Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

IOANA, sa pup eu dulce mustatzi de fata mumoasa!!! Si pup dulce si pe mama blanoasei!!!

MAYA, ce dulci sunt pisicontzii lui mami tau!!!

Si eu vorbesc toata ziulica de copiii mei blanosi, mai ales acum ca am trei si de natzii diferite. Toti ma asteapta cand vin acasa de la servici, nu stiu pe care sa managai intai si am o chiriasa in curte (dorintza mamei mele) care nu poate sa sufere animalele si toata ziua ne injura din cauza lor si se uita urat la noi si la ele, dar nici blanoasele noastre nu stau in preajma ei. Of, de abia astept sa plece din curte!

• Author

[center][b]Alaltaieri dimineata la 6.00,Mike lingea toata gradina de roua.

Asta e una dintre cele mai mari satisfactii pentru el :floare:

post-5-127792269376_thumb.jpg

...iar Felix,se dezmeticea de somn pe iubita lui craca de mar :floare:

post-5-127792276011_thumb.jpg

Berry,tot noaptea vine.Nu mai apuc sa-l pozez treaz,

ca îl gasesc tot pe la mijlocul noptii pe coltul de canapea unde doarme de obicei.

[/b]

[/center]

Noutati de prin gradina cu Darwin si Diego. M-am atasat si eu de iubitii mei motaniciosi cum nici nu mi-as fi inchipuit. Sunt dependenta de ei si am cea mai mare bucurie cand vin acasa si le vad coditele ridicate si mustatile frematand sa ii scarman.

La joaca despartiti de iarba de pampas

post-214-127804989225_thumb.jpg

Darwin la panda in tufa de agrise

post-214-127804990057_thumb.jpg

Care pe care: Darwin e provocatorul si o incaseaza (in joaca) aproape intotdeauna

post-214-127804992282_thumb.jpg

Dragalasenii cu Diego

post-214-127804993545_thumb.jpg

Acrobatii

post-214-127805006384_thumb.jpg

post-214-127805007583_thumb.jpg

Noutati de prin gradina cu Darwin si Diego. M-am atasat si eu de iubitii mei motaniciosi cum nici nu mi-as fi inchipuit. Sunt dependenta de ei si am cea mai mare bucurie cand vin acasa si le vad coditele ridicate si mustatile frematand sa ii scarman.

Doamne, ce dragalasi pot fi, cum sa nu ii iubesti!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri mult timp de aici incolo de dragalasenia lor!!!

Sunt superbi!!! :occasion14:

Maya, on intrebare am la tine.Tu ai cumva Krankenversicherung pt Felix si Mike?

Ieri din una in alta la dr de familie a venit vb de pisici si dr m-a intrebat daca am pt Mitzy asigurare.Nici nu stiam ca exista asa ceva.Si m-a sfatuit sa fac una.

• Author

Ioana,nu am si nici nu stiu cît costa,dar stiu ca este.Nu cunosc pe nimeni care are pentru pisici,doar pentru cîine.Nici nu stiu cum functioneaza,ce/care din costuri îti preiau...ce am auzit doar ca nu se renteaza.

Daca ai de gînd sa faci,sa întrebi neaparat ce costuri preieu la operatii,tratamente,raceli,vaccinuri..etc Apoi e important sa stii cum se ridica Beiträge-le,si cît de acolo îti pltesc ei în anumite cazuri,la batrîntete.Stiu ca dupa o anumita vîrsta preiau tot mai putin din costuri..si e posibil ca in unele cazuri..sa zicem,pisica face Leukose,si ei considera ca sansele de a trai sint jumi-juma,nu o sa-ti plateasca cura,care costa peste 1000 euro,ci te sfatuieste sa o adormi =))

Darwin si Diego pe gazonul perfect!Ai mei stau printre buruieni,sînt mai de la tara :tongue3:

Alex, e dulce rau Garfieldul tau! :tongue3:

Miha, pisicutii mamaei tale sint totali! :D

Ioana, ma dau pe spate mustatile albe ale donsoarei tale! =))

Mitule, ce mari si frumosi s-au facut piticutii tai :-*

Mitu, sunt frumosi foc martanii.Atata mi-ar place un roscatel.

Maya, asigurarea nu e scumpa, eu am facut acu o simulare si vine cam 6,55/luna.M-a pus pe ganduri putin dr ,de aceea am luat in considerare.

