August 20, 201016 yr comment_53770 Pupu-i eu boticul ala de ginere frumos! Ca si nevasta-sa, capabili sa-si infiga tusca in cel mai mic cosulet..si a mea tot asa, oricat de mic e, incearca sa intre in el!!Si privirea aia...privirea aia de macho-cat zice tot..mamiiii ma lasiiii... Report
August 20, 201016 yr comment_53772 Mereu indragostita de moacele lor, nu rezist, nu am cum!! Si-n plus seamana asa de tare cu ale mele ca ar trebui scris un tratat! Report
August 24, 201016 yr comment_54043 Of, MAYA, sa pup eu dulce un baietzel, mai batranel, care doarme tare frumusel, in cosul de paie!!!!Vezi am spus-o in rime! Azi noapte pe podoaba mea de Cody l-a apucat joaca, cu ce? cu niste dropsuri, dar nu sa le manance, le-a scos din ce sunt invelite si s-a jucat cu ambalajul, dar pana a reusit sa scoata bomboanele le-a tot rotit prin toata camera. La inceput credeam ca umbla cineva in camera, m-am gandit la vreun soricel, doar cand m-am dezmeticit ca lumea am realizat ce se intampla. Cand l-am surprins, mi-a tras o privire de genul: "Ce, n-am voie sa ma joc?" si si-a continuat distractia. Report
August 27, 201016 yr comment_54588 am o problema, Mitzulina mea a facut pipi unde nu trebuie.E prima data in aproape 3 ani de cand o am.Nici cand am adus-o acasa nu a facut altundeva decat in laditza.Azi intru in sufragerie si simt un miros.Ii spun soatei "miroase a pipi", el:"fugi de aici ca nu miroase".Ies din camera si cand revin, iarasi.Am inceput sa miros prin camera sa vad de unde vine.Mitzulina dormea in canepea.Mirosind eu fiecare coltisor ajung la pernele pe care mai doarme ea, perne din cele de stat pe jos.Ce sa zic, era uda, mirosea de te traznea cand te apropiai.Nu inteleg de ce a facut asa.Sta de un an aproape in casa ca sa zic ca e de la schimbat casa, ca nu mai iese afara, n-as prea crede.Nici nu stiu ce sa cred.Ma gandesc cu groaza ca ne vom muta si iarasi nu va iesi afara, imi e mila de ea,dar efectiv n-am gasit nimic care sa o avantajeze pe ea si imi e frica sa o las sa escaladeze balconul. Ce ar putea fi,de ce a reactionat asa facand pipi taman in patutul ei? Report
August 28, 201016 yr comment_54630 Daca nu e stresata (o schimbare majora in casa) atunci fuga cu ea la medic. Piticutii nu fac in alta parte decat daca vor sa-ti dea o pedeapsa sau au o problema medicala. Fratele Mayei o astepta pe maica-sa sa vina de la munca si se suia pe canapeaua noua (care fusese cateva saptamani intr-o alta casa, cu alt motan) si facea pipi uitandu-se in ochii ei.In mintea lui, era o pedeaspsa sa-i arate ca EL e motanul casei si nu ala carea a lasat miros pe canapea! Bine ca era de piele (canapeaua ) Deci, daca nu ati suparat fata, daca nu e stresata ( a plecat cineva, a venit cineva, ati aduc alt pisic in casa) atunci ar trebui dusa la medic pentru ca ei nu fac pipi in alta parte fara motiv. Report
August 28, 201016 yr Author comment_54641 Daca nu se repeta treaba,nu-ti fa probleme.Daca zici ca a facut acolo unde doarme,cum zice si Uma,ori o doare ceva si vrea sa-ti spuna,ori are vreo problema psihica(adica vreo suparare,act de gelozie,razbunare...)Sau poate ai curatat cu ceva canapeaua/pernele,sau a simtit ea vreun miros ce nu-i place(ai avut vizitatori care au stat pe locul ala?)Daca nu se mai repeta treaba e doar o scapare! Eu sper sa fie doar un accident Report
August 28, 201016 yr comment_54650 Remember Micia? si anul asta ne-am petrecut vacanta impreuna . plus alti blanosi ai unei prietene ( ei sunt pisici italieni da? deci mananca ...paste ) la ea era un Negrito, si la sora ei mai erau vreo doi.... Report
August 28, 201016 yr comment_54655 Stela, ce frumosi sunt toti. Uma, Maya, nu stiu ce o fi avut. E la fel de vesela ca si pana acum, nu da semne ca o deranjeaza ceva.Pe pernele alea dormea asta iarna, acum mi-a schimbat locul si doamre in canapea,chiar de vreo 2 zile a schimbat si canapeaua,doarme pe mijlocul celei pe care stam noi de fel. Pernele nu le-am sters cu nimic,nu am avut vizitatoti de curand, doar eu ce am mai stat pe ele.Singura explicatie ar fi ca in ultimile zile tot am fost plecati de acasa,desi doar in timpul zilei, ea a stat si o noapte singura,asa ca nu stiu ce a avut.Oricum stie ca a fost mustrata si cateva ore nu a intrat in sufragerie. Nici nu putem sa stam suparati,ca vine vb cu tine(chiar intra peste al meu cand e la wc) si terminam prin a o pupaci.Sa speram ca a fost o scapare, asa ca inaite de aniversare Report
