Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Am fost aseara la vet, i-a facut lui Cody un tratament injectabil care trebuie continuat inca 3 zile, asta noapte a dormit mult mai linistit si de dimineata era vioi si cu pofta de mancare. Ii dau inca regim o perioada, important este ca mananca fara probleme si regimul. Se pare ca ar fi o indigestie, el avand acea stare de greata. Pe cea mica nu am dus-o, doar am intrebat cand sa o deparazitam, dupa ce se face Cody bine, sa mergem cu amandoi. Si cel mai important Cody o tolereaza foarte bine pe Fifi, azi dimineata o chema si o tot cauta si dupa ce ea si-a facut aparitia au inceput sa se miroasa pe nasucuri si sa se joace unul cu altul. Asta este un semn bun! Sper sa ajunga sa si doarma unul langa altul, ca intr-o "salata de pisici".

Bucuroasa de vestile bune!!!

Cody e castrat nu???

Bucuroasa de vestile bune!!!

Cody e castrat nu???

Da, Cody este castrat, de la varsta de 1 an. Si azi dimineata se juca cu Fifi sau mai bine zis Fifi cu el, are mereu ceva cu coada lui. :rolleyes:

Acum chiar si-a revenit complet, a mancat tot si nu mai are starea de greata. In schimb ii pun si picaturi in urechi ca l-a gasit cu otita nu stiu cum ii spune exact. Aseara i-a pus doctora picaturile si vorba lui Zerda, semana dragul de el cu YODA. :thumleft:

Si trebuiesc deparazitati mai ales extern toti trei, ne-a zis vet-ul aseara.

Deci numai vesti bune de la copiii mei blanosi!

Ma bucur pt vestile bune! Deparazitare placuta!

Si acum, cu intarziere, va prezint piticotul nostru Pisi:

post-133-13740680581925_thumb.jpg

post-133-13740680769727_thumb.jpg

post-133-13740681929295_thumb.jpg

In pozele de ami sus o aveam deja de o saptamana. Incepuse sa faca si ea un pic de carnita. Sper sa reusesc sa-i mai fac ceva poze si sa le postez (ca sunt mereu pe fuga).

E bine, sanatoasa, o mancacioasa, jucausa la greu. A inceput sa rontaie de ieri si ceva crochete.

Fetele o adora. Ar chinui-o toata ziua.

Concluzie: e de bine!

Este tare dragalasa Pisi si are niste ochisori! Dar cred ca i se schimba.

Asa este si Fifi, mancacioasa si tare jucausa. Iti dai seama daca ar fi astea doua mici impreuna! :thumleft:

Sanatate pentru Cody si mult noroc pentru cele doua pitice!!

Multumim!!!

Cody se simte deja foarte bine, aseara i-am facut ultima injectie si a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de Fifi sau Fifi de el.

Si poze proaspete cu Fifi:

post-88-13742152046849_thumb.jpg

post-88-13742152197121_thumb.jpg

Deci FORTZA STEAUA, asa vrea fratele biped!

post-88-13742154375123_thumb.jpg

post-88-13742154683529_thumb.jpg

Si surpriza surprizelor!!!!!

post-88-13742156232598_thumb.jpg

post-88-13742156405645_thumb.jpg

Hai ma!!! Cum sa dati puiuta??!! Nu vezi cum s-a integrat in familie?? Offff, ma bucur ca eu chiar ti-am zis sa n-o dai! O sa fie foarte frumoasa la urmatoarea zi a ta la care o sa venim! :drool:

Si sa pupi nepotul din partea mea ca a gasit-o!! :drool:

Hai ma!!! Cum sa dati puiuta??!! Nu vezi cum s-a integrat in familie?? Offff, ma bucur ca eu chiar ti-am zis sa n-o dai! O sa fie foarte frumoasa la urmatoarea zi a ta la care o sa venim! :drool:

Si sa pupi nepotul din partea mea ca a gasit-o!! :drool:

Acum nu se mai pune problema sa o dam, toata lumea a indragit-o. Si Cody a acceptat-o, cu Ursula mai are ea o problema si il pandeste toata ziua pe Ritu. =))

Si tu vrei sa spui ca nu mai dai pe la mine decat la anul de ziua mea?????? Adica vrei sa ti-o iei, nu! :drool:

Si sa pupi tu personal nepotu!!!!

Georgi, cat poate fi de faina ultima poza, cu Cody si Fifi, imi place de numa'.

Georgi, cat poate fi de faina ultima poza, cu Cody si Fifi, imi place de numa'.

Cody si-a luat rolul de "mama", o cheama la el cand nu o gaseste si ea vine repede de pe unde este ascunsa, o lasa sa se joace cu coada lui si pitica il cauta de tzitzi. :drool:

Sunt dulci amandoi!

E pui inca, i-ar mai veni sa suga!! noroc ca a dat peste voi, pe strada o calca masina pana acum!

Ce dulci sunt!

