August 19, 201313 yr comment_204315 Am reusit sa fac analize de sange lui Cody (multumesc din suflet unor oameni cu mult suflet!). A iesit prezent in sange Hemobartonella Felis, am inceput tratament cu doxiciclina timp de 3 saptamani si Liv 52, din asta o sa ia mai mult timp si ii dau si un protector gastric. I-am facut si deparazitare interna si externa. Le-am facut de fapt la toti blanosii. Acum o sa am grija cu deparazitarea! Fifi a crescut, s-a integrat bine in familie si "unchiul" Cody o iubeste: Curiozitate pisiceasca! Si pozitie de somn! Report
August 19, 201313 yr Author comment_204320 Vaaai de mine, Fifi e contorsionista contorsionistelor din lumea felinelor!!! Pupam nasucuri blanoase si multa sanatate. La noi în sfîrsit s-a racorit, iar acum baietii stau lînga mine. S-au tot uitat spre terasa deschisa cum ploua. Sam a adormit, iar Mike sta de veghe Le-am facut o pozica cu telefonul ca era lînga mine, în rest stau si eu, ca doar n-o sa-i deranjez facînd ceva prin casa [center]Savuram racoarea [/center] În mod normal hemobartoneloza poate trece neobsrvata la pisici sanatoase. Cele cu sistem imunitar slabit însa pot ajunge de la o anemie infectioasa acuta la una cronica. Cum Cody a fost mai des bolnavior, trebuie urmarit mai cu atentie. Boala se trateaza, dar felina ramîne purtatoarea acestui agent/patogen, ceea ce înseamna ca va ramîne mereu o sursa de infectie pentru Fifi, asa ca trebuie si ea urmarita. Dar cum spuneam, daca e sanatoasa tun, hemobartoneloza poate trece neobservata, mai ales ca, dupa cum se pare boala asta e mai des întîlnita la baieti felini. Report
August 19, 201313 yr comment_204321 bRAVO gEORGI CA NE DAI DE VESTI CHIAR MA GINDEAM LA TINE!!Sunt bucuroasa ca macar stii ce are si baiatul face tratament...cit despre FIFILICA....ce dulceatza!! Report
August 20, 201313 yr comment_204353 Fifi este o mare figura, o jucausa si jumatate, ne-am indragostit toti de ea!Si am aflat de la medicii veterinari ca Cody ar fi metis de Ragdoll, ceea ce nu am stiut pana acum. Maya, pupam baietii mustaciosi! Report
September 18, 201313 yr Author comment_205457 [center]Hai sa mai pun si eu cîteva poze din urma. Cam toate-s facut cu telefonul, ca vorba lui Horia, degeaba avem dslr, ca tot cu telefonul pozam mai repede Astea-s mai vechi, de prin iulie, cînd baietii s-au luat la trînta. Eu îmi savuram ceaiul pe terasa, iar ei aveau grija sa am ce vedea Asta e cea mai recenta a lui Sam El doarme peste tot Doarme cu mare placere pe tesatura asta de lîna. Cred ca simte oaia Mike se freca de noul gratar. El e mereu fericit cînd avem ceva nou. Nu ma întrebati de ce Si una cu Felixucul lu' mama Era de sfînta Marie (8 septembrie), iar el mergea pe pat din petale de trandafir, care erau împrastiate pentru Mariile pe care le sarbatoream cu mititei, gratarele si bere Isi prezenta coapsele pe catwalk [/center] Report
September 19, 201313 yr comment_205506 Perla nu e star doar pe fb, acu si intr-un blog de fotografii http://www.nicolaimpallomeni.it/natura-2/ Report
September 19, 201313 yr comment_205521 Pupam mustati de Felixut, Perluta, Mikey si Samuila! Frumuseti drage! Report
September 24, 201313 yr comment_205619 Salon beauty: Imagine eliminată. Aici ești binevenit cu mîțele din dotare, dar nu cu poze tîmpite de pe net. Dacă ai dorit a provoca, ai reușit! Maya Report
September 25, 201312 yr comment_205670 Si un Pitzi mosh, care mi-a luat locul dimineata. Uite la el cum doarme ca un uom: capul pe perna, invelit si cu labutele afara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
September 27, 201312 yr comment_205776 poze proaspete cu nepotul blănos. drama kitty nu se desminte, cînd vrea "treat" te țintuie cu privirea după care inchide ochii și miorlăie atît de sfîșietor de nu ai cum să-l refuzi, dacă te mai atinge și cu coada, așa en passant, ăla ești. cel puțin pe mine m-a avut la degetul mic. Report
September 30, 201312 yr comment_205861 Sa va arat si eu ce a crescut "mandra" de Fifi: Si Cody, care cand o spala pe Fifi, cand se joaca cu ea, cand o musca, dar altfel se inteleg bine! Pup dulce toate blanoasele si toti blanosii!!!! Report
October 11, 201312 yr comment_206459 Vi-l prezint pe pufosu nostru,Mihaita! (i-am schimbat numele intre timp) Aici e la cateva zile dupa ce a venit la noi. Report
October 14, 201312 yr comment_206564 Fetelor, de vreo doua saptamani avem un musafir ce se tot plimba prin gradina si nu stiu cui apartine.Nu are zgarda, nu vad tatuaj, doar o capusa mare la ureche.Patrick i-a dat ieri putin sa manance, astazi mi-a intrat in casa.Arata tare slabit (e un el, asa am vazut sub coada) si infometat, dar nu as vrea sa-l adopt ca poate apartine cuiva.Ce sa fac? Maya poate auzi pe cineva care si-a pierdut pisica.Eu am sunat la cineva din zona care cauta acum cateva sapt o pisica, dar nu e a lor.De prin vecini nu e, ca abia acum doua sapt a aparut prima data si nici vecina de langa mine nu o cunoaste.E gri inchis, copiii l-au botezat "Tiggy" Report
