Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Gara de Nord, mai aproape de Giorgi! Poate trece de la munca sa smotoceasca labutzele!!

Nu e inca foarte sigur cand va fi, dar nu va mai dura mult!

ok deci iti urez...VITAMINE!! :thumleft:

Gara de Nord, mai aproape de Giorgi! Poate trece de la munca sa smotoceasca labutzele!!

Nu e inca foarte sigur cand va fi, dar nu va mai dura mult!

Da, cu siguranta, de abia astept sa le cunosc si sa le smotocesc labutzele!

Spor la treaba si pupici tie si blanoaselor!

Choupy afara face rafagii printre soricei!

Mai mult vroia sa se joace cu el in casa.

Am ajuns la un consens ..sa nu l pedepsesc de intentii criminale dar nu l mai dragalesc !(azi)

:love7:

Am ajuns la un consens ..sa nu l pedepsesc de intentii criminale dar nu l mai dragalesc !(azi)

:love7:

Toti fac asa, nu iti fa griji! Noroc ca pe la noi nu prea sunt soricei. Dar in schimb avem cuib de vrabii si toata vara alearga dupa ele, mai si prinde cate una si tot asa mi le aduce mie pe post de trofeu, dar nu le mananca. Si ma supar si eu pe el, dar daca dumnealui este vanator!

:thumleft:

deci eu n-ar tb sa o dragalesc pe Mitzi tot sezonul soarecilor :headbang: cand vine cu cate 2/zi, ev vii si-i alearga prin casa.

:71:

chiar daca stau in casa,au instictul de vanatoare oricat am vrea noi sa nu fie asa.

• Author

:thumleft:

deci eu n-ar tb sa o dragalesc pe Mitzi tot sezonul soarecilor :headbang: cand vine cu cate 2/zi, ev vii si-i alearga prin casa.

:71:

chiar daca stau in casa,au instictul de vanatoare oricat am vrea noi sa nu fie asa.

Pe mine ma termina cu nervii cîteodata cînd aduce si cîte trei pe noapte! Macar de i-ar aduce ziua! Bine zici sezon. Auzi, nu ti se pare ca atunci cînd ploua aduce cei mai multi si des? Acum se rareste cu vînatul, ca se ascund si astia mai bine, sau îngheata prin composturi. Noi nu avem compost în gradina, extra sa nu se adune soricarie! Dar au vecinii mei :D

Doamne ajuta ca nu e si Mike la fel, si aduce doar rar, ca altfel ieseam eu la vînatoare, ca sa nu mai aiba ei de prins =))

Felix mai si manînca din ce prinde. Pasarile cam de obicei, iar soarecii... depinde de culoare, vîrsta... marime, ce stiu eu? În orice caz îi alege dupa anumite criterii =))

Pe mine ma termina cu nervii cîteodata cînd aduce si cîte trei pe noapte! Macar de i-ar aduce ziua! Bine zici sezon. Auzi, nu ti se pare ca atunci cînd ploua aduce cei mai multi si des? Acum se rareste cu vînatul, ca se ascund si astia mai bine, sau îngheata prin composturi. Noi nu avem compost în gradina, extra sa nu se adune soricarie! Dar au vecinii mei :D

Doamne ajuta ca nu e si Mike la fel, si aduce doar rar, ca altfel ieseam eu la vînatoare, ca sa nu mai aiba ei de prins :D

Felix mai si manînca din ce prinde. Pasarile cam de obicei, iar soarecii... depinde de culoare, vîrsta... marime, ce stiu eu? În orice caz îi alege dupa anumite criterii =))

:unsure: norocul nostru , momentan , e ca mutandu-ne toamna nu tineam usa noaptea dschisa si cum inca nu avem usita pt dansa(sa te ti cand o sa punem), se limita in ai aduce ziua.

Mitzi a inceput cu pasarelele, apoi s-a reprofilat pe soricei :) , de pasari imi e mila si de soareci(nu stiu daca ai vazut filmuletul de pe FB),da de astia nu ma supar asa de tare.

La noi nu din compost ii aduce ci de pe camp.cand e porumb mai greu,da cand nu e nimic e patria lor.toti martanii dein zona acolo ii gasesti.

Azi am vrut sa ne imprietenim cu Diego si cu ocazia asta am obs ca ea s-ar imprietenii,da domsoru o hasie.Pana acum cand incerca el sa se apropie Mitzi ii dadea castane acum ea vine spre el, el hasie si fuge :D

Dragoste cu nabadai! Se impaca ei pana la urma!

Asa s-a intamplat cu ai mei. Dupa ce le-am dat 10 zile motaneilor niste pastile pt. anxietate, s-au linistit si acum sunt mai sociabili cu bestia mica. E drept ca mai au nasucul zgariat dar e mult mai bine. Cred ca si Diego a avut cateva "discutii" cu Daisy si acum au stabilit cine e seful.

Acum sunt multumita şi ca au inceput sa manance si au fiecare 5 kg.

La fel are si frumoasa mica

post-214-13222226626786_thumb.jpg

Aici Darwin intr-o dispozitie de joaca

post-214-13222226688441_thumb.jpg

Aici Daisy parca vrea un pupic :drool:

post-214-13222226768128_thumb.jpg

Aici le-am pus niste bobite intr-un cofrag sa se distreze

post-214-13222226835318_thumb.jpg

Daisy nu stie cum sa ajunga la bobite

post-214-13222226969062_thumb.jpg

Si Diego, scumpul mare si dragastos

post-214-13222226907875_thumb.jpg

Sunt asa fericita cand venim acasa si-ii vad cum ne asteapta unul pe calorifer, doi la usa, ca nu mai am grija ca li s-a intamplat ceva.

