Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

De ieri seara ii este mult mai bine mustaciosului si azi dimineata a mancat tot ce i-am dat, chiar daca a fost regim. Dar mai avem diseara inca un rand de injectii si nu ii place deloc.

Important este ca i-a facut bine, parca ale mele se dadeau in vant cand le duceam la injectii sau perfuzii, dar daca este necesar, asta facem!

La mine cu regimul ar fi grav, ca toate mananca din toate castroanele, deci nu poti pune numai una la regim , ci pe toate!

Pisici in tranzitie:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1095.jpg

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1096.jpg

Noul loc favorit:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1097.jpg

Important este ca i-a facut bine, parca ale mele se dadeau in vant cand le duceam la injectii sau perfuzii, dar daca este necesar, asta facem!

La mine cu regimul ar fi grav, ca toate mananca din toate castroanele, deci nu poti pune numai una la regim , ci pe toate!

Pisici in tranzitie:

Noul loc favorit:

Da, mama de patru mustacioase, ce frumos dorm, rasfatatele!

Ti-am mai zis ca mi-ar fi drag sa le smotocesc, sa-mi comunici cand te faci vecina cu mine de cartier.

Daca mustacioasele tale sunt cuminti si nu mananca prostii, nu or sa ajunga la regim.

Cody daca si-a bagat boticul peste tot, acum sufera, insa dimineata iar cersea dupa niste crenvursti.

Zerda :rolleyes: , minunate matzoasele tale :hungry:

ia ca uitai sa vi-l pun pe mr fiocco, dupa operatie ....la gura sobei/caminului...

a crescut.........acusa are juma de metru cand se intinde , si nu sta "chircit" incercand sa nu cada de pe scaunelul ce fu al copilei...candva .

post-16-13264451786699_thumb.jpg

post-16-13264451857473_thumb.jpg

post-16-1326445197557_thumb.jpg

E un frumos, asteptam s-o depaseasca pe Veve, ea are 83 de cm intinsa de la coada la bot cu labele intinse in fata!

Sa inteleg ca Fiocco a fost castrat, nu a avut alte probleme! Pupici pe nasucul lui de pufos!

Dar voi ati stat sa masurati blanosii, o sa incerc sa-l masor si eu pe al meu sa vedem cat are. :angryfire:

• Author

[center]Zerda, superbe fetele tale!

Dan a zis: "Uite-l pe Mike!" B)

Gio, ma bucur ca mustacila al tau e ok!

Stella, e superb norvegianul tau! Cum sta cu pishulica? S-a potolit?

Hai sa vi-l arat si eu pe mîrtanelul meu ala delicat cu nas si papila de gourmet!

So, deci am facut o crema de vanilie pentru Zuppa Inglese, cu pastai de vanilie despicate,

pe care le-am fiert în lapte. Felix cînd simte vanilie în aer mai ca nu plînge lînga mine

pîna primeste si el, macar asa de-o limbuta =))

Am scos pastaile si i le-am dat sa le linga. A fost taaare fericit!

post-5-13264839669783_thumb.jpg

post-5-13264839987247_thumb.jpg

Plus de asta i-am dat voie sa linga si bolul de cum am facut blatul.

Vad ca-i place si coaja de portocala :)

A vazut ca pe fundul vasului a ramas ceva din maglavais,

asa ca îsi înmuia labuta, apoi si-o lingea... si tot asa B)

post-5-132648406013_thumb.jpg[/center]

[center]Felix cînd simte vanilie în aer mai ca nu plînge lînga mine

Vad ca-i place si coaja de portocala =))

asa ca îsi înmuia labuta, apoi si-o lingea... si tot asa :D[/center]

E superb! :floare: Si e-n extaz lingand pastaia de vanilie! :floare:

• Author

[center]Felix cînd simte vanilie în aer mai ca nu plînge lînga mine

Vad ca-i place si coaja de portocala =))

asa ca îsi înmuia labuta, apoi si-o lingea... si tot asa :D[/center]

E superb! :floare: Si e-n extaz lingand pastaia de vanilie! :floare:

Daaaa, i-am facut mai multe poze, dar nu prea au iesit bine ca mi-o tot lua din mîna si rodea pe ea :D

Asa cu pofta molfaia pe pastaie. Asemanator rectioneaza si la menta/ceai de menta. Îl bea, manînca frunzele de menta, apoi se mîngîie de farfurioara, se baga în ea, e în extaz pur!

În a doua poza unde linge pe vanilie, se vede cum are urme de lapte si în nas!!!

I le-am scos pe o farfurioara si erau înca îmbibate cu lapte :D

Daaaa, i-am facut mai multe poze, dar nu prea au iesit bine ca mi-o tot lua din mîna si rodea pe ea :floare:

Asa cu pofta molfaia pe pastaie. Asemanator rectioneaza si la menta/ceai de menta. Îl bea, manînca frunzele de menta, apoi se mîngîie de farfurioara, se baga în ea, e în extaz pur!

În a doua poza unde linge pe vanilie, se vede cum are urme de lapte si în nas!!!

I le-am scos pe o farfurioara si erau înca îmbibate cu lapte =))

Mi-ai adus aminte de grasunelul meu, Moshi. El adora iarba, ar manca pana ar exploda! Daca prinde vreun ziar in care, candva, a fost impaturita iarba, se tavaleste prin el, toarce si miorlaie ca mai vrea ierbuta. :floare: E tare haios!

[center]Zerda, superbe fetele tale!

Dan a zis: "Uite-l pe Mike!" :o

Vad ca-i place si coaja de portocala :o

asa ca îsi înmuia labuta, apoi si-o lingea... si tot asa :o

post-5-132648406013_thumb.jpg[/center]

NU era Mike, era matusa lui!!! =)) :o :o :spam1:

Seamana bine, intr-adevar! :sm2:

Normal ca Felix mananca tot ce mancati voi, este un pisoi pofticios si umanizat! :o

Ce motan frumos si pofticios am vazut!!:love7:))

Georgiana eu am urmarit ce ai scris dar sunt prinsa cu pregatirile de plecare in B...am emotii merge in cala:((

Am facut tot ce am putut sa dau de o relatie ca sa l iau cu mine....dar la apelurile mele nici macar asa de curtoazie nu am primit vre un raspuns.Deci o sa mearga in cala la frig ,zgomot de motoare ,la intuneric departe de noi .Dragul lui mama!

Cert e la intelegerea oamenilor mai am de dat corijente.

Donc Georgi ma bucur ca frumosul tau e mai bine...imi inchipui prin ce ai trecut

Eu i am dat de incercare o pastila luata de la vet TRAVEL CALM(chipurile era cu plante morosea bine si avea ficat)....nu a luat o decit mulinata amestecata cu tocanita de somon...si nu i a facut mare lucru:(

Nici cu CALMIVET(dat de doctorul grec) nu mie rusine...a vomitat o din prima:(

Deci miine o sa am sufletul sfisiat ...o sa plinga ,o sa i fie frica ,stress si noi o sa fim morti de grija lui.

Cu aceastea fiind spuse va urez la mamici de mustaciosi un placut sf de saptamina!! :drool:

Giorgi, ma bucur ca martanul tau e bine :floare:

Maya, pisoiul tau e de coma. Sa-i fie de bine crema de vanilie si maglavaisul de prajituri :(

Carmaw, cat de lung e zborul? Tinem labutele sa fie linistit si pisucu sa n-aiba probleme. Sa ne dai detalii, ca si pe mine ma intereseaza subiectul. Cu ce linie zbori?

Maya, ce-mi place de Mike cel pofticios.

Stella, ce "flacau" ai tu acolo, pupam boticul lui.

Zerda, mor dupa blanoasele tale.

Noi azi ne-am facut siesta in cosul cu lemne

post-479-13266457518597_thumb.jpg

post-479-13266457714154_thumb.jpg

post-479-1326645800523_thumb.jpg

Dupa 4 zile de injectii se simte f.bine Cody si cerseste iar din mancarea noastra. :D

Maya, sa-i mananc eu limbutza lui de pofticios!

Carmaw, tin pumnii sa ajungeti cu bine acasa cu mustaciosul si sa nu se simta prea stresat din cauza drumului!

Ioana, daca lui dom'soara ii place in cosul cu lemne, lui dom'soru meu ii place in cosul cu ceapa. Au mustaciosii astia niste chestii!

Websoftro, ce somnoros sau somnoroasa pufos/oasa ai tu acolo!

Eu vreau cu tigratii lui Zerda pe divan.

Cu Fiocco in fata semineului.

Cu labuta-n bol ca mustaciosul Mayei.

In cos cu Mitzi.

Pe paturica la caldurica cu blanosul(a) alb a lui Web.

Si insanatosire grabnica lui Cody, prin ce emotii ati trecut.

Chiar ca am trecut prin emotii, cate 4 injectii facute 4 zile la rand. Lapte numai are voie decat din cand in cand si din acela degresat, Cody fiind un mare bautor de lapte, de cand l-am adus acasa. Si regim strict inca o saptamana, acum mananca si pliculetele de regim, foamea cel mai bun bucatar! Si in privinta cersitului, cand noi suntem la masa il inchid in camera, nu suport sa-l vad ca saliveaza. Trecem noi si peste asta!

Multumim! :D

Ginerele meu, motanul gourmet :) Salatica de matze a Cafelutei, Fiocco la foc si maria sa Mitzulina in cos de lemne - si bun venit Websoftro :) (da mai multe detalii,cine e albiciosul burticos?)

Maya mea se pare ca a decis ca fratele meu e ok sa fie adoptat! Data trecuta i se baga printre picioare, dar avea clar o chestie, adica nu ma lua in brate!

Acum o fi si pentru ca am fost eu plecata doua saptamani si am venit impreuna, o fi ca il recunoaste si el fiind calm (nici tv-ul nu-l asculta cu volum mare :( ) il dragaleste de numa. Plus l-a lasat sa o ia in brate. Adica in 11 ani, singurele care au placerea sunt eu si matusi-sa!Restul nu, indiferent de cat de des vin la mine in casa :)