June 30, 201016 yr comment_44693 IOANA, sa pup eu dulce mustatzi de fata mumoasa!!! Si pup dulce si pe mama blanoasei!!! MAYA, ce dulci sunt pisicontzii lui mami tau!!! Si eu vorbesc toata ziulica de copiii mei blanosi, mai ales acum ca am trei si de natzii diferite. Toti ma asteapta cand vin acasa de la servici, nu stiu pe care sa managai intai si am o chiriasa in curte (dorintza mamei mele) care nu poate sa sufere animalele si toata ziua ne injura din cauza lor si se uita urat la noi si la ele, dar nici blanoasele noastre nu stau in preajma ei. Of, de abia astept sa plece din curte! Report
June 30, 201016 yr Author comment_44765 [center][b]Alaltaieri dimineata la 6.00,Mike lingea toata gradina de roua.Asta e una dintre cele mai mari satisfactii pentru el ...iar Felix,se dezmeticea de somn pe iubita lui craca de mar Berry,tot noaptea vine.Nu mai apuc sa-l pozez treaz,ca îl gasesc tot pe la mijlocul noptii pe coltul de canapea unde doarme de obicei.[/b] [/center] Report
July 2, 201016 yr comment_44914 Noutati de prin gradina cu Darwin si Diego. M-am atasat si eu de iubitii mei motaniciosi cum nici nu mi-as fi inchipuit. Sunt dependenta de ei si am cea mai mare bucurie cand vin acasa si le vad coditele ridicate si mustatile frematand sa ii scarman.La joaca despartiti de iarba de pampasDarwin la panda in tufa de agriseCare pe care: Darwin e provocatorul si o incaseaza (in joaca) aproape intotdeaunaDragalasenii cu DiegoAcrobatii Report
July 2, 201016 yr comment_44920 Noutati de prin gradina cu Darwin si Diego. M-am atasat si eu de iubitii mei motaniciosi cum nici nu mi-as fi inchipuit. Sunt dependenta de ei si am cea mai mare bucurie cand vin acasa si le vad coditele ridicate si mustatile frematand sa ii scarman. Doamne, ce dragalasi pot fi, cum sa nu ii iubesti!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri mult timp de aici incolo de dragalasenia lor!!! Report
July 2, 201016 yr comment_44934 Noutati de prin gradina cu Darwin si Diego. M-am atasat si eu de iubitii mei motaniciosi cum nici nu mi-as fi inchipuit. Sunt dependenta de ei si am cea mai mare bucurie cand vin acasa si le vad coditele ridicate si mustatile frematand sa ii scarman. Sunt superbi!!! Report
July 6, 201016 yr comment_45730 Maya, on intrebare am la tine.Tu ai cumva Krankenversicherung pt Felix si Mike?Ieri din una in alta la dr de familie a venit vb de pisici si dr m-a intrebat daca am pt Mitzy asigurare.Nici nu stiam ca exista asa ceva.Si m-a sfatuit sa fac una. Report
July 6, 201016 yr Author comment_45750 Ioana,nu am si nici nu stiu cît costa,dar stiu ca este.Nu cunosc pe nimeni care are pentru pisici,doar pentru cîine.Nici nu stiu cum functioneaza,ce/care din costuri îti preiau...ce am auzit doar ca nu se renteaza.Daca ai de gînd sa faci,sa întrebi neaparat ce costuri preieu la operatii,tratamente,raceli,vaccinuri..etc Apoi e important sa stii cum se ridica Beiträge-le,si cît de acolo îti pltesc ei în anumite cazuri,la batrîntete.Stiu ca dupa o anumita vîrsta preiau tot mai putin din costuri..si e posibil ca in unele cazuri..sa zicem,pisica face Leukose,si ei considera ca sansele de a trai sint jumi-juma,nu o sa-ti plateasca cura,care costa peste 1000 euro,ci te sfatuieste sa o adormi Darwin si Diego pe gazonul perfect!Ai mei stau printre buruieni,sînt mai de la tara Report
July 6, 201016 yr comment_45756 Alex, e dulce rau Garfieldul tau! Miha, pisicutii mamaei tale sint totali! Ioana, ma dau pe spate mustatile albe ale donsoarei tale! Mitule, ce mari si frumosi s-au facut piticutii tai Report
July 6, 201016 yr comment_45804 Mitu, sunt frumosi foc martanii.Atata mi-ar place un roscatel. Maya, asigurarea nu e scumpa, eu am facut acu o simulare si vine cam 6,55/luna.M-a pus pe ganduri putin dr ,de aceea am luat in considerare. Report
