April 15, 201016 yr comment_32578 Hehehe, credeam ca mi-am pierdut mintile si nu gasesc mesajul Mayei Te joci cu noi cuscra,eh ) Pupa-i eu pe ei de grasunei(inclusiv buburuza care ii hraneste)! Iarba mananca si caprita mea, dar daca i-o aduc frumos in ghiveci, trebe sa o las unde unde sa creada ca o fura..daca o pun frumos langa mancare, nu e interesanta! Maya ce sa-ti zic...copchila ta e o frumusete!! Si Felixelul pare mai micut :)Si Mike incepe sa il agaseze pe Big Boss si se pare ca merge...il mai lasa Big Boss sa castige din cand in cand. Report
April 15, 201016 yr comment_32608 Hehehe, credeam ca mi-am pierdut mintile si nu gasesc mesajul Mayei Te joci cu noi cuscra,eh )Pupa-i eu pe ei de grasunei(inclusiv buburuza care ii hraneste)! Iarba mananca si caprita mea, dar daca i-o aduc frumos in ghiveci, trebe sa o las unde unde sa creada ca o fura..daca o pun frumos langa mancare, nu e interesanta!Maya ce sa-ti zic...copchila ta e o frumusete!! Si Felixelul pare mai micut :)Si Mike incepe sa il agaseze pe Big Boss si se pare ca merge...il mai lasa Big Boss sa castige din cand in cand. Am gasit eu intr-un balcon un ghiveci cu iarba, ai mei credeau ca-i cine stie ce planta... Ha??? In fine.L-am pus jos si dihaniile s-au prezentat rapid la datorie. Dar, dupa ce s-au saturat de iarba, nici ca au mai halit din ea! Asta, in conditiile in care le-am lasat acel ghiveci jos! Tot iarba data cu mana e mai buna! Report
April 15, 201016 yr comment_32613 Am iesit si noi in curte: Darwin fata in fata cu soparla fara coada Noutati in visin (albine) Diego cu jucaria (jucaria e cea verde) Uff! S-a terminat cozonacu'? Pufoseniile la somnul de dupa-masa Report
April 15, 201016 yr Author comment_32614 Taaare frumusei baietii tai!Ce dragi mi-s cînd dorm asa lipiti unu de celalalt! Report
April 15, 201016 yr Author comment_32616 Hehehe, credeam ca mi-am pierdut mintile si nu gasesc mesajul Mayei Te joci cu noi cuscra,eh ) Pupa-i eu pe ei de grasunei(inclusiv buburuza care ii hraneste)! Iarba mananca si caprita mea, dar daca i-o aduc frumos in ghiveci, trebe sa o las unde unde sa creada ca o fura..daca o pun frumos langa mancare, nu e interesanta! Maya ce sa-ti zic...copchila ta e o frumusete!! Si Felixelul pare mai micut :)Si Mike incepe sa il agaseze pe Big Boss si se pare ca merge...il mai lasa Big Boss sa castige din cand in cand.Ma joc...se joaca mintea mea cu mine!dar ieri am fost toata ziua batuta-n cap!...sper sa nu ma tina Copilasii din poza ai veche,erau juniori rau pe atunci.Aveau alta constitutie.Felix era taaare slabanog pe vremea aia...deabia ajunge la 3 kile.Acu e barbat!...Denise e domnisoara acum,timpul trece...mama lui de timp! Report
April 15, 201016 yr comment_32624 Am iesit si noi in curte:Darwin fata in fata cu soparla fara coadaNoutati in visin (albine)Diego cu jucaria (jucaria e cea verde)Uff! S-a terminat cozonacu'? Pufoseniile la somnul de dupa-masa Superbi! Smecheri, jucausi si frumosi! Report
April 15, 201016 yr comment_32651 Iote doi prieteni vechi Nu se uita baiatul dupa cozonac -se gandea, eu CUM intru in cutia aia!!!!Scumpi foc si mie imi sunt tare dragi cand se dragalesc si se spala unul pe celalalt, si dorm imbratisati! Report
April 15, 201016 yr comment_32708 Primiti un negru ?? http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IM000690_edited.jpg si tigrat: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IM000671_edited.jpg Report
April 16, 201016 yr comment_32721 Taaare frumusei baietii tai!Ce dragi mi-s cînd dorm asa lipiti unu de celalalt! Mitu, imi aduc aminte de poza cu ei mititei, care era superfaina, dar si marisori sunt la fel de dragalasi.pupam negrutul Zerdei. Report
April 16, 201016 yr comment_32753 Si ei te pupa ca i-am crescut pupaciosi! Mai ales cel Negru te pupa in mod special!! Report
April 16, 201016 yr comment_32756 Pup toate pisicile .. vaaaai ce mult timp a trecut de cand nu am mai dat pe acilea .... of poooop Report
