September 14, 201016 yr comment_56516 Pe Bibi o cheama de fapt Iulia Maria, asa ca ne-am hotarat sa o sarbatorim acum, in septembrie. Am sperat ca pana la momentul petrecerii vom locui deja in casuta noastra, din pacate n-am reusit, totusi petrecerea acolo am tinut-o, chiar daca nu e totul pus la punct.Am fost 20 de persoane.Antreuri: -ciuperci cu maioneza (ciuperci proaspete, calite in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata fin, sarate, piperate, cand zeama de la ciuperci scade si ele sunt patrunse se scurg bine de tot; reci se amesteca cu maioneza de casa, sunt foarte gustoasa si cu usturoi si fara, noi de data asta am pus)-icre-chiftelute-salam (demisec se numea, alegerea socrului meu ) si kaiser extra-bulete de branza picante (m-am inspirat de la Burger King, si am amestecat in compozitia de branza (500 gr.branza rasa, 2 oua, putin praf de copt, 4-5 linguri de faina) bucatele de ardei iute tocate marunt, am avut ardei la otet); am facut si nepicante pentru copii-rulada de spanac cu sunca (reteta Maya)-carnaciori "fluturasi"-cuburi marmorate, cu rosii si ricotta. Apoi am avut nelipsitul gratar, cu ceafa de porc, carnati; pulpe de pui la cuptor, piure si salata de varza alba. Si la sfarsit tort, o bunatate, a fost foarte apreciat, chiar daca la capitolul ornat n-am facut mare lucru, spre nemultumirea sotului...Sarbatoritei i-a placut. La cafea am avut o prajitura cu etaje facuta de soacra; de baut bere si sucuri.Ne-am distrat, am dansat, Bibi a fost incantata, si ne-a lasat pe toti cu gura cascata: la antreu toata lumea cu nasul in platou sau farfurie, ce e asta? da-mi si mie, eu n-am gustat din aia, cand se aude o vocisoara: Dar cu mine nu da noroc nimeni? Era fiica-mea cu paharul in mana, in asteptare Am dat toti noroc cu ea i-am cantat, in fine, a fost fata fericita.Cam asta a fost petrecerea noastra Report
September 14, 201016 yr comment_56518 Sa va traiasca Mariuca cea frumoasa si zambareatza.ia sa ciocnesc si eu cu ea bravo pentru pregatiri, si mai ales pentru serbare. Report
September 14, 201016 yr comment_56525 Oana , Sa-ti traiasca Bibi !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Faina petrecere,Faine pregatiri.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Nu conteaza cum e ornat tortul .Voia buna e mai importanta si ati avut din plin.Se vede cat de fericita a fost cea mica.Cu ocazia asta ati inaugurat si casa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
September 14, 201016 yr comment_56529 Felicitari! Sa cresteti mari si frumosi! Dau si eu noroc cu ea... Report
September 14, 201016 yr comment_56531 Pai mai bine ca nu era terminata casa, unde ati fi dansat? La multi ani frumusetii tale cele mari! Report
September 14, 201016 yr comment_56542 La multi ani lui Bibi! tortul arat foarte apetisant asa cum e Report
September 15, 201016 yr Author comment_56563 Va multumesc tuturor pentru urari , am avut retineri cu postatul pentru ca mare "arta culinara" n-am facut, dar totul a fost bun si proaspat si facut cu mare drag. Report
September 15, 201016 yr comment_56569 Va multumesc tuturor pentru urari , am avut retineri cu postatul pentru ca mare "arta culinara" n-am facut, dar totul a fost bun si proaspat si facut cu mare drag. asta e tot o arta sa va traiasca Bibi sanatoasa, iar voi sa va simtiti "acasa" in casa noua Report
September 26, 201015 yr comment_57802 La multi ani!Pupam fata frumoasa E bine ca ati avut camere goale,asa ati avut unde va zbîntzui!! Report
September 27, 201015 yr comment_57975 sa-ti traiasca Maria Iulia! felicitari pentru pregatiri!hai ca va ca e aproape gata! de ziua Deliei sa vezi ce mai party dai deja mutati la casuta voastra! Report
November 13, 201015 yr comment_64309 He he Oana, pin' sa treaca mesajul peste mari si tari s-a facut noiembrie. O pupacesc , cu mult drag, pe Bibi si pe mamica ei. E haioasa foc in poza cu tortul. Report