Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Nu Steluta :P prosopul a fost victima colaterala :floare:

Lori, cind eram mai mijlocie, am avut stancuta :rolleyes: am gasit-o cazuta din cuib, am crescut-o cu pipeta si cu muste prinse in pumn, si cum toate prietenele mele aveau perusi, am incercat s-o fac sa vorbeasca :P crunta dezamagire!

Kitulino, a mai prins el sulul de hirtie, dar a fost mai sensibil si parca nu l-a franjurat asa :P

Nu, nu sunt numai motanii :rolleyes: Maya mea cand era micuta si o suparam se suia pe capacul de wc si derula toata hartia igienica! Dupa care se suia pe ea si-si facea cuib !

Acum nu o mai intereseaza...

• Author

Nu, nu sunt numai motanii :rolleyes: Maya mea cand era micuta si o suparam se suia pe capacul de wc si derula toata hartia igienica! Dupa care se suia pe ea si-si facea cuib !

Acum nu o mai intereseaza...

Felix,în tinerete,facea revistele/programele de TV,asa de marunte,de ziceai ca-s boabe de orez.Le rupea cît de maruntel putea.Cîndva am renuntat sa cumpar TV-Movie(programul tv,care-l cumparam regulamentar)

Hai mai Raluca, poate baiatul avea o treaba urgenta :appl:

Mitzulina n-a avut placeri din astea, doar lui Dartanus ii placea sa fure pachetele de servetele.

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana plec, asa ca va uram un Paste Luminat,plin de voie buna si impliniri.

Noi toti 3 plecam catre Romania marti si ne intoarcem cam peste 10 zile.Tineti-ne pumnii sa fie totul ok pe drum, ca avem aproape 1600 de km care ii vom strabate impreuna cu domsoara. :D :D

Happy birthday Mikey boy!!!

Pupicei de la Maya, cumnata si de la mine! Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta multi ani de acum inainte!

:violent5: :cheers:

La multi ani mustaciosului!

Aseara am avut la cina o familie cu 3 copii: o fetita de 2 ani jumatate si 2 baieti de 4 si 6 ani. Cum Tomitza nu mai intrase niciodata in contact cu copii asa mici imi si faceam in cap tot felul de scenarii cu peri smulsi, stuchituri, miorlait, zgarieturi si plansete. Dar n-a fost asa. Cel mare a ignorat complet motanul de parca nici nu l-ar fi vazut, celui mic i-a fost frica de el si il ocolea la 2 m distanta :tongue3: iar fetita era fascinata si nu-si mai dezlipea ochii de la el insa nu indraznea sa-l mangaie- il punea pe taica-su sa mangaie motanul si sa-i spuna daca e moale, iar la plecare mi-a declarat ca vrea sa aiba si ea o pisica acasa la ea dar nu neagra ci- cum altfel?-.....roz :D

MAYA, La Multi Ani!!! pisicesti cu sanatate si miorlaituri pe langa voi, lui Mike!!!! Si un

pupic pisicos pe nasuc!!!

La noi azi a fost sedinta foto:

post-88-127091088477_thumb.jpg

post-88-127091091317_thumb.jpg

post-88-127091093412_thumb.jpg

• Author

[b]

Happy birthday Mikey boy!!!

Pupicei de la Maya, cumnata si de la mine! Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta multi ani de acum inainte!

:tongue3: :D

Uma,Maya :D va multumim!

La multi ani mustaciosului!

Kitulina,multumesc! :D

MAYA, La Multi Ani!!! pisicesti cu sanatate si miorlaituri pe langa voi, lui Mike!!!! Si un

pupic pisicos pe nasuc!!!

Gio,merci :D

Va pup copilasii blanosi,si pe ai' fara blana :)

Deabia acum vad ca am pus fotografia gresita..asa-i daca am harababura pe laptop,enshpe fisiere si poze cu acealsi nume :)

[center]

Deci,Mike de ziua lui...a fost plimbat prin gradina,a fost jucat,a fost hranit si scarpinat...ca de obicei.

