June 14, 201214 yr comment_153148 Ma bucur de cunostinta Sam. Imi plac tare mult pisicile de culoare lui, de fapt imi plac toate pisicile. Iar pe Adrian al nostru, il ador. La inceput a stat numai in casa, pentru ca imi era teama ca o sa fuga si o sa se piarda. Acum... hoinareste. Are la activ deja o noapte in care n-a venit acasa. Cunoaste toate gradinile, are iubite... eheehehe, mare gagicar:)Si lui ii placea sa se tavaleasca in letiera dupa care facea un strop de pipi... dar un strop si nu se mai atingea de ea, imi facea in bidet... acum face pe-afara, nu ii mai am grija.Adora sa ma coafeze... pe mine in mod special probabil pentru ca am parul lung, dar oricum.. spala in cap pe oricine prinde si ii aranjeaza coama:) Doarme cu Darius... de regula, insa are noptile lui de rasfatat in care se cuibareste in coastele mele, adora sa se lafaie in patura pufoasa a cumnatei mele si mancarea e mai buna cand i-o da Darius. Nu se mai urca pe masa, a fost scurta perioada si e tare .. rafinat:)Va las 2-3 poze cu motanii mei:)Asa dormeau mititeii intr-o dimineata. Seara se culca la picioarele copilului, pe masura ce se dezveleste Darius, vine si se cuibareste langa el, se incalzesc.http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/Facebook/Wall%20Photos/467583_3790822820877_54716230_o.jpgMi se pare atat de uman piticul asta pufos:)http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/Facebook/Festa%20della%20polizia%20Trieste%20ed%20altro/600517_3848645506408_1223379645_n.jpgValiza e o chestie care-i place taaare mult:)http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/Facebook/Festa%20della%20polizia%20Trieste%20ed%20altro/603031_3848640266277_2048719630_n.jpg Report
June 14, 201214 yr comment_153149 Asa dormeau mititeii intr-o dimineata. Seara se culca la picioarele copilului, pe masura ce se dezveleste Darius, vine si se cuibareste langa el, se incalzesc.Mi se pare atat de uman piticul asta pufos:)Valiza e o chestie care-i place taaare mult:)Superbe poze!!! Report
June 14, 201214 yr Author comment_153150 Tareee frumosi motanii tai! Cred ca la toti pisoii le plac geamantanele, gentile, sacosele Report
June 14, 201214 yr comment_153151 Is minunati, sa-ti traiasca amandoi! Si-mi place si cum si-au impartit patu': unu' la margine, celalalt la perete. Report
June 14, 201214 yr comment_153157 Offf da, sunt adorabili. Par exagerata cand spun ca pisica i-a schimbat viata lui Darius, dar asa e... il cauta peste tot, ii da de mancare, are grija sa fie curat, uscat... ma cearta daca tip la el.. Am zis intr-o zi catre pisoi.. off dormi ca un porc... Asta mic al meu a zis... maaami nu vezi bine, e un pisoi:)) l-am luat de spinare sa-l bag in casa ca statea in ploaie si si asa are un suflu mai special cand respira, motanul, si iar m-a certat copilul... ii bine-asa mami ca acum o sa planga? il doare ca e mic si dragalas:) Intr-o seara m-am amuzat teribil, Adrian era deja in patut si Darius ii tot zicea sa se dea mai incolo, asta nimic, era rege, pe mijloc, l-a impins copilul spre perete, dupa care l-a luat in brate si l-a rotit spre margine si ii zice.. na, asa ca sa fii tu primul dupa care i-a aratat pumnul, eu eram pe jos, la care imi zice Darius.. pai trebuie sa stie cine-i seful in patutul asta=))O singura data i-a dat o palma pisicii, cand l-a muscat. Iar a doua zi s-a intamplat sa treaca pe la noi persoana de la care l-am luat, cand a auzit cine era la poarta, a inceput sa planga disperat si isi ascundea matza in cutia lui cu jucarii si-l indesa de zor sa incapa...plangea si ii spunea: "Nu te mai bat ,iti promit, nu pleca de la casuta mea.. au venit astia sa te ia inapoi!" Mi-a fost mila de el insa l-am lasat putin sa dispere ca sa inteleaga ca nici noi nu facem educatie cu palma, nici el nu trebuie sa incerce sa faca asta cu pisica.In noaptea cand a hoinarit prin mahala patrupedul, cand a mers la somn Darius a cerut sa ii fie pisica in casa... si i-am explicat ca nu e de gasit dar ca o sa vina el(nici eu nu eram sigura, asa ca nu am prea dormit, in plus am iesit afara pe la 4 de dimineata, ca sa il mai strig o data, desi nu ies niciodata singura dupa ce se intuneca.. experiente neplacute) si ii tremura buza a plans si mi-a zis: "Da' eu nu pot sa dorm fara el...!".Animalutele astea sunt.. fascinante! Report
June 14, 201214 yr comment_153191 Ali, m-au topit pozele cu cele doua comori ale tale. DA, SUNT FASCINANTE SI ATIT DE INTELIGENTE ANIMALUTELE, pacat ca eu am descoperit asta abia acum, am irosit atita amar de ani! Report
June 14, 201214 yr Author comment_153193 Mike, se multumeste momentan cu plimbat unu dupa celalalt, cu pupacit de nas, dormit în acelasi pat, dar mascariciului de Sam nu-i ajunge si îl mai iau dracii din urma, si se mai azvîrle pe Mike. Asta îl avertizeaza, iar Sam fuge repede de lînga el, dar vine imediat 'napoi. Tare curioasa sînt ce iese de aici. Motto lui Sam : "Vrei, nu vrei, eu tot ma joc cu tine!" Ieri cînd Mike dormea în pat, s-a dus lînga el si l-a lins într-o ureche. S-a trezit dolofanul si s-a uitat urît, dar n-a bombanit. Cred ca i-a placut [center]Azi s-au "jucat" împreuna Mike se dezmierda, se întindea si cu un "miaaau" l-a invitat la soare...Sam, e dupa tufa ... Sam a mers încet spre el, si cînd a ajuns lînga Mike a sarit pe el. În joaca bineîntels. L-a întors Mike cu cracii în sus pe Samulici Samulici a luat notite - Nu, nu e bine sa sar ca un tzap, calare pe Mike! [/center] Report
June 14, 201214 yr comment_153195 Nepotii mei dragi!Auzi ce-mi zice vet-a!! Aveti o pisica cat un catel, , cat doi motani! Bine e ca e sanatoasa! Report
June 15, 201214 yr comment_153214 Nepotii mei dragi!Auzi ce-mi zice vet-a!! Aveti o pisica cat un catel, , cat doi motani! Bine e ca e sanatoasa!Ma bucur mult de tot sa aud ca e bine Maya, in a doua poza ai zice ca e unchiul cu nepotul Se vede diferenta de talie. Sunt curioasa daca capritul de Sam o sa creasca la fel de mare ca Mike. Report
June 15, 201214 yr comment_153217 Am admirat motanii si m-au topit pozele Alinei cu cei doi flacai.Eu sunt in sud acum, dar fiocco a ramas acasa cu Vale, care invata pentru sesiune...m-am gandit ca 2800 de km in 12 zile e cam mult pentru el.Nu ii lipsim deloc, oricum marea lui iubire ( si reciproca) e val, asa ca e sigur happy.Din nefericire, aici am aflat ca micia noastra nu mai este , tare m-a intristat, ca eram sigura ca o gasim in fata usii.pup mustaciosii. Report
June 15, 201214 yr comment_153259 BunaIntru pe fuga ca sa va semnalez ca litiera de la LIDL e f bunaCosta aproape nimic, se aduna in bolovani, e usor de curatat!Eu de fiecare data pun si putin bicarbonat.... asa de moft!Asta dupa ce mi am exterminat buzunarul cu litiera aia de 10E Report
June 15, 201214 yr comment_153261 Alina si pe mine m-au topit copiii tai (blanos si neblanos)!!!! Scumpii de ei! Maya, deci pe zi ce trece incep sa se inteleaga din ce in ce mai bine mustaciosii tai. Baieti buni! Zerda si noua ne-au spus multi ca Cody este cat un catel, daca stau bine sa ma gandesc este si mai mare decat anumite rase de caini. Stella, imi pare rau de "micia" voastra! Si eu pup toti mustaciosii! Report
June 15, 201214 yr comment_153264 Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun! Report
June 15, 201214 yr comment_153271 Ma bucur sa aud ca Pisi, "catelul", e bine Iar pe cei doi copii din patut, unul blond si unul pufos, nu m-as mai opri din smotocit! Maya baietii tai sunt superbi! Stella imi pare rau de mica voastra, uofffff Pup toti blanosii si pe mamicile lor! Report
June 15, 201214 yr comment_153272 Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun!Imi permit sa raspund eu, cred ca se refera la nisipul pentru litiera de la Lidl, un sac are 10 kg si costa aproape 10 lei, e bunicel dar tl cumpar doar cind are cine sa-mi care sacul citeva etaje pina in casa. Mai nou am descoperit ca cel de la Lidl amestecat cu alt tip, parca bentonita, Mitzura...ceva cu miros de lavanda, SUNT O COMBINATIE IDEALA. Report
June 15, 201214 yr comment_153281 Multumesc GORGONAKI!Da ziceam de nisipul COSHIDA.In rest al meu se flendureste pe afara....amaritul va avea parte de carcera(pensiune pisiceasca )asa ca l las si ii fac poftele!! Report
June 15, 201214 yr comment_153309 Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun!Imi permit sa raspund eu, cred ca se refera la nisipul pentru litiera de la Lidl, un sac are 10 kg si costa aproape 10 lei, e bunicel dar tl cumpar doar cind are cine sa-mi care sacul citeva etaje pina in casa. Mai nou am descoperit ca cel de la Lidl amestecat cu alt tip, parca bentonita, Mitzura...ceva cu miros de lavanda, SUNT O COMBINATIE IDEALA.Mai nou, pana fac ceva cu balconul, sa nu poata evada la vecini, sa pun o plasa sau altceva ca nu e clar ce ar trebui sa fac, litierele stau in baie, cu care ocazie m-am despartit definitiv de nisipul cu aglomerare, pentru ca dupa o luna s-a infundat sifonul de la baie, cel din pardoseala, ca atunci cand dau ele din labute zboara si s-a blocat pe acolo. Acum folosesc numai din ala cu cristale care se poate dizolva si vad ca nu mai am probleme cu infundatul. Report
June 15, 201214 yr comment_153314 Verber, cand spui litiera te referi la nisip sau la ladita? Ca eu am 3 ladite si nu vad de ce as mai lua una ca nu vad unde o s-o mai pun!Imi permit sa raspund eu, cred ca se refera la nisipul pentru litiera de la Lidl, un sac are 10 kg si costa aproape 10 lei, e bunicel dar tl cumpar doar cind are cine sa-mi care sacul citeva etaje pina in casa. Mai nou am descoperit ca cel de la Lidl amestecat cu alt tip, parca bentonita, Mitzura...ceva cu miros de lavanda, SUNT O COMBINATIE IDEALA.Mai nou, pana fac ceva cu balconul, sa nu poata evada la vecini, sa pun o plasa sau altceva ca nu e clar ce ar trebui sa fac, litierele stau in baie, cu care ocazie m-am despartit definitiv de nisipul cu aglomerare, pentru ca dupa o luna s-a infundat sifonul de la baie, cel din pardoseala, ca atunci cand dau ele din labute zboara si s-a blocat pe acolo. Acum folosesc numai din ala cu cristale care se poate dizolva si vad ca nu mai am probleme cu infundatul.Zerda da,uite poti pune ^plasa verde si ghivece agatate cu volubilis sau altceva(planta va urca pe plasa )..;ca sa stea si ele la aer...plus ca pui acolosi wc urile Report
June 15, 201214 yr comment_153317 Aia vroiam si eu, dar pana acum au evadat de doua ori la vecini! Ceea ce nu ar fi grav ca nu urasc pisicile, dar de la ei de pe balcon se poate sari pe un acoperis al unei case mai mici ca e la nivel( frati-miu sarea cu o alta vecina asa de amuzament, cand erau copii, iti dai seama, pisicile...) Report
June 15, 201214 yr comment_153344 Aia vroiam si eu, dar pana acum au evadat de doua ori la vecini! Ceea ce nu ar fi grav ca nu urasc pisicile, dar de la ei de pe balcon se poate sari pe un acoperis al unei case mai mici ca e la nivel( frati-miu sarea cu o alta vecina asa de amuzament, cand erau copii, iti dai seama, pisicile...) Grilaj pe toata suprafata deschisa a balconului si pus strins!Asta ca sa nu evadeze....Pup! Report
June 15, 201214 yr comment_153352 Beleaua mica si blanoasa, brontozaurul, de, cica ma ajuta sa-mi fac bagajul! Am scos din sifonier haine pentru vacanta, ca de obicei nu ma hotarasc ce sa-mi iau dar is constienta ca trebuie sa ramin doar cu strictul necesar ca eu trag de geanta plus ca o sa shopingaiesc si pe acolo si nu am bagaj de cala. E in fibrilatii, se tavaleste pe haine, eu il usui, el chiraie a injuratura si e fooooooarte frustrat ca nu-l las sa se desfasoare, ii explic ca mi le umple de par dar se pare ca nu-i pasa. Am asa o teama fiindca e prima data cind plec si-l las in grija cuiva, nu o sa stau mult, citeva zile dar mi se rupe sufletul si imi tot fac griji. Report
June 15, 201214 yr comment_153353 Beleaua mica si blanoasa, brontozaurul, de, cica ma ajuta sa-mi fac bagajul! Am scos din sifonier haine pentru vacanta, ca de obicei nu ma hotarasc ce sa-mi iau dar is constienta ca trebuie sa ramin doar cu strictul necesar ca eu trag de geanta plus ca o sa shopingaiesc si pe acolo si nu am bagaj de cala. E in fibrilatii, se tavaleste pe haine, eu il usui, el chiraie a injuratura si e fooooooarte frustrat ca nu-l las sa se desfasoare, ii explic ca mi le umple de par dar se pare ca nu-i pasa. Am asa o teama fiindca e prima data cind plec si-l las in grija cuiva, nu o sa stau mult, citeva zile dar mi se rupe sufletul si imi tot fac griji. Draga mea te inteleg si noi plecam 6 zile si apoi eu mult timp si omu se peregrineaza..;acum in aceasta ultima perioada o sa vedem daca o sa l pun in cusca la pensiunea englezeasca sau il i au cu mine...da cine sta cu el cind sunt plecata din oras citeva zile????Dificil Report
June 15, 201214 yr comment_153355 Eu pana la 4 zile le las singure. Le-am mutat la mama de vreo doua ori, se streseaza asa de tare, ca mai bine ma milogesc de ea sa treaca pe la ele!Aici, unde stau acum, am o vecina in care am toata increderea sa treaca macar o data pe zi, desi daca plec pana in 4 zile cum ziceam, le las eu de toate si se descurca singurele.E drept ca ele se joaca impreuna.Daca plec peste 4 zile merge cineva la 2 zile, sa verifice apa si sa puna mancare, litierele le curata numai mama daca merge, dar recunosc ca in 6 ani nu am plecat mai mult de 6 zile, ca nu am liniste. Pe Pisi cand era mica, 4 luni, am lasat-o la mama 10 zile, aia a fost ultima mea vacanta adevarata. Mi-au rasfatat-o ingrozitor! Se trezea tata la 2 noaptea si se juca cu ea, ii arunca mingiute, baterii, circul de pe lume! cel mai mult am stat despartite cand am fost eu in spital, m-a pedepsit crunt pentru absenta, o luna nu m-a bagat in seama! Report
June 15, 201214 yr comment_153357 Nu stau decit patru zile, a venit fratele meu din Canada in vizita pentru trei saptamini, nu a mai venit in tara de peste sapte ani si am hotarit noi, surorile, sa-i facem cadou o minivacanta la Roma, o sa mergem doar noi trei si-mi doresc sa fie o vacanta de vis dar nu ma pot bucura 100% din cauza grijilor pe care mi le fac cind ma gindesc la pisoi. El e invatat cu mine, cind plec pentru citeva ore de-acasa ma cearta la intoarcere si vrea sa-l tin numai in brate, suntem doar noi doi si mi-e sa nu-i fie foarte greu, sa nu sufere, plus ca e si razbunator, ma taxeaza pentru orice nu-i convine, nici nu vreau sa ma gindesc ce intimpinare imi va face la intoarcere. Report