Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Am gasiiit!! :floare: Se pare ca a inceput sa se importe din nou! Sunt asa de fericita! multumesc, fete dragi ca mi-ati fost alaturi si ati incercat sa ma ajutati :Demon:

Am gasiiit!! =)) Se pare ca a inceput sa se importe din nou! Sunt asa de fericita! multumesc, fete dragi ca mi-ati fost alaturi si ati incercat sa ma ajutati :)

Imi pare tare bine....sa fie pufaciosu'sanatos!!! :biggrin: :P :D

Am gasiiit!! :D Se pare ca a inceput sa se importe din nou! Sunt asa de fericita! multumesc, fete dragi ca mi-ati fost alaturi si ati incercat sa ma ajutati :-*

URAAAA! Ce bine imi pare! Sa pupi mustaciosul! :D Si sanatate!

Fetelor am nevoie va rog de o info. :scratch:

Nu stiu daca o sa reusesc sa l slabesc pe Choupylica ca sa ajung sa l iau cu mine in avion cind calatoresc spre Belgi si cu siguranta trebuie sa calatoreasca cu valizele.:floare:((((((

Deci nu o sa i fie frig acolo in cala?

Cum se procedeaza stiti?

Se anunta cind se cumpara biletul ,se depune cusca cu 24 de ore inainte; se face ceva de dormit...il imbrac??

multumesc mult!!!

Stiu ca se dau niste sedative

Intereseaza-te din inainte: am gasit

Sa nu crezi ca asa de rar ajuns eu acasa dar a trebuit sa gasesc masura!

masura este pentru fiecare tip de hrana royal canine, deci tu de care-i ii iei?? Light 40?? ca volum ocupa cel mai mult pe masura, dar probabil cantitatea de proteine e mai mica

in orice caz cu exceptia Babycat si kitten 34 sau Maine Coon nu se depaseste 70 de grame pe zi. Deci tineam eu minte bine ca este 10 grame /kilogram corp

Stiu ca se dau niste sedative

Intereseaza-te din inainte: am gasit

Sa nu crezi ca asa de rar ajuns eu acasa dar a trebuit sa gasesc masura!

masura este pentru fiecare tip de hrana royal canine, deci tu de care-i ii iei?? Light 40?? ca volum ocupa cel mai mult pe masura, dar probabil cantitatea de proteine e mai mica

in orice caz cu exceptia Babycat si kitten 34 sau Maine Coon nu se depaseste 70 de grame pe zi. Deci tineam eu minte bine ca este 10 grame /kilogram corp

Buna,

Cred ca daca link ai pus....a disparut :?:

Prietena mea din BE la sunat pe vet si i a zis ca trebuie RC obesity doar 50 gr pe zi

Rasfatatu meu e f departe i am redus portiile dar ii dau asa:

cam 50grame de gourmet casserole(inainte i am dat 40 dar atit a plins...ca m am inmuiat:)

si vreo 20 si 20 grame de purina si obesity

Uneori in loc de gourmet ii dau acceasi cant de ton in apa

===================================================================================

Incerc sa fiu realista....nu o sa ajunga niciodata ca el plus cusca sa faca 6kg(asta cred ca e greutatea pt luat in avion la Blue air)

Mai am timp pina la calatoria cu avionul acum avem in fata pe cea cu vaporul... si cam 1400km de masina...plinsete;gemete,suspine:))))

Sa vedem pe unde o i scoate camasa.....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Multumesc Zerda! :floare: :floare: :floare:

Carmen,decat sa-l stresezi in cala, nu mai bine iti dai toate bagajele in cala si mai platesti ceva ca sa-l iei pe blanos cu tine in avion?si asa v-a fi plimbat si stresat, nu-l mai stresa cu inchisul in cala.Plus ca faza cu sedativele e cu dus si intors.Nu stiu ce transporter ai tu , eu am unul din plastic, desi mare nu cred ca are 2 kg.

Eu cand mergem la drum lung cu Mitzi ii pun intotdeuna pernuta ei pe care o are din ziua cand am adus-o acasa si jucariile ei.Si anul trecut ne-am plimbat o groaza cu ea.

Georgi, ce dulci sunt ,la noi nu ar sta asa vr-o pasare ca Mitzi e vanatoreasa inraita :floare:

Carmen,decat sa-l stresezi in cala, nu mai bine iti dai toate bagajele in cala si mai platesti ceva ca sa-l iei pe blanos cu tine in avion?si asa v-a fi plimbat si stresat, nu-l mai stresa cu inchisul in cala.Plus ca faza cu sedativele e cu dus si intors.Nu stiu ce transporter ai tu , eu am unul din plastic, desi mare nu cred ca are 2 kg.

Eu cand mergem la drum lung cu Mitzi ii pun intotdeuna pernuta ei pe care o are din ziua cand am adus-o acasa si jucariile ei.Si anul trecut ne-am plimbat o groaza cu ea.

Georgi, ce dulci sunt ,la noi nu ar sta asa vr-o pasare ca Mitzi e vanatoreasa inraita :floare:

Ioana eu nu stiu prea multe despre cum se poate calatorii cu pisicutu dar daca exista posibilitatea sa l iau cu mine asa o sa fac.Banii in acest caz importa putin!

Sedativ trebuie totusi sa i dau ca plinge in cusca lui de transport(cinsd e in masina cu noi mai treaca mearga dar in avion ...nu se poate!

