February 7, 201214 yr comment_128244 Multumim, multumim! Pupam toti blanosii/oasele! Pt.LCD il cert toata ziua, se invarte pe langa el si se baga in spatele lui si noua ne este teama ca-l da jos. Maya are alta placere...sa bata ecranul cand o necajeste ceva (sau masinile de la Formula1)Cand era televizorul vechi, putea sa dea cate labute vroia, ca era geam - la televizorul asta insa, stau cu telecomanda in mana, cand se apropie mai hotarata pe batut, inchid repede tv-ul si incerc sa ii distrag atentia Frate-su are pata pusa pe un film comercial, un catel mare, mare ..cum il vede la tv, cum sare din somnul al mai dulce sa-l pocneasca ) Report
February 7, 201214 yr comment_128250 Maya are alta placere...sa bata ecranul cand o necajeste ceva (sau masinile de la Formula1)Cand era televizorul vechi, putea sa dea cate labute vroia, ca era geam - la televizorul asta insa, stau cu telecomanda in mana, cand se apropie mai hotarata pe batut, inchid repede tv-ul si incerc sa ii distrag atentia Frate-su are pata pusa pe un film comercial, un catel mare, mare ..cum il vede la tv, cum sare din somnul al mai dulce sa-l pocneasca ) Mama, sa nu vada Cody ce ai scris tu aici despre Maya, ca precis ii vin idei nastrusnice! Cody momentan face altceva, in fiecare dimineata ii da cate o labuta sau doua lui Rita si aia se zburleste toata si ii da cate un cioc peste laba. La mine este circ de cand ma trezesc, asa matinal. Report
February 12, 201214 yr Author comment_129500 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite... Report
February 12, 201214 yr comment_129501 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite...Niciun cuvant nu poate aduce alinare in momentele astea...numai cine a trecut prin asta poate intelege cat de dureroasa e despartirea.Dragilor dragi, imbratisari multe de la noi si toata dragostea noastra.Puiutul drag si iubit va fi mereu viu in sufletele noastre. Report
February 12, 201214 yr comment_129504 Vai Maya ce veste trista..... Imbratisari calde cuvintele sunt de prisos Report
February 12, 201214 yr comment_129505 Offffff Maya, stiu prin ce treceti .Pupaturi si imbratisari Denisei, si voua. Report
February 12, 201214 yr comment_129507 Maya,Maya nu se poate asta!!!De ceeeeee??Doamne prin ce oi trece....sint alaturi de tine... e f greu Report
February 12, 201214 yr comment_129512 Vai Maya!!! M-a pufnit plansul instantaneu!!Doamne cat de greu trebuie sa va fie!! Sunt cu totul alaturi de tine! Report
February 12, 201214 yr comment_129514 Maya imi pare rau.Sper ca nu a suferit, nu stiu detalii, dar stiu ca Felix a avut parte de multa dragoste.Aceasi dragoste pe care voi ati primit-o de la el.E tare greu cand se duc... Report
February 12, 201214 yr comment_129521 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite... Imi pare tare rau Maya sa aud vestea asta trista. Stiu ca nimic nu consoleaza acum.Raman doar amintirile frumoase..... Report
February 12, 201214 yr comment_129552 Maya, te imbratisez cu drag,e asa de greu sa pierzi un suflet.Acum cateva zile intrebam ce e cu tine,speram ca esti in co nu ca iarasi aud de o veste rea. E a doua veste rea pe luna asta vis a vis de patrupede.Piscica unei foste colege a murit Report
February 12, 201214 yr comment_129553 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite... Felix, din cîte îl stim, e sigur într-un paradis de frisca, soareci proaspeti si tot felul de bunatati gastronomice pe gustul lui.Îi doresc sincer sa se reîncarneze tot în pisica. Daca nu vrea, sînt dispus sa negociez cu el un schimb Report
February 12, 201214 yr comment_129573 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite...Mi-era teama ca tacerea ta nu era un semn bun dar dupa ce ne-am auzit cu sms-urile ma mai linistisem.Imi pare rau Report
February 13, 201214 yr comment_129586 Maya draga imi, pare nespus de raul ... L-am indragit tare mult pe Felix din povestile tale, multumesc pentru ca le-ai impartasit cu noi. Report
February 13, 201214 yr comment_129604 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite... Maya,Imi pare tare rau, nu am cuvinte, e un soc pentru noi care l-am cunoscut doar virtual,imi e greu si sa-mi imaginez ce e in sufletul vostru...sa nu-i mai puteti mangaia blanita, sa va uitati in ochisorii lui curiosi... Report
February 13, 201214 yr comment_129613 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite... Intotdeauna ne este dificil sa ne resemnam in urma mortii blanosului. In timp, acesta ajunge sa faca parte din familia noastra, il tratam ca pe copilul nostru. Atunci cand ne confruntam cu durerea pierderii blanosului nostru nu exista cuvant, gest sau compasiune care sa poata atenua aceasta tristete. Felix este acum in Raiul animalutzelor si de acolo va vegheaza! Report
February 13, 201214 yr comment_129674 O, nu ;) ! Mi-au dat lacrimile si mi s-a pus un nod in gat cand am citit. Imi pare tare rau si va sunt alaturi. Ce s-a intamplat?Cate-un pup ;) (cu si fara mustete) si cate-un big hug ;) cu 2 si cu 4 labute. Report
February 13, 201214 yr comment_129687 Cuvintele sunt de prisos... Vreau doar sa te imbratisez....Plang.... Report
February 13, 201214 yr comment_129692 Fetele spuneti mi in aeroportul Baneasa cum va regasiti animelele??(vin cu Blue air...)ii pun cusca pe banda,vine cineva si vi l aduce sau cum?? :) Report
February 13, 201214 yr comment_129718 Maya, imi pare atat de rau! nu ma dau in vant dupa pisici, dar brusc mi-au dat lacrimile. Eu am trecut prin asa ceva, c-un canar bineinteles, si-am fost distrusi cu totii. Imi pare asa de rau! nu stiu ce sa-ti spun, e-asa de greu... Report
February 14, 201214 yr comment_130069 In urma cu zece zile, Felix a trecut de partea îngerasilor, iar noi am ramas cu sufletele zdrobite...Maya, imi pare tare rau. Mai multe nu pot sa spun, n-am cuvinte..... Nici nu vreau sa ma gandesc la ale mele dihanii.... pisica are 15 ani, iar motanelul 12. Nu stiu cum as reactiona, dacaas afla ca s-a dus unul din ei.Stiu ca am bocit vreo saptamana, cand a murit unul din puisorii pisicii. Avea un an jumate si era cal bolnavior. Si acum plang, cand mi-l aduc aminte. Sper ca sunt cu totii undeva, in Raiul lor. Report
February 16, 201214 yr comment_130343 Am citit de douazeci de ori si numai la asta ma gandesc...Nu stiam daca sa scriu, daca sa nu scriu, Maya, o imbratisare calda si sunt cu tot sufletul alaturi de voi Report