April 16, 201016 yr Author comment_32785 Zerda,te primim cu musteti cu tot! Stella,ador poza aia...asa tineri si inocenti...amîndoi Da,îmi amintesc de Darwin si Diego.Niste poze de cînd erau mici.Superbe imaginile alea,de revista! Ducesso,noi tot aici sîntem Report
April 16, 201016 yr comment_32793 nu am mai mai trecut de mult pe aici, numai frumusetzi!mitu, in ultima poza nasucurile lor sunt taman bune de pupat zerda, ce pisici mandre ai!!maya, are niste ochi copilul tau..patrunzatori, foarte frumosi , iar matzu este si el un chipesh!sper sa mai pun si eu in curand poze cu motanii!va pup Report
April 18, 201016 yr Author comment_33001 Octaviuta,merci!Si chiar asa,poate ne mai pui si tu cîteva imagini! Eu va pun,ca nu-s zgîrcita [center][b]Duminica se leneveste... Mmmmm,doamna casei miroase a pui la cuptor,deci tre' sa ma spal repede sa fiu prezentabil la masa de prînz! ...asa cum spuneam,eu ma spal repede, ma scarpin si mai repede! Înca mi-e somn,dar pieptul ala de pui pe care-l împart cu Denise,miroase asa bine! Hey,Man!Sculaaaarea! Ce?Ce?Unde?Cine?!!! Of,lasa-ma sa dorm! Stii ca eu sînt la dieta! [/b][/center] Report
April 18, 201016 yr comment_33002 Heheh...jupanul Mike nu e interesat de pui...croncatelele lui daca ii zboara direct sub nas, da, e ceva special Ginerele meu spalacios ca intotdeauna..curatelul mamii drag! Unde e Lil Evil? Report
April 19, 201016 yr comment_33046 Dragele mele, am si eu o intrebare la voi. Pentru prima data in acest an pe blana lui Thomsica am gasit niste puncte albe ca matrata si nu inteleg ce este. Il perii mai des decat de obicei, dar parca cu cat il perii cu atat se inmultesc. Noi suntem in plin proces de schimbare a hainutelor si ma gadeam ca ar putea fi ceva de la pielicica lui? S-a confruntat cineva cu asa ceva? Report
April 19, 201016 yr comment_33049 Sa nu fie pureci...daca sta in curte, trebuie dat in fiecare luna cu frontlinehttp://frontline.fr.merial.com/ asa am patit anul trecut cu Nero, se umpluse saracul...si am avut cateva zile grele cu spalat etc....intai sunt larvele albe...care devin negre cand...sunt pureci/puces adulte.cum el sarmanul era negrutz...a fost cam complicat. apoi in fiecare luna ii puneam frontline, asa mi-a zis vetul. am intrerupt doar in ian-febr ca era frig...si nu era risc de puces. Report
April 19, 201016 yr Author comment_33053 Dragele mele, am si eu o intrebare la voi. Pentru prima data in acest an pe blana lui Thomsica am gasit niste puncte albe ca matrata si nu inteleg ce este. Il perii mai des decat de obicei, dar parca cu cat il perii cu atat se inmultesc. Noi suntem in plin proces de schimbare a hainutelor si ma gadeam ca ar putea fi ceva de la pielicica lui? S-a confruntat cineva cu asa ceva? Malix,daca punctele alea albe sînt pe shira spinarii de la coada putin în sus pe spate,s-ar putea sa fie pur si simplu matreata.Si Mike face,si parca si Maya Umei.Felix nu face matreata.O prietena zice ca doar aia mai durdulii fac matreata...nu stiu însa daca este asa,sau doar o coincidenta... Sa nu fie pureci...daca sta in curte, trebuie dat in fiecare luna cu frontlinehttp://frontline.fr.merial.com/ asa am patit anul trecut cu Nero, se umpluse saracul...si am avut cateva zile grele cu spalat etc....intai sunt larvele albe...care devin negre cand...sunt pureci/puces adulte.cum el sarmanul era negrutz...a fost cam complicat. apoi in fiecare luna ii puneam frontline, asa mi-a zis vetul. am intrerupt doar in ian-febr ca era frig...si nu era risc de puces. Cum zice si Stella,tre sa vezi daca nu se scarpina prea mult,si daca cumva vezi cîrnaciori negri prin blana lînga piele,atunci are pureci,iar cîrnaciorii aia subtiri si uscati sint kkutzi mici Ca sa fii sigura,pune-l pe mustacios pe ceva alb de bumbac neted si periaza-l.Daca are purec si nu-l vezi totusi,cînd îl perii,pica niste firicele subtiri,negre si uscate.Daca pui aceste firicele,care de fapt sînt kk purecului pe o hîrtie umeda bine,vezi ca dupa o perioada începe a se inrosi în jur.E sîngele din kk lor,care-l sug vampirii aia Report