El,sau mai bie zis ei,au cam zilnic birthday :)

Mike calare pe umarul lui tac'su,se uita la frate-su cum se scarpina de zori :)

post-5-127092712028_thumb.jpg

post-5-127092713529_thumb.jpg

Nu v-am mai povestit demult nimic de baieti.Ai mei,sînt tot asa cum îi stiti.

Fel si Mik,fac concurenta...care e mai puturos,care doarme mai mult,care e mai rasfatat.

Acu', ca-i bate toata ziua soarele,se rasfata prin gradina între floricele,în pamînt si iarba...

prind gîze,alearga dupa fluturi...adica fac si ei ce pot mai bine.

Copilul adoptiv,Berry,vine tot asa dimineata tare,sau noaptea tîrziu.Nu mai sta asa mult.

E tare slabanog si murdar si manînca foarte putin.Pe cît era de harnicut cînd era micut,

asa de lenes e acum.Nu se mai prea spala deloc.

A aparut într-o zi cu o curelusa de pureci,a doau zi fara,

a 3-a zi era lipita cu banda transparenta de lipit(probabil si-a rupt-o)

...si de vreo saptamîna cred ca au renuntat oamenii lui la curea.

Se pare ca nu o accepta cu niciun pret.În rest,banuiesc ca hoinareste mult.Deh,tineretea :D

O poza de acum 10 minute.

post-5-127092722589_thumb.jpg

Mike îl tot mirosea.Adevarul e ca e jegos rau,si era si uns cu ceva.

Prima data am crezut ca e ud,dar blana era tare...parca era cu lac fixativ...

post-5-127092731563_thumb.jpg

[/center]

Un vecin de al meu si-a pus o casuta de pasarele tare draguta în fata intrarii...Felix este foaaaarte încîntat de ea!Nu numai ca are de ce sa-si ascuta gherele,are si de unde prinde pasari mai usor....Un alt vecin,de fapt o pereche de pensionari,au facut frumos în fata intrarii au plantat niste floricele marunte iar în mijloc au pus un vas alb de portelan cu apa,sa aibe unde se scalda pasarelele!Felix? Happy again!!!Are unde-si înmuia pernutele crapate...si din nou o capcana pentru pasarelele care sînt ocupate cu scaldatul!...vecinii astia îi stiu pe motanii mei...si totusi au "creat" aceste capcane pentru pasarele...[/b]

Ne primiti si pe noi?

Privind :D

post-255-127127014315_thumb.jpg

Limba nu mai are loc in gura

post-255-127127026952_thumb.jpg

Ah o geanta noua

post-255-127127032268_thumb.jpg

Somnul de frumusete

post-255-127127037144_thumb.jpg

Pupam dulce toti mustaciosii si mustacioasele pe care le-am privit impreuna (eu cu pufosul) cu mare drag. :D

Ne primiti si pe noi?

Pupam dulce toti mustaciosii si mustacioasele pe care le-am privit impreuna (eu cu pufosul) cu mare drag. :D

Mai e vorba?! Ne bucuram ca ati venit la noi cu tot cu limbute scoase si burtici aratate!! Si te rugam sa vii des sa ne vizitezi si sa ne povestesti de pufulete! :D

Multumim din suflet Uma. :D

Imi lipseati si tu si Maya de nu mai puteam si am zis sa pasesc, incet, tiptil, aici ca nu se mai putea fara voi si povestile voastre si mai ales fara sa vad frumusetile voastre.

• Author

Malix,pai se poate? Te primim cu brate,labute,pernute deschise si ne bucuram ca ai ajuns la mieunicii nostri! :D

Toate-s frumoase,dar prima poza e de poster! :D

Undeva am si eu o poza cu Mike,pe o poseta...si el le adora ...domnisorul lui mama :D

Multumim din suflet Uma. :D

Imi lipseati si tu si Maya de nu mai puteam si am zis sa pasesc, incet, tiptil, aici ca nu se mai putea fara voi si povestile voastre si mai ales fara sa vad frumusetile voastre.

