June 10, 201214 yr Author comment_152579 Licurici, Morcovel, Rîsu' lu' mama, adica Sam, e cuminte, se catara tot mai putin/rastoarna tot mai putin. Considera ca a terminat de sters praful de pe dulapuri. Cum zicea si Pisco, asa si Sam se catara pe dulapuri pîna la tavan! In ferestre i-am facut loc între orhidee, si nu le mai taxeaza. Baiatul încerca sa-si faca loc Se joaca de nebun, iar în fiecare noapte între 2 si 3, are o problema cu nervii! O ia la goana draceste cu coada încovoiata si umflata, si alearga pe diagonala în tim ce mîrîie ca un catel. Dupa ce si-a terminat runda si da cu toate cele de toate tocurile usilor, sare pe noi in pat, se arunca într-un loc comod, se linge si se culca. Are înca un program tîmpit de somn si joaca... fata de al nostru. Apoi joaca în pat noaptea! Uiuiui! Se baga pe sub plapuma si ne agata cu gherutele de fund, picioare, ne pitiga cu dintii de degetele picioarelor Ieri a mai primit un set de mingiuci moi care se ascund într-un cub si trebuiesc cautate. Cubul nu prezinta nici cel mai mic interes, dar mingile le adora! Toate le adora, dar astea îi aduc cea mai mare satisfactie. O se le blitzui cindva sa vi le arat. De ieri nu a mai bombanit Mike deloc. L-a lasat chiar pe el primul sa vada ce i-am pus în castron. Manînca dupa el, îl lasa chiar si sa-i miroase poponeata, dar scurt, altfel îi trage un "cîhhh" de atentionare.Sîmbata dupa masa l-am purtat în brate, prin gradina. Mammamia!, ce s-a mai bucurat Mike cînd ne-a vazut. A venit si l-a pupat pe botic. Sam avea palpitatii, dar nu din cauza sarutului, ci a gradinii. Nu l-am lasat jos. Poate azi, dar nu stiu sigur. Am descoperit ca adora morcovii cruzi. A si mîncat, dar cît s-a mai frecat si "spalat" cu el pe cap!!! A reactionat ca Mike la Catnip! [center]O poza de acu' vreo 2 zile. Primele încercari de joaca în casa [/center] Report
June 10, 201214 yr comment_152582 Deci Sam are doua chestii ca Maya - in primul rand cu jucatul-iubitul de noapte. Maya ma striga de multe ori din sufragerie cu mingiuta in gura sa ne jucam! Era insa 1-2 noaptea! Acum daca nu ma scoala la 2-3 sa-mi dea o tura de iubire, ma sperii, ma uit cu grija dimineata daca e fata bine! Iar cu radacinoasele, exact asa face Maya - nu numai ca se iubeste de ele, dar se iubeste de mainile mele dupa ce le-am curatat. Face exact ca la catnip! Dragul de Mike, ca usor nu i-o fi..dar inca o saptamana si sa vezi tu iubire mare! Privirea lui Mike zice tot -bai piciule, eu sus, tu jos! Report
June 10, 201214 yr Author comment_152584 Deci Sam are doua chestii ca Maya - in primul rand cu jucatul-iubitul de noapte. Maya ma striga de multe ori din sufragerie cu mingiuta in gura sa ne jucam! Era insa 1-2 noaptea! Acum daca nu ma scoala la 2-3 sa-mi dea o tura de iubire, ma sperii, ma uit cu grija dimineata daca e fata bine! Iar cu radacinoasele, exact asa face Maya - nu numai ca se iubeste de ele, dar se iubeste de mainile mele dupa ce le-am curatat. Face exact ca la catnip! Dragul de Mike, ca usor nu i-o fi..dar inca o saptamana si sa vezi tu iubire mare! Privirea lui Mike zice tot -bai piciule, eu sus, tu jos! Daca nu ar fi fost asa frig si ploios l-as fi lasat azi în gradina. Mike sigur s-ar fi bucurat, cu toate ca Sam sigur ar fi mirosit toate colturile timp de cîteva ceasuri, la fel cum a facut si în casa, si nu ar fi avut prea mult timp de joaca Azi dimineata Mike voia sa doarma, Sam sa se joace. Si a cam sarit prin pat de nebun, ceea ce-l enerva pe Mike. La un moment dat a sarit pe dolofan, iar asta s-a speriat. Chiar atipise. I-a tras un "cîhhhh" si s-a culcat mai departe. Al mic s-a potolit. A vazut ca e nani time, nu ora de scandal Report