• Author

Mitu, sunt frumosi foc martanii.Atata mi-ar place un roscatel.

Maya, asigurarea nu e scumpa, eu am facut acu o simulare si vine cam 6,55/luna.M-a pus pe ganduri putin dr ,de aceea am luat in considerare.

Chiar nu e scumpa.Si ce costuri preiau? Ce Leistung?Sau cum se numeste asigurarea?Sa caut si eu.

• Author

Am cautat,si gasit cu 6,88,dar nu preiau costuri pentru vaccinuri,deparazitari interne/externe.Nu pomenesc acolo de vîrsta pisicii,si cum creste preteul în functie de vîrsta pisicii.

La Aglia,vad doar doua optiuni: 2 luni-5 ani si 6-9 ani!

Deci pe Felix nici nu l-ar asigura!Apoi se împart pe grupe dupa rasa,apoi daca are acces sau nu afara...etc etc...si pretul tot creste...deci sînt niste Krattleri...

Maya, eu am facut la Uelzener, important e ca doamne fereste de o boala costurile sunt mari si atunci se renteaza asigurarea.

Si mie imi spusese dr ca pana in 3 ani e bine de facut asigurarea.

Salutari la toate pisicoantele, va urmaresc in fiecare zi si de fiecare data pozele voastre ma fac sa zambesc. Absolut toate mustacioasele de aici si mai mici si mai mari sint superbe.

Noi stam cu ochii pe voi

post-178-127850574762_thumb.jpg

Salutari la toate pisicoantele, va urmaresc in fiecare zi si de fiecare data pozele voastre ma fac sa zambesc. Absolut toate mustacioasele de aici si mai mici si mai mari sint superbe.

Noi stam cu ochii pe voi

:) Ce ochisori frumosi!!!

Frumos baiat,ai tu acolo!Pup eu nasuc de tuciuriu!

Vad ca ai un DSLRSony.Sa-l folosesti sanatoasa! :(

:( Sar'naaa!!!! Ma joc si eu cu el deocamdata, mi-e si rusine da ma fac eu mare.

Noi stam cu ochii pe voi

:violent1: Ce ochisori frumosi!!!

Tomitza a rosit si-a zis ca-ti multumeste :P)

Tomitza baiatul handsome! :-* Mor de drag cand vezi motanii ca au fete de baieti...uite cum e si Felixul Mayei (si Mayei :D) si Parcisor , "nepotul" meu.

Apropos de Parcisor..ma-sa si cu tac-su dusi in vacanta..motanul inca are obsesii..daca sunt in camera doar eu si tac-su, e ok, daca sunt eu si ma-sa = dus doctor (cu toate ca de 3 ani nu l-am mai dus!!!!) si asta inseamna plecat saltat in dormitor..departe de primejdie

Mai, cum pleaca parintii, motanul vine la mine cu o dulceata si o vorbaraie de parca imi lasa alt motan..si se lasa cu luat in brate, lipit de mine, dragalit, pupacit..si mereu ii zic, mai Pica tu de ce fugi ma ca tontul?! Dar credeti ca stie? Nu..dar isi da seama ca e dubios ca niciunul nu e acasa si atunci ce zice, buna si matusa la iubire...brate si da gug la baiat!

Tomitza baiatul handsome! :) Mor de drag cand vezi motanii ca au fete de baieti...uite cum e si Felixul Mayei (si Mayei :)) si Parcisor , "nepotul" meu.

Apropos de Parcisor..ma-sa si cu tac-su dusi in vacanta..motanul inca are obsesii..daca sunt in camera doar eu si tac-su, e ok, daca sunt eu si ma-sa = dus doctor (cu toate ca de 3 ani nu l-am mai dus!!!!) si asta inseamna plecat saltat in dormitor..departe de primejdie

Mai, cum pleaca parintii, motanul vine la mine cu o dulceata si o vorbaraie de parca imi lasa alt motan..si se lasa cu luat in brate, lipit de mine, dragalit, pupacit..si mereu ii zic, mai Pica tu de ce fugi ma ca tontul?! Dar credeti ca stie? Nu..dar isi da seama ca e dubios ca niciunul nu e acasa si atunci ce zice, buna si matusa la iubire...brate si da gug la baiat!

