Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ei, dupa ce te-a certat ti-a povestit cu de'amanuntul tot ce s-a intamplat in viata lui! Si Maya raguseste de miaunat cand vin acasa dupa o plecare mai lunga..si noaptea toarce in somn de fericire (dar asta numai daca plec mai mult de doua saptamani)

Ei, dupa ce te-a certat ti-a povestit cu de'amanuntul tot ce s-a intamplat in viata lui! Si Maya raguseste de miaunat cand vin acasa dupa o plecare mai lunga..si noaptea toarce in somn de fericire (dar asta numai daca plec mai mult de doua saptamani)

Nu, nu pe mine m-a certat ci pe sotul meu cat am fost noi plecati, o fi crezut ca ne-a ascuns el pe undeva :biggrin: . Noua doar ne-a povestit cu sunete joase si a tors si s-a tavalit pe toate partile sa-l pupacim si sa-l consolam c-a fost trist baiatu.

• Author

Ha ha, super tare, imi place numele. Inseamna ceva? Oricum imi place cum suna (sau cum cred eu ca suna ca habar n-am boaba de germana).

Suna asa: Smingărle.Nu stiu ce semnificatie are numele asta pentru oamenii lui,ca pentru el se pare ca n-are niciuna :pupic:

Nu reactioneaza deloc la numele asta.Nici Mike,nu reactiona în tinerete la numele sau.Felix însa,din prima zi "si-a înteles" numele...chiar ne întrebam daca nu cumva i-am nimerit numele pe care l-a avut de la cine s-a pierdut... :floare:

Ha ha, super tare, imi place numele. Inseamna ceva? Oricum imi place cum suna (sau cum cred eu ca suna ca habar n-am boaba de germana).

Suna asa: Smingărle.Nu stiu ce semnificatie are numele asta pentru oamenii lui,ca pentru el se pare ca n-are niciuna :pupic:

Nu reactioneaza deloc la numele asta.Nici Mike,nu reactiona în tinerete la numele sau.Felix însa,din prima zi "si-a înteles" numele...chiar ne întrebam daca nu cumva i-am nimerit numele pe care l-a avut de la cine s-a pierdut... :floare:

Deci imi place. Cand oi mai avea un pet asa-l numesc, Smingarle.

Nu, nu pe mine m-a certat ci pe sotul meu cat am fost noi plecati, o fi crezut ca ne-a ascuns el pe undeva :) . Noua doar ne-a povestit cu sunete joase si a tors si s-a tavalit pe toate partile sa-l pupacim si sa-l consolam c-a fost trist baiatu.

Ce dulce trebuie sa fi fost! Parca mi-l si imaginez cum facea.

Noi daca am lipsit mai multe zile de acasa am fost nevoiti sa-l caram dupa noi pe Cody, neavand efectiv in grija cui sa-l lasam. Asa ca nu a suferit baiatul!

• Author

Behind blue eyes ... :D

Gio, pupa mustetili dracsorului! :D

[center][b]O zi frumoasa si plina de soare,o zi linistita cu ciripit de pasarele,adiere usoara de vînt...o placere!

Hop!Apare doamna cu inamicul negru!Le-am stricat linistea,dar doar pentru 10 secunde.Între timp m-au iertat! :D

Felix era bagat în tufele de gard viu.Cînd a vazut ca ma apropii,s-a carabanit mai încolo.

Am reusit totusi sa-l pozez,dar m-am retras rapid pentru ca mi-a dat de înteles ca vrea liniste

si sfera privata pentru o "spalare" intima :D

post-5-126953223011_thumb.jpg

Mike,nu a vrut poza si pace!Motanul asta,iubeste libertatea si nu vrea sa fie deranjat.

Nimic nu este mai presus pentru el,decît o baie de soare în pamîntul proaspat afînat,sau în iarba mare.

Am prins o imagine,si aia pe jumatate,ca mi-a întors spatele,apoi a fugit în pamîntul ala afînat de care vorbeam,

si tot acolo e si acum,si asta de la ora prînzului!Nu l-am mai deranjat.Azi nu a avut chef de paparazzi :D

post-5-126953254881_thumb.jpg

Berry,e ametit si el de la astenia de primavara,si vine la joaca doar dimineata la 7 si seara pe întunecate.

Nu prea mai manînca deloc la noi,decît foarte putin.Ma gîndesc ca nici nu mai e asa flamînd,la fel ca Felix.

Cum da caldura,Felix se transforma în Kate Moss :sad1:

Nu am mai reusit sa-l pozez de vreo cîteva zile,ca vine la ore prea mici,sau prea mari :?:[/b][/center]

Maya, sunt adorabili, cand ii vad asa in libertate.Of, sufar ca nu o pot lasa pe Mitzulina afara si sufera si ea ca o vad ca acum cum s-a incalzit sta si adulmeca aerul pe la colt de geam si mai miauna pe la usa.Da imi e frica sa o las afar.PLus ca sa zicem ca m-ar risca putin,da tb sa ajung sa-i fac vaccinul ca anul asta nu l-am facut.

