna si ceva daca nu chiar si mai mult. Report
November 5, 201015 yr comment_63161 Simo, sa stii aici e mai scump sa mergi cu busul decit cu masina, a avut sotul masina lui stricata cam 2 saptamini si l-am dus pe dennis cu busu la gradi, biletul numa dus 2€si 10centi faceam 4drumuri pe zi pai cu banii pe care i-am dat pe bilet 2saptamini, merg cu masina 1luna si ceva daca nu chiar si mai mult. la mine-i 1,60 biletul....dus....dar toata ziua-buna-ziua se aduna..... Aici pot sa-mi iau Tageskarte , costa 3 jumate , mai scump ca dus-intors , dar daca mai ai de mers macar o statzie undeva , se merita. Report