February 10, 201016 yr comment_20202 Bonni, De ce nu-l poti lua acasa ? Actualizez si eu o poza cu Piscot.E singurul care sta la sedinte foto. [center][/center] Report
February 10, 201016 yr comment_20215 Bonni, De ce nu-l poti lua acasa ? Actualizez si eu o poza cu Piscot.E singurul care sta la sedinte foto. [center][/center]Ce frumos e Piscot!Sa-ti traiasca! Report
February 10, 201016 yr comment_20216 wow ,ce matze frumoase!Vad ca au aparut alte demoazele ,care de care mai frumoase!felicitari tuturor pentru alegerea facuta de a avea un sufletel( sau doua! )langa inima.Poze noi cu printesa mea nu mai am .dar voi face.Salut pe Maya,Georgiana ,Uma ,ca nu ne-am mai vazut de mult.Va pup si numai bine! Si noi te pupam pe tine si pe printesa ta!!! Sa pui frumos mana si sa-i mai faci niste poze! Sa traiti ,am inteles! Report
February 10, 201016 yr comment_20227 Ce frumos e Piscot!Sa-ti traiasca! Multumesc.E frumos si alintat mai rau ca Dl.Goe."Maidanez" tupeist.Celelalte 2 birmaneze sunt 2 lady in comparatie cu el,dar el e cel mai cel.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif L-am luat de la Zoo-Center cand avea doar 4 saptamani si m-a cucerit definitiv. Report
February 11, 201016 yr comment_20253 Bad bad bad BonBon...sa inteleg ca ai venit pin-aici si n-ai bagat capul....? Report
February 11, 201016 yr comment_20279 Azi am fost sa vad Diesel-ul. S-a facut cat un balaur, e frumos foc, e rotund de blana si mor de ciuda ca nu-l pot lua acasa. De ce il faci "balaur" ?!?! Este un scump, pacat ca nu poti sa-l iei acasa, dar s-ar intelege cu Jimmy "musculosul"?!?! Report
February 11, 201016 yr comment_20280 Actualizez si eu o poza cu Piscot.E singurul care sta la sedinte foto. Chiar imi era dor de Piscot al tau, imi este tare drag, daca ai fi mai aproape de mine, as veni si l-as smotoci nitel, cum nu pot, ii transmit un pupic pe nasuc!!! Report
February 11, 201016 yr comment_20340 Georgi, Acu poti sa-l smotocesti,ca-i intr-un fel de hibernare.Doarme,mananca,doarme mananca...La vara insa nu mai dai de el.De celelalte 2 nu se poate apropia nimeni.Daca intra cineva in casa,ele ies si nu mai vin pana nu pleaca musafirul.Sensibile rau domnule.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Report
February 11, 201016 yr comment_20348 Bonicel, pur si simplu e de vis Diesel . Ce botic, ce privire . Eu m-am innnnnaamorrrrrrraat . Piscotel e bun de revista . Ce detasat te priveste! pe nasucul lui. Claudia chiar imi era dor de Mister. Nici la Mio nu-i place sa-l tot pupic pe mustati sau pe nasuc si face botic (noroc ca-i trece repede si vine iar la mangaiat ). Mitu ai 2 motanei de toata isprava . Report
February 11, 201016 yr comment_20349 Bonni, De ce nu-l poti lua acasa ?Pai e poveste lunga, am scris-o dincolo. Bonicelul a gasit pisicul asta la el la job pe strada. Am vrut sa-l luam acasa, dar Jimmy a sarit sa-l omoare si Bonicelul a bagat mana intre ei, l-a facut ferfenita, pe mine tot cam asa, s-a lasat cu antibiotice, maini umflate etc. Deci Jimmy chiar nu-l accepta. Acum e la Bonicel la job, toata lumea il iubeste, are si casuta din aia de pisici, doarme pe calorifere si in week end vine cineva care sta vis-a-vis si-l hraneste, ii schimba nisipul, etc. Dar l-as vrea acasa. Nici dincolo la casa nu-l pot duce ca Matisse