December 8, 201114 yr comment_114687 Puvirea lui in ultima poza pare a spune: Ok, daca a iesit ea, pot sa intru eu? ceva in genul, numai ca n-a intrat ca am inchis usa.dar dimineata a intrat pe langa mitzi,adica a ocolit perdeaua , nu direct pe langa ea, s-a dus sub pat apoi sus la catroanele cu mancare cu Mitzi dupa el.Ea il lasa sa-i manance mancare, nu riposteaza Report
December 8, 201114 yr comment_114697 Aceste suflete pure ma fac sa-mi reapara zambetul pe buze, oricat de trista as fi imi aduc mere bucurie diego mirosind prajitura cand faceam poze, normal ca i-am dat si lui, a limbutit, Mitzi nici nu se atinge de dulciuri iarasi statea milog la usa mitzi a cerut si ea afara a plecat fara sa-l bage in seama Pupici lui Mitzi care de data asta ne arata doar spatele! Si uite asa te-ai facut tu cu inca un pisoi! Oricum este dragalas galbiorul si pare bland.Cand mai ai dulciuri sa-i trimiti si lui Cody, mare amator de ceva dulce. Ultima oara a mancat clatite. Report
December 8, 201114 yr comment_114720 ceva in genul, numai ca n-a intrat ca am inchis usa.dar dimineata a intrat pe langa mitzi,adica a ocolit perdeaua , nu direct pe langa ea, s-a dus sub pat apoi sus la catroanele cu mancare cu Mitzi dupa el.Ea il lasa sa-i manance mancare, nu riposteaza Draga de ea, are suflet bun!Ioana, dar ei au parinti? Cei doi golanei? Report
December 8, 201114 yr comment_114724 ceva in genul, numai ca n-a intrat ca am inchis usa.dar dimineata a intrat pe langa mitzi,adica a ocolit perdeaua , nu direct pe langa ea, s-a dus sub pat apoi sus la catroanele cu mancare cu Mitzi dupa el.Ea il lasa sa-i manance mancare, nu riposteaza Draga de ea, are suflet bun!Ioana, dar ei au parinti? Cei doi golanei? pai are cu cine semana, nu? da, au parinti,stau in casa de langa noi, gard in gard, perete-n perete:) azi efectiv fiind cald stateau la noi pe terasa.eu inca am scaunele si masa acolo.unul statea pe scaun, unu pe masa.le place lor la noi. Diego(galbajorul) e iubaret si bagacios, Woddy(tigratul) e timid si cam fricos.M-am distrat copios cu ei azi.calcam si-i vedeam cum se joaca amandoi pe masa Report
December 9, 201114 yr comment_114770 Zerda buna.... ce frumoase sunt 'bucatile' astea doua!!!Da restul tot asa ochisori frumosi au?? Report
December 9, 201114 yr comment_114771 niste vecini (pe care nu-i cunosc inca, inchiriaza casa) au o pisica cam ca Felix arata. dar e fata.de cate ori iesim la plimbare seara ne aude si iese si ea motz. dupa ce o smotocesc fetele bine si pe fata si pe dos merge la pas cu noi. Ada a zis ca o fi jumate caine alearga langa ele si da turul cu noi iar cand ne intoarcem se duce acasa la ea. se tavaleste nitel in gradinita din fata casei noastre si pleca nesuferita fara sa se uite inapoi fetele mele ar lua-o acasa. vor si ele pisoi si guinea pigsx2. eu vreau caine (si el la fel). acuma, nu stiu cum o sa facem pana la urma. vor guinea pig peruan de-ala flocos. sant ragdolls la pet shop cat palma de mici, lesin cand ii vad si vreo 2 de-aia cu fatza tesita (zici ca le-ai dat cu tigaia in meacla asa arata pisicile alea ) o sa vedem pana la urma cum ne impartim. pisica ar creste cu cainele daca i-am lua odata nu? acasa la mine asa erau, dormeau impreuna si erau cei mai buni prieteni. mancau si aceeasi mancare, o imparteau Report
December 9, 201114 yr comment_114882 Angel....mama are acasa 2 pisici 2 caini mici flocosi, care stau in casa..pisicii au access si in drmitor cateii stau pe hol...plus o dihanie in curte... dihania nu se amesteca cu astia 4 ca are locul ei si doar seara are cateva ore de alergat cand sunt ceilalti in casa....dar cei mici nu au nici o treaba...desi cel mai veteran este unul din pisoi si restull sunt veniti pe parcurs nu au fost probeme...la inceput s-au igrnorat si acum dorm impreuna...am mai avut un catel care a murit acum 3 ani la 17 ani...si el era veteranul...si i-a acceptat pe toti fara probleme.. eu cred ca daca ii vei lua pe amandoi de mici va fi foarte bine si nu vor fi probleme...si va fi si f fain pt fete...doua jucarii mici .. am o prietena care are soricel d-ala mic mic...si e innebunita dupa el...i-a luat si o bila in care il baga si ii da drumu sa alerge cu ea in casa..e super haios... dar aia de guinea flocosi is si mai scumpici pupici la toate mustacioasele!!! Report
December 9, 201114 yr comment_114926 e cate ori iesim la plimbare seara ne aude si iese si ea motz. dupa ce o smotocesc fetele bine si pe fata si pe dos merge la pas cu noi. Ada a zis ca o fi jumate caine aia cu fatza tesita ([b]zici ca le-ai dat cu tigaia in meacla asa arata pisicile alea )[/b]o sa vedem pana la urma cum ne impartim. pisica ar creste cu cainele daca i-am lua odata nu? acasa la mine asa erau, dormeau impreuna si erau cei mai buni prieteni. mancau si aceeasi mancare, o imparteau e bine ca nu-i e frica de copii, si pur si simplu vrea sa se joace!! pleaca acasa dupa ce a fost in parcul de distractii! la persane eu le zic bocanc in bot,nu-mi plac rasele fortate prea mult de crescatori, ma rog ideea e tot aia! toate animalele daca nu sunt starnite de stapani, daca nu au experiente traumatizante, se inteleg! am o amica si catelusa ei e toata ziua bot in bot cu pisicile, insa cu cainii e mai retinuta. Report
December 11, 201114 yr comment_115114 e irevocabil, avem pe zi ce trece membrii noi ieri dimineata pe la 7 ridica al meu jaluzeaua si..cei doi deja erau la usa noastra.le-a deschis, au intrat. Diego s-a dus sa manance, i-am lasat in casa, la un moment dat il luasem in brate pe Diego si mai tarziu m-am dus la Mitzi, vreau sa va spun ca a inceput sa-mi traga labe, era suparata rau.Azi, iara au venit, s-a suit Diego in canapea si cand l-a vazut MItzi l-a luat la alergat.Il lase sa pape da cand vede ca deja e escroc sentimental si ii amentinta teritoriul cu dragoste pt parintii ei, ataca si poftim exemplu ii plac fursecurile cu gem Report
December 22, 201114 yr Author comment_117375 Hhahahha, Gio, parca nu prea-i place costumatia! Poate si-o fi uitat poiezioara, dragu de el Report
December 22, 201114 yr comment_117377 Haha, ce haios e, Geo! Si la Pinky a venit Mosu, i-a adus o masinuta cu telecomanda ( fara parti ce pot fi inghitite desigur), careia i se aprind farurile si care il innebuneste si o undita cu pene si clopotel. Le alearga de nu mai poate, cred ca se crede puiut iar si e asa dragut, a facut o fatzuca atunci cand i-am pus cutiile sub botic El care ani de zile n-a bagat in seama nicio jucarie, acum se joaca prin toata casa Imi vine sa-l mananc de drag ce mi-e. Si de la o vreme mai face ceva asa de dragalas : se pune pe genunchii mei cu burtica in sus si face "cozonaci" pe mine si ne pupacim, asta in fiecare dimineata. Pupici tuturor pufosilor! Report
December 22, 201114 yr Author comment_117387 Mike primeste bat nou cu pene, iar Felix sticla de limburit apa. I-o fixez undeva linga cada/robinet, ca ne dispera cu chematul noaptea sa-i lasam un firicel de apa sa limbureasca. Ai mei nu prea se joaca cu jucarii. Lor le trebuie cutii, pungi de hîrtie, sfori, paie pentru bauturi, clogsii mei,ursuleti gelatinati, clementine, boabe de struguri, pixuri, creioane, dopuri de pluta... etc. Eu tot le mai iau cîte o jucarie, desi au multe înca... dar se plictisesc rapid de ele. Nici nu se joaca cu ele cu atîta patima, cum o fac de exemplu cu cele enumerate mai sus. Dar macar se bucura mitulinele vecine(Mitzy si Felixine) cu mingiutele si soriceii lor Report
December 22, 201114 yr comment_117412 Maya mea a primit de la soacra ei cadoul pe care nu i l-am dat inca (e sub copac!) si probabil ca tot asa o jucarie care va fi total lipsita de interes in momentul in care ii fac mingiuta dintr-o punga de plastic Ii place mai nou un bat cu niste folie la capat care face zgomot - o si agaseaza dar si sare sa o prinda Cody e scump foc Report
December 27, 201114 yr comment_117929 Craciun Fericit si LA MULTI ANI!!! Sa traiasca toti blanosii/oase si parintii lor!!! Report
December 28, 201114 yr comment_118125 Buna dimineata...ati fost cuminti?da ...atunci a venit si la voi Santa...claws... Report
December 28, 201114 yr comment_118128 Ce mare s-a facut!! Si e mortal cum doarme asa, obosit!! Report
December 28, 201114 yr comment_118137 Buna dimineata...ati fost cuminti?da ...atunci a venit si la voi Santa...claws... S-a facut tare frumusel! Sa-i pup eu nasucul lui de "Santa Claus"!Si o urare din partea lui Cody: Report
December 28, 201114 yr comment_118243 N-am prea avut timp sa intru pe-aici, dar azi am profitat si mi-am facut "update-ul" si la subiectul asta. Ce de mitzuline scumpe si de poze faine!!! Speram ca ati avut un Mos darnic si ca ati petrecut cu bine Craciunul. Noi ne odihnim ... dupa atata chef Report
December 30, 201114 yr comment_118650 Ce frumos doarme!!!! Merci Georgi! Pupici lui Cody cel cu ochi albastri! Report