April 26, 201016 yr comment_34314 remember Fifi? Pup dulce pe nasuc pe Fifi!!! Of, ce ochisori frumosi are!!! Report
April 26, 201016 yr comment_34347 Happy Birthday to them, happy birthday to them!! http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/da-teCafe.jpg Au implinit 5 ani!! Cele mici!Adica ele: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/surioare.jpg Report
April 26, 201016 yr comment_34350 Happy Birthday to them, happy birthday to them!! Au implinit 5 ani!! Cele mici! Trebuie si tortulet, nu? Report
April 26, 201016 yr Author comment_34386 [center][b]Îti pup salata de feline!Mi-era dor de combinatia asta! Happy Birthday! http://www.konnichiwas.com/CAT-W-PINK-FLOWERS.gif[/b][/center] Report
April 26, 201016 yr comment_34389 Si lor le era dor de tine!! Ai uitat ca Pisi e matusa lui Mike, dar nu stim exact ce grad?? Report
April 26, 201016 yr comment_34411 Happy Birthday to them, happy birthday to them!! Au implinit 5 ani!! Cele mici!Adica ele: Sa-ti traiasca blanoasele! Acu' am vazut ca ai si tu 4 bucati. Una si una! Io le dedic o bunatate...din pacate e doar virtual! Report
April 26, 201016 yr comment_34419 Laura , mi-au spus ca e cel mai frumos tort pe care l-au primit vreodata!! Nu-ti imaginezi cum ar fi disparut daca era real !! Report
April 27, 201016 yr comment_34582 Dar de noi va mai amintiti?Nera A trebuit sa ducem pitica, pe Lili, la tuns, ca nu sta nicicum la periat si face noduri in blana. Before After Report
April 27, 201016 yr comment_34584 Cum sa nu le stim!! nera e slabiciunea mea, ca slabiciunea mea sunt pisicile negre!! Imi pare rau de pufosica, daca statea la periat, nu mai ramanea asa slim! Report
April 27, 201016 yr Author comment_34585 Si lor le era dor de tine!! Ai uitat ca Pisi e matusa lui Mike, dar nu stim exact ce grad?? Cum sa uit? Nu uit nici de matusi,nici verisoare iar de nurori nici atît! Gradul nu conteaza Report
April 27, 201016 yr Author comment_34586 Cami,sigur ca ni le amintim,si am vrea sa le vedem mai des!Ca sînteti scumpe la vedere! Report
April 27, 201016 yr comment_34605 Cami,sigur ca ni le amintim,si am vrea sa le vedem mai des!Ca sînteti scumpe la vedere! Maya, n-am camera si tre sa imprumut camera de la birou ca sa le trag in poza. Si nu intotdeauna se poate. Report
April 27, 201016 yr Author comment_34606 Cami,sigur ca ni le amintim,si am vrea sa le vedem mai des!Ca sînteti scumpe la vedere! Maya, n-am camera si tre sa imprumut camera de la birou ca sa le trag in poza. Si nu intotdeauna se poate.Cami,nu conteaza cînd si cum,important e ca ni le arati cînd se poate Report
April 27, 201016 yr comment_34608 Salatica de labute!!! Pupam noi mustetile si la multi ani! Ce frumos stau ele acolo la caldurica! Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea Report
April 27, 201016 yr comment_34610 Sa va traiasca blanitzele tututror, foarte frumoase toate, desi intram rar citit tot din urma Pupi si sa ne iertati ca intram rar, dar nu va uitam. Cami, super mitzuline ai dar pufoasa ta cea cheala e leita Kitty a mea : http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02430.jpghttp://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02431.jpg Deci mami, eu chiar vreau sa spal puchinii da nu ajung la ei http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02476.jpg Report
April 27, 201016 yr comment_34618 In general suntem bine, sarumana, doar mie nu imi mai ajunge timpul. Kitty e de o alintatura fara limite, mai ales acum cand lucrez in ture si sunt mai mult cu ea acasa. Pupam baietii tai furmosi si nunumai Intru eu acusi in concediu si sper sa fiu mai activa. =)) Report
April 27, 201016 yr comment_34619 Ce de minunatii pe aici!!Nera - e o frumusete neagra. Dulce-foc! De-ar fi toate ca ea, ar disparea rapid superstitia cu pisica neagra ce-ti taie calea.Lili - o pufoasa somnoroasa! Cam ciuparici ca-i tunsa, da'-i trece!Kitty - alta persana frumoasa! Report
April 28, 201016 yr comment_34791 Salatica de labute!!! Pupam noi mustetile si la multi ani! Ce frumos stau ele acolo la caldurica! Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi. Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana. Report
April 28, 201016 yr comment_34941 Salatica de labute!!! Pupam noi mustetile si la multi ani! Ce frumos stau ele acolo la caldurica! Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi. Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana.O Cami, sunt sigura ca ai grija de ea -numai ca blanitul la pisiconti e important pentru reglarea temperaturii. Ma gandeam ca daca o iei de cum creste putin, poate incet incet se obisnuieste.Grasone al meu ma cearta foarte tare - dar o iau incet, incet, cu mangaiat cu mana, dragalit sub barbita si dupa trecem la peria nr 1 care e rara rau, dupa la nr 2 si cu asta nu ma lasa mult - cum se intoarce sa ma capseze, ii cer scuze de deranj si o las in pace Pana data viitoare Report
April 29, 201016 yr Author comment_35222 Astazi...frumos afara,noi pe terasa,seful casei dormea pe pietre,iar Big Mike statea în fata portitei de la gradina...deabia trezit si ametit de un somn adînc între floricele.Pe potecuta,din fata portii trecea agale un Bernhardiner(stapînul trecuse cu juma' de minut înainte lui),mare cît poarta.Mergea a lene,se uita plictisit în stînga,dreapta...si cînd ajunge exact în drept cu Mike,se sperie ditamai cateloiu de motanu meu într-un hal,de am crezut ca face infarct pe loc!A tras un schelait,si a sarit în sus panicat,iar mustacila meu cool de numa',se uita fara cea mai mica tresarire!În realitate nu stiu cît de cool a fost.Ori s-a speriat si el de speriatul cîinelui dar n-a avut timp sa reactioneze,ori era picat pe gînduri Noi am rîs toata ziua!Avem într-una în fata ochilor imaginea aia de dulau panicat...ca la desene animate Report
April 30, 201016 yr comment_35290 Eu va pun ceva de pe NGM, nu trucata, este o situatie reala. Pup toate codanele frumoase. Am ras de am pleznit la poza asta. Report
April 30, 201016 yr Author comment_35375 Soricelul ala parca tipa!Desi fac numai rautati,mi-e mila de soriceii chinuiti de pisici!Natura... Report