Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

• Author

Da...el mînca dintr-o parte,si ea din cealalta.Ei,nu au lins ei din acelasi loc,ca nu i-am lasat eu,dar si noi am mîncat dupa zabalele lui Felix,fara sa ne dam seama...dar asta este alta poveste :)

Denise,nu-l necajeste pe Felix în sensul adevarat al cuvîntului,pentru ca Felix nu ar permite.

Ca i-a permis sa-i lege siretul pe talie,asta din cauza ca era deja spre masa si spera la farfurie,ca altfel musca! :)

Ea l-a "necajit" înainte sa manînce, jucîndu-se cu siretul ala.Îl tragea dupa ea,sau îl azvîrlea de colo-colo,si el nu-l putea prinde...si asta taaaare îl supara,cînd nu poate cîstiga :D

Dar daca e posibil sa poata ajunge la lins o farfurie,îi poti pune si coronita lui Barbie...atîta timp cît linge din farfurie,ca dupa aia te taie cu privirea! :)

Stella https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Stiu ca negrutz e de neinlocuit.

Si noi am plans dupa Thomas cand a cazut la bloc de la etajul 5.

Au trecut luni si tot ni se parea ca-l auzim prin casa.

Numai dupa ce am adus alt mat mic ne-am linistit.

Adica pe Carra care uite acum are 7 ani.

Da...el mînca dintr-o parte,si ea din cealalta.Ei,nu au lins ei din acelasi loc,ca nu i-am lasat eu,dar si noi am mîncat dupa zabalele lui Felix,fara sa ne dam seama...dar asta este alta poveste :)

Denise,nu-l necajeste pe Felix în sensul adevarat al cuvîntului,pentru ca Felix nu ar permite.

Ca i-a permis sa-i lege siretul pe talie,asta din cauza ca era deja spre masa si spera la farfurie,ca altfel musca! :P

Ea l-a "necajit" înainte sa manînce, jucîndu-se cu siretul ala.Îl tragea dupa ea,sau îl azvîrlea de colo-colo,si el nu-l putea prinde...si asta taaaare îl supara,cînd nu poate cîstiga :D

Dar daca e posibil sa poata ajunge la lins o farfurie,îi poti pune si coronita lui Barbie...atîta timp cît linge din farfurie,ca dupa aia te taie cu privirea! :)

Ce dur este Felix, numai interesul lui conteaza, este complet opus lui Cody, asta este un motan prea bland.

Faza tare, de gelozie crunta. Seara, in pat, ne uitam la televizor, Cody dormea la picioarele mele. Vine Alex si vrea sa se aseze langa mine, deodata Cody se ridica si intr-o clipita se intinde peste pieptul meu, cu labele pe fata mea, ca nu cumva sa ma ia Alex in brate si sa-si puna capul pe mine, cum face de obicei. Si incepe si sa maraie la Alex. Deci, gelos pana nu se mai poate. Sa nu zic eu ca nu ma iubeste blanosul meu! :)

Merci doamnelor. oricum, decizia unui alt pisic ii apartine fiimei, si pentru moment nici nu vrea sa auda. durerea e prea mare. Nero era BB-ul ei .

Merci doamnelor. oricum, decizia unui alt pisic ii apartine fiimei, si pentru moment nici nu vrea sa auda. durerea e prea mare. Nero era BB-ul ei .

Offffff :D :floare:

Nici n-am indraznit sa te mai intreb cum mai e. Oricum un pisic mic o va face sa-si mai schimbe gandurile. Sau poate nu, nu stiu, s-ar putea sa-l respinga doar fiindca nu-i Nero. :occasion14:

Ieri am facut o mîncarica de vita (Rindergeschnetzeltes) cu Spätzle,iar Felix adora mîncarea asta.