doarme noaptea inauntru Bad bad bad BonBon...sa inteleg ca ai venit pin-aici si n-ai bagat capul....?Hopa sefa ma scuzati, dar n-am indraznit. Eram toti 3 si daca intrau amandoi baietii mei, spatiul ar fi devenit brusc mult mai mic. Si-am venit cu treaba si pe graba, ca ramasesera bietii oameni inauntru, ca se blocase broasca de la poarta, de fapt inghetase si nu se putea nici intra, nici iesi. S-au aruncat peste gard diferite chestii aruncatoare de flacari, cu care a decongelat Bonicelul broasca si a eliberat doamnele captive. De ce il faci "balaur" ?!?! Este un scump, pacat ca nu poti sa-l iei acasa, dar s-ar intelege cu Jimmy "musculosul"?!?!Pai, la mine "balaur" e de alint. Sigur nu s-ar intelege cu musculosul. Report
February 11, 201016 yr comment_20350 Bonicel, pur si simplu e de vis Diesel . Ce botic, ce privire . Eu m-am innnnnaamorrrrrrraat . Iti dai seama ce amorata sunt eu. Si stie toate fitzele si figurile cu care se inmoaie fiintele bipede. Report
February 11, 201016 yr comment_20362 Piscotel si Danut sunt frumusetile roscate ale forumului! Cat despre ochisorii astia albastrii..ce sa zic, ce n-as da sa am si eu asemenea frumuste la munca..Numai ca la noi se poarta cateii, adica vin colegii cu patrupedele latratoare Dragi imi sunt si ei (si am mereu biscuitei speciali pentru ei) dar un pitic care sa-mi doarma pe birou..ce frumos ar fi Report
February 11, 201016 yr Author comment_20364 Piscotel si Danut sunt frumusetile roscate ale forumului! Cat despre ochisorii astia albastrii..ce sa zic, ce n-as da sa am si eu asemenea frumuste la munca..Numai ca la noi se poarta cateii, adica vin colegii cu patrupedele latratoare Dragi imi sunt si ei (si am mereu biscuitei speciali pentru ei) dar un pitic care sa-mi doarma pe birou..ce frumos ar fi Si atunci cine ar mai lucra? Report
February 11, 201016 yr comment_20367 Snej,Uma,multumesc .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Boni,imi pare rau ca nu poti sa-l aclimatizezi din cauza cainelui.Eu am 3 pisici si 2 caini.Cainele din curte-Luca- le fugareste,dar nu le musca.Stie care sunt pisicile noastre si care sunt "teroristii" din vecini.Iar Sasha,canishul de 14 ani care sta in casa,se crede pisica.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif S-a nascut si a crescut printre pisici.Mananca cu ele din acelasi castron,aceleasi boabe.Sasha nu a mancat niciodata mancare pentru caini .Nu ii place. Report
February 11, 201016 yr comment_20372 Pisco, nu pot sa-l aclimatizez din cauza lui Jimmy, ca dincolo, la Matisse stam doar in week end. Si inca una cu Jimmy tot din ciclul "iar ma joc cu coada mea". Report
February 11, 201016 yr comment_20377 Jimmy, Ce nevinovat pare dragul de el. Sa stii ca si matele mele l-au scuipat pe Piscot la inceput,dar l-am tinut separat cateva zile pana s-au obisnuit cu el si cu mirosul nou din casa.Era vara si le tinem afara iar pe musafir inauntru.Cand le lovea foamea,trebuiau sa vina la castron.Atunci il tinem in brate pana plecau iar.Si incet,incet s-au obisnuit.Au trecut 2 ani de cand l-am adus pana l-au lasat sa doarma langa ele.El dormea cu noi in camera iar ele dincolo.E greu cu ele ca sunt geloase si posesive. Report
February 11, 201016 yr Author comment_20390 Piscotul,e ca un piscot!îti vine sa-l înmoi în ciocolata! Report
