Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ei sa vedeti aici treaba cu cutiile! Nu mai pot respira de ras. Asta a fost ciocolata de lux in ala viata, ca altfel nu-mi pot explica.

http://www.youtube.com/watch?v=2XID_W4neJo&feature=relmfu

Thoughts of a cat: "Asa, si in cutia asta cum palaria mea mai intru?? La naiba, tre' sa intru la dieta ca nu se mai poate!!"

Deci stau si ma uit de azi dimineata la toate filmele de pe youtube cu Maru! Sunt fan declarat, gata! E super destept motanu' si haios de nu se poate :salut:) Cum se mai straduieste el sa-si introduca fundul ala gras in cutiile alea :salut:))

Exista vre-un pisic care sa nu incerce sa-si bage fundul gras in cutii, indiferent de cat de mici sunt cutiile? Nu!

Maya incearca si daca in cutie ii intra o labuta si o bucatica mica de coor...si isi scoate pe rand labutele, incercand sa mai bage alta...si poate petrece si o juma de ora incercand cumva sa intre intr-o mini-cutie!

Maya are o poza superba cu Felix dormind intr-o cutie de cereale :salut: Alt "bagaret"

Ei sa vedeti aici treaba cu cutiile! Nu mai pot respira de ras. Asta a fost ciocolata de lux in ala viata, ca altfel nu-mi pot explica.

Thoughts of a cat: "Asa, si in cutia asta cum palaria mea mai intru?? La naiba, tre' sa intru la dieta ca nu se mai poate!!"

Doamne ce personaj haios. :salut:

• Author

Maya are o poza superba cu Felix dormind intr-o cutie de cereale :) Alt "bagaret"

Si una in cutia de Spinacci freschi! :D

În cutia de spanac, era Mike, dar si Fel a dormit în ea :D

Cici, a mîncat din ea... Of, mi-e dor de el. Nu am mai venit tare demult...

.... în cutia Canadiana. A iubit cutia asta!

Cîndva a trebuit s-o arunc ca era vai si-amar de ea.

A simtit parfumul "Canadian Beauty", adica Maya... :D

http://yawling-of-cats.blogspot.com/2010/02/carton-canadianwoww.html

în cutie mica-mica,

https://forum.artaculinara.ro/topic/20-blanoasele-noastre-care-ne-fac-viata-si-mai-frumoasa/page__view__findpost__p__14350

în cutie de Kornflakes,

https://forum.artaculinara.ro/topic/20-blanoasele-noastre-care-ne-fac-viata-si-mai-frumoasa/page__view__findpost__p__29936

în cutia de la Sudoku a fost cel mai "presat". Cutia aia nu avea mai mult de 4 cm înaltime. Era strîns în ea, si dormea fara probleme.

post-5-13168931256308_thumb.jpg

• Author

Gutatia bananului e ok pentru feline? Am cautat pe net, si am înteles ca nu e otravitoare. Momentan o am la izolatie, ca Mike a vrut s-o si iubeasca la maxim, adica s-o linga. Elimina picaturi babane, si el vrea sa le soarba...

As vrea s-o pun în dormitor, Musa asta decorativa, dar acolo o s-o dragaleasca dolofanul cum o prinde. Daca stiti ceva ca lichidul eliminat nu e ok pentru feline, o dau cadou.

Merci :)

• Author

Pe Maru îl urmaresc de multa vreme. Asta e un star. Se scrie în ziare despre el, bloguri, internet. Are carte, CD-uri, calendare, Blog I am Maru, îi pe Amazon-ul japonez... deci e un Big Star :D

Mai urmaresc, dar mai rar, The Mean Kitty (pe youtube channel)ca nu mai pun baietii prea des povesti de-a motanilor Sparta si Loki!

Lori, Maru nu e asa gras cum pare, e chiar usurel Ar doar vreo 4 kile si ceva grame, ca Fel. E un scottish fold de talie maruntica :)

în cutie de Kornflakes,

Asta e poza mea preferata :D

Evident ca pe cutia canadiana a pus stapanire domnul ginerica- o saptamana statuse nevasta-sa!

I-au placut miresmele :)

Am revazut cu placere pozele cu Felix inghesuit in diferite cutii, este o figura! Si mi-a placut si de Maru.

Sa va aduc aminte si de pozele cu Cody in cutie, imi place tare cum sta el acolo!

post-88-13170211741048_thumb.jpg

post-88-13170212233759_thumb.jpg

Am revazut cu placere pozele cu Felix inghesuit in diferite cutii, este o figura! Si mi-a placut si de Maru.

Sa va aduc aminte si de pozele cu Cody in cutie, imi place tare cum sta el acolo!

Ne inscriem si noi la categoria "cutii". Azi Daisy aşteptând sa înhaţe firul verde:

post-214-13170337689241_thumb.jpg

Pun si 2 poze din gradina:

Aici se întreaba: Cine-i urâtu' asta?

post-214-13170337607682_thumb.jpg

şi aici, cum îi stă bine unei domnişoare (cam grasulie, de altfel), exact în mijlocul tufei cu flori

post-214-13170337531878_thumb.jpg

In final, o întrebare: Cine-i sefu' în poza de mai jos?

post-214-13170337452348_thumb.jpg

E faina viaţa cu 3 feline, nu te plictiseşti niciodata!