Noi,în schimb, ieri era gata gata să rămânem fără Pisi. Norocul a fost că nu o lăsăm niciodată nesupravegheata în curte. A fost atacată de pisica vecinei. Rivala din vecini e cât un elefant pe lângă șoricelul nostru. Direct în cap i-a sărit. Norocul a fost să fiu chiar lângă ea, așa că am țipat zdravăn și intruza a zbughit-o.

Fetele mele au rămas șocate. Mara, care e mai sensibilă de felul ei, toată ziua a coborât scările la Pisi să vadă dacă mai trăiește. Biata de ea, cred că azi noapte numai la ea s-a gândit. Primul ei gând a fost la Pisi.

Ce am remarcat eu e că de la atacul de ieri Pisi e foarte agresivă, chiar și atunci când se joacă.

E normal un așa comportament? În plus se și sperie de orice.

Ce am remarcat eu e că de la atacul de ieri Pisi e foarte agresivă, chiar și atunci când se joacă.

E normal un așa comportament? În plus se și sperie de orice.

E inca speriata draga de ea..rabdare si mangaieri si o sa-si revina :drool:

Giorgi, Cody e adorabil cum a adoptat piticuta! Sa va traiasca.

Da, Cody este foarte protector si atent cu ea, o cheama tot timpul si ea vine fuga-fuga, mananca frumos unul langa altul si dupa aceea fac schimb de castroane, se joaca unul cu altul, pur si simplu ma uit la Cody este un alt pisoi de cand este Fifi in casa! Dorm amandoi cu noi in pat, la picioare Cody si Fifi intre noi, cand lipita de mine cand lipita de tacso. Mamitza este cea mai incantata de Fifi, in fiecare dimineata dupa ce plecam noi la servici se duce la ea in pat si au momentele lor de tandrete si joaca, si ea ii spune "Printesa Sisi". :)

Si FAZA ZILEI!!!!!

post-88-1374648503148_thumb.jpg

Chiar nu vezi ca imi place aici!

post-88-137464855492_thumb.jpg

Dar totusi am stat cam mult, nu ma scoti de aici!!!!

post-88-13746485706362_thumb.jpg

SSSSSTTTT, liniste, se mai si doarme in casa asta!

post-88-13746486350433_thumb.jpg

• Author

Doamne, doamne ce mare dragoste între ei :)

Gio, sper ca nu înaripata e bine, ca Fifi arata de parca trage un pui de somn dupa o masa copioasa... la locul faptei =)

Ma bucur ca se înteleg blanosii asa bine. Era de asteptat, ca Fifi e asa pitica, iar Cody, chiar daca a facut pe nebunul olecuta, totusi e un iubaret fara pereche, si si-a dat seama ca tre' sa aibe grija de surioara.

Sorina, cum mai e pitica ta, inca speriata?

[center]Hai sa vi-l mai arat pe Sam, ca pe Mike vi l-am mai aratat :)

Na, nu-s eu un frumos? :D

http://4.bp.blogspot.com/-5LAzreKn9rE/UdrLchJH85I/AAAAAAAADJ8/roUF8H1xdkI/s1600/Sam+(2).jpg

Hei, tu iar pozezi aiurea? Tre' sa sar în fata obiectivului sa ma vezi? :D

http://4.bp.blogspot.com/-42Daiu2EYdw/UdrLe-nBrEI/AAAAAAAADKs/lqkPJ3KfY2s/s1600/Sam+%25289%2529.jpg

La noi înca e canicula, baietii tot pe sub tufe stau :D

http://3.bp.blogspot.com/-OGa0YBzQS7g/UdrLdmQepdI/AAAAAAAADKU/LZZDRqVZF-k/s1600/Sam+%25285%2529.jpg

Mike, tolanit în zen garden pe pietricele între "pilonii" fîntînii, sub umbra artarului japonez si a bambusului :D

http://1.bp.blogspot.com/-mPxu42Ss3y0/UcL0y3--ilI/AAAAAAAADJE/HALKyfSS-no/s1600/Mike+08.06+%25282%2529.jpg

...sau dorm pe terasa la umbra :)

http://4.bp.blogspot.com/-IaCsfzuGjj0/UdrLfPI8baI/AAAAAAAADKw/uLJDVyqPUkA/s1600/Sam+%25288%2529.jpg

[/center]

Doamne, doamne ce mare dragoste între ei :)

Gio, sper ca nu înaripata e bine, ca Fifi arata de parca trage un pui de somn dupa o masa copioasa... la locul faptei =)

Ma bucur ca se înteleg blanosii asa bine. Era de asteptat, ca Fifi e asa pitica, iar Cody, chiar daca a facut pe nebunul olecuta, totusi e un iubaret fara pereche, si si-a dat seama ca tre' sa aibe grija de surioara.

[center]Hai sa vi-l mai arat pe Sam, ca pe Mike vi l-am mai aratat :D

Na, nu-s eu un frumos? :D

Hei, tu iar pozezi aiurea? Tre' sa sar în fata obiectivului sa ma vezi? :D

La noi înca e canicula, baietii tot pe sub tufe stau :D

Mike, tolanit în zen garden pe pietricele între "pilonii" fîntînii, sub umbra artarului japonez si a bambusului :D

...sau dorm pe terasa la umbra :)

[/center]

Vai, Maya, cum sa manance porumbelul, se poate asa ceva, el este printul nostru inaripat!

Era seara si Ritu era deja la locul lui de somn, adica pe dulapul din baie si colivia disponibila iar Fifi curioasa din fire a vrut sa vada cum este acolo, mancase bine si un pui de somn nu ii strica! :P

Il pandeste toata ziua de dupa toate colturile, dar atat, pentru ca Ritu se infoaie odata la ea si sare cu ciocul si asta mica se sperie, cum de altfel se sperie si Cody. Ritu stie singur sa isi apere piele, scuzati, penele!

Ba este un frumos si Sam, se poate asa ceva! Pup eu doi mustaciosi pe nasuc! :)

Buna fetele

De-a lungul timpului v-am admirat blanoasele iar de ieri ni sa marit si noua familia cu un motanel de aproape 4 luni.Cineva ni la dat este un frumusel,curat si cuminte insa am descoperit ca are purici si tare mila imi este de el.Maine mergem la vet pentru control si vaccinuri,dar vroiam sa va intreb,voi cum va descurcati cand pisicutele au puricei?

Multumesc frumos pentru sfaturi

Buna fetele

De-a lungul timpului v-am admirat blanoasele iar de ieri ni sa marit si noua familia cu un motanel de aproape 4 luni.Cineva ni la dat este un frumusel,curat si cuminte insa am descoperit ca are purici si tare mila imi este de el.Maine mergem la vet pentru control si vaccinuri,dar vroiam sa va intreb,voi cum va descurcati cand pisicutele au puricei?

Ploicica,

Uite

Www.animal.ro

Www.animalutze.ro

O sa ti raspunda feteleccare au bucuria de a avea micile blanoase inca alaturi de ele

Vetul o sa ti dea sfaturi si el...deci zgardutza antipurzci,produse

Sa te bucuri neincetat de afectiunea lui:-):-):-)

Multumesc frumos verber, ma duc sa studiez. :biggrin:

Este tare cumintel si--a facut nevoile la cutiuta (desi a fost invatat afara) si inca exploreaza casa.

• Author

Bun venit piticelului, Rain. Cum îl cheama?

Daca îl vei tine doar în casa, nu-l "otravi" cu nimic. Nici zgardita, nici picaturi, nimic. Fa-i o baita cu sampon pentru pisici, clateste-l bine, usuca-l bine într-un prosop, apoi cumpara un borcanel de ulei de cocos pur/bio (e în stare solida pina la aprox. 25°C). E scump, adica in jur de 5 euro 200 g, dar îti ajunge... probabil pîna i se va termina data de valabilitate :biggrin:. 1 x pe saptamîna bagi degetelul curat în borcanel si iei cît o picatura, te ungi cu ea pe degete, mai mult pe buricele degetelor, si îi treci cu ele prin blanita peste tot. Cînd e mai mare iei cît doua picaturi. Deci nu-l ungi, doar îl aromatizezi putin :biggrin:

Asta e asa preventiv, ca în mod normal felinele indoor nu prea au cum sa faca pureci, dar totusi am auzit de cazuri. Cocosul nu e daunator, si-l fereste si de piscaturile de tîntari. În rest obisnuieste-l de pe acum cu periatul, pieptanatul, ca asa nu tre sa inghita prea mult par. Poti sa-i semeni ovaz, e chiar mai fraged si suculent decît iarba de pisici, asta sa-i curete burtica de par. Ce-i drept unora nu le place sa roada iarba de niciun fel. Baietii mei sînt maaari "pascatori" :floare:

Daca va iesi afara, probabil ca protectia cu uleiul de cocos nu va fi suficienta în toate anotimpurile anului. Atunci, în perioadele mai calde/caniculare cîte un spot on de Frontline pe luna. Eu la asta recurg doar cînd vad purece, în rest îi cocosez.

Daca totusi va fi un motan care nu agata pureci prea des (e diferenta si la ei de la felina la felina. Nu toti agata purecii la fel de des... ) daca gasesti pe undeva Verminex, sa stii ca foarte bun (contine ulei de ricin, cocos... si alte chestii care nu dauneaza, doar ca 1-2 zile, coama pisoiului va arata punky :pupic:) si nu e asa daunator ca Frontline si alte insecticide de astea. Zgarda, din punctul meu de vedere nu e ok, deci nu recomand.

Ai grija cu sfaturile vetilor, ca unii vor sa-ti vînda tot ce au în cabinet, zgarde, insecticide, mîncaruri...etc.

Indicat ar fi sa-l deparazitezi mîine si interior, în afara vaccinurilor, daca zici vine de afara.

Buna fetele

Bun venit piticului!!!!

Pentru puricei si eu am procedat la fel ca Maya, i-am facut lui Fifi o baita buna cu sampon special si a scapat bine de ei si urmeaza sa o ducem la vet pentru alte sfaturi contra puriceilor de aici incolo.