June 10, 201214 yr comment_152587 Daca nu ar fi fost asa frig si ploios l-as fi lasat azi în gradina. Mike sigur s-ar fi bucurat, cu toate ca Sam sigur ar fi mirosit toate colturile timp de cîteva ceasuri, la fel cum a facut si în casa, si nu ar fi avut prea mult timp de joaca Azi dimineata Mike voia sa doarma, Sam sa se joace. Si a cam sarit prin pat de nebun, ceea ce-l enerva pe Mike. La un moment dat a sarit pe dolofan, iar asta s-a speriat. Chiar atipise. I-a tras un "cîhhhh" si s-a culcat mai departe. Al mic s-a potolit. A vazut ca e nani time, nu ora de scandal O sa mai fie momente din astea de ne-coordinare la somnica Si cum Samy e mai micurez el inca e pe baterii "Duracell". Adica energie non-stop Deci la voi e inca o zi de primavara nebuna cu ploaie...la noi s-au anuntat 35C. Cumva as prefera ploaia decat umiditatea unei zile cu 35C.. Report
June 10, 201214 yr Author comment_152604 Avem una bucata de pisic rupt de oboseala. Am stat cu el prin gradina. La început mai timid, fugea la fiecare zgomot în casa. Dupa ce l-am dus înapoi, circul de pe lume. Tragea de clapa blocata de am crezut ca va reusi s-o scoata din tzîtzîni. Cu inima tremurînda i-am deblocat-o si i-am spus sa vina n-apoi. L-am mai urmarit cum circula în gradinile din stînga si dreapta, apoi nu-l mai vedeam, îl chemam... mai venea, dar nu totdeauna, apoi a început circulatia. Înauntru-afara-înauntru-afara. De fiecare data cînd intra în casa, mergea peste tot si mirosea, se uita... sa se asigure ca totul e asa cum a lasat, dar se asigura mereu ca poate iesi pe clapa. Dupa un catralion de ori - de frecat clapa si mirosit tot ce se putea mirosi, a mai dat o raita prin camere, baie, chiar si camara, si s-a lungit rupt pe canapea. E praf! Afara, cînd era Sam interesat de Mike, asta era total nepasator, cînd Sam pleca, Mike îl urmarea... si tot asa. Totusi, Mike nu s-a dus dupa el cînd a depasit limita pe care el n-o trece. L-a urmarit doar cu privirea, si cînd nu l-a mai vazut a ramas în mijlocul gradinii asteptînd. [center]Pozele sînt anapoda, ca mie îmi tremura curu ca fuge si se pierde [/center] Report
June 10, 201214 yr comment_152614 Curiosul meu iubit Ce faci la noapte, ii lasi trapa deschisa? Teama mea e sa nu plece departe ca Felix sau Cicisor Sper sa fie de-al casei ca Mike. Report
June 11, 201214 yr comment_152699 Zerda, sper sa fie totul in regula cu Pisi! Am trecut si eu cu Cody prin asta si de abia dupa doua saptamani de regim si o saptamana de tratament si-a revenit complet. Pupici la mustacioasa! Maya, ce imi plac baietii tai! Si vad ca dau semne sa se ataseze unul de altul si sa se inteleaga. Dar asta cu joaca si alergatul noaptea, eu nu am avut parte de la Cody, asta doarme linistit in fiecare noapte.Pupici la mustaciosi! Si acum sa va arat pe Cody si inaripatul, sa va mai inveselesc putin! Report