Si noi ne bucuram mult sa refacem gasca de iubitori de pufosenii, asa ca vin' cu putere, nu tiptil, tiptil!!! Eu am neglijat sa pozez bursucica mea de ceva timp..da, de la craciun :D Ce ma bucur sa-ti vad bursucelul tau! E la fel de dolofan ca si dolofanul meu!

Acum e ocupata sa citeasca alaturi de mine..cand pe cartea mea, cand pe cartea pe care o deschid special pentru ea, cand preocupata sa dea cu labuta in pixul cu care scriu...adevarul e ca am pisic intelectual!

Mai ales cand roade colturile la carte!

Malix,pai se poate? Te primim cu brate,labute,pernute deschise si ne bucuram ca ai ajuns la mieunicii nostri! :D

Toate-s frumoase,dar prima poza e de poster! :D

Undeva am si eu o poza cu Mike,pe o poseta...si el le adora ...domnisorul lui mama :D

Hehehe..postete, geamantane, pungi, plase..

Ne primiti si pe noi?

Privind :D

Limba nu mai are loc in gura

Ah o geanta noua

Somnul de frumusete

Oau, ce minunatie de pisoi!!!!!!! :D Superbe poze!

Asa imi e de drag sa stau in preajma oamenilor ca voi. Foxyy, Uma, Maya, raluca elena va multumim pentru primire. Tom e ca un rac fiert de emotionat si rusinat ca atata lume ii da atentie :D

Revin si eu cu cateva poze facute acum, acasa. Motanelul Moshi (bietu' micut are numa' 6 kile... :D) doarme pe plapuma mea:

post-46-127127656555_thumb.jpg

Moshi si pisica Tuti dau navala peste nepot-miu sa haleasca iarba. De emotie, baiatu' a mai dat si pe jos cateva fire, dar cum este bine educat, le culege! :D

post-46-127127657772_thumb.jpg

Doi somnorosi pe pat la mine - paturile si plapuma-s vraiste, scuzati, pardon pentru deranj! :)

post-46-127127660891_thumb.jpg

Ia sa mai papam noi niste ierbuta... nu conteaza cin' ne da: asta micu' ori bunica-sa, e la fel de buna iarba! :)

post-46-12712766223_thumb.jpg

• Author

[b]Ce plecata din sat sînt!

În loc sa editez am sters mesajul!

Îl copiez din quote lui Foxyy,si completez cu Mike...dar tot nu gasesc poza cu poseta si pace![/b]

Din mesajul sters:

Cautam dupa poza cu Mike si poseta lui(nu am gasit-o înca) si uite peste ce am dat!

Bubuletii mei,cînd erau pitici! :)

post-5-12712765014_thumb.jpg

Acu vreo 3 zile,Felix dormea pe Dan si Mike asa vroia si el exact acolo în locul ala...si se tot scremea si îl sfida pe Felix din priviri.Cîndva s-a enervat Boss-ul si s-a carat!

Victorios s-a urcat Mike pe Dan,si a început sa traga cu ghearele de bluza lui,si sa maseze locul ala unde a stat frate-su,apoi s-a bagat el sub aripa lu' tac'su :)

post-5-127127678121_thumb.jpg

• Author

Foxule,sa-ti pup flocoasele si nepotu!Le-a adus de pascut? :)

Mike are 7 kile!Tre' sa-l laud! A avut 7,7 :D ...asta e el,altfel nu vrea.Iarna pune juma de kil pe costite,sa nu-i fie frig si cum se încalzeste devine mai sportiv :D E grasun,dar e si maroc! :)

Foxule,sa-ti pup flocoasele si nepotu!Le-a adus de pascut? :)

Mike are 7 kile!Tre' sa-l laud! A avut 7,7 :D ...asta e el,altfel nu vrea.Iarna pune juma de kil pe costite,sa nu-i fie frig si cum se încalzeste devine mai sportiv :D E grasun,dar e si maroc! :D

Daaaaaaaaa, le-a adus iarba proaspata de la tara! :D Si Moshi era mai grasunel, dar il mai struneste maica-mea, ca dupa aia se face cat un purcelus! :o A avut si el vreo 7 kile, dar acum are vreo 6 jumate, cred. N-a avut nimeni curaj sa-l cantareasca! :)