July 17, 201214 yr Author comment_157587 Adriana, v-a mai vizitat vizitatorul? Tare frumusel este! Gio, ai tai blanosi s-au înteles rapid unu cu altul. Probabil si din cauza ca sînt specii diferite. Nu au existat frici din cauza luptelor pentru teritoriu, eventual doar frica de dragoste. Dar acum banuiesc ca au observat, ca primesc amîndoi din plin. Bun, Cody, fiind din neamul felinesc, clar ca o fi mai gelos si-o vrea/ si-si ia/ mai multa Report
July 17, 201214 yr comment_157593 Gio, ai tai blanosi s-au înteles rapid unu cu altul. Probabil si din cauza ca sînt specii diferite. Nu au existat frici din cauza luptelor pentru teritoriu, eventual doar frica de dragoste. Dar acum banuiesc ca au observat, ca primesc amîndoi din plin. Bun, Cody, fiind din neamul felinesc, clar ca o fi mai gelos si-o vrea/ si-si ia/ mai multa Ai nimerit-o, Cody este extrem de gelos, daca o dragalesc pe Ursula, vine imediat peste noi si invers, Ursula se baga in sufletul meu toata daca il tin pe Cody in brate. Iar Cody este gelos si pe Alex si pe sont, nu au voie sa se apropie nici unul de mine, trebuie numai pe el sa-l iubesc, este motan posesiv, a sarit de vreo cateva ori sa-i zgaraie si ii scuipa si greu il conving ca il iubesc pe el, dar si pe ceilalti deopotriva. Report
July 17, 201214 yr comment_157606 Faceti cunostinta cu domnisoara Pufilica Smardoaica, inca nu e intarcata ca o luam acasa.E batausa ceva de speriat si are niste gherute, valeuuuuuu! Report
July 17, 201214 yr comment_157608 Si cum o botezi?? Lucy Liu?? Sa fie sanatoasa si sa bucurati impreuna! Bine ca te mai vedem pe aici! Report
July 17, 201214 yr comment_157618 N-o mai venit sorella In schimb Rosi umbla fleaura toata ziua si cre ca si noaptea, o lasa pe maica-sa singura, vine exact la 6.45 cind noi coborim si primesc micul dejun si apoi seara la cina.Gorgona deci iti iei inca o pisicuta? Report
July 18, 201214 yr comment_157655 Faceti cunostinta cu domnisoara Pufilica Smardoaica, inca nu e intarcata ca o luam acasa.E batausa ceva de speriat si are niste gherute, valeuuuuuu! Ce dulci sunt cand sunt mici!!!! Sa-ti traiasca domnisoara! Report
July 18, 201214 yr comment_157675 Si cum o botezi?? Lucy Liu?? Sa fie sanatoasa si sa bucurati impreuna! Bine ca te mai vedem pe aici!Mulltumesc!Eu-s pe aici destul de des, citesc dar cu postatul mai rarut, am perioade cind mi se adinceste depresia si atunci nu am putere sa postez. Gorgona deci iti iei inca o pisicuta?Asa vreau, deocamdata o vizitez cind merg la tara. Faza tare, cind mi-am exprimat dorinta sa iau smardoaica acasa, care e surioara dupa mama cu Pushu, a batrina imi zice: "Aoleuuuu, maica, ai dat in boala pisicilor!" Ce dulci sunt cand sunt mici!!!! Sa-ti traiasca domnisoara!Multumesc! E cracanata, mor dupa ea, merge asa ciudat dar are o vitezaaaaa, zici ca e argintul viu! Report
July 18, 201214 yr comment_157685 M-am facut baiat mare si pindesc coropisnite. Asa ma rasfat cind vad pe mami ca ma trage in poza. Gata, femeie, m-ai plictisit, mergi la bucatarie si ma lasa in blana mea, vreau doar sa stau la umbra si nu am chef sa mai fac frumos! Report
July 18, 201214 yr Author comment_157703 Ptiu, ptiu, ptiu, cît poate fi de frumos! Ce vîrsta are? Report
July 18, 201214 yr comment_157709 M-am facut baiat mare si pindesc coropisnite. Asa ma rasfat cind vad pe mami ca ma trage in poza. Gata, femeie, m-ai plictisit, mergi la bucatarie si ma lasa in blana mea, vreau doar sa stau la umbra si nu am chef sa mai fac frumos! Baiat mare si mumos tare! Imi vine sa-i smotocesc codita aia stufoasa! Report
July 18, 201214 yr comment_157740 Ptiu, ptiu, ptiu, cît poate fi de frumos! Ce vîrsta are?La inceputul lunii viitoare face un an. Baiat mare si mumos tare! Imi vine sa-i smotocesc codita aia stufoasa!Iti dai seama ca eu il pup de-l zapacesc, nu stie cum sa mai scape cind nu e in toane de dragaleala. Report
July 20, 201214 yr comment_157889 Noi vrem sa ne luam o pisica. Si pentru noi, dar mai mult pentru copii, care sunt inebuniti dupa animale. Suntem incepatori, am avut doar catelusi, dar acum vrem o pisicuta. Cum e mai bine sa o iau, cand e mica, la 3-4 luni sau mai mare la 1-2 ani? Report
July 20, 201214 yr Author comment_157895 Noi vrem sa ne luam o pisica. Si pentru noi, dar mai mult pentru copii, care sunt inebuniti dupa animale. Suntem incepatori, am avut doar catelusi, dar acum vrem o pisicuta. Cum e mai bine sa o iau, cand e mica, la 3-4 luni sau mai mare la 1-2 ani?Depinde. Cu pisoii mici sigur vor exista o gramada de accidente, ca mînute si chiar fetze zgîriate, degete muscate, posibilitatea de a confunda canapeaua, patul si alte locuri cu litiera... apoi cînd mai creste felina, tre' sa stii ca-ti va dîrîma rame/tablouasuri, vaze, vei avea ghivece sparte si flori rupte, îsi va ascuti gherutele de toata mobila, daca ai tapete se va catara pe pereti, perdele si multe altele. DAR! Perioada aia este ceva magic, ca si cu bebelusii. E ceva minunat! Nu în ultimul rînd, conteaza cum sînt copiii tai. Daca sînt mai linistiti/ întelegatori cu animalele (adica te înteleg si asculta cînd le spui ca nu-i ok sa traga felina de coada, urechi, etc... ), e posibil sa nu se lase cu prea multe zgirieturi and Co. Sa înteleaga ca pisica nu se poate dresa, si ca se simte agasata cînd e "fortata" (a se citi: felina n-are chef) sa se joace si asta înseamna ca e posibil sa muste, zgîrie. Apoi mai depinde de tine ca parinte cum reactionezi în cazul în care zilnic copiii vor avea cîte o mica zgîrietura, iar cîteodata chiar si o muscatura. Muscaturile de pisici sînt dureroase Pisicile de peste 1 an, sînt în general mai linistite, si în majoritatea cazurilor au trecut deja prin perioada nebuna. Totusi exista exceptii, vezi Sam ... care sparge, rupe si agata tot în ce-i intra ghearele. Totusi începe sa fie tot mai cuminte Ce am mai obeservat prin cunostinte, dar nu sustin ca ar fi de regula, pisicile sînt mult mai linistite si afectuoase cu copiii mai mici, fata de motani... care agata mai des si cu maaare placere. Femelele sînt mult mai tolerante cu copiii mici, chiar cumva protectoare... Cu adultii însa, mi se pare chiar invers... Report
July 21, 201214 yr comment_157905 Noi vrem sa ne luam o pisica. Si pentru noi, dar mai mult pentru copii, care sunt inebuniti dupa animale. Suntem incepatori, am avut doar catelusi, dar acum vrem o pisicuta. Cum e mai bine sa o iau, cand e mica, la 3-4 luni sau mai mare la 1-2 ani?Depinde. Ce am mai obeservat prin cunostinte, dar nu sustin ca ar fi de regula, pisicile sînt mult mai linistite si afectuoase cu copiii mai mici, fata de motani... care agata mai des si cu maaare placere. Femelele sînt mult mai tolerante cu copiii mici, chiar cumva protectoare... Cu adultii însa, mi se pare chiar invers...Sustin tot ce a zis Maya! Si eu am observat ca in general pisicile sunt mai afectuoase cu copii mici, poate mai intelegatoare, o fi instinctul, cine stie. Depinde mult de caracterul pisicii, poate e bine sa mergi cu copiii cand o alegi sa vezi cum reactioneaza si interactioneaza, iti poti face o idee daca pisica e stresata, daca se teme de copii, daca vrea sa se joace, daca-i lasa sa o mangaie, daca vine dupa voi, din astea! Report
July 25, 201214 yr comment_158273 Rapid un reportaj de canicula!Toata lumea zace pe covor: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1292_edited.jpg http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1293.jpg Uneori ne culcam la computer pentru ca suntem intelectuale: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1281.jpg alteori meditam filozofic si foarte profund la sensul vietii: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1283.jpg In afara de plebeii care dorm in hol cu capul pe papuci: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1282.jpg sau sterg praful la miezul noptii: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1276.jpg printesele dorm in mijlocul patului: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1284.jpg si sunt elegante si cand stau intinse pe parchet: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1295.jpg In final pupici de la ochi verzi pentru Maya si Uma si restul lumii din mijlocul curentului de aer : http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1273.jpg Report
July 25, 201214 yr comment_158276 Rapid un reportaj de canicula!Toata lumea zace pe covor:Sunt superbe pisicoantele!!!!!!!! Report
July 25, 201214 yr comment_158304 Dragele de ele cat sunt de scumpe!! Eu mor de drag cu una singura, cu patru cred ca as pluti de fericire Pupam mustetile si ochisorii adorabili! Report
July 25, 201214 yr Author comment_158316 Dan a spus cînd a vazut tarcatele: "Heyyy, surorile lui Mike!" Pupu-ti eu fetele Acu' vreo trei zile a trecut cineva pe lînga noi si a spus ca, mai de la distanta, a crezut ca Mike e o pisica gravida. Doar stiti, el e mai burticos. Denise enervata... "Si eu credeam ca esti bunica lu X..." (era mama lui X...) I-am zis Denisei, sa-i fie rusine. Spune ca, nu îi este... Report
July 25, 201214 yr comment_158318 Zerda, ce dor mi-era de mustacioase, bine ca le-ai mai tras in poza si pe ele. Goarga, dulce foc roscavanul. Aura, depinde si de voi foarte mult daca vreti "sa-l" educati sau sa-l aveti deja mare.Dar eu optez pentru puiut.Noi am luat-o pe Mitzuleana cand avea 3 luni(mai mici nu se recomanda oricum), dar ea a fost cuminte, din prima zi a facut la laditza si oriunde am mers cu ea a facut doar in ladita ei nu in pat sau alte parti.Culmea e ca mare fiind a mai facut in patutul ei,dar atunci de suparare. Eu sunt trecuta prin experiente cu pisici mici si mari.Pe Misu primul motan care l-am avut de cand avea tot vreo 3 lunite am incercat sa-l invatam la nisip,dar el baiat crescut pe strazi mai facea si prin alte parti.Chiar si puiutii care i-am avut de la el si Printesa mai faceau pe langa si erau nascuti in casa.De zgariat nu ne-au zgariat niciodata, nu voit.pe mine o singura data D´artagnian m-a zgariat dar dintr-o saritura ca s-a speriat de balanganitul biciorului unei prietene.In schimb apropo de afectiunea pisica-copil, eu vin si contrazic putin din experienta mea.ie mi se par fetele independente(asa e babutza din tara si Mitzuleana), nu le place sa pui mana pe ele cand nu vor.Am avut experiente cu copii in casa si Negruta cu D´artagnian.El statea sa-l traga copii de coada, sa-l smotoceasca, ea cum vedea copii se ascundea sub pat.Nici cu fata sotului nu statea si nici macar cu noi.La fel ca si la oameni, sunt firi si firi.Important e ca copii sa inteleaga ca le doare si pe ele si sa stie sa se joace frumos.O pisica nu v-a zgaria niciodata fara motiv. Report
July 25, 201214 yr comment_158320 Acu' vreo trei zile a trecut cineva pe lînga noi si a spus ca, mai de la distanta, a crezut ca Mike e o pisica gravida. Doar stiti, el e mai burticos. Denise enervata... "Si eu credeam ca esti bunica lu X..." (era mama lui X...) I-am zis Denisei, sa-i fie rusine. Spune ca, nu îi este... ce tare Denise Report
July 25, 201214 yr Author comment_158322 La fel ca si la oameni, sunt firi si firi.Important e ca copii sa inteleaga ca le doare si pe ele si sa stie sa se joace frumos.O pisica nu v-a zgaria niciodata fara motiv. Ioana, chiar sînt pisici care zgîrie si fara motiv. Adica în capul lor, or avea ele vreo nazarire, dar nu un motiv concret pentru noi O analiza pisiceasca este greu de facut. Mai ales la pisicile care devin "umanizate", asa ca ale noastre. Cum spune si Ioana sînt si ele diferite, ca noi/devin si ele ca noi, adica au propria personalitate, caracter, toate alea... mofturi, fitze In general, si aici generalizez, constelatia copii mici - pisici mici nu e una prea buna. Nu din cauza pisicilor în general, ci din cauza copiilor, tot în general. Deci ati observat analiza mea generalizata, da? Report
July 25, 201214 yr Author comment_158323 ce tare Denise Da, face cu nervii, daca zice cineva ceva legat de greutata lui Mike! Asta este, chiar e dolofan, dar pe ea o deranjeaza modul cum o spune careva, si atunci da si ea cu gheara, ca mîtza Report
July 25, 201214 yr comment_158352 :D ce tare Denise Da, face cu nervii, daca zice cineva ceva legat de greutata lui Mike! Asta este, chiar e dolofan, dar pe ea o deranjeaza modul cum o spune careva, si atunci da si ea cu gheara, ca mîtza E normal, doar e sora-sa ) Si pe mine ma enerveaza cand cineva nu are ceva frumos de zis..alea rautacioase pastreaza-le pentru tine...adica zip it si vezi-ti de ale tale Floricel era motan de casa, plin de personalitate si care statea la mangaiat DOAR cand vroiau pungutele lui. Era sef. Si a aparut fie-mea, picea care il lua in brate cand nu vroia, care i-a furat maslina din gura ca sa o manance ea...si Floricel a devenit cel mai calin motan din lume. Dar doar cu fie-mea (nepoata). Maya, e ok cu oamenii mari, dar copiii, se uita la ei, ii lasa sa o mangaie dar fuge sa se ascunda dupa. Nu are nervii tari Deci nu se stie... Si Maya e luata de micureaza si in 12 ani nu mi-a facut niciodata alaturi de cutiuta E o dilicata. Dar frate-su s-a scapat in pat cand era mic, dar ma-sa l-a iertat repede...chiar daca tac-su s-a culcat in pat in pipiul baiatului (a injurat el un pic, dar i-a trecut) Report
July 25, 201214 yr comment_158354 M-am facut baiat mare si pindesc coropisnite. Ti-am tot admirat baiatul Ce faci, ii aduci picea batausa? Report
July 26, 201214 yr comment_158439 Merci fetelor pentru sfaturi. Pana la urma ne-am luat un puiut, 3 luni, motanel. Stefania, fiind un mare fan "Tom si Jerry", i-a pus numele Tom. Eu ii zic Tomita, sotul Torcaila (toarce toata ziua ), iar Teo ii zice zizu (adica pisu). E foarte lipicios si afectos si deja mi-a spart o vaza. Doarme cu noi in pat, si ii place sa ne muste de degetele de la picioare. Se joaca de sparge, in special la ora 5 dimineata Report