June 11, 201214 yr Author comment_152715 Giorgiana, superbe pozele! De revista! Pentru mine nu e nimic nou, partidele de joaca la 2-3 noaptea de la Felix, doar ca Sam, înca n-are un "program". E înca agitat de la tot si exagereaza cu toate, apoi pica de oboseala, dar e atît de stresat si nu doarme nici macar bine. Exact ca bebeii cînd sînt obositi, numai ca el nu se plînge, ci ridica mereu capul si se uita, tresare la zgomote, e nervos, dragastos si praf... toate deodata Felix, cu toate ca încerca sa ne respecte somnul, cîteodata avea "crizele" de joaca - atunci alerga de nebun si trezea toata casa , sau de iubire... sau cîteodata doar se plictisea, si voia atentie, si se miorlaia pîna ne ridicam vreunul si-l mîngîiam, schimbam doua trei cvinte cu el, dadeam doi pupici pe ochisori, si atunci era multumit. Alta data doar venea si se aseza în pat lînga unu din noi si ne "cozonacea" Atunci avea crize de iubire... dragu meu. Of! Mike, e un cuminte. E un copil mare cu mut bun simt. Rar cînd trage un "miau" mititel ca vrea ceva papica sau altceva. Dar si el vine la cersit dragoste, doar ca el nu ne cheama miorlaind prin casa, ci vine direct la noi si se arunca în zonele unde ni-s întinse mîinile si asteapta ca noi sa dam din degete Stie ca ne trezeste usor, si-l tragem la piept si-si primeste portia de pupaturi si mîngîieri. Uma, cu clapita voiam sa procedez în functie de cum se comporta Sam. Dar pentru ca atunci cînd am mers la culcare a venit acasa si s-a azvîrlit în pat, si dupa cum arata stiam ca nu reuseste sa mai plece, am lasat-o deschisa. Pîna dimineata la 7 nici s-a miscat doar de colo-colo în pat, în somn . La 7 cînd s-a trezit Denise, a tot umblat prin casa dupa ea, apoi s-a dus putin în gradina dupa care a intrat din nou, iar de atunci doarme în dulap. Înca Stiti ceva de Zerda? Sper ca totul e în regula, iar Pisi e bine. Report
June 12, 201214 yr comment_152850 Pisie bine, se pare ca a facut o gastrita, numai suturi sa-i dau eu aluia care i-a dat mizerii de mancat, am scris mai sus! Pisi e lacoma, e pisica Garfield, mananca ca porcul, deci si mizerii tot ca porcul o fi mancat!A facut injectii 3 zile, acum e ca noua, dar trebuie si azi s-o duc la o tura de tratament, mi-e si mila, ca azi e jucausa si are chef de mancare.in continuare ii( de fapt le dau) mancare speciala de la R/C si o s-o tin asa o vreme sa vad cum se manifesta.M-a speriat rau ca mieuna sfasietor si zacea pe o parte si avea crampe... se straduia sa verse dar nu mai avea ce...ufff, bine ca a trecut, am prins-o repede, poate de aia si-a revenit asa de bine.S-a jucat cu celelalte si nu se satura sa fure mancarea celorlalte. Giorgi, tare frumosi sunt asa imbratisati! Report
June 12, 201214 yr Author comment_152863 Pisie bine, se pare ca a facut o gastrita, numai suturi sa-i dau eu aluia care i-a dat mizerii de mancat, am scris mai sus! Pisi e lacoma, e pisica Garfield, mananca ca porcul, deci si mizerii tot ca porcul o fi mancat!A facut injectii 3 zile, acum e ca noua, dar trebuie si azi s-o duc la o tura de tratament, mi-e si mila, ca azi e jucausa si are chef de mancare.in continuare ii( de fapt le dau) mancare speciala de la R/C si o s-o tin asa o vreme sa vad cum se manifesta.M-a speriat rau ca mieuna sfasietor si zacea pe o parte si avea crampe... se straduia sa verse dar nu mai avea ce...ufff, bine ca a trecut, am prins-o repede, poate de aia si-a revenit asa de bine.S-a jucat cu celelalte si nu se satura sa fure mancarea celorlalte. Giorgi, tare frumosi sunt asa imbratisati!Ma bucur ca e bine pufoasa Report
