October 7, 201114 yr Author comment_105777 Ioana, vad ca Mitulina e fericita, si îi sade bine în iarba verde!Orangeatu, pare de comitet. Daca e al cuiva, ai doar grija sa nu-i dai prea mult "nas" ca dupa aia încearca sa se faca sef de trib, iar Mitzi o sa se supere! Despre Berryca al nostru, nu mai stiu nimic. Sper sa nu fie asa cum cred eu Felix îmi face griji. Nu prea vrea sa manînce. Nu prea îi place nimic. Asa... se joaca, doarme, se da d'a dura... dar parca manînca prea putin... Report
October 7, 201114 yr comment_105780 da e tare fericita.daca pana acum ma trezea si era glont la castroane sa pape, acum nu o mai intereseaza.sta in fata usii sa-i dau drumu afara.roscovanul e al vecinilo.mai are un fratior da nu e asa prietenos ca el.nici de mancarea de afara nu s-a atins.a mirosit si a plecat spre deosebire de fratele lui care mi-a intrat pana sus in casa.am obs de-a lungul timpului ca roscovanii sunt destul de prietenosi.oricum daca mitzi e in preajma n-are sanse ca-l fugareste.acu e vreme urata si domsoara mea a venit in casa sa doarma la caldurica.atat ma bucur pt ea ca poate iesi in voie.radeam singura ieri uitandu-ma la ea in gradina cum isi ascutea gherutele in copac si sarea ca o caprita.e atat de fericita si eu pe langa ea Report
October 9, 201114 yr comment_105989 Ieri am dus pufosenia la vaccin si tuns cu anestezie. De-acasa pana la vet, vreo 30 de min., a mieunat non stop. La un moment dat ragusise de-atata mieunat. I-a facut doctorul injectiile, a cantarit-o (are 4.1kg, o nafura de mata) si-am lasat-o la tuns.Am luat-o dupa ce s-a trezit si ne-am amuzat pe seama ei acasa, ca mergea ca un om beat Ei, si cum a inceput ea sa umble prin casa clatinandu-se, a inceput aventura si razboiul cu Smokey. A innebunit motanul. Sta in fata ei, la 30-40 cm, cu coada infoiata si parul pe spate sculat, si urla la ea, cum nu l-am auzit niciodata sa urle. Si cand se satura de urlat, sare la bataie. Dar bataie, frate, nu harjoneala de plozi bezmetici. Mi-e frica sa ma bag intre ei sa-i despart, asa de agresiv e. Omul mai arunca cu cate-o perna dupa el, ii mai da cate-o scatoalca, dar eu prefer sa pun mana pe stropitoarea de rufe si sa-i pulverizez o data in fata si se potoleste.Pe moment.Azi noapte l-am inchis in baie si am dormit linistiti, iar dimineata am inchis pufosenia chelioasa in baie, ca sa n-o gasesc sfasiata cand ma intorc acasa.Sper sa-i treaca nebuneala dupa ce i se duce ei mirosul de vet din blana. Report
October 9, 201114 yr comment_106001 Sper sa-i treaca nebuneala dupa ce i se duce ei mirosul de vet din blana.Aoleu Cami, dar ce a patit pufoasa cu blanita, de ce a trebuit sa o tunzi ? Report
October 9, 201114 yr comment_106005 Sper sa-i treaca nebuneala dupa ce i se duce ei mirosul de vet din blana.Aoleu Cami, dar ce a patit pufoasa cu blanita, de ce a trebuit sa o tunzi ?Pufosenia mea uraste peria/piaptanul cu pasiune si nu pot sa o piaptan. Adica pe spate mai merge, dar pe burtica sub nici o forma. Asa ca i se umple blanita de noduri, mai ales ca se si harjoneste cu Smokey. Si o data la 6-8 luni merge la tuns. Stiu ca nu e cea mai buna solutie, dar de cate ori vreau sa o piaptan o chinui pe saraca pisica de numa'. Si am incercat sa o obisnuiesc cu peria cat a fost mica si acuma, cand o tundem, incerc sa o piaptan cat are blana scurta, dar nu functioneaza. Report
October 11, 201114 yr comment_106209 am descarcat ceva poze si am dat peste asta Super tare! Dar ce il suparase sau il pusese pe fuga sau avea el ceva! Report
October 11, 201114 yr comment_106241 am descarcat ceva poze si am dat peste asta Super tare! Dar ce il suparase sau il pusese pe fuga sau avea el ceva! Mitzi, se si vede sub sezlongul celalalt Report
October 11, 201114 yr comment_106242 am descarcat ceva poze si am dat peste asta Super tare! Dar ce il suparase sau il pusese pe fuga sau avea el ceva! Mitzi, se si vede sub sezlongul celalalt Deci clar ca roscatel bombanea de zor..ia te uita si la fata asta plina de fitze ma goneste de zor Report
October 11, 201114 yr comment_106244 4 zile libere.... Prima zi - ora 7 dimineata - Maya, la datorie, sarit pe mine si Miauuuuuu,trezeste-te!!!A doua zi - ora 7 dimineata - Miauuuuum scoala-te.....A treia zi - ora 7 dimineata - Miauuuuuu, ai luat-o razna, scoala-teeeeeeeA patra zi - ora 7 dimineata - Miauuuuu, mamamaaaaa du-te la muncaaaaa Astazi - ora 7 dimineata - nimic, Maya doarme linistita pe fotoliu ora 7 si 10 minute - ma dau jos din pat...Maya deschide un ochisor, imi arunca o privire de "Serios??? Dupa 4 zile??" si se intoarce la somnul dulce Report