Da si rasfatatu meu are pernuta ,jucarioare...nu mai stiu cum sa l mai rasfat dragu de el! :floare: :floare:

Georgia...Cody e frumos ca de obicei dar ce are dragu de el la ochisor??( e rosu nu?? sau nu mai vad eu bine??

Pupic pe stapina si pufos!! :floare:

Incerc sa fiu realista....nu o sa ajunga niciodata ca el plus cusca sa faca 6kg(asta cred ca e greutatea pt luat in avion la Blue air)

Mai am timp pina la calatoria cu avionul acum avem in fata pe cea cu vaporul... si cam 1400km de masina...plinsete;gemete,suspine:))))

Sa vedem pe unde o i scoate camasa.....

N-am carat niciodata vreo dihanie in avion, dar de la altii, am inteles ca nu importa greutatea animalului - se duce la cala, cu cusca cu tot. O singura persoana a reusit sa treaca cu o pisicuta, dar era puisor, avea 2 luni si a cam "ascuns-o" prin buzunare.... Mai bine intrebi la compania aeriana de la care vrei sa cumperi / ai cumparat biletul, sa fii sigura ca trebuie sa-l duci la cala sau nu. Voi fiind 2, daca n-ati maia vea alte bagaje de mana, poate v-ar lasa sa-l luati in avion. Desi problema lor e cu scandalul si cu modul in care se comporta animalele, nu are vreo treaba cu greutatea patrupezilor. Repet, asta e ce stiu eu.

pentru avion cusca tb sa se incadreze intr-un standard si sa nu depaseasca un anumit nr de kg,dar asta tb sa te interesezi la compania aeriana ca mai difera.

Cumnata mea il ia pe motan tot timpul cu ea in avion,nu-l lasa la cala si e grasunel si el si batran si bolnav.Nu am auzit-o niciodata sa zica ca l-a sedat si nu merge 1h cu avionul ci asa vreo 10h :floare: ca trece oceanul.

Eu stiu ca am intrebat odata vetul, nu recomanda sedativele .

Si domsoara mea plange la inceput,da apoi se potoleste.

Cred ca lui Cody i-au iesit asa ochisorii de la blitz el avand ochii albastrii.

• Author
Da, asa cum zice Ioana, Cody avînd ochi albastri îi ies rosiori de la blitz, iar a alora cu ochi galbui-verzui ies cumva auriu, iar celor cu ochi verzi-verzi ca fetele Zerdei, ies verde neon. Toate culorile sînt "reflecto - neonate" :drool:

Fetele mele nu stiu ca le paste mutarea, va fi o casa mult mai mare si sper sa se simta bine acolo! Am emotii cum vor suporta trambalarea!!

Hai sa nu mai fac un post!! Uite pentru Maya si alti doritori poze cu doua dintre fete!!!

Sa nu va prind langa soarecele meu turcoaz!

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0978-Copy-1.jpg

care misca pe acolo??

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0976.jpg

Sunt foarte serioasa si cu ochii fosforescenti

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_0975.jpg

ZERDA =)) stai asa.... te muti?

Tot in zona?

Succes cu 'aclimatizarea' si sa ti traiasca frumusetile!!

=)) :P

Fetelor iubitoare de pufosi ...daca ajungeti la LIDL(cind aveti voi timp) va rog mult sa va uitati daca exista gama OPTICAT(in cutii patratoase sau in cutii mari de carton 12 pliculete de 100grame)

La raionul mincarica pt pisicute.

Va rog mult de tot!!

:notworthy: :P :P

Multumesc din suflet.

De mutat ma mut si mai departe de zona!! Taman la gara! Dar tot o sa stau 3 zile in Zona! Sunt niste dragute pisicile mele, impreuna am schimbat 3 case, cu Pisi am schimbat 4! Cred ca de fapt eu sunt casa lor, cand zugraveam si m-am mutat la mama pana era gata, din patru camere, dormeau toate patru pe mine ma trezeam anchilozata zilnic!
  • Author

Zerda, ce le luceste perisorul! Frumoase, frumoase!

Carmen, te inetereseaza de LIDL din Romania, sau asa în general?

La noi în LIDL se gaseste, asta fiind marca magazinului de mîncare Premium pentru patrupede, Cat and Dog.

Dar nu stiu cît de buna este...

Zerda, spor la mutat! Si sigur mustacioasele se vor adapta la noua casa, atata timp cat este "mami" cu ele. Sa inteleg ca vii mai aproape de mine, adica de Bd.Grivita. :angryfire:

Carmaw, o sa ma uit mai atent la Lidl, marca OPTICAT am observat ca are, dar cutii de tabla de 400 g.

Zerda, spor la mutat! Si sigur mustacioasele se vor adapta la noua casa, atata timp cat este "mami" cu ele. Sa inteleg ca vii mai aproape de mine, adica de Bd.Grivita. :notworthy:

Carmaw, o sa ma uit mai atent la Lidl, marca OPTICAT am observat ca are, dar cutii de tabla de 400 g.

Giorgiana multumesc de info....stii am deschis si un topic cu magazine(Lidl,Mega image AUchan) o sa ne fie mai usor(sper)

Nu stiu catre ce gara se duce cafeluta noastra....Est,Nord....

pupici catre mustaciosi si nu numai!!:))))))))))

Gara de Nord, mai aproape de Giorgi! Poate trece de la munca sa smotoceasca labutzele!!

Nu e inca foarte sigur cand va fi, dar nu va mai dura mult!