August 30, 201016 yr comment_54830 Stella, ce dulci sunt pisicontzii macaronari!!!Si lui Cody ii plac enorm spaghetele, odata a mancat pana i s-a facut rau si de atunci ii dau, dar cu moderatie.Ioana, ma bucur ca totul este in ordine la voi! A facut odata si Cody pipilica pe covorasul din dreptul patului, pe partea unde dorm eu, dar de suparare, stiam ca este suparat pe mine si mi-a explicat atunci medicul ca a vrut sa se razbune, de atunci nu s-a mai intamplat nici la noi. Toane de mate! Of! Am dat-o pe Dulcineea la cineva la tara, care mai are si alti iepuri, s-a acomodat imediat, dar noua ne este dor de ea! Report
August 30, 201016 yr comment_54860 Remember Micia? si anul asta ne-am petrecut vacanta impreuna . plus alti blanosi ai unei prietene ( ei sunt pisici italieni da? deci mananca ...paste ) la ea era un Negrito, si la sora ei mai erau vreo doi....Cum sa nu, ne amintim de ea Superbi toti mustaciosii Report
August 31, 201016 yr comment_54980 Ieri a fost Sf.Alexandru si Alex a fost evident sarbatorit. Dar Cody putea sa lipseasca dintre copii, nu! Si uite asa a ajuns sa se joace cu consola si chiar ii placea ca se misca ceva pe ecran. Si ultimele poze cu Dulcineea : Report
August 31, 201016 yr comment_55038 Io-s nimic cu obsesia mea ptr Ciupu! Voi sunteti de belea cu matzele voastre!Hai sa v-arat si eu o mica parte din haita mea de nerecunoscatoare (11 la nr). Asta-i ocupatia predilecta in zilele racoroase: Report
September 4, 201016 yr comment_55451 Remember me ?http://a.imageshack.us/img826/6093/img3400.jpg http://a.imageshack.us/img266/1893/img3402x.jpg Lizuca dormind Report
September 6, 201016 yr comment_55568 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs306.ash2/58589_148240138539748_100000612897673_281884_6872440_n.jpg Report
September 7, 201016 yr comment_55696 Saracu' motan io ce sa-i fac daca e fraier si-l lasa? pisicoantza ii arde doo labutze de nu se vede cind o supara. motanu' il lasa sa i se urce-n spinare. Report
September 7, 201016 yr comment_55706 Remember me ? Lizuca dormind Of course!!!Pup eu dulce pe Lizuca pe nasuc!!!! Report
September 7, 201016 yr comment_55709 Ce poza tare!!!!Si Cody il lasa pe Alex sa i se suie si in cap, cum vine vorba. Report
September 7, 201016 yr comment_55714 Si la noi o noua sedinta foto. Cody facand "bau" dupa cearsafurile puse la uscat: Jucandu-se sau certandu-se, numai ei doi stiu, cu Ursula: Asta este o poza care imi place tare! Si dupa efortul depus, tragem un somnic: Pupici la toate pisicoantele!!!! Report
September 7, 201016 yr comment_55790 Remember me ? Lizuca dormind Of course!!!Pup eu dulce pe Lizuca pe nasuc!!!! Si eu pup pe Cody! Report
September 11, 201016 yr comment_56265 Giorgiana, pupam Cody frumos. O intrebare la oi.Blanoaselor voastre le cad mustatile?Nu-mi aduc aminte ca la blanosii din tara sa le fi cazut.Azi e adoua mustata cu care ramane al meu in mana. Report
September 12, 201016 yr comment_56271 Giorgiana, pupam Cody frumos. O intrebare la oi.Blanoaselor voastre le cad mustatile?Nu-mi aduc aminte ca la blanosii din tara sa le fi cazut.Azi e adoua mustata cu care ramane al meu in mana. Si eu am gasit de vreo doua ori cate o mustata (ori poate era spranceana? ) pe covor mai demult. "V-am pupat, ma duc la somn!" Report
September 12, 201016 yr comment_56277 Pupam superbele blanoase de pe acest forum si pe mamicile lor:Georgiana,superbe pozele cu,Cody si Ursula!Pupam,Cody! My baby love,Pufy: http://i189.photobucket.com/albums/z33/lakatospuscas/DSCN7604.jpg http://i189.photobucket.com/albums/z33/lakatospuscas/DSCN7610.jpg http://i189.photobucket.com/albums/z33/lakatospuscas/Picture125.jpg http://i189.photobucket.com/albums/z33/lakatospuscas/DSC_3390.jpg Pufy si verisoara lui ,Maya http://i189.photobucket.com/albums/z33/lakatospuscas/DSCN7597.jpg Report
September 12, 201016 yr comment_56278 Si eu gasesc mustati prin casa. Nu foarte des, dar se intampla. Trebuie sa ma alarmez? Ioana ce pufulete frumos! Report