October 14, 201312 yr comment_206566 Vi-l prezint pe pufosu nostru,Mihaita! (i-am schimbat numele intre timp) Aici e la cateva zile dupa ce a venit la noi. Abia acum l-am vazut: sa va traiasca! ce culoare frumoasa are Report
October 14, 201312 yr Author comment_206568 Fetelor, de vreo doua saptamani avem un musafir ce se tot plimba prin gradina si nu stiu cui apartine.Nu are zgarda, nu vad tatuaj, doar o capusa mare la ureche.Patrick i-a dat ieri putin sa manance, astazi mi-a intrat in casa.Arata tare slabit (e un el, asa am vazut sub coada) si infometat, dar nu as vrea sa-l adopt ca poate apartine cuiva.Ce sa fac? Maya poate auzi pe cineva care si-a pierdut pisica.Eu am sunat la cineva din zona care cauta acum cateva sapt o pisica, dar nu e a lor.De prin vecini nu e, ca abia acum doua sapt a aparut prima data si nici vecina de langa mine nu o cunoaste.E gri inchis, copiii l-au botezat "Tiggy" Am vazut multe anunturi cu pisici disparute în ultima vreme... cel mai sigur e daca suni la Tierheim la Pürten. In general toti care pierd pisici suna acolo sa întrebe daca nu a aparut o pisica... in mod normal lasa descrierea pisicii. Adica sexul, culoarea, rasa etc... Poate sa nu aibe tatuaj, ci chip. In ultima vreme doar pisicile de adapost mai au tatuaje în urechi, asa ca toti ai mei. Cine-si ia o pisi mica o chipeaza la vet, nu-i mai face si tatuaj. Daca zici ca e slabit, cine stie de cînd o fi pierdut. Da-i sa haleasca. Daca e necastrat si amarît, e probabil al nimanui. Totusi poti lasa semnalmentele la adapost, ca cine stie, poate vreun amarît îsi cauta motanul. Daca e blînd, poti sa-l duci la vet sa verifice daca e chipat, si atunci stie exact al cui este. Report
October 14, 201312 yr comment_206570 Fetelor, de vreo doua saptamani avem un musafir ce se tot plimba prin gradina si nu stiu cui apartine.Nu are zgarda, nu vad tatuaj, doar o capusa mare la ureche.Patrick i-a dat ieri putin sa manance, astazi mi-a intrat in casa.Arata tare slabit (e un el, asa am vazut sub coada) si infometat, dar nu as vrea sa-l adopt ca poate apartine cuiva.Ce sa fac? Maya poate auzi pe cineva care si-a pierdut pisica.Eu am sunat la cineva din zona care cauta acum cateva sapt o pisica, dar nu e a lor.De prin vecini nu e, ca abia acum doua sapt a aparut prima data si nici vecina de langa mine nu o cunoaste.E gri inchis, copiii l-au botezat "Tiggy" Am vazut multe anunturi cu pisici disparute în ultima vreme... cel mai sigur e daca suni la Tierheim la Pürten. In general toti care pierd pisici suna acolo sa întrebe daca nu a aparut o pisica... in mod normal lasa descrierea pisicii. Adica sexul, culoarea, rasa etc...Poate sa nu aibe tatuaj, ci chip. In ultima vreme doar pisicile de adapost mai au tatuaje în urechi, asa ca toti ai mei. Cine-si ia o pisi mica o chipeaza la vet, nu-i mai face si tatuaj. Daca zici ca e slabit, cine stie de cînd o fi pierdut. Da-i sa haleasca. Daca e necastrat si amarît, e probabil al nimanui. Totusi poti lasa semnalmentele la adapost, ca cine stie, poate vreun amarît îsi cauta motanul. Daca e blînd, poti sa-l duci la vet sa verifice daca e chipat, si atunci stie exact al cui este. Mersi de info! Cand am vrut acu doua sapt sa pun mana pe el, s-a dat la o parte, speriat.Nu am mai incercat de atunci, dar daca apare azi iar , o sa vad cum reactioneaza? Ce sa-i dau sa manance? Patrick i-a dat ieri salam.Cum sa-l duc la veterinar? Daca nu patruleaza prin masina, l-as duce fara cos, dar nu stiu cum reactioneaza.O sa incerc sa sun la Tierheim.Sigur e pierdut, ca e prea slabit.La inceput am crezut ca e o proaspata mamica, asa i-a atarnat pielea, dar dupa aia i-am vazut chestiile sub coada. Report
October 14, 201312 yr comment_206571 Vi-l prezint pe pufosu nostru,Mihaita! (i-am schimbat numele intre timp) Aici e la cateva zile dupa ce a venit la noi.Bine a venit pufosenia gri! Sa iti traiasca baiatul Report
October 14, 201312 yr Author comment_206572 Pai cumpara si tu vreo cîteva dozici, si daca mai vine, poate va împrieteniti Daca e sperios si greu de prins, e greu si de transportat fara o geanta/cos/boxa de transport. Poate ai prin vecini pe cineva cu geanta, daca nu, pot sa-ti împrumut eu una. Banuiesc ca si la adapost au aparat de citit cipurile. Report
October 14, 201312 yr comment_206574 Maine sun la Tierheim ca numai pana ora 13 au program.Mai incolo ma duc sa iau niste doze sa am acasa.Si dupa capusa la ureche imi dau seama ca nu apartine pisicul nimanui, ca o are de mult.Banuiesc ca stapanul i-ar fii scos-o, daca avea stapan.O sa sun si la veterinar, poate a anuntat careva si acolo lipsa. Report