Anul asta s-au adaptat mai repede la statul in casa, nu au plans decat vreo 2-3 zile. Regret acum ca nu-i mai vad imbratisati, a acaparat Daisy canapeaua.

Mai fac prostioare, au gaurit perdelele si au tras fire din draperii. Canapeaua e praf. Diego mai face pisu la Daisy in cosulet.

Au impins intr-o seara sita de la geamul din dormitor si au tulit-o toti trei. Pe Darw si pe Daisy i-am recuperat rapid din gradina vecinului. Pe Diego nu am reusit sa-l convingem sa se intoarca decat dupa vreo 3 ore de haladuit prin toate curtile.

Intotdeauna cand ma gandesc la ei ma trezesc ca zambesc. Sunt niste scumpi.

Ce ma bucur ca ii am pe toti 3! :-*

Sper sa fie si ei le fel de fericiti cum suntem noi.

Un nou videoclip al lui Simon. Genial mi se pare tipul. Reuseste sa surprinda cu acuratete o varietate de tipuri de comportament ce mie imi sunt atat de familiare :drool: :

Mitu, sunt superbi blanosii tai.

Eu azi musafiri, defapt pot spune ca-s de-ai casei.Dimineata a venit Woody cand a auzit ca ridic jaluzelele, normal ca era prea dimineata sa fac poze.

La un moment dat cand ma apucase sa zugravesc, cineva bate la usa :tongue3:

imi dai si mie te rog drumu´, ca-i frig si am ramas pe-afara

post-479-13222462947107_thumb.jpg

au intrat, au iesit, cand unu cand altu,da Woody e mai fricos si nu am reusit sa-l prin in cadru.Mitzi tot ii urmarea

post-479-1322246352691_thumb.jpg

ia sa vad eu ce se intampla aici

post-479-13222463956995_thumb.jpg

ma tirez pana nu ma da afara

post-479-13222464661536_thumb.jpg

salutari si de la noi la toate mustacioasele...doua poze din vara cand eu lucram de pe terasa ca nu aveam semnal in casa la mobile internet si am scos si mustacioasa afara la soare...

post-118-13223113623519_thumb.jpg

post-118-13223113813183_thumb.jpg

intrebare...cum reusiti sa pieptanati pisicile? la noi e un chin...am cumparat de pe net o perie care aduna super bine dar nu imi sta deloc...

furminator

pupici la mustacioase...sunt toate superbe

ps: un link care m-a impresionat tare mult ieri

pisuc mic

• Author

[center]Am primit cutie torineza, deci ma rasfat în stil italian!

Veniti si ma priviti!

post-5-13223349082549_thumb.jpg

Spal labutele, asa se cuvine în casa noua!

post-5-13223349197209_thumb.jpg

Ma dezmierd.

post-5-1322334949542_thumb.jpg

Ma spal, adica ma dezmierd tot mai mult :)

post-5-13223349599413_thumb.jpg

Probez pernuta de aer. Buna, e moale :)

post-5-13223349778263_thumb.jpg

O musc! pentru ca trebuie sa-mi bag coltii peste tot!

post-5-13223349898567_thumb.jpg

Acum casc si va las, ca am de visat!

post-5-13223350015676_thumb.jpg

[/center]

Maya, sunt criminali cu cutiile,domsoara prin toate s-a bagat cat am despachetat.Tb sa le verifice daca sunt ok.

Ana,sta la mangaiat,incearca sa o mangai cu o mana si apoi vi in urma cu peria.Noi nu avem pb, ca ea sta,chiar se intoarce de pe o parte pe alta.

Sa pup eu dulce toate mustacioasele si mustaciosii! Drag imi este sa-i admir!

Si ajutorul meu in bucatarie, de fapt ajutoarele :71:

post-88-13224683482963_thumb.jpg

post-88-13224683698465_thumb.jpg

Si indragostit tare de cutia cea noua.

post-88-13224684206985_thumb.jpg

Buna,

Azi noapte choupy care doarme pe stomacul meu operat a avut cosmaruri...deci ne a trezit si am urbacait pe net pina ne a mai lovit a doua oara...trezindu ne in miorlauri...ca vrea afara.

Dificila situatie....

El personajul in chestiune a adormit pe masa de calcat...frumos nu??

post-413-13229977476509_thumb.jpg

Postez aici ce cautam eu pt el la LIDL romania(nu vad topicul...o fi de la somnul intrerupt:)))))))))???

post-413-13229977863521_thumb.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pup pe toti mustaciosii..;bintuiti sau nu de cosmaruri...:)))))))))

Buna,

Azi noapte choupy care doarme pe stomacul meu operat a avut cosmaruri...deci ne a trezit si am urbacait pe net pina ne a mai lovit a doua oara...trezindu ne in miorlauri...ca vrea afara.

Dificila situatie....

El personajul in chestiune a adormit pe masa de calcat...frumos nu??

Postez aici ce cautam eu pt el la LIDL romania(nu vad topicul...o fi de la somnul intrerupt:)))))))))???

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pup pe toti mustaciosii..;bintuiti sau nu de cosmaruri...:rolleyes:))))))))

La Lidl romania se gaseste Opticat 4 X 100 g. Insa 12 X 100 g. nu am vazut si cutii de 400 g.

Pup personajul care doarme pe masa de calcat!

Aceste suflete pure ma fac sa-mi reapara zambetul pe buze, oricat de trista as fi imi aduc mere bucurie

diego mirosind prajitura cand faceam poze, normal ca i-am dat si lui, a limbutit, Mitzi nici nu se atinge de dulciuri

post-479-13233501538028_thumb.jpg

iarasi statea milog la usa

post-479-1323350202739_thumb.jpg

mitzi a cerut si ea afara

post-479-13233502492484_thumb.jpg

a plecat fara sa-l bage in seama

post-479-13233502932817_thumb.jpg