Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Happy Birthday to them, happy birthday to them!! :occasion14:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/da-teCafe.jpg

Au implinit 5 ani!! Cele mici!

Adica ele:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/surioare.jpg

Si lor le era dor de tine!! Ai uitat ca Pisi e matusa lui Mike, dar nu stim exact ce grad?? :headbang:
Laura , mi-au spus ca e cel mai frumos tort pe care l-au primit vreodata!! Nu-ti imaginezi cum ar fi disparut daca era real :bounce: !!

Dar de noi va mai amintiti?

Nera

post-30-127236692112_thumb.jpg

post-30-127236698917_thumb.jpg

post-30-127236701648_thumb.jpg

A trebuit sa ducem pitica, pe Lili, la tuns, ca nu sta nicicum la periat si face noduri in blana.

Before

post-30-12723670566_thumb.jpg

post-30-127236709058_thumb.jpg

After

post-30-12723671191_thumb.jpg

post-30-127236717383_thumb.jpg

Cum sa nu le stim!! nera e slabiciunea mea, ca slabiciunea mea sunt pisicile negre!! :bounce:

Imi pare rau de pufosica, daca statea la periat, nu mai ramanea asa slim!

Cami,sigur ca ni le amintim,si am vrea sa le vedem mai des!Ca sînteti scumpe la vedere! :bounce:

Maya, n-am camera si tre sa imprumut camera de la birou ca sa le trag in poza. Si nu intotdeauna se poate.

• Author

Cami,sigur ca ni le amintim,si am vrea sa le vedem mai des!Ca sînteti scumpe la vedere! :bounce:

Maya, n-am camera si tre sa imprumut camera de la birou ca sa le trag in poza. Si nu intotdeauna se poate.

Cami,nu conteaza cînd si cum,important e ca ni le arati cînd se poate :lol:

Salatica de labute!!! Pupam noi mustetile si la multi ani! Ce frumos stau ele acolo la caldurica!

Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea :bounce:

Sa va traiasca blanitzele tututror, foarte frumoase toate, desi intram rar citit tot din urma =)) Pupi si sa ne iertati ca intram rar, dar nu va uitam. Cami, super mitzuline ai =)) dar pufoasa ta cea cheala e leita Kitty a mea :pupic: :

http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02430.jpg

http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02431.jpg

Deci mami, eu chiar vreau sa spal puchinii da nu ajung la ei =))

http://i49.photobucket.com/albums/f267/minouletz/Pisici/DSC02476.jpg

In general suntem bine, sarumana, doar mie nu imi mai ajunge timpul. Kitty e de o alintatura fara limite, mai ales acum cand lucrez in ture si sunt mai mult cu ea acasa. Pupam baietii tai furmosi si nunumai :pupic: Intru eu acusi in concediu si sper sa fiu mai activa. =))=))

Ce de minunatii pe aici!!

Nera - e o frumusete neagra. Dulce-foc! De-ar fi toate ca ea, ar disparea rapid superstitia cu pisica neagra ce-ti taie calea.

Lili - o pufoasa somnoroasa! Cam ciuparici ca-i tunsa, da'-i trece!

Kitty - alta persana frumoasa!

:pupic:

Salatica de labute!!! Pupam noi mustetile si la multi ani! Ce frumos stau ele acolo la caldurica!

Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea :)

Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi.

Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana.

Cami ma bucur sa-ti vad puii dragi! - ai grija de leuta sa nu o lasi la diferente mari de temeperatura ca blanita are rol de a o proteja si de caldura si de frig. Incearca sa o perii de cum ii creste blanutul sa o obisnuiesti ca totusi e mai bine sa o lasi cu hainuta de blana pe ea :occasion14:

Nu-mi place nici mie sa o tund, dar nu pot nicicum sa o perii. Cum simte peria pe spate se intoarce si ma musca si ma zgarie de nu ma vad. Iar de burtica ei nici sa nu ma gandesc macar sa ma apropii. Temperatura e ok in casa, ca eu sunt friguroasa rau. Iar cand merge aerul conditionat vine ea si se cuibareste pe langa noi.

Mino, pufoasele noastre parca sunt copie una dupa cealalta, asa e bine seamana.

O Cami, sunt sigura ca ai grija de ea -numai ca blanitul la pisiconti e important pentru reglarea temperaturii. Ma gandeam ca daca o iei de cum creste putin, poate incet incet se obisnuieste.

Grasone al meu ma cearta foarte tare - dar o iau incet, incet, cu mangaiat cu mana, dragalit sub barbita si dupa trecem la peria nr 1 care e rara rau, dupa la nr 2 si cu asta nu ma lasa mult - cum se intoarce sa ma capseze, ii cer scuze de deranj si o las in pace :) Pana data viitoare :)

• Author

Astazi...frumos afara,noi pe terasa,seful casei dormea pe pietre,iar Big Mike statea în fata portitei de la gradina...deabia trezit si ametit de un somn adînc între floricele.Pe potecuta,din fata portii trecea agale un Bernhardiner(stapînul trecuse cu juma' de minut înainte lui),mare cît poarta.Mergea a lene,se uita plictisit în stînga,dreapta...si cînd ajunge exact în drept cu Mike,se sperie ditamai cateloiu de motanu meu într-un hal,de am crezut ca face infarct pe loc!A tras un schelait,si a sarit în sus panicat,iar mustacila meu cool de numa',se uita fara cea mai mica tresarire!În realitate nu stiu cît de cool a fost.Ori s-a speriat si el de speriatul cîinelui dar n-a avut timp sa reactioneze,ori era picat pe gînduri :lol:

Noi am rîs toata ziua!Avem într-una în fata ochilor imaginea aia de dulau panicat...ca la desene animate :P