In schimb domsoara mea a prins un obicei.Cand pleca al meu la munca nu se trezea, rar o facea daca ma simtea ca ma duc la baie, in schimb acum a e al meu acasa, a prin obiceiul ca pe la 4,30 cand se trezea al meu sa vina sa ma trezeasca.N-o simt cand se urca langa mine, simt doar cand vine si-si apropie nasucul si mustatutile de nasul meu si ma gadila =)) .

Azi am mancat peste si dansa a venit llanga mine(pe masa normal) si am papacit impreuna, iar la tasu s-a dus sa se relaxeze in bratele lui.De fel la mine vine pt mancare iar la joaca se duce la tasu sau sa doarma cand el sta pe canapea.

MAYA, pupici si la mustetile dracsorilor tai!!! :pupic:

IOANA, pupici si pe mustatile lui Mitzi a voastra!!!

Si Cody are obiceiul sa ma miroasa pe la nas tot pe la 4.30 dimineata si scoate si niste sunete in surdina. Numai ca eu ma intorc pe partea cealalta si el se resemneaza.

Vad ca se poarta chestia cu mancatul pe masa si daca noi nu suntem atenti Cody ne mananca si portia noastra. =))

• Author

Ioana ,poate te muti altundeva,unde ai liniste/fara strazi circulate si poti s-o lasi afara :((

Uma,uite-ti ginerele.Imediat dupa ce am vorbit cu tine, l-am tras în blitz în cosul meu de transportat rufe la întins afara:

L-am trezit :D

post-5-126963602732_thumb.jpg

A întors capul,ca i-a atras Mike atentia.

post-5-126963606826_thumb.jpg

Venea fuga-fuga spre noi.

post-5-126963612849_thumb.jpg

Uma,uite-ti ginerele.Imediat dupa de am vorbit cu tine l-am tras în blitz în cosul meu de transportat rufe la întins afara:

Pupu-i eu mustetile lui de ginere frumos! :(( :D

• Author

Pupu-i eu mustetile lui de ginere frumos! :(( :D

Stai ca ti-l arat imediat unde e acuma!

Acu vreo ora s-a bagat în cutia de Kornflakes,

si dupa ce l-a mîngîiat Dan vreo 5 minute pe labute si coada...

post-5-126963670418_thumb.jpg

a adormit în cutie pe jos :D

post-5-126963671856_thumb.jpg

Vai cat de dulce e! Nu se lasa dragul de el, oricat de mica cutia, trebuie sa o "poarte"!!
  • Author
Normal ca l-a probat! :floare: Si Felix ar fi probat o felie întreaga,daca ar primi!Desi stiu ca nu e bine,mai ales chestii ciocolatoase,tot îi dau o bucatica,ca el e taaare pofticios.Baleste de pofticios ce este,si înghite noduri în gol :D

Nici el nu primeste, dar s emai serveste cind nu sintem noi atenti :D

De data asta mai tentat a fost de portocala confiata decit de ciocolata, si de aia numai ca sa se joace cu ea :floare:

Haha Maya, ce tare e poza, isi gasesc blanoasele aste tot feluri de culcusuri.

Raluca, normal ,copilul trebuiea sa probeze.

Acum si noi cu ceva noutati

pozitie mai indecenta :scratch:

post-479-126988265389_thumb.jpg

cred ca am nevoie de ochelari ca nu mai vad de la distanta

post-479-126988269912_thumb.jpg

acum ce vrei?

post-479-126988275229_thumb.jpg

mi-am adus aminte de soricel

post-479-12698828659_thumb.jpg

post-479-126988289816_thumb.jpg

ce bun e, yumi

post-479-126988294087_thumb.jpg

post-479-126988297747_thumb.jpg

Astazi era sa nu ajung la munca la timp...

Fiind vremea mai frumoasa, m-am hotarat cu amica mea sa mergem pe jos o portiune din drumul spre serviciu - cand ea observa o pisicuta pe iarba in fata unei case. Pisicuta, destul de mica, cred ca mai putin de un an, culcata pe o parte, cu un piciorus ridicat, apara doi bubuleti de pui care sugeau la ea..ne-am dat seama imediat ca saracuta fatase de curand (piciorul din spate era inca murdar) dar ghemuletele de pui erau curati, deci ii spalase deja mama pisica. Nu stiu daca piciorul din spate era ridicat ca vroia sa-i protejeze (ii acoperea un pic) sau era pregatita sa mai fete unul..

M-am apropiat incetisor si am inceput sa vorbesc cu mama pisica -ea mi-a raspuns, dar nu agresiv, parca a cerut de ajutor..am batut la usa la casa si din fericire a iesit o tipa care nu stia pisicuta, dar care mi-a multumit foarte mult ca i-am spus ca e acolo - avea si ea pisica cu pui in casa si a zis ca o ia si o duce la adapost pana suna Human Society sa vina sa o ia. Avea la gat ceva, deci eu sper sa ii gaseasca usor parintii..o fi fugit saraca de acasa si a nascut afara :thumleft: Bine ca s-a mai incalzit..