June 12, 201214 yr comment_152894 Am mai facut 2 injectii, azi, e bine, i-au admirat ochii verzi care-i plac si Mayei, au zis ca si-ar dori albastrele e Rusia asemenea culoare si marime!! Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful! Report
June 13, 201214 yr comment_152949 Am mai facut 2 injectii, azi, e bine, i-au admirat ochii verzi care-i plac si Mayei, au zis ca si-ar dori albastrele e Rusia asemenea culoare si marime!! Le-am luat la toate hrana speciala, ca sa fiu sigura ca mananca acum se plimba prin casa stabileste cine-i seful! Gata, de acum i-a trecut!La mine este simplu, se stie cine este seful, Cody, le aminteste asta in fiecare dimineata si lui Rita si lui Ursula, se duce la fiecare in parte si le da cate o laba sau doua, dupa cum are chef, si dupa aceea se aseaza frumos la masa. Report
June 13, 201214 yr Author comment_153001 A trecut saptamîna de cînd îl avem pe Sam în sînul familiei. Ne e drag, ne-am obisnuit cu el si el cu noi, de parca am fi împreuna de cînd lumea. Dupa cum stiti iese deja la plimbare. În prima zi a fost mai curios si l-am mai scapat din priviri, dar de atunci iese doar pe terasa, în gradina si prin gradinile vecine. Ma bucur ca nu pleaca departe, e foarte sperios cînd e afara... si sper sa ramîna asa. E un dulce jucaus, dar nu prea stie a se juca. Ne cam zgîrie pe toti 4 Cu Mike se pupa, se saluta, se miros, dorm în pat amîndoi, dar mai la distanta. Piciul e cam nebunatic si tot sare pe Mike, îl trage de coada, si astuia nu-i convine deloc. Îl mai hîsîie, dar nu-l loveste, nu-l agata, iar asta ma bucura. Chiar îi cedeaza castronelul fara probleme, dar îl enerveaza în continuarea mirositul de fund, cu toate ca deja îl lasa. Dar Sam ar sta calare pe curu lui Dupa ce se termina ploaia asta enervanta sigur ies la alergat prin gradina, dar asa, stau doar pe masa de pe terasa sau pe scaune si se uita cum ploua... Mi-am dat seama de la început ca va fi un vînator iscusit, dupa cum prindea toate insectele de afara si le aducea mîndru în casa. Ieri a adus primul soricel acasa si a facut un show a la carte. L-a scapat prin dormitor, apoi prin sufragerie. A venit si Mike în ajutor, dar în final a trebuit Dan sa-l prinda si sa-l arunce afara. Amîndoi au fugit sa-l caute, dar se pare ca soricelul a fost mai rapid. Amîndoi au intrat în casa si l-au tot cautat O problemuta avem cu ladita. Primul kk l-a facut în cada, iar pishu la litiera. Zilele urmatoare la fel, pisu la locul lui - la ladita, iar pe lînga, zilnic, cîrnaciorul în cada, mereu în acelasi loc Catsanul e mereu curat, adica îi curatam fiecare pipilica, iar la 3 zile am schimbat totul + curatat litiera, si pus catsan nou. Apoi a iesit afara. Acum întra în ladita doar sa se joace! Adica se tavaleste în catsan ca o gaina în nisip! Kk face în continuare în cada, iar pisulica afara... Oare de ce nu face si kk afara? Nu înteleg de ce poate pisha în gradina dar kk nu? Si de ce pana mea se joaca în litiera? Report
June 13, 201214 yr comment_153005 Maya cred ca sunt mate si mate, fiecare cu tacaneala ei. Mister trateaza litiera ca exact ce e - wc, dupa ce-si face necesitatile are intotdeauna grija sa-si scuture picioarele cand iese din litiera...In schimb o am pe Fifi afara, care imediat cum prinde usa de la terasa deschisa intra si se duce glont la litiera si se tavaleste in ea, nu face nici pipi , nici kk, doar se tavaleste pe toate partile... si cateodata incepe sa arunce nisipul afara din litiera de parca ar fi in gradina intr-o groapa de nisip - iti dai seama cum arata baia mea dupa asta, mai ales ca acu Thalia merge deabusilea si e superincantata sa se joace si ea in nisipilul ala ca doar vede matele acolo.... Report
June 13, 201214 yr comment_153009 Maya mea, cu care ma mandresc ca in 12 ani nu a facut niciodata in alt loc decat ladita ei (spre deosebire de frate-su care a facut de cateva ori in pat ) are alta pasiune.Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund ) Piciul Sam o fi facut la cealalta casa in cada si a ramas asa? Report
June 13, 201214 yr Author comment_153023 Pai bun, o fi facut el la alta casa prin alte parti, dar în adapost a stat peste o luna, acolo nu avea cada. Momentan ma bucur ca nu face altundeva, prin pat de exemplu Ma gîndesc ca e si el înca ametit. Cine stie în ce conditii a stat la femeia respectiva sau cît timp, si daca a stat doar la o singura persoana. Poate a fost si altundeva înainte. Multi renunta rapid la pisoi mici/tineri. Îi iau cînd sînt de 8-10 saptamîni, cind sînt înca micurezi si cumintei, apoi în cîteva luni îi apuca nebuneala si zgîrie si musca tot. Asta mai fac înca o parte mare din tinerete, pîna vin "educati". In faza asta, multi renunta la ei pantru ca înainte nu s-au gîndit, ca mitzicii îsi ascut ghearele de mobila, se baga pe sub patura si ne zgîrie cracii goi , ne ataca degetele de la mîini si picioare în timp ce dormim, posibil sa mai faca pe lînga, etc, etc Pisicile nu se pot dresa, dar totusi cu vorba buna se pot educa, daca e nevoie. Si daca sarmanu a stat la mai multe persoane si tot a fost dat, apoi in adapost, acum la noi... o fi si el înca cu capu'n nori. În orice caz, egal ce face, noi nu l-am da pentru nimic în lume. Deja ne-a taxat canapeaua în mai multe locuri, ne-a zgîriat si muscat pe toate membrele, si din joaca, si din greseala, de nebuneala, de dragaleala. Se baga în masina de spalat vase în timp ce eu bag vasele Mi-a azvîrlit o orhidee pe jos, s-a rupt... face/a caca în cada... Dar vad ca pe zi ce trece, ne întelegem tot mai bine. Cînd face tîmpenii, ridic tonul, îi dau de înteles ca nu e ok, si eu spun ca întelege tot mai mult. Deja nu se mai baga în masina de vase, daca îl suflu putin sau trag un "auauauauau" în timp ce el îmi mesteca degetele se opreste. Începe sa înteleaga cum ne jucam fara sa ne întepam, desi nu o face agresiv, ci de buiac ce este. Acum ca iese afara, îmi lasa si florile in pace... de canapea înca îi place Sper ca si kk în cada sa fie în curînd la trecut. Acu vreo doua ceasuri i-am mutat litiera în cada, exact în locul unde el facea cu asa mare placere. Asa ca azi a facut caca în litiera Deci am trecut în faza doi. Sper sa-l tina, ca apoi îi mut litiera pe terasa Banuiesc ca, cîndva o sa-si dea seama ca asa cum face pisu în gradina, poate face si kk tot acolo Report
June 13, 201214 yr comment_153025 Ha ha , Mister pana acu daca sta in gradina 3-4 ore urla la usa sa intre in casa sa faca pipi. El nu face nimic in alta parte decat la litiera. chiar si cand am mers cu el in Romania, in total sunt vreo 7 ore de calatorit, nu a facut nimic, insa cand am ajuns in Bucuresti si a vazut litiera a napadit pe ea... Report
June 13, 201214 yr Author comment_153026 Ha ha , Mister pana acu daca sta in gradina 3-4 ore urla la usa sa intre in casa sa faca pipi. El nu face nimic in alta parte decat la litiera. chiar si cand am mers cu el in Romania, in total sunt vreo 7 ore de calatorit, nu a facut nimic, insa cand am ajuns in Bucuresti si a vazut litiera a napadit pe ea...E de înteles. El le face pe toate la litiera, dar Sam face pisulica în gradina si caca înautru Nu înteleg de ce le desparte? Report
June 13, 201214 yr comment_153027 Isi ascunde cacatelul de parca ar fi diamant! Daca nu scarmana in cutie si arunca cu nisip in toate partile, il ascunde,il acopera...se teme ca vine cineva si-l fura.La pisu, face repede, iese, il miroase si pleaca...adica nu ma ud eu pe labute acum sa-l ascund ) Parca vorbesti de fostul meu pisoi Report
June 13, 201214 yr comment_153036 Auzi vorba, cum sa-l dai Ce e luat, e luat pe viata Si Maya stie de nu si de au au au ma doare puiu'...dar cateodata nu-i pasa. Si atunci facem pisicul magar si catel muscacios si nu vorbim cu el..pret de 10 secunde ) De aia nu pot sa fiu eu mama de catel ..nu stiu sa pedepsesc (cum nici pe copchii nu poc...pe aia ii bat la cap cu teoria si cu explicatii ca prefera sa nu mai faca a doua oara ) Izuk ai avut si tu pui paros ? Report
June 13, 201214 yr Author comment_153042 Auzi vorba, cum sa-l dai Ce e luat, e luat pe viata Pai si eu sînt de aceeasi parere, dar uite ca altii l-au dat! Altii îi rezerva Ce le-as da eu la aia! ( Cu varguta peste ochi! ) Report
June 13, 201214 yr comment_153060 Auzi vorba, cum sa-l dai Ce e luat, e luat pe viata Pai si eu sînt de aceeasi parere, dar uite ca altii l-au dat! Altii îi rezerva Ce le-as da eu la aia! ( Cu varguta peste ochi! )Numai? Eu as fi mai dura si asa mai departe! Report
June 14, 201214 yr comment_153071 M-am distrat asa de dimineata citind ce ati scris voi pe aici. Cody face pisu in chiuveta din baie si kk in cada. Asa era educat si degeaba i-am pus litiera, nu face in ea. Acum m-am obisnuit, ma anunta cand face kk, ma duc si curat dupa el, altcineva din familie nu curata. Si daca se joaca pe afara sau este in plimbare pe la vecini vine intr-o fuga nebuna si se duce tot la locurile lui, adica in baie. Asa ca..... Report
June 14, 201214 yr Author comment_153139 Giorgi, eu sper ca la noi sa se schimbe situatia. Daca sîntem plecati în concediu, ar fi aiurea sa faca caca în cada si sa trebuiasca sa curete careva dupa el. Mai ales ca kktelul ar putea sta pîna a doua zi în cada! Ar parfuma toata casa Oricum am o vaga banuiala, dar nu vreau sa ma bucur prea repede. Nu am vazut, dar cred ca dom'sorul si-a efectuat deja treaba pe astazi, în gradina! A iesit si la noi soarele, iar Samy îl savureaza. Vine tot la 5-10 minute înauntru si vrea mîngîiat si pupat... cred ca înca vrea sa se asigure ca toate sînt la locul lor, ca nu i-au fugit mingiucile si undita. Face controlul Report