Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O petrecere in familie

Featured Replies

Pe Bibi o cheama de fapt Iulia Maria, asa ca ne-am hotarat sa o sarbatorim acum, in septembrie. Am sperat ca pana la momentul petrecerii vom locui deja in casuta noastra, din pacate n-am reusit, totusi petrecerea acolo am tinut-o, chiar daca nu e totul pus la punct.

Am fost 20 de persoane.

Antreuri:

-ciuperci cu maioneza (ciuperci proaspete, calite in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata fin, sarate, piperate, cand zeama de la ciuperci scade si ele sunt patrunse se scurg bine de tot; reci se amesteca cu maioneza de casa, sunt foarte gustoasa si cu usturoi si fara, noi de data asta am pus)

-icre

-chiftelute

-salam (demisec se numea, alegerea socrului meu :) ) si kaiser extra

-bulete de branza picante (m-am inspirat de la Burger King, si am amestecat in compozitia de branza (500 gr.branza rasa, 2 oua, putin praf de copt, 4-5 linguri de faina) bucatele de ardei iute tocate marunt, am avut ardei la otet); am facut si nepicante pentru copii

-rulada de spanac cu sunca (reteta Maya)

-carnaciori "fluturasi"

-cuburi marmorate, cu rosii si ricotta.

post-72-128447875595_thumb.jpg

Apoi am avut nelipsitul gratar, cu ceafa de porc, carnati; pulpe de pui la cuptor, piure si salata de varza alba.

post-72-128447878308_thumb.jpg

Si la sfarsit tort, o bunatate, a fost foarte apreciat, chiar daca la capitolul ornat n-am facut mare lucru, spre nemultumirea sotului...Sarbatoritei i-a placut.

post-72-128447886554_thumb.jpg

La cafea am avut o prajitura cu etaje facuta de soacra; de baut bere si sucuri.

Ne-am distrat, am dansat,

post-72-12844789124_thumb.jpg

Bibi a fost incantata, si ne-a lasat pe toti cu gura cascata: la antreu toata lumea cu nasul in platou sau farfurie, ce e asta? da-mi si mie, eu n-am gustat din aia, cand se aude o vocisoara: Dar cu mine nu da noroc nimeni? Era fiica-mea cu paharul in mana, in asteptare :D Am dat toti noroc cu ea i-am cantat, in fine, a fost fata fericita.

Cam asta a fost petrecerea noastra :)

Sa va traiasca Mariuca cea frumoasa si zambareatza.

ia sa ciocnesc si eu cu ea :)

bravo pentru pregatiri, si mai ales pentru serbare.

Oana ,

Sa-ti traiasca Bibi !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Faina petrecere,Faine pregatiri.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Nu conteaza cum e ornat tortul .

Voia buna e mai importanta si ati avut din plin.

Se vede cat de fericita a fost cea mica.

Cu ocazia asta ati inaugurat si casa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

• Author
Va multumesc tuturor pentru urari :toothy9; , am avut retineri cu postatul pentru ca mare "arta culinara" n-am facut, dar totul a fost bun si proaspat si facut cu mare drag.

Va multumesc tuturor pentru urari :toothy9; , am avut retineri cu postatul pentru ca mare "arta culinara" n-am facut, dar totul a fost bun si proaspat si facut cu mare drag.

asta e tot o arta :)

sa va traiasca Bibi sanatoasa, iar voi sa va simtiti "acasa" in casa noua :hungry:

• 2 weeks later...

sa-ti traiasca Maria Iulia! :P

felicitari pentru pregatiri!

hai ca va ca e aproape gata! de ziua Deliei sa vezi ce mai party :floare: dai deja mutati la casuta voastra!

• 1 month later...

He he Oana, pin' sa treaca mesajul peste mari si tari s-a facut noiembrie.

O pupacesc :lol: , cu mult drag, pe Bibi si pe mamica ei. E haioasa foc in poza cu tortul.