M-a impresiont faptul ca tipa a fost foarte saritoare si ne multumea noua ca i-am spus iar noi ii multumeam ca o sa faca ceva pentru ea - daca nu raspundea, ma vedeam carand fata cu tot cu puii la vet, ori la human society direct -nu de alta, dar Maya mea nu ar fi acceptat sub nicio forma un alt pisic in casa.

Sper din inima ca totul sa fie ok, dar tipa parea clar impresionata de eveniment si cum a intrat in casa am auzit-o strigand dupa cineva sa vina sa o ajute..

O mama de pisica, nu ar fi lasat o alta pisicuta in asemenea situatie singura, deci sper eu ca totul s-a sfarsit cu bine..

Bula e mare cunoscator si daca el a zis ca-i bun, noi il credem!!

Pup eu mustatile alea albe Ioana!

Parcisor, fratele Mayei are un nou dusman - e un spot publicitar cu un catel mare, mare (nu stiu din pacate ce rasa e, genul ala care creste cat un vitel) care rontaie niste "oase" -ei bine, cum il vede, domnul cotoi face din dintisori ca la pasari si vrea sa darame televizorul si alta nu!!

Acum in fiecare seara "cucaie" pe canapea, cu ochii in tv si cum apare individul, cum sare la tv!

• Author

Ioana,pupam Mitzulina pe pometi! :thumleft:

Uma,sa speram ca mamica cu puiuti e bine.

Interesanti sînt pisoii astia!Si ai mei se uita mult la TV.Mike urmareste cu interes ceva unde e action sau animale.ALtadata merge în fata tv-ului ,si ar vrea sa intre acolo.Felix,cînd vede ceva la tv ce-l impresioneaza ca masinile de exemplu,vrea sa le prinda.Cînd alea iau vreo curba abrupta,el fuge în spatele televizorului dupa ele :floare: În rest,ca Mike,îi place sa asculte si sa urmareasca animale.

Denise,cînd era bb...cum cînta Whitney Huston la tv,cum începea sa urle cît o tinea gura.Niciodata nu am aflat de ce.Asta facea la orice melodie,egal cît de încet era tv-ul!Tot pe atunci era într-una la tv o melodie de a Lutriciei Mcneal.O adora pur si simplu.Nu trebuia sa vada tv-ul...chiar daca era pe spate în cosulet,patut..etc,cum începea aia sa lalaie,Denise era cu gura pîna la urechi :-*

Asta era melodia care o facea pe Denise extrem happy :P

http://www.youtube.com/watch?v=61nxcJ32mVg

Maya mea urmareste la televizor de multe ori cu mine..eu pe canapea, ea pe ..masuta ! Si chiar se uita!

Masinile de formula 1 sunt pasiunea ei (deh' seamana cu ma-sa) si vrea sa le prinda mereu -dar ce e simpatic e ca la scrisul de la CNN, fata mea se uita unde se duce -adica in mintea ei e, daca nu il prind, macar cade din tv si-l iau atunci! Iar la computerul meu, dupa ce incearca sa prinda stelele de la screen saver, se uita sub screen, sa vada unde au cazut!

Sunt momente in care doarme adanc si aude un miorlait de pisic si se uita repede mirata, cum, ce unde? Daca suna telefonul la tv (si suna ca al meu) vine fuga in bratele mele (da, pisicul meu e foarte gelos pe telefon -daca suna, trebuie sa vina in bratele mele si sa isi ceara portia de iubire ATUNCI!-impinge receptorul cu capul, mioralaie si toarce in telefon sau si mai frumos, isi da capul peste spate si-si pune fruntea la gura mea sa o pup pe ea!!!)

Doar vreo 10 minute a ramas Bula singur in casa, am iesit sa imi tai trandafirii:

ha ha ha, fa-i fular. Asa facea si Tom si i-am zis ca daca nu se astampara i-o pun de gat :rolleyes:) . Cotoii astia , tz tz tz.

Doar vreo 10 minute a ramas Bula singur in casa, am iesit sa imi tai trandafirii:

Sa-nteleg c-a-ncercat mai intai cu prosopul si-a trecut apoi la hartie? :rolleyes: Ce nebun e Bula!

:floare: :P Raluca, super!

V-am spus ca ori de cate ori is cu moralul la pamant intru sa ma uit pe aici? E terapie curata!

Maya favoritul meu e Felix. Ce privire ti-a tras de sub tufisurile alea: << 'Ai draga, nici aici nu imi dai pace, m-ai inebunit cu aparatu' ala al tau!>> In cutia aia e haios rau.

Ioana si cu Raluca cea mai mare slabiciune a mea in materie de matze is matzele negre, le a-dor! Avem eu cu ele asa un legatura speciala , ca intre noi, vrajitoarele :rolleyes: Daca mai imi iau si un corb croncanitor, un Barzoi, am un semineu la gura caruia citesc sub o patura scotiana roasa de carii pe Poe, m-as considera un om fericit :P Cand o fi sa imi iau matza, neagra si cu ochii verzi imi iau.

Georgiana motanul tau are niste ochi unici!