January 16, 201214 yr comment_122720 Blanoasa alba e Mitzi, are 5 ani si o avem de cand era cat palma. Report
January 16, 201214 yr comment_122722 Fetelor am ajuns cu bine si...peripetiiChoupy nu a mai luat cu nici un chip pastila aia din plante TRAVEL CALMPe drumul de la campina la baneasa a plins , acolo l au luat si el deci a mers la calazborul a fost binisor dar aterizarea vai de mama ei am crezut ca raminem acolo....Mai au astia de la BLUE AIR de invatat....ca sa nu va mai povestesc de hinghereala cu bagajele...atrebuit sa dau 30E pt ca valiza mmea mica era prea mare pt dimensiunile lorSi daca scapai totusi de verificarea dimensiunilor bagajului de mina nu scapai de cerberul anume pus de la gate...acolo se cerea 50 e pt o valijoara...Si uite asa ajungem spre 800e biletele dus intors cu animal spre bruxelles...mai bine luam AIR FRANCE!!Pe choupilica l am gasit binisor dar a facut'moale' in nisipul pus de mine in cusca de transport...poate de la frica aterizarii...Aici acum e in forma!Multumesc de gindurile bune si pup pe mamicile pufosilor si pe mustaciosi!! Report
January 16, 201214 yr comment_122737 Carmen, bine ca ati ajuns cu bine.Foxulina, e tare caraghios... Report
January 17, 201214 yr comment_122863 Stella, toti blanosii au niste pozitii de somn ca te miri cum pot dormi in halul ala. Dar in schiumb cand dorm mi se par ca sunt cei mai dragalasi.Carmen, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Pupici tie si mustaciosului! Somn si la noi! Report
January 17, 201214 yr comment_122890 Cody o sa ajunga toba de carte la cat studiaza!! Ma bucur ca a scapat Choupy cu bine de drum! Report
January 17, 201214 yr comment_122892 Cody o sa ajunga toba de carte la cat studiaza!! Si ii plac tare creioanele si pixurile, asa ca sigur se apuca de scris romane pisiceşti! Report
January 17, 201214 yr comment_122971 Cody o sa ajunga toba de carte la cat studiaza!! Si ii plac tare creioanele si pixurile, asa ca sigur se apuca de scris romane pisiceşti! Sa ne chemi si pe noi la lansarea de carte, da? Report
January 19, 201214 yr comment_123387 Toate cele bune in noul an, sa va bucurati de blanosii vostri! Momentan suntem rupti de somn Ups! Mi-a cazut capsorul! Tot mai bine e pe canapea! Report
January 19, 201214 yr comment_123388 Wow, cum pot sa arate Georgi, sa stii ca si fiocco vaneaza pixuri, creioane, orice...cel mai mult il fascineaza elasticele , Report
January 19, 201214 yr comment_123389 Ce m-as intinde si eu pe perna aia, sau macar pe canapea lnga doua pufoshenii, sa trag un pui de somn Georgi, si-a luat Cody examenele? Report
January 19, 201214 yr comment_123390 Continuare... Sa ma intind putin Ma mai odihnesc un pic cu fundu' pe decoratiuni Of...iar am ajuns jos! Daisy la pândă Bătaie...sa mă bag...să nu mă bag? Darwin vrei o lăbuţă de ajutor? Daisy nu se mai dezlipeşte de cadoul de la Mosu' Report
January 19, 201214 yr Author comment_123402 Doamne, mitule, cit pot fi de scumpi! Gio, toate bune cu blanosul tau? S-a "curat" de tot?Mitzulina alba, bun venit! Avem si Mitzy neagra Report
January 19, 201214 yr comment_123410 Mitule, sunt pur si simplu indragostita de blanosii tai si i-am admirat intotdeauna pentru dragostea de care dau dovada si observ ca s-au acomodat si cu Daisy si uite asa ai tu trei copilasi blanosi si pufosi! Cody a tinut regim si de doua zile i-am dat mancarea lui obisnuita amestecata cu regim si de astazi am zis sa-l trec pe mancare lui de zi cu zi, azi dimineata dupa ce a mancat iar a vomat. A stat vreo juma de ora dupa aceea si a mai mancat ceva, dar mai putin, acum mi-a spus Alex ca doarme linistit si nu i-a mai fost rau. De la ce o fi vomat dimineata, nu stiu?!?! Oricum o sa-l mai tin inca doua zile pe regim si sa vedem dupa aceea. Si sa stiti ca este baiat silitor, a invatat bine si si-a luat examenele. Umbland prin arhiva de poze am dat peste asta: Report