Haha, stii care e culmea? (cred ca am mai povestit) Cand l-am luat pe Tom am crezut ca e fata pentru ca un voluntar de la adapost a gresit si dupa ce l-a scos afara l-a bagat in alta cusca pe care era scris numele Nadia. Abia peste o saptamana cand ne-am dus cu el sa-i faca rapelul la un vaccin si-au dat seama ca nu e Nadia ci un baiat- in acte il cheama Fly :)

Confuziile astea cu privire la sex pe mine ma ingrijoreaza. Doar putin :)

Am primit o pereche de iepurasi, unul alb si unul negru, acu opspe ani. Ala negru mi-a fugit, eram in tramvai, a tulit-o din brate si direct pe usa cind se inchidea. Dus a fost. Ala alb, mai blegovan, a ramas in poala. Cine mi i-a dat mi-a zis ca nu le prieste singuratatea, asa ca dupa ce l-am studiat temeinic pe asta cu vecina mea, fata de la tara, am decis ca e baiat. L-am botezat Jimmy. Ma rog, dupa o vreme m-am gindit sa ii aduc companie, si mama s-a asigurat ca am inteles ca trebui sa aduc baiat, ca stia ca urma sa moseasca tirle intregi de iepuroi de cumparam fata :)

Well, dupa ce au mai crescut ei nitel, m-a ingrijorat comportamentul lor indecent :) dar cum sint open minded am zis sa nu ma bag in fericirea lor. Bine, ingrijorarea a tinut doar pina cind intr-o dimineata, mai precis pe 1 ianuarie, am vazut ca sint ceva mai multi. Si mai mici. Am ajuns la 23. Era imposibil sa ii mai tinem, stateau in balcon, iar vecinii incepusera sa se plinga. Plus ca mama era in pragul unei crize nervoase :)

Confuziile astea cu privire la sex pe mine ma ingrijoreaza. Doar putin :)

Am primit o pereche de iepurasi, unul alb si unul negru, acu opspe ani. Ala negru mi-a fugit, eram in tramvai, a tulit-o din brate si direct pe usa cind se inchidea. Dus a fost. Ala alb, mai blegovan, a ramas in poala. Cine mi i-a dat mi-a zis ca nu le prieste singuratatea, asa ca dupa ce l-am studiat temeinic pe asta cu vecina mea, fata de la tara, am decis ca e baiat. L-am botezat Jimmy. Ma rog, dupa o vreme m-am gindit sa ii aduc companie, si mama s-a asigurat ca am inteles ca trebui sa aduc baiat, ca stia ca urma sa moseasca tirle intregi de iepuroi de cumparam fata :P

Well, dupa ce au mai crescut ei nitel, m-a ingrijorat comportamentul lor indecent :) dar cum sint open minded am zis sa nu ma bag in fericirea lor. Bine, ingrijorarea a tinut doar pina cind intr-o dimineata, mai precis pe 1 ianuarie, am vazut ca sint ceva mai multi. Si mai mici. Am ajuns la 23. Era imposibil sa ii mai tinem, stateau in balcon, iar vecinii incepusera sa se plinga. Plus ca mama era in pragul unei crize nervoase :P

Heheheheee...facusei deja crescatorie :))

Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada :)

• Author

Heheheheee...facusei deja crescatorie :floare:)

Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada :floare:

În acte,era Tina :floare:

El e metrosexuell-ul lu' mama,e un Beau,asa ca David Beckham,cu trasaturi mai feminine :headbang:

Felix,desi nu mai e bataus,tot gladiatoru lu' mama a ramas...sau cum zice barbatu-meu "Cunosc barbati care nu au atîta balls în pantaloni,precum Felix(el avînd numai sacul :toothy9; )

Heheheheee...facusei deja crescatorie :floare:)

Acum sa nu uitam ca si Mike a fost Maya pentru o perioada :floare:

În acte,era Tina :floare:

El e metrosexuell-ul lu' mama,e un Beau,asa ca David Beckham,cu trasaturi mai feminine :headbang:

Felix,desi nu mai e bataus,tot gladiatoru lu' mama a ramas...sau cum zice barbatu-meu "Cunosc barbati care nu au atîta balls în pantaloni,precum Felix(el avînd numai sacul :toothy9; )

Perfect de acord!