July 6, 201016 yr Author comment_45809 Mitu, sunt frumosi foc martanii.Atata mi-ar place un roscatel. Maya, asigurarea nu e scumpa, eu am facut acu o simulare si vine cam 6,55/luna.M-a pus pe ganduri putin dr ,de aceea am luat in considerare.Chiar nu e scumpa.Si ce costuri preiau? Ce Leistung?Sau cum se numeste asigurarea?Sa caut si eu. Report
July 6, 201016 yr comment_45811 Mitu, superbi s-au facut matzii tai, dar promiteau de mici sa fie frumosi. Report
July 6, 201016 yr Author comment_45814 Am cautat,si gasit cu 6,88,dar nu preiau costuri pentru vaccinuri,deparazitari interne/externe.Nu pomenesc acolo de vîrsta pisicii,si cum creste preteul în functie de vîrsta pisicii. La Aglia,vad doar doua optiuni: 2 luni-5 ani si 6-9 ani!Deci pe Felix nici nu l-ar asigura!Apoi se împart pe grupe dupa rasa,apoi daca are acces sau nu afara...etc etc...si pretul tot creste...deci sînt niste Krattleri... Report
July 6, 201016 yr comment_45835 Maya, eu am facut la Uelzener, important e ca doamne fereste de o boala costurile sunt mari si atunci se renteaza asigurarea.Si mie imi spusese dr ca pana in 3 ani e bine de facut asigurarea. Report
July 7, 201016 yr comment_45984 Salutari la toate pisicoantele, va urmaresc in fiecare zi si de fiecare data pozele voastre ma fac sa zambesc. Absolut toate mustacioasele de aici si mai mici si mai mari sint superbe. Noi stam cu ochii pe voi Report
July 7, 201016 yr comment_45985 Salutari la toate pisicoantele, va urmaresc in fiecare zi si de fiecare data pozele voastre ma fac sa zambesc. Absolut toate mustacioasele de aici si mai mici si mai mari sint superbe. Noi stam cu ochii pe voi Ce ochisori frumosi!!! Report
July 7, 201016 yr Author comment_46016 Frumos baiat,ai tu acolo!Pup eu nasuc de tuciuriu!Vad ca ai un DSLRSony.Sa-l folosesti sanatoasa! Report
July 7, 201016 yr comment_46022 Frumos baiat,ai tu acolo!Pup eu nasuc de tuciuriu!Vad ca ai un DSLRSony.Sa-l folosesti sanatoasa! Sar'naaa!!!! Ma joc si eu cu el deocamdata, mi-e si rusine da ma fac eu mare. Report
July 7, 201016 yr comment_46073 Salutari la toate pisicoantele, va urmaresc in fiecare zi si de fiecare data pozele voastre ma fac sa zambesc. Absolut toate mustacioasele de aici si mai mici si mai mari sint superbe. Noi stam cu ochii pe voi Ce ochisori frumosi!!! Tomitza a rosit si-a zis ca-ti multumeste ) Report
July 8, 201016 yr comment_46241 Tomitza baiatul handsome! Mor de drag cand vezi motanii ca au fete de baieti...uite cum e si Felixul Mayei (si Mayei ) si Parcisor , "nepotul" meu. Apropos de Parcisor..ma-sa si cu tac-su dusi in vacanta..motanul inca are obsesii..daca sunt in camera doar eu si tac-su, e ok, daca sunt eu si ma-sa = dus doctor (cu toate ca de 3 ani nu l-am mai dus!!!!) si asta inseamna plecat saltat in dormitor..departe de primejdieMai, cum pleaca parintii, motanul vine la mine cu o dulceata si o vorbaraie de parca imi lasa alt motan..si se lasa cu luat in brate, lipit de mine, dragalit, pupacit..si mereu ii zic, mai Pica tu de ce fugi ma ca tontul?! Dar credeti ca stie? Nu..dar isi da seama ca e dubios ca niciunul nu e acasa si atunci ce zice, buna si matusa la iubire...brate si da gug la baiat! Report
July 8, 201016 yr comment_46320 Tomitza baiatul handsome! Mor de drag cand vezi motanii ca au fete de baieti...uite cum e si Felixul Mayei (si Mayei ) si Parcisor , "nepotul" meu. Apropos de Parcisor..ma-sa si cu tac-su dusi in vacanta..motanul inca are obsesii..daca sunt in camera doar eu si tac-su, e ok, daca sunt eu si ma-sa = dus doctor (cu toate ca de 3 ani nu l-am mai dus!!!!) si asta inseamna plecat saltat in dormitor..departe de primejdieMai, cum pleaca parintii, motanul vine la mine cu o dulceata si o vorbaraie de parca imi lasa alt motan..si se lasa cu luat in brate, lipit de