January 19, 201214 yr comment_123436 Mitule, sunt pur si simplu indragostita de blanosii tai si i-am admirat intotdeauna pentru dragostea de care dau dovada si observ ca s-au acomodat si cu Daisy si uite asa ai tu trei copilasi blanosi si pufosi! Multumesc pt. aprecieri . Sanatate frumosului tau. E un motan tare sociabil si expresiv. Report
January 20, 201214 yr comment_123696 Georgiana....sanatate pufosului si ai grija;;;daca trebe dieta atunci asta sa fie.mitu sa ti traiasca pufosii,dragii de ei. Report
January 20, 201214 yr comment_123702 Ma bucur ca domnul Cody e mai bine.Mitule, de mici erau superbi matzosii tai, nu se dezmint nici acum.tare faini sunt toti 3. Report
January 20, 201214 yr comment_123728 MItule eu ma bucur cand ii vad pe ai tai, ca ma gandesc si la zuzele mele si zic, e hai, ca sunt pisici normale! Report
January 25, 201214 yr Author comment_124804 [indent]Dupa o repriza de pupaceala l-a apucat foamea pe Felix. S-a urcat pe masa, si cu o privire spre dulapul de unde apare mereu mîncarea pisiceasca, mi-a dat de înteles ca a sosit ora prînzului. Cu toate ca nu este el un mare "mîncator", cere cu atîta miorlaiala de parca nu ar mai fi primit mîncare de o saptamîna. Desi dozele sau plicurile nu cîntaresc mai mult de 80-100 g, abia manînca jumatate. Ce ramîne, linge putin mai tîrziu sau altadata chiar deloc. Un sclifosit! Ma rog. I-am desfacut o dozica, una dintre preferatele din top 3. Ma urmarea cu mare interes, dar foaaaarte linistit... sau voia sa para cool. Mi-am lasat timp, pentru ca ador sa-l urmaresc si eu la rîndul meu, cum nu ma scapa din priviri, nu pierde nici o miscare. Am pus continutul dozei pe o farfurioara (umana, da, unii stiu de ce ), el si-a întins limbuta, a vrut sa se serveasca. Ca sa-i "întind" rabdarea, am spus sa astepte, ca vreau sa-i pun si-o frunzulita. Ca un întelept care este, a dat marche arrière si a asteptat sa vada ce bunatate i se mai ofera. Un strop de ulei, o maslina... ceva? Cînd a vazut frunzulita, sigur m-a înjurat. Zic si eu asa, dupa privire... Am dat semnalul, gata, acum poti sa-ti bagi boticul între bucatelele de pui si somon, iar eu îti imortalizez limba! [center]Click!În timp ce eu am apasat pe buton, limba lui a disparut cu tot cu el din imagine!!! Precum Jet-ul personal a lui Schumacher, a zburat direct prin clapa/usa pisiceasca. În urmatoarea secunda am observat si eu cauza disparitiei cu viteza luminii. De pe pervazul ferestrei, Peterle, se chinuia sa ne vada, prin plasa de tîntari Pentru cei care nu-si mai amintesc de Peterle, îl puteti vedea aici.Vi l-am aratat anul trecut, cînd era june Felix, bineînteles ca a renuntat la haleala, si l-a luat la goana pe Petrica! În acest timp, Mike, interpreta în vis, cel mai plin de suspans rol al vietii sale, The Cell Phone Watcher! (A prins patul Denisei! Doamne, ca dor i-a mai fost de el! ) ... si sigur se gîndea la cît de generos va fi salariul de actor principal! [/center] Daca tot e vorba de mîncare. Mike nu a mai slabit deloc, desi i-am micsorat cantitatea si a primit cel mai mult RC Light...Eu cred ca mîncarea asta nu e cine stie ce, mai ales ca, contine si cereale... care posibil sa umfle? pisoii mai puturosi. Am tot încercat în trecut sa-l "învat" cu Orijen, care dupa parerea mea este calitativ mult mai bun decît Royal Canin, tinînd cont ca nu contine nici urma de cereala... dar nu-i place si pace! Am mai încercat si cu Porta 21 - Grain Free , nici ala nu-l vrea. Asa ca, de vreo doua saptamîni m-am gîndit sa îi introduc treptat cîte putin Orijen în RC. La început a protestat, cu toate ca i-am pus foarte putin din Orijen, dar pe urma a halit. Ce