April 19, 201016 yr comment_33055 Cum zice si Stella,tre sa vezi daca nu se scarpina prea mult,si daca cumva vezi cîrnaciori negri prin blana lînga piele,atunci are pureci,iar cîrnaciorii aia subtiri si uscati sint kkutzi mici Ca sa fii sigura,pune-l pe mustacios pe ceva alb de bumbac neted si periaza-l.Daca are purec si nu-l vezi totusi,cînd îl perii,pica niste firicele subtiri,negre si uscate.Daca pui aceste firicele,care de fapt sînt kk purecului pe o hîrtie umeda bine,vezi ca dupa o perioada începe a se inrosi în jur.E sîngele din kk lor,care-l sug vampirii aia Din cate am inteles eu, acele chestii negre ar fi de fapt ouale de purici. Iar bucatile albe de piele ce se gasesc prin blana (matreata), e o iritatie datorata salivei puricilor. In cazurile mai nasoale, blanita de pe spinare pica destul de mult - trebuie facut tratament cu solutii injectabile, dar depinde cat de puternica este alergia. Report
April 19, 201016 yr Author comment_33057 Tare frumosi!! Zerda,merci Heheh...jupanul Mike nu e interesat de pui...croncatelele lui daca ii zboara direct sub nas, da, e ceva special Ginerele meu spalacios ca intotdeauna..curatelul mamii drag! Unde e Lil Evil? Ei,da,Mike chiar numa crontanelele lui si pace...nimic altceva nu vrea.Ai impresia ca îi este scîrba de orice îi dai sa miroase...Nu face parte din categoria pisicilor curioase si pofticioase,asa cum e Felix [b]Lil dracshor,sau cum îl mai alintam Ci-Ci,a început iar sa doarma la noi de vreo cîteva zile.Dar cum spuneam,peste zi vine doar scurt foarte de dimineata,si pîna noaptea la 1-2-3 nu îl mai vad.Vine extrem de rupt.Nu-mi pot da seama ce face.Sînt curioasa cît sta la casa lui.Pentru ca dupa cît e de obosit,pare ca umbla foarte mult toata ziua.Noaptea doarme,de poti sa-l muti de colo-colo.Azi noapte nu am avut somn.Cîndva înainte de 3 ma apasa de la atîta lubenita ,si în trecere l-am vazut si pe amarîtul de Berry,lipit de canapea.Nici nu m-a simtit/auzit...L-am mîngîiat pe ochisori si caput.Atita s-a mai întins si dezmierdat,apoi mi-a lins toate degetele,le-a mestecat..si în timpul asta mai adormea cu ele în gura.Serios!Eu asa pisic epuizat nu am vazut.Dupa vreun sfert de ora de dragaleli adormite,am luat camera si l-am blitzuit la nimereala,pe întuneric Va pun fotografiile de la sesiunea foto de la ore tîrzii,sau timpurii... [center] Ma gîndeam ca o sa se supere,dar era atit de ametit,ca a stat la pozat.Se uita bezmetic la mine Apoi a început a se spala, tot adormea între timp,dar se trezea de la blitzul meu. A început sa se spele mai cu zori... dar cum spuneam,nu prea tinea limba cu el...adormea si ea I-am întins mîna,si el a început sa se dragaleasca de ea. Apoi s-a lasat pe spate si a adormit cu caputul în palma mea...din pacate nu am mai putut sta nici eu,ca ma lovise somnul. Mi-am retras usor mîna de sub capul mustaciosului. ...iar el a picat mai departe la datorie,ca un erou venit din razboi. [/center][/b] Report
April 19, 201016 yr comment_33059 Dragul Ci-ci Cine stie pe unde umbla, s-o duce sa investigheze zona, o prinde soricei si pasarele..deh' tineretile !Dar gata, increderea o are in voi-daca vine el doar sa doarma, e ca la el acasa, adica stiu ca la oamenii aia e liniste noaptea si mai capat si ceva bun si iubire...yuhuuu!! Maya e necajita ca nu prea am timp de ea - tot citesc pentru niste examene si grasunelul vine sa ma asiste..evident ca vrea sa stea pe cartea mea, pe hartiile pe care scriu eu si se dragaleste de pix ...trebuie mereu sa o pacalesc sa treaca pe cartea pe care o deschid pentru ea si sa si stea acolo...Ne mai pupacim noi in pauze, dar o vad ca se agita, adica Mami cum de nu-mi dai NUMAI mie atentie!!! Report