mine, dragalit, pupacit..si mereu ii zic, mai Pica tu de ce fugi ma ca tontul?! Dar credeti ca stie? Nu..dar isi da seama ca e dubios ca niciunul nu e acasa si atunci ce zice, buna si matusa la iubire...brate si da gug la baiat! Haha, stii care e culmea? (cred ca am mai povestit) Cand l-am luat pe Tom am crezut ca e fata pentru ca un voluntar de la adapost a gresit si dupa ce l-a scos afara l-a bagat in alta cusca pe care era scris numele Nadia. Abia peste o saptamana cand ne-am dus cu el sa-i faca rapelul la un vaccin si-au dat seama ca nu e Nadia ci un baiat- in acte il cheama Fly Report
July 8, 201016 yr comment_46337 Confuziile astea cu privire la sex pe mine ma ingrijoreaza. Doar putin Am primit o pereche de iepurasi, unul alb si unul negru, acu opspe ani. Ala negru mi-a fugit, eram in tramvai, a tulit-o din brate si direct pe usa cind se inchidea. Dus a fost. Ala alb, mai blegovan, a ramas in poala. Cine mi i-a dat mi-a zis ca nu le prieste singuratatea, asa ca dupa ce l-am studiat temeinic pe asta cu vecina mea, fata de la tara, am decis ca e baiat. L-am botezat Jimmy. Ma rog, dupa o vreme m-am gindit sa ii aduc companie, si mama s-a asigurat ca am inteles ca trebui sa aduc baiat, ca stia ca urma sa moseasca tirle intregi de iepuroi de cumparam fata Well, dupa ce au mai crescut ei nitel, m-a ingrijorat comportamentul lor indecent dar cum sint open minded am zis sa nu ma bag in fericirea lor. Bine, ingrijorarea a tinut doar pina cind intr-o dimineata, mai precis pe 1 ianuarie, am vazut ca sint ceva mai multi. Si mai mici. Am ajuns la 23. Era imposibil sa ii mai tinem, stateau in balcon, iar vecinii incepusera sa se plinga. Plus ca mama era in pragul unei crize nervoase Report
July 8, 201016 yr comment_46338 Confuziile astea cu privire la sex pe mine ma ingrijoreaza. Doar putin Am primit o pereche de iepurasi, unul alb si unul negru, acu opspe ani. Ala negru mi-a fugit, eram in tramvai, a tulit-o din brate si direct pe usa cind se inchidea. Dus a fost. Ala alb, mai blegovan, a ramas in poala. Cine mi i-a dat mi-a zis ca nu le prieste singuratatea, asa ca dupa ce l-am studiat temeinic pe asta cu vecina mea, fata de la tara, am decis ca e baiat. L-am botezat Jimmy. Ma rog, dupa o vreme m-am gindit sa ii aduc companie, si mama s-a asigurat ca am inteles ca trebui sa aduc baiat, ca stia ca urma sa moseasca tirle intregi de iepuroi de cumparam fata Well, dupa ce au mai crescut ei nitel, m-a ingrijorat comportamentul lor indecent dar cum sint open minded am zis sa nu ma bag in fericirea lor. Bine, ingrijorarea a tinut doar pina cind intr-o dimineata, mai precis pe 1 ianuarie, am vazut ca sint ceva mai multi. Si mai mici. Am ajuns la 23. Era imposibil sa ii mai tinem, stateau in balcon, iar vecinii incepusera sa se plinga. Plus ca mama era in pragul unei crize nervoase Heheheheee...facusei deja crescatorie ) Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada Report
July 8, 201016 yr Author comment_46398 Heheheheee...facusei deja crescatorie ) Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada În acte,era Tina El e metrosexuell-ul lu' mama,e un Beau,asa ca David Beckham,cu trasaturi mai feminine Felix,desi nu mai e bataus,tot gladiatoru lu' mama a ramas...sau cum zice barbatu-meu "Cunosc barbati care nu au atîta balls în pantaloni,precum Felix(el avînd numai sacul ) Report
July 8, 201016 yr comment_46399 Heheheheee...facusei deja crescatorie ) Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada În acte,era Tina El e metrosexuell-ul lu' mama,e un Beau,asa ca David Beckham,cu trasaturi mai feminine Felix,desi nu mai e bataus,tot gladiatoru lu' mama a ramas...sau cum zice barbatu-meu "Cunosc barbati care nu au atîta balls în pantaloni,precum Felix(el avînd numai sacul )Perfect de acord! Report