era sa faca? Greva foamei? Mike? No way! În fiecare zi am ridicat nivelul de proteine cu Orijen. Am ajuns la aproximativ 30 % Orijen + 70% Royal Canin. Accepta. O sa încerc sa ajung macar la jumi-juma. Înca nu l-am cîntarit, dar mi se pare ca manînca mai putin decît înainte. Cred ca Orijenul din amestec îl satura mai bine, si parca i-a scazut din ghiozdanel De proba, am mai luat si Happy Cat, tot Grain Free. Dar acum daca tot accepta Orijenul în amestec, nu-l mai ametesc si cu felul asta.Ma întreb doar daca e ok, ca-i amestec crontanelele? Nu pare sa sufere de nimic. E fericit si lenes ca de obicei [/indent] Report
January 25, 201214 yr comment_124807 [indent]Dupa o repriza de pupaceala l-a apucat foamea pe Felix. S-a urcat pe masa, si cu o privire spre dulapul de unde apare mereu mîncarea pisiceasca, mi-a dat de înteles ca a sosit ora prînzului. Cu toate ca nu este el un mare "mîncator", cere cu atîta miorlaiala de parca nu ar mai fi primit mîncare de o saptamîna. Desi dozele sau plicurile nu cîntaresc mai mult de 80-100 g, abia manînca jumatate. Ce ramîne, linge putin mai tîrziu sau altadata chiar deloc. Un sclifosit! Ma rog. I-am desfacut o dozica, una dintre preferatele din top 3. Ma urmarea cu mare interes, dar foaaaarte linistit... sau voia sa para cool. Mi-am lasat timp, pentru ca ador sa-l urmaresc si eu la rîndul meu, cum nu ma scapa din priviri, nu pierde nici o miscare. Am pus continutul dozei pe o farfurioara (umana, da, unii stiu de ce ), el si-a întins limbuta, a vrut sa se serveasca. Ca sa-i "întind" rabdarea, am spus sa astepte, ca vreau sa-i pun si-o frunzulita. Ca un întelept care este, a dat marche arrière si a asteptat sa vada ce bunatate i se mai ofera. Un strop de ulei, o maslina... ceva? Cînd a vazut frunzulita, sigur m-a înjurat. Zic si eu asa, dupa privire... Am dat semnalul, gata, acum poti sa-ti bagi boticul între bucatelele de pui si somon, iar eu îti imortalizez limba! [center]Click!În timp ce eu am apasat pe buton, limba lui a disparut cu tot cu el din imagine!!! Precum Jet-ul personal a lui Schumacher, a zburat direct prin clapa/usa pisiceasca. În urmatoarea secunda am observat si eu cauza disparitiei cu viteza luminii. De pe pervazul ferestrei, Peterle, se chinuia sa ne vada, prin plasa de tîntari Pentru cei care nu-si mai amintesc de Peterle, îl puteti vedea aici.Vi l-am aratat anul trecut, cînd era june În acest timp, Mike, interpreta în vis, cel mai plin de suspans rol al vietii sale, The Cell Phone Watcher! ... si sigur se gîndea la cît de generos va fi salariul de actor principal![/center] Daca tot e vorba de mîncare. Mike nu a mai slabit deloc, desi i-am micsorat cantitatea si a primit cel mai mult RC Light...Eu cred ca mîncarea asta nu e cine stie ce, mai ales ca, contine si cereale... care posibil sa umfle? pisoii mai puturosi. Am tot încercat în trecut sa-l "învat" cu Orijen, care dupa parerea mea este calitativ mult mai bun decît Royal Canin, tinînd cont ca nu contine nici urma de cereala... dar nu-i place si pace! Am mai încercat si cu Porta 21 - Grain Free , nici ala nu-l vrea. Asa ca, de vreo doua saptamîni m-am gîndit sa îi introduc treptat cîte putin Orijen în RC. La început a protestat, cu toate ca i-am pus foarte putin din Orijen, dar pe urma a halit. Ce era sa faca? Greva foamei? Mike? No way! În fiecare zi am ridicat nivelul de proteine cu Orijen. Am ajuns la aproximativ 30 % Orijen + 70% Royal Canin. Accepta. O sa încerc sa ajung macar la jumi-juma. Înca nu l-am cîntarit, dar mi se pare ca manînca mai putin decît înainte. Cred ca Orijenul din amestec îl satura mai bine, si parca i-a scazut din ghiozdanel De proba, am mai luat si Happy Cat, tot Grain Free. Dar acum daca tot accepta Orijenul în amestec, nu-l mai ametesc si cu felul asta.Ma întreb doar daca e ok, ca-i amestec crontanelele? Nu pare sa sufere de nimic. E fericit si lenes ca de obicei [/indent]Superbe poze si descriere! M-ai facut sa rad! Din pacate, cu mancarea nu te pot ajuta. Mama le-a redus dihaniilor portia, pur si simplu. Musiu Moshi halea cu taraita, pana s-a obisnuit cu portia micsorata. Acum au haleala la discretie (amandoi), dar mananca normal. Si doar crontanele..... Nu-s ce sa zic de soi, mama cumpara sacii cu mancare. Parca RC 47??? Ceva cu Light, da' nu-s foarte sigura.Pupam mustaciosii blanosi! Report
January 25, 201214 yr comment_124811 Nici Maya mea nu mananca mult Orijen, bine ea il combina si cu mancarea umeda Wellness. Eu zic ca e cel mai bun calitativ (nu ca e facut in Canada) dar de cand il mananca nu mai face alergie.Pupam burticile de Felix si Mike Report
January 25, 201214 yr Author comment_124813 Superbe poze si descriere! M-ai facut sa rad! Din pacate, cu mancarea nu te pot ajuta. Mama le-a redus dihaniilor portia, pur si simplu. Musiu Moshi halea cu taraita, pana s-a obisnuit cu portia micsorata. Acum au haleala la discretie (amandoi), dar mananca normal. Si doar crontanele..... Nu-s ce sa zic de soi, mama cumpara sacii cu mancare. Parca RC 47??? Ceva cu Light, da' nu-s foarte sigura.Pupam mustaciosii blanosi! Si eu am redus portia lui Mike, si a dat ceva jos. Apoi a stagnat, si cu asta basta. Cu toate ca îi dadeam doar Light! Asta m-a facut sa mai încerc odata în felul asta. Macar combinat, daca nu pur, dar asa are mai multa proteina decît ... faina!Serios acum, pentru preturile astea, ar trebui sa bage si aia mai multa carne în sac Orijen e la fel la pret, dar calitativ, nu se poate compara. E foarte bun. Felix îl manînca cu placere. El mereu a stiut ce-i bun. Asta are nas fin Nici Maya mea nu mananca mult Orijen, bine ea il combina si cu mancarea umeda Wellness. Eu zic ca e cel mai bun calitativ (nu ca e facut in Canada) dar de cand il mananca nu mai face alergie.Pupam burticile de Felix si Mike Uma, eu cred ca Orijenul îl satura mai bine, mai mult timp. Probabil din cauza ingredientelor... adica, mai multa carne Mai, si noi avem 2-3 feluri de crontanele premium, calitativ aproximativ identice, dar nici pe alea nu le vrea, asa ca-l hranesc canadian Vad ca accepta în combinatie. De-acum, cînd o sa-i pregatesc cîte un borcan pentru cîteva zile, o sa-i tot ridic cantitatea de Orijen... cîte putin Report
January 25, 201214 yr comment_124814 Eu le dau amestecat si daca nu se plang adica nu miauna jalnic in fata castronasului eu zic ca totul e OK! Asa e la mine cu Hill's, oricat incerc, nu le place si pace! Sa caut pe net Orijen sa vad unde gasesc sa vad de curiozitate cum se manifesta! Report
January 25, 201214 yr comment_124851 Mitu, sunt superbi pisoii tai.Cat mi-ar place si mie mai mult, da momentan incerc sa o acomodez pe Mitzi cu cei doi frati Petreus Acum vreo 2 zile ii dau drumu lui Mitzi afara, apare Woddy, Mitzi iese, intra el.Ma duc sus, Woddy dupa mine, apare si Diego, eu imi vad de treaba prin casa, la un moment dat aud ceva zgomot.Cei doi frati sus, Diego pe copacul lui Mitzi, Woddy pe langa si Mitzi si ea pe trepte se uita la ei.Se pare ca nu a vrut sa iasa daca tot i-a vazut pe musafiri in casa:))Apoi au vrut sa iasa, Diego a iesit, dar s-a intors si a inceput sa se joace prin perdea cu frati-su, apoi au inceput sa se pupiceasca.Mitzuleana se uita la ei.Asa mi-ar place sa se joace toti 3 . Maya,Petrica e negrusorul pici de dupa perdea?Mitza mea mananca dimineata hrana umeda(ea umeda papa cam 100 gr/zi) iar uscata cam tot timpul are in castronel.La mine e ca nici nu stiu cat mananca exact ca vin si restul,dar ce am observat ca acum chiar se mentine supla de cand sburda afara in liniste. Report