Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Am gasit pe un hard mai vechi poza asta pe care o credeam pierduta. Deci Tom- tanar si roacher :D

Mama, super poza!!!Deci, Tom era tanar si nelinistit!!! :D

Aia cu mitele vorbitoare o stiu, am vazut-o pe You Tube, este dementiala.

• Author

Gio,e mortal Cody în pijamaua lui Alex!

Ai mei nu ar sta la îmbracat!Felix,sigur nu..Mike,eventual daca ar dormi rupt...poate.Berry,mi-ar zdrentui mîinile :D

Kitty,misto de tot Tomita!Tînar si nelinistit :D

Stiu si eu video ala,e misto tare!

Dar motan in pijama ati mai vazut, nu, vedeti acum :D

Si cum ieri a nins in Bucuresti, ca de 8 Martie, d-lui se spala de zor

Iote ca se exista si motanu' imbracat, nu doar ala incaltat! :D Fantastic pisoiul asta! :D

La noi e mare tristete, ca de noaptea trecuta ( luni spre marti) domnul nero care se fatzaie mereu afara si inauntru. a plecat in mahala la 3h dimineata, si nu a mai aparut.

cum pierdea orice zgarda cu frenezie, pe ultima n-am mai inscris nr de tel :floare: , ca de acum era baiat mare si venea mereu acasa, dar are chip cu datele pus de vet .

nu am chef de nik, si vale e trista rau..............offfffffffffffff copchii astia.

La noi e mare tristete, ca de noaptea trecuta ( luni spre marti) domnul nero care se fatzaie mereu afara si inauntru. a plecat in mahala la 3h dimineata, si nu a mai aparut.

cum pierdea orice zgarda cu frenezie, pe ultima n-am mai inscris nr de tel :) , ca de acum era baiat mare si venea mereu acasa, dar are chip cu datele pus de vet .

nu am chef de nik, si vale e trista rau..............offfffffffffffff copchii astia.

Da, intr-adevar doare, mai ales ca ne atasam tare de ei si sunt ca si copii nostrii. Eu zic ca vine acasa, negresit, numai sa nu fie undeva unde sa nu poata iesi, sa mergeti sa-l cautati, sa-l strigati, sa faceti orice, Of, Doamne, imi pare tare rau ca suferiti si de el, precis si el sufera!!! Tin pumnii stransi si sa auzim vesti bune!!!

Si eu cred ca va reveni, o fi ramas inchis pe undeva, magazie ori garaj si cand o scapa vine direct acasa. :scratch:

Una din pisicile maica-mii face exact ca Berry a lui Maya, o saptamana doarme la maica-mea acasa, 3 zile doarme la alta familie care are o fetita. Matza asta are 2 familii. :rolleyes: E prima data cand Nero lipseste de acasa mai mult timp?

Stelluto, stai calma ca apare Negrila! O sa vezi! Al meu simte ca a venit primavara si dispare si el cite o zi pe coclauri, dar il razbeste foamea si vine acasa! Anul trecut a evadat 10 zile, si tot a aterizat inapoi!

Mai , e prima data cand nu vine asa de mult. de obicei sta creanga in mahala o bucata de noapte , dar ziua musai dormea in pat la caldurica :rolleyes:

tare mi-e frica sa nu-l fi calcat vreo masina, cu toate ca am batut mahalaua in sus si in jos si nu am vazut semne.

el e deja operat/castrat , doar sa nu fi intrat la cineva in casa sau garaj :scratch:

• Author

Stella,uite Mike,care mergea ca dupa ceasul elvetian,a fost disparut o saptamîna,dar s-a întors.

Nu îti fa gînduri rele,mai asteapta si nu-ti pierde speranta de pe acum.

Eu am umblat si prin vecinatate,pe lînga garaje si curti,si îl strigam,am întrebat vecinii...nu stiu unde a fost,dar sigur a fost închis.Intentionat sau nu,nu stiu...dar cum a scapat s-a întors acasuca.Si el era tinerel si castrat pe atunci.

Sper sa ajunga cît de curînd acasa :rolleyes:

Mai , e prima data cand nu vine asa de mult. de obicei sta creanga in mahala o bucata de noapte , dar ziua musai dormea in pat la caldurica :rolleyes:

tare mi-e frica sa nu-l fi calcat vreo masina, cu toate ca am batut mahalaua in sus si in jos si nu am vazut semne.

el e deja operat/castrat , doar sa nu fi intrat la cineva in casa sau garaj :tongue3:

Tin pumnii sa vina baiatul acasa :scratch: Imi dau seama prin ce treci, cu Maya in casa si nu pot sa adorm pana nu vad unde e si daca e bine...