October 12, 201114 yr comment_106401 Si eu am un desteptator acasa, dar se poarta tare delicat, vine tiptil la mine si-mi da discret un pupic pe nas si dupa aceea asteapta cuminte langa mine sa ma trezesc. Dar in momentul cand m-am dat jos din pat, a si zbughit-o afara la bucatarie inaintea mea. Report
October 12, 201114 yr Author comment_106406 Destept/atorul meu Felix, asteapta pîna la 7 si 2, 3, 4 minute, si daca nu dam semne de trezire mai ca nu zbiara Desteptaaaaaa-rea! La weekend, stie ca nu trebuie sa "sune"! Dan se trezeste mai repede în cursul saptamînii. Si pe el îl salveaza în caz ca ne moare ceasul! Fantastic cum le functioneaza body clockul la pisoi Report
October 12, 201114 yr comment_106416 Da, da sunt pe post de desteptator.Domsoara mea ne da trezirea(defapt mie ca eu dorm iepureste) in jur de 4,30-5.Atunci o las sa intre in dormitor si mai sta cat de cat cuuminte pana pe la 5,30 cand suna ceasul. Azi dimineata al meu ma intreaba " ti-o las in camera?ca sta la geam" zic:" las-o" ca oricum nu-i dau drumu afara decat pe la 7 cand dau semne de trezire eu, ca pana nu pun usitza e cam frig sa las usa deschisa.Ei bine, in urmatoarele minute se aude, fass, paca bum. .Aprind veioza si ma dau jos din pat, domsoara se suise pe noptiera sotului incercand sa intre pe dupa pat si darmase ceasul si veioza.Coboara al meu si intreaba " ce s-a intamplat" , eu: " ce sa se intample, fiita avea mancarici in fund " normal ca picand veioza s-a crapat ca era ceramica, si abia o cumparasem Report
October 12, 201114 yr comment_106418 Imi pare rau de veioza! Dar asa poti zice ca e personalizata! Eataly, esti una din putinele persoane careia i-as da desteptatorul, dar omul meu o iubeste tare!!deci mi-as lua numai Report
October 12, 201114 yr comment_106442 Din pacate pentru noi, Cody ne da trezirea si in week-end, daca insa taticul lui dumnealui se rasteste la el, se intinde langa mine, uitandu-se urat la el, evident! si asteapta cuminte sa ma trezesc, dar cand vreau eu. Ioana, imi pare rau de veioza, mai ales daca iti placea! Cody mi-a spart o vaza frumoasa, l-am certat si.... Iar azi dimineata m-a informat cupilul ca fratiorul blanos i-a mancat micul dejun, adica sandwich-urile, dar fara paine si nici painea cu gem de caise, doar este un domn! Report
October 12, 201114 yr comment_106443 Pupam toate mustetile de ceas cu miau! A mea daca vede ca nu ma trezesc incepe sa dea cu labuta jos de pe noptiera tot ce prinde...si se uita la mine sa vada ce zic Da...eu cred ca au un ceas interior bine pus la punct..altfel cum ar stii ca e ora 2 noaptea si mama trebuie trezita pentru o runda de iubire?!! Pare rau de veioza, dar iart-o ca nu a vrut Report
October 12, 201114 yr comment_106454 n-am certat-o una la mana ca eram prea adormita si voiam sa ma bag in pat la loc, 2 la mana ca paguba nu e ada mare.nici macar pe Misu primul nostru motan nu l-am apostrofat cand mi-a spart o vaza care o avea sotul amintire de la mama lui.se mai intampla.in schimb o cert cand imi aduce soarecii in casa.ieri si azi mi-a adus cate unu mic viu si-i face deosebita placere sa-i lase prin casa sa-i alerge.nu stiu ce- i face mai mare placere, sa- l vaneze pe el sau sa ma vada pe mine cum ma agit cu matura ca sa-l prind )) Report
October 12, 201114 yr comment_106483 nu stiu ce- i face mai mare placere, sa- l vaneze pe el sau sa ma vada pe mine cum ma agit cu matura ca sa-l prind ))Cred ca a doua varianta...ti-am zis eu, sunt cadouri de saru'mana mami ca ne-am mutat la curte!! Report
October 13, 201114 yr comment_106680 Apropo de "desteptator", stiti filmuletele lui Simon, sunt foarte haioase: http://www.simonscat.com/Films/Cat-Man-Do/ Report
October 13, 201114 yr comment_106705 Apropo de "desteptator", stiti filmuletele lui Simon, sunt foarte haioase: http://www.simonscat.com/Films/Cat-Man-Do/ Da...le stiu...asa fac dragii de ei, gasesc metode sa te trezeasca numai ca ei sa se duca inapoi la culcare Report
October 13, 201114 yr comment_106725 pe asta o ştiţi Da..mata no-no-no Era suparata rau de tot, clar ca nu-i placea persoana care venise in vizita. Report
October 13, 201114 yr comment_106731 Daca te pricepi la pisici, era maxim de nervoasa! Nu stiu din ce motive n-o placea pe persoana aia, dar ca N-O placea, era clar! Report