Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

In tristetea mea nici nu mi-am dat seama,defapt nici n-am vazut din cauza lacrimilor de durerea prin care trece si Stela.

Stela, imi pare rau de Negrut, stiu cum e.

Mai aveam o luna pana ajung in tara si abia asteptam sa-i vad,dar cand mi-a spus mama azi parca cerul s-a prabusit peste mine.Poate sunt prea sensibila,dar de cand am sflat aproape ca plang intr-una.Noroc ca-s acasa si nu ma vede nimeni.

Ma gandeam ca ce bine le merge, ca anul asta fac deja 12 ani, ca s-au acomodat asa de bine la tara.

El a mai avut pb cu vezica si acum vreo 7 -8 ani, am rezolvat,dar era si mai tanar.Acum nu au mai avut ce sa-i faca.Nici mama nu e acolo, e plecata din tara.Un vecin l-a vazut ca ii este rau si l-a sunat pe prietenul nostru care se ocupa de casa cand nu sunt ai mei si a venit de la munca si l-au dus la dr.

Vezica cica ii era goala, i-au pus perfuzii,dar organismul ia cedat.

Mosulica al meu nu mai e si atat de dor imi este de el, uneori imi pare rau ca nu i-am luat cu mine.Acum imi fac griji pe fetita, au fost 12 ani impreuna, nedespartit, nu stiu cum v-a reactiona ea.E babutza si nu stiu daca va face fata drumului ca sa o aduc aici.Ma gandesc si la ea sa-i fie bine si la mine daca o sa o pierd si pe ea si la mama care se atasease foarte mult de ei.

Doare enorm cand pierzi chiar si un patruped.Cred ca n-am mai plans asa de cand mi-a murit primul caine in brate.

Cred ca trebuie sa invat sa fiu mai dura.

post-479-126832585542_thumb.jpg

Ioana, nu pot decat sa-ti imprumut un umar sa bocim impreuna.

vacinule cu atat mai imbecil, cu cat are 2 copii mici si 4 pisici :tongue7:

Nu ai cum sa fii mai dura -ei sunt copilasii nostrii blanosi si despartirea de ei este la fel de dureroasa ca o despartire de un om drag.

Luli a murit niste ani buni si mama inca are ochiii in lacrimi cand vorbeste despre ea :tongue7:

Stella, Ioana...m-au dat lacrimile cand am citit :tongue7: .Imi pare atat de rau :) .
Chiar ca e o zi trista aici pe topic la blanoase! Si eu asta vara in vacanta la mama, in Bucuresti, am umblat ca nebuna acasa-cabinet, cu matzii in geanta, a circulat prin cartier un virus puternic, unul din puiuti mi-a murit in brate, senzatia de tristete e ingrozitoare si de faptul ca te simti helpless (neajutorat) cand medicul zice ca de acum incolo natura vorbeste si tu nu ai efectiv cum sa ajuti animalutul suferind. :toothy9; :hug: Mi-am amintit si mi s-a facut pielea de gaina...
Stella, Ioana, imi pare tare rau de pierderile voastre. Stiu ce tristete te cuprinde cand pierzi un animalut iubit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif

IOANA, imi pare tare rau de D'Artagnian!!! Numai vesti proaste zilele acestea!!!

Acum s-au intalnit cu totii in raiul pisicutzelor, Tigrut-Nero-D'Artagnian...... :D

Pun si eu niste poze cu gradinita de pisici a mamei mele. Mi-e dor de ele, toate-s torcatoare si stau ore intregi la mangaiat, nu-s salbaticiuni ca albinosul meu. :D

Prima transa, pisica cea mai noua, un soi mititel, puiutii aveau 5 luni si erau la fel de mari ca matza, da' tot mai incercau sa suga.

post-97-126839062624_thumb.jpg

Pe matzele mai "vechi" le-am prins cand se relaxau in casa, cea cu alb e mama (Mama) si cele 3 tigrate sunt fiicele (Tigroaica, Mijlocia si Mica - in fotoliu):

post-97-12683906247_thumb.jpg

Tigroaica:

post-97-126839060533_thumb.jpg

Mama si Mijlocia:

post-97-126839061738_thumb.jpg

Asteptand la scarpinat:

post-97-126839061503_thumb.jpg

Iubire mare:

post-97-126839061267_thumb.jpg

Numa' ochiu' bine antrenat poate sa le distinga. Io le chemam pe cele 3 tigrate "gemenele".

post-97-126839062104_thumb.jpg

Si motanul Billie care-i mare nazdravan si cersetor.

post-97-126839060863_thumb.jpg

Pe Otti si pe Griu n-am reusit sa-i pozez.

Toti 11 sunt castrati, toti pisicii au fost salvati de maica-mea din situatii mai mult sau mai putzin disperate. Din cauza lor n-am eu parte de vizite materne aici in Portugalia. :)

EDIT: daca va intrebati de ce-s asa de multe chiar daca-s castrate e pentru ca maica-mea le-a salvat cand pisicile erau gravide intr-un stadiu avansat si le-a castrat dupa aceea. Inclusiv puii lor.

Ioana, imi pare asa de rau....a inceput sa imi fie frica sa mai intru pe aici...

Laurico, ce e la voi acolo....cred ca mama ta are nevoie de un full time help :)

LAURA_LALA, ce dulci sunt cu totii si dupa cum se vede sunt sefi cu totii in casa!

Sa fie sanatosi si mami a ta sa se mai bucure inca de ei mult timp de aici incolo!

...

Laurico, ce e la voi acolo....cred ca mama ta are nevoie de un full time help :)

Sa vezi cat le cauta in coarne, le stie preferintele alimentare la toate, umbla dupa ele cu mancarea, se supara cand vreuna nu papa tot, sunt tare alintate. Pe langa cele 11 pisici mai are 2 catele...si asta ii ia tot timpul si-i mananca toata pensia :D

LAURA_LALA, ce dulci sunt cu totii si dupa cum se vede sunt sefi cu totii in casa!

Sa fie sanatosi si mami a ta sa se mai bucure inca de ei mult timp de aici incolo!

Uneori ma apuca gelozia, le trateaza pe ele mai bine decat ma trata pe mine cand eram copil. :P Acuma serios, singurul lucru pe care-l regret este ca n-are nici o persoana de incredere cu care sa lase animalele ca sa vina si ea la noi aici, sa stea macar 2 saptamani. :D

Ce frumuseti de feline!Ma bucur,ca exista oameni pe lumea asta.Oameni,ca mama ta! :D

Mersi Maya. :D Daca as locui la casa cu siguranta ca as avea si eu mai multe patrupede, si pisici si caini. :D

Laura o sa te rog sa-i transmiti mamei tale toate urarile de bine pentru ca e o persoana deosebita! Sunt adorabili cu totii, se vede ca sunt fericiti puii dragi!!

Am ras cand am vazut poza cu ditamai cotoaicele inca incercand sa suga..Maya face 10 ani anul asta si inca are obiceiul sa ma suga pe mine pe gat :beer2:

Deobicei pisicile mama ii pocneste sa nu o mai limbureasca, dar vad ca mama pisica are rabdare draga de ea!

Stau si bocesc si eu pe Nero si D'Artagnian. Sigur sunt in raiul lor pisicesc si vor fi la fel de iubiti ca aici pe pamant. Intru din an in paste pe aici si aflu vesti rele. Mare pacat ca unii oameni nu stiu sa previna viitoare accidente. Stella, stii ca sunt alaturi de tine si sper ca Vale sa treaca si ea mai repede de nefericitul evenimet :hello:

...

Am ras cand am vazut poza cu ditamai cotoaicele inca incercand sa suga..Maya face 10 ani anul asta si inca are obiceiul sa ma suga pe mine pe gat :scratch:

Deobicei pisicile mama ii pocneste sa nu o mai limbureasca, dar vad ca mama pisica are rabdare draga de ea!

Cred ca o sa incarc pozele si pe Facebook sa le vada si CorinaZ. Sa stii ca pisicuta mama era deja castrata, nu mai avea lapte demult (presupun eu :scratch: ), insa asa cum ai remarcat si tu inca ii lasa sa suga, ba chiar ii chema la supt. Nici vorba de pocnit. Cred ca era metoda ei de-ai tine pe aproape, mititeii erau nazdravani, se suiau prin copaci, pe acoperisuri cot la cot cu celelalte matze adulte. :floare:

Georgiana, tare frumusel e Cody :scratch: , nu mai zic si eu «manca-ia-sh urechile» ca vad ca cineva a fost mai rapid! :hungry: :scratch:

Lala, ce familie mare si fericita acolo.

Asa faceau si Negruta si D´artagnian cand aveao vreo 6 luni si o mai aveam si pe cealata pisicuta sora lor, stateau si sugeau de la ea,desi erau de aceeasi varsta.

Si o poza de dimineata cu domsoara care purta o discutie cu "taica-su"

post-479-126858262113_thumb.jpg

• Author

Ieri am facut o mîncarica de vita (Rindergeschnetzeltes) cu Spätzle,iar Felix adora mîncarea asta.

Chiar cînd era Denise pe aproape gata de mîncat,Felix a sarit direct pe masa.Mai ca nu i-a sarit direct în farfurie :scratch:

Asta cred ca din cauza ,ca l-a necajit asa mult cu siretul ala.Înca îl avea legat în jurul taliei :scratch:

post-5-12685852567_thumb.jpg

post-5-126858527016_thumb.jpg

Eu abia acum am intrat si am vazut vestile astea triste :drool:

Fetelor imi pare tare rau de pierderile voastre!!

Stella, nu imi vine sa cred ca nu mai e Negrut, imi pare tare rau draga mea! :drool:

Si o poza de dimineata cu domsoara care purta o discutie cu "taica-su"

Le lipseste ceasca cu cafea ca sa fie discutia mai placuta!!! :pupic:

Ieri am facut o mîncarica de vita (Rindergeschnetzeltes) cu Spätzle,iar Felix adora mîncarea asta.

Chiar cînd era Denise pe aproape gata de mîncat,Felix a sarit direct pe masa.Mai ca nu i-a sarit direct în farfurie :drool:

Asta cred ca din cauza ,ca l-a necajit asa mult cu siretul ala.Înca îl avea legat în jurul taliei :pupic:

Imi plac pozele sunt super tari! :beer2:

Vezi, si Denise il necajeste pe Felix, nu numai Alex pe Cody, Of, copiii astia!!!

Asta cu mancatul din farfurie, daca nu suntem atenti si Cody ar face la fel, fara nici o jena.