Offffffffffffff, din pacate n-o sa mai vine niciodata negrutul nostru.

cat am fost la repetitie, a venit vecinul din capul strazii, ca l-a gasit in piscina. e mare jalea la noi.

vale e distrusa, si eu nu pot nicicum sa adorm :P

maine tre sa vad cum sa fac sa dau tel la vet sa intreb ce trebuie sa fac. noapte buna .

• Author

Offfff,Stella :D

Aici,ai voie sa îngropi animale mici pe terenul tau.Cu ceva timp în urma,o cunostinta si-a îngropat pisica sub cel mai frumos butuc de trandafiri din fata terasei.Nu stiu daca e voie la tine,sau daca vrei sa-l îngropi în gradina ta...

Mi-e groaza sa ma gîndesc si sa vorbesc despre asta.Îmi pare asa rau,Stella :P

Nu stiu nici eu Maya. sa vad si cu Vale ce vrea.

am dormit din 2 in 3 si mereu il visam. asa ca acuma m-am trezit de-adreptul si bocesc ca o proasta .

Stella, imi pare nespus de rau, Of, viata asta!!! :floare:

El a ajuns acum in raiul pisicutzelor si s-a intalnit cu Tigrut al nostru. Cum sa nu plangi dupa el, stiu cum este, ai impresia ca ti se rupe sufletul si il vezi tot timpul in fata ochilor. Eu de dragul lui Alex l-am luat imediat pe Cody, ca sa nu mai sufere si acum este totul bine.

Merci Georgiana. din pacate , in piscina mai era apa, si nu era acoperita, cred ca a sariot dupa o pasare, si s-a ruot stratul de ghiata sub el.

L-am recuperat acum , nocroc , il scosese vecinul din piscina. o sa-l ingropam in gradina.

sper ca in paradisul pisicilor, sa fie la fel de iubit ca aici, si sa fie la fel de fericit .

Offf, e greu tare sa pierzi un pisic - din pacate, si acum plang dupa un motanel care s-a prapadit acum 8 ani. Era asa frumusel si jucaus, cuminte... dar s-a dus. :blush: Nici nu vreau sa ma gandesc ca pisica are 13 ani si-o avem de cand avea 2 luni! Cand era mica, dormea la capul meu, statea mereu cu mine, cand invatam se cocota pe carti, caiete, taman unde citeam eu atunci! :blush: De cand eu am inceput sa lipsesc de-acasa cu lunile, a trecut de partea maica-mii, tradatoarea de neam si patrie. :floare: Da' vine si la mine cand apar la interval.

Stella, imi pare tare rau pentru negrutul vostru. :floare:

Merci Georgiana. din pacate , in piscina mai era apa, si nu era acoperita, cred ca a sariot dupa o pasare, si s-a ruot stratul de ghiata sub el.

L-am recuperat acum , nocroc , il scosese vecinul din piscina. o sa-l ingropam in gradina.

sper ca in paradisul pisicilor, sa fie la fel de iubit ca aici, si sa fie la fel de fericit .

Offf ce rau imi pare Stella :floare: :blush: , desi nu scriu prea mult aici pe topic - pe al meu il prind greu la pozat-, va urmaresc mereu si citesc cu mare placere aventurile mustaciosilor.

Stiu ca nu are nici un rost acum, insa vecinul este iresponsabil. Nu se lasa piscina neacoperita. :floare: Pe aici pe la noi amenzile sunt imense, au fost si multe accidente cu copii inecati (pe an mureau mai multi copii inecati in piscine decat in accidente auto), piscina sta tot timpul acoperita, zi si noapte, vara-iarna, se descopera doar cand e folosita si sunt adulti prin preajma. E drastica legea din punctul asta de vedere si-i foarte bine, nu numai pentru copii dar si pentru animalele ce traiesc prin preajma noastra.

Of Stella nu pot sa-ti spun cat de rau imi pare ...iti suntem alaturi de tristetea ta si va imbratisam cu drag! Sunt oribile momentele astea :rolleyes:

Ca si Laura, cred ca vecinul e un imbecil! Trebuia acoperita piscina!

:rolleyes: :scratch: :hungry: :wasted: :beer2:

fetele mi se rupe sufletul, nu ma mai pot oprii din plans, baiatul meu iubit s-a stins ieri din viata

Iubitul meu D´artagnian este acum langa parintii lui.

I-a fost rau ieri si l-au dus la dr, a murit pe masa cu perfuzii, facuse blocaj renal.

Anul asta ar fi facut 12 ani.

:lol: :) :P :D

fetele mi se rupe sufletul, nu ma mai pot oprii din plans, baiatul meu iubit s-a stins ieri din viata

I-a fost rau ieri si l-au dus la dr, a murit pe masa cu perfuzii, facuse blocaj renal.

:lol: :) :D :D

Of, of, altu'... Imi pare rau! :P

:lol: :) :D :D

Of Ioana, imi pare tare rau pentru voi ... Imbratisari din partea noastra :P