February 11, 201016 yr comment_20396 Piscotul,e ca un piscot!îti vine sa-l înmoi în ciocolata! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Hi,Hi ! Tocmai l-am sters pe labe,ca a venit inmuiat in noroi !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif La noi a plouat. Report
February 12, 201016 yr comment_20483 Pisco, nu pot sa-l aclimatizez din cauza lui Jimmy, ca dincolo, la Matisse stam doar in week end. Si inca una cu Jimmy tot din ciclul "iar ma joc cu coada mea". Deci este clar, la Jimmy asta este pozitia lui favorita!!! Si cand te uiti la mutritza lui nu ai zice ca este asa de "fioros", asta citind ce ai scris ca v-a facut voua cand l-a vazut pe Diesel.Si mai este ceva, are pernitele roz ca a lui Cody. Or avea ceva in comun?!?! Da, stiu ca sunt motani amandoi!!!! Report
February 12, 201016 yr comment_20484 Snej,Uma,multumesc .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Boni,imi pare rau ca nu poti sa-l aclimatizezi din cauza cainelui.Eu am 3 pisici si 2 caini.Cainele din curte-Luca- le fugareste,dar nu le musca.Stie care sunt pisicile noastre si care sunt "teroristii" din vecini.Iar Sasha,canishul de 14 ani care sta in casa,se crede pisica.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif S-a nascut si a crescut printre pisici.Mananca cu ele din acelasi castron,aceleasi boabe.Sasha nu a mancat niciodata mancare pentru caini .Nu ii place. Hai ca mi-a placut ce am citit aici de Sasha, parca mi-o si imaginez!!! Am si eu o prietena care tot ceva de genul asta imi povesteste despre catzelusa ei si pisicile din dotare, asa ca Sasha nu este singura care se crede pisica. Report
February 12, 201016 yr comment_20644 Bonicelli,e superb Jimmy si mai ales ce pozitii are. Piscotel e un motan asa de dulce.Intotdeauna mi-am dorit o roscatica.Al meu cand am zis ca iote ce frumoase sunt roscatele s-a c-am suparat.Pai sunt frumosa, da pe Mitzulina mea o iubesc de nu mai pot. Cat de flocaiala, nici eu nu prea am pb si Mitzulina are blanita destula.Nici eu nu o perii f des, chiar am incercat acum vreo cateva sapt si aproape ca nu a ramas deloc in perie si in perioada asta are o blanita superba.Ma gandesc ca o las acum 2 zile singurica acasa ,deja mi se urcase in geamantan,ascunsa printre haine Report
February 13, 201016 yr comment_20705 Piscotel si Danut sunt frumusetile roscate ale forumului! Cat despre ochisorii astia albastrii..ce sa zic, ce n-as da sa am si eu asemenea frumuste la munca..Numai ca la noi se poarta cateii, adica vin colegii cu patrupedele latratoare Dragi imi sunt si ei (si am mereu biscuitei speciali pentru ei) dar un pitic care sa-mi doarma pe birou..ce frumos ar fi Si atunci cine ar mai lucra? Asa e In plus mi-as lua si o pereche de labute peste ochii de acasa de la pisica posesiva Maya Cand mangaii alt pisic fug repede si ma spal bine sa nu ma miroasa terorista Report
February 14, 201016 yr comment_20914 - Si eu iau masa " la masa", Ce, nu am voie cumva?!?! - Nu mai imi dai?!?! - Te rog frumos!!!! Report
February 14, 201016 yr comment_20931 - Si eu iau masa " la masa", Ce, nu am voie cumva?!?! - Nu mai imi dai?!?! - Te rog frumos!!!! Cum ai putea rezista privirii aleia Observ ca aveti o intreaga garderooba de zgardute, in fiecare poza are zgarda de alta culoare. Report