Chiar cînd era Denise pe aproape gata de mîncat,Felix a sarit direct pe masa.Mai ca nu i-a sarit direct în farfurie :D

Asta cred ca din cauza ,ca l-a necajit asa mult cu siretul ala.Înca îl avea legat în jurul taliei :occasion14:

Ginerele meu este la fel de nepoliticos ca si nevasta-sa..daca mandrei mele i se pare ca mananc eu ceva bun e capabila sa-si bage capul in gura mea sa investigheze mai bine :floare:

Ieri curatam peste afumat - doua bucatele in castron, o bucatica la fata..si uite asa, m-a ajutat sa raman doar cu o parte din peste =))

Primiti si un ciao-ciao la blanoase???!!!E a lu' vara-mea si se chiama Bello''e tare bland si frumos....

post-405-126881419864_thumb.jpg

• Author

[center][b]Dupa o tura nebuna de gradina,baietii mei în patul fii-mi,rupti de oboseala...

Terminati,obositi...Denise îi acoperea,a bagat jucarii între ei :cheers:

post-5-126894710607_thumb.jpg

post-5-126894721512_thumb.jpg

Mike,pauselu' lu' mama :blink:

post-5-126894723051_thumb.jpg

post-5-12689472586_thumb.jpg

Felix,baleste de numa' =))

post-5-126894727369_thumb.jpg[/b][/center]

[center][b]Dupa o tura nebuna de gradina,baietii mei în patul fii-mi,rupti de oboseala...

Terminati,obositi...Denise îi acoperea,a bagat jucarii între ei :)

Mike,pauselu' lu' mama :)

Felix,baleste de numa' :)

[/b][/center]

Superbi! =)) =))

Terminati,obositi...Denise îi acoperea,a bagat jucarii între ei :appl:

Cat de frumosi sunt cand dorm, la fel ca si copiii, parca sunt niste ingerasi!!!

Sa-i pup eu pe nasucul lor!!!

Scuzati va rog manierele la masa, dar mamai tare greu a inteles ca am si eu pofte ca tot motanul, si a trebuit sa maninc atre multe frunze de garoafa ca sa imi puna si mie in sfirsit iarba:

post-10-126899033919_thumb.jpg

post-10-126899035211_thumb.jpg

Scuzati va rog manierele la masa, dar mamai tare greu a inteles ca am si eu pofte ca tot motanul, si a trebuit sa maninc atre multe frunze de garoafa ca sa imi puna si mie in sfirsit iarba:

...

Ce frumusel e! Am o multime de ghivece goale, o sa-i plantez si eu lui Miu-Miu. Ce fel de iarba este? Vad ca a crescut destul de mare.

Este si la noi aici in sat marca asta, eu i-am cumpart la al meu niste crontzanele Vitakraft ce i le dau asa, ca supliment cand am eu impresia ca se poarta bine si e ascultator :appl: (detinatorii de pisici stiu ca asta nu exista, ei sunt independeti, au vointa proprie, ultimul lucru e "sa fie ascultatori") ori cand imi cere el. Sper sa gasesc si eu iarba, maine cand merg la cumparaturi. :appl:

Deci ma topesc cand vad cum dorm! Si Mica mea are pozitii de zici ca e bebelusa, asa doarme..

Raluca, poate ii da Duda ta un telefon Micai mele sa-i zica ca e buna iarba! A mea roade la florile mele, dar cand e vorba de iarba ei, tzeapa! Cred ca a luat o gurita mica cand am adus-o acasa, dar acum nu-i pasa de ea..pentru ca are voie!

Maya iti vine sa-i papi cand ii vezi asa cazuti.

Mie asa ciuda ca nu pot sa o las pe Mitzi afara mai ales ca o vad dornica sa iasa.Azi era sa o zbugeasca pe langa mine cand am iesit in balcon

Ce scumpel este taciunelul!!!

Imi place poza in care l-ai surprins cu limbuta afara.

Sa-i cumpar si eu lui Cody iarba de asta de pisici, cand am avut grau la incoltit, manca in fiecare zi din el.

Mi-au lipsit pozele si povestile despre despre mustacioasele voastre dragi si mi-a lipsit ticalosul meu negru. Si noi i-am lipsit lui pentru ca desi n-a ramas singur acasa ci cu jupanul, a facut un scandal monstru. Doua zile ne-a cautat incontinuu prin toate camerele mieunand cat il tineau plamanii dragul de el si a continuat sa certe bipedul in fiecare zi cand se intorcea de la servici :-* Iar cand in sfarsit ne-am intors doua ore a povestit si a marait si parait incontinuu de nu avea nimeni loc sa povesteasca de el, dragu meu drag. Mi-a spus toate supararile si necazurile lui cat am fost noi plecati :biggrin:
  • Author

Mi-au lipsit pozele si povestile despre despre mustacioasele voastre dragi si mi-a lipsit ticalosul meu negru. Si noi i-am lipsit lui pentru ca desi n-a ramas singur acasa ci cu jupanul, a facut un scandal monstru. Doua zile ne-a cautat incontinuu prin toate camerele mieunand cat il tineau plamanii dragul de el si a continuat sa certe bipedul in fiecare zi cand se intorcea de la servici :D Iar cand in sfarsit ne-am intors doua ore a povestit si a marait si parait incontinuu de nu avea nimeni loc sa povesteasca de el, dragu meu drag. Mi-a spus toate supararile si necazurile lui cat am fost noi plecati :biggrin:

Asta este!Ne cearta si ei,la fel cum îi certam noi cînd dispar mai mult ca de obicei :D

Dupa fiecare despartire si cearta,ne iubim tot mai mult si tot mai tare :D

La noi e cald,baietii mei îi vad tot mai rar în casa.Stau toata ziua tolaniti în gradina si dorm,sau se joaca.

Acu' vreo cîteva zile,au trecut doua babute pe la poarta noastra,si l-au vazut pe Berry în gradina.

Au zis ca-l cunosc si ca e al unor vecini ai lor, ca îl cheama "Smingerle" :-* ,si ne-a aratat directia unde locuieste.

El continuna sa vina la noi la joaca,mai si doarme cîteodata toata noaptea pe canapea.Odata a dormit toata noaptea chiar si cu Denise în pat.

Nu le-am spus doamnelor ca el "traieste" o bucata din zi si din noapte si pe la noi,ca si-asa mi se pareau putin confuze.

Se mirau cum de sta Smingerle la Denise în brate,ele crezîndu-l foarte salbatic :P

Cine stie ce fel de Dr. Jeckel & Ms. Hide o fi Berry al nostru,si Smingerle al alora :D

Asta este!Ne cearta si ei,la fel cum îi certam noi cînd dispar mai mult ca de obicei :P

Dupa fiecare despartire si cearta,ne iubim tot mai mult si tot mai tare :biggrin:

La noi e cald,baietii mei îi vad tot mai rar în casa.Stau toata ziua tolaniti în gradina si dorm,sau se joaca.

Acu' vreo cîteva zile,au trecut doua babute pe la poarta noastra,si l-au vazut pe Berry în gradina.

Au zis ca-l cunosc si ca e al unor vecini ai lor, ca îl cheama "Smingerle" :D ,si ne-a aratat directia unde locuieste.

El continuna sa vina la noi la joaca,mai si doarme cîteodata toata noaptea pe canapea.Odata a dormit toata noaptea chiar si cu Denise în pat.

Nu le-am spus doamnelor ca el "traieste" o bucata din zi si din noapte si pe la noi,ca si-asa mi se pareau putin confuze.

Se mirau cum de sta Smingerle la Denise în brate,ele crezîndu-l foarte salbatic :D

Cine stie ce fel de Dr. Jeckel & Ms. Hide o fi Berry al nostru,si Smingerle al alora :-*

Ha ha, super tare, imi place numele. Inseamna ceva? Oricum imi place cum suna (sau cum cred eu ca suna ca habar n-am boaba de germana).