MITU, sunt teribili mustaciosii tai si Daisy, in special! :rolleyes:

Mie imi place poza unde Daisy este o floare intre flori!

Cody si cu Rita-Rita_porumbita, fiecare pe lada lui de gunoi. :D

post-88-13171976535773_thumb.jpg

Si aici asteptand ceva, numai el stie ce.

post-88-13171977064545_thumb.jpg

Si aici asteptand ceva, numai el stie ce.

Nu cred ca asteapta nimic. Se gandeste: "Sa nu clipesc, sa nu clipesc! Sa mi se vada ochisorii mei frumosi! Of, nu face odata poza aia! Gata, am reusit sa nu clipesc! O sa ma uit mai tarziu pe forum sa vad cum am iesit!" :D

"Ooo, sunt beton! Iar le-am luat faţa lui Ursulache si Ritei! Ma mir si eu ce fotogenic sunt si ce ma mai lauda lumea pe forumuri!"

:D

Mangaiat si pupat oricum este, cand de unul, cand de altul!

Dar am impresia cateodata ca pisoiul asta este constient ca este frumos si este tare mandru din cauza asta, zau! :D :D

MITU, mie imi place tare de Daisy, ne incuscrim, ce zici! :D

Frumosi sunt dragii de ei (si eu zic tot asa, fata e sefa de sefa!)

Giorgi dar ce s-a intamplat cu porumbelul, e ranit?

Porumbita, este fetita, nu are nimic. Pt. ca o tinem in colivie, doar cand nu suntem acasa sau am multa treaba si nu ma pot tine si dupa ea. Si asta pana reuseste sotul meu sa-i faca voliera. In rest o tinem libera cu noi prin casa, prin baie. Este cuminte tare. Si daca ti se pare mai zbarlita, a trebuit sa o dam cu ulei, dupa aceea i-am facut si un fel de baita cu apa+sare+otet contra paduchilor, cred ca ii avea deja pt. ca a doua zi dupa ce am gasit-o au inceput sa se vada pe ea si nu mai vroia sa manance. Am intrat pe site-uri de columbofili si am aflat cum sa o vindecam. Acum dureaza o perioada pana isi reface penajul.

Na, ca am vorbit la rubrica pisici si de porumbei. Sper sa nu se supere cineva! :D

Porumbita, este fetita, nu are nimic. Pt. ca o tinem in colivie, doar cand nu suntem acasa sau am multa treaba si nu ma pot tine si dupa ea. Si asta pana reuseste sotul meu sa-i faca voliera. In rest o tinem libera cu noi prin casa, prin baie. Este cuminte tare. Si daca ti se pare mai zbarlita, a trebuit sa o dam cu ulei, dupa aceea i-am facut si un fel de baita cu apa+sare+otet contra paduchilor, cred ca ii avea deja pt. ca a doua zi dupa ce am gasit-o au inceput sa se vada pe ea si nu mai vroia sa manance. Am intrat pe site-uri de columbofili si am aflat cum sa o vindecam. Acum dureaza o perioada pana isi reface penajul.

Na, ca am vorbit la rubrica pisici si de porumbei. Sper sa nu se supere cineva! :rolleyes:

Nuuuu...aici vorbim de toate animalutele...scuze ca te-am intrebat..dar eu am o obsesie, nu-mi plac pasarile in colivii...simt ca nu am eu aer cand le vad asa...

Am zis ca e ranita si o tineti pana se face bine, dupa care ii dati drumul..

Nuuuu...aici vorbim de toate animalutele...scuze ca te-am intrebat..dar eu am o obsesie, nu-mi plac pasarile in colivii...simt ca nu am eu aer cand le vad asa...

Am zis ca e ranita si o tineti pana se face bine, dupa care ii dati drumul..

O sa aiba curand casuta ei, unde sa poata zbura in voie, un loc unde sa se odihneasca, sa doarma. Momentan cand nu suntem acasa nu poate sta libera, chiar daca este cuminte, Cody este tot timpul in jurul ei, chiar si Ursula si trebuie supravegheati.

post-88-13172774475654_thumb.jpg

MITU, mie imi place tare de Daisy, ne incuscrim, ce zici! :lol:

Stii reclama aia cu "Sa nu ne grabim, sa-i lasam sa se mai cunoasca!" :rolleyes:

Sa o vezi cum merge provocatoare cu codita pe sus pe la nasucul motanilor!

O scumpete! Nu regret nici o clipa ca am pastrat-o. :rolleyes:

Stii reclama aia cu "Sa nu ne grabim, sa-i lasam sa se mai cunoasca!" :lol:

Sa o vezi cum merge provocatoare cu codita pe sus pe la nasucul motanilor!

O scumpete! Nu regret nici o clipa ca am pastrat-o. :rolleyes:

Stiu reclama, atunci trebuie sa bem neaparat si un suc. :rolleyes:

Este o scumpete si mie imi este draga!