Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Auzi, de undeva trebuie sa incepi! prima oara cand am lasat-o pe Pisi singura peste noapte ca am fost la o petrecere, ne-a certat ingrozitor! Dupa aia am plecat un we, mama s-a dus s-o vada desi n-o rugasem, iar circ, atunci aveam papagali si se urca pe colivie si-o lua la labe aia inebuneau, toate semintele pe jos, circ, acum cand vin dupa 4 zile nu zice decat mancareeeeeee!!! si dupa ce mananca si urca in brate!

Azi o zi, maine alta, se invata, plus ca ei dorm foarte mult! O sa faca mofturi, sigur, dar daca nu ai pe cine lasa, trebuie sa-ti iei inima in dinti!

O sa vina mama zilnic, o sa stea citeva ore cu el dar ea nu a avut pisica, i-am facut lista, am capiat-o la telefon cu ce sa faca si ce nu, sper sa fie bine si sa gasesc Pufarezul ok, Doamne-ajuta!
  • Author

Gorgona, nu-ti fa griji, o sa fie bine. E clar ca te va certa cînd te vei întoarce, dar de taxat de taxeaza si ca e înca tinerel si nebunatic :pupic:

La noi toate ok, dar nu perfect :hug: Azi dimineata a sarit micurezu' pe dolofan, în timp ce asta framînta patul sa faca nani. Atît s-a suparat pe el, încît de cînd s-au trezit, de vreo 2 ceasuri, de cîte ori trec unu pe lînga celalalt, Mike îl mîrîie! Pe buna dreptate. Imi pare rau de Sam ca acum e trist, ca Mike nu-l baga în seama, si sper ca în curînd sa-si dea seama ca nu toata lumea e asa nebuna ca el :toothy6:

Stella, îmi pare rau de Micia. Chiar ma gîndeam ca ne pui pozi si anul asta cu ea :(

Uma, nu cred ca Sam va ajunge vreodata de talia lui Mike. Sam parca are foc la cur! Nu sta nici cînd doarme! E ca Felix, extrem de agil, dar mult mai nebunatic si mai copilaros! Cu toate ca el e mai în vîrsta decît a fost Felix si Mike cînd i-am luat din adapost. Sare pe tot ce misca! Nu gîndeste el înca, si nici nu stie multe. Ma gîndesc ca nu prea s-au ocupat oameni de el. Ori a stat mult singur, sau doar printre pisici. Nu e înca "umanizat" :-* Dar sînt convinsa ca, cu timpul învata sa se comporte. E înca nou la noi. Abia a trecut ceva peste o saptamîna, deci are timp si sa se maturizeze si sa mai puna ceva pe costite :-*

Eee Gorgona..stiu cum te doare sufletul cand pleci si lasi puiul acasa :toothy6: Si eu mai plec 2-3 saptamani pe an si mereu plec cu sufletul mic cu toate ca vine matusi-sa la ea de doua ori pe zi si stiu ca e si iubita si mangaiata. DAR nu sunt eu..si cand vin acasa atat ma miauna de raguseste. Ca sa nu mai zic ca toarce in somn de fericire.

Of...bietul Mike ce o gandi el, mi-a adus mami un tzap pe post de fratior :pupic:

• Author

Uma, nu cred ca Sam va ajunge vreodata de talia lui Mike. Sam parca are foc la cur! Nu sta nici cînd doarme! E ca Felix, extrem de agil, dar mult mai nebunatic si mai copilaros! Cu toate ca el e mai în vîrsta decît a fost Felix si Mike cînd i-am luat din adapost. Sare pe tot ce misca! Nu gîndeste el înca, si nici nu stie multe. Ma gîndesc ca nu prea s-au ocupat oameni de el. Ori a stat mult singur, sau doar printre pisici. Nu e înca "umanizat" :pupic: Dar sînt convinsa ca, cu timpul învata sa se comporte. E înca nou la noi. Abia a trecut ceva peste o saptamîna, deci are timp si sa se maturizeze si sa mai puna ceva pe costite :hug:

Of...bietul Mike ce o gandi el, mi-a adus mami un tzap pe post de fratior :toothy6:

Nu, ca nu e deloc suparat pe noi. Ne dragaleste de numa, doar ca tre' sa-i arate cineva lui Sam unde-i stînga si unde-i dreapta... ca noi sîntem mai moi, si ne lasam "agatati" :-*

Nu, ca nu e deloc suparat pe noi. Ne dragaleste de numa, doar ca tre' sa-i arate cineva lui Sam unde-i stînga si unde-i dreapta... ca noi sîntem mai moi, si ne lasam "agatati" =))

Noroc ca baiatul si-a luat in serios pozitia de sef :tongue3:

Alexandru, e superb!! A mirosit bine baiatul ca acolo e casa buna de trait! Cum se intelege cu co-locatarii blanosi? A fost acceptat?

Alexandru, e superb!! A mirosit bine baiatul ca acolo e casa buna de trait! Cum se intelege cu co-locatarii blanosi? A fost acceptat?

Well, cu Mimi (cel gri) se joaca frumos si chiar pot sa manînce din acelasi blid.

Cu Momo (roscatul) e mai dificil, e mai exclusivist, încerc sa rotunjesc asperitatile între ei :occasion14:

Cool, deci a ramas la tine? E un frumos! :occasion14:

Da, nu a durat prea mult pîna s-a hotarît, a facut o inspectie generala aprofundata a casei si a împrejurimilor si s-a decis :lol:

E mai ales foarte cool, nu e stresat absolut de nimic, e tandru si torcaletz.

Inca un pisoi foarte inspirat! Cum sta acolo sus imi aduce aminte de vremuri trecute! :occasion14:

Imi place ca e un gentleman, are cizme si manusi!!

Inca un pisoi foarte inspirat! Cum sta acolo sus imi aduce aminte de vremuri trecute! :occasion14:

La asta m-am gandit si eu :lol: Maya mea are botosei albi, dar domnul Fitze are cizmulite!

E minunat cand te trezesti cu un suflet la usa care zice, stii ceva mon cher , mie chiar imi place la matale :71:

Inca un pisoi foarte inspirat! Cum sta acolo sus imi aduce aminte de vremuri trecute! =))

Ah, trebuie sa gasesc unghiul potrivit, ca sa vezi ca are si talpi la cizme =))

Sami si Fitze ... post-257-13398572957567_thumb.gif Ce frumuseti de motanei!!!

Felicitari mamicilor si taticilor pentru noile "achizitii" :), sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Sunt prea concentrat, nu ma deranjati!

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4621.jpg

Pot sa vad si eu ce faceti.. pot?pot?pot???????

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4647.jpg

M-am mai apropiat putin

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4648.jpg

Dariuuusss, ia te uita la mine cum stau!!!!

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4654.jpg

Cu putin curaj... m-arunc!

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4655.jpg

O fi calda?

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/IMG_4658.jpg

Bine ai venit Fitze, sa va aduca bucurii multi ani de acum incolo Alexandre!

Alina is mortali baietii tai, mor dupa ei de cate ori pui poze! :)

Foarte draguti baietii, dar saltimbancul blanos nu a cazut niciodata in cada?? Ca Pisi a mea a cazut si sa vedeti ce respect poarta cand vede cada plina!! :rolleyes:

Poate-i fac o data poze cum ma pazeste de pe masina de spalat de la distanta!

Alina, pufosul face la wc? Un prieten a avut un motan care isi facea nevoile in wc. Dragul de el nu stia sa traga si apa, dar nu a dat niciodata pe langa ! Motan de motan.

Maya era curioasa sa vada ce e in cada..dar a reusit sa nu cada. In schimb frate-su a alunecat de cateva ori, dar tot nu se invata minte.