Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Ce pufosenie! Ce privire! :occasion14:

Eu am ajuns la concluzia ca nici o "intalnire" cu pisicile nu e intamplatoare. Toate isi gasesc raspunsul in timp.Primul motan ce se aciuise la noi cand ne-am mutat la casa ne-a pregatit intr-un fel pt.ce avea sa urmeze.

post-214-13297226951367_thumb.jpg

Am vrut un motan si am primit 2. Nu am putut alege si i-am pastrat pe ambii, mai ales ca erau fratiori.

post-214-13297224220829_thumb.jpg

Cand a aparut Daisy ma gandeam ca nu ma descurc cu 3.

post-214-13297225653146_thumb.jpg

Imi faceam probleme cum se vor intelege motanii cu ea. Toate s-au rezolvat si acum tin la toti 3 la fel de mult. Fiecare dintre ei are alt temperament dar sunt la fel de scumpi fiecare in felul lui.

Concluzia mea este ca si ei ne "umanizeaza" pe noi si merita tot sacrificiul si atentia noastra.

Maya , o mare imbratisare si de la noi. ca sa vezi ce *mic* e fulgul :occasion15:, care se alinta sa para mic ..dar el e mare :notworthy:,

ma rog, se aseaza pozele cum vor ( asta ca sa nu zic , ca am dat click aiurea :occasion14:.

post-16-1329725753884_thumb.jpg

post-16-13297257934059_thumb.jpg

post-16-13297258052561_thumb.jpg

Gorgona, si eu am citit cu multa placere ce ai povestit despre blanosul Pushu si m-am regasit in totalitate in tot ce ai spus. Pupici blanosului!

Hazel, ce frumos s-a facut norvegianul tau, nu l-am mai vazut de cand era mic! Pupici si lui!

Myra, mama de 5 blanosi, OAU! care mai de care mai mumos, pupici la toti!

Mitu, pe blanosii tai ii stiu, dar imi face intotdeauna placere sa-i vad! Pupici!

Stella, imi vine sa-i smotocesc burtica norvegianului! Pupici si lui!

Si pupici si mamicilor de blanosi! :occasion14:

Eu am pe vecina care a botezat pisica: Duţa, si o striga: Pis-Pis Du... :occasion15:

Stiu insa un lucru, fara necuvantatoarele mele (vorba vine, ca unul miauna, unul latra si alta bu-bu-bu-bu!) nu pot trai!

post-88-13297272157201_thumb.jpg

post-88-13297272269811_thumb.jpg

post-88-13297271770761_thumb.jpg

buna ziua

Va pup pe toate,Choupy a fost bolnavior dar am fost aici la un veterinar de 2 ori a facut o infectie

tREBUIE SI DIETA SI VOI INCERCA oBESITY din nou dar si MALE

sint in urma cu cititull ....dupa sictirul de la BLUE AIR de azi noapte

Deci sint tot la Bruxelles

Maya , o mare imbratisare si de la noi. ca sa vezi ce *mic* e fulgul :notworthy:, care se alinta sa para mic ..dar el e mare ;),

ma rog, se aseaza pozele cum vor ( asta ca sa nu zic , ca am dat click aiurea ;).

E mic stela chiar daca e lung, e un pui!!

:occasion15:

Mitu ii iubesc pe motanii tai, nu-mi pot imagina cum am face noi sa impartim o casa de vacanta!! :occasion14:

Myra, m-am linistit ca au altii mai multe pisici ca mine!!

buna ziua

Va pup pe toate,Choupy a fost bolnavior dar am fost aici la un veterinar de 2 ori a facut o infectie

tREBUIE SI DIETA SI VOI INCERCA oBESITY din nou dar si MALE

sint in urma cu cititull ....dupa sictirul de la BLUE AIR de azi noapte

Deci sint tot la Bruxelles

Pupam un baiat bolnavior! :occasion14:

Pufa trimite pupici si bezele blanosilor tai, in special lui Cody ochiosul :occasion14:

Sanatate lui Choupy, Carmen, dar ce ati mai patit cu Blue Air-ul, vai de mine?

Mitu ii iubesc pe motanii tai, nu-mi pot imagina cum am face noi sa impartim o casa de vacanta!! :occasion14:

Eu imi pot imagina: noi la bucatarie si ei la vanatoare sau pescuit! :lol:

Adevarul e ca nu exista vacanta fara ei. Am fost si noi si ei distrusi cand am stat despartiti in decembrie 3 zile.

Acum, din pacate, dau semne ca ar vrea pe afara dar ne-am hotarat ca ar fi mai sigur pentru ei sa nu mai iasa. Toate pisicile ce au bantuit prin zona au disparut: caini, otrava.

Din octombrie ai mei stau numai in casa si ma bucur tare mult ca nu au avut nici o problema de sanatate.

Lor le-ar placea sa iasa dar nu stau doar prin vecini, umbla prin tot cartierul. Mi se rupe inima cand in vad pe Darwinut cum asteapta la usa de la terasa. Oare le-as putea amenaja totusi un spatiu pe terasa si in gradina?

Evident ca da, numai ca implica ceva efort si costuri. Am citit pe un forum de animale ca cel mai bine ar fi un spatiu in care sa aiba si un copac sa se catare pe el, cumva delimitat de curte printr-o plasa montata pe stalpi metalici. Singura chestie, ca spune ca si spatiul sa fie acoperit de plasa, deci sa zicem ca s-ar putea catara dar nu prea mult.

Nu am vazut poze ca sa descriu mai bine.

Aseara, mami citea si pufa asista:

post-30-13298147729422_thumb.jpg

O urmareste pe Nera:

post-30-13298147933362_thumb.jpg

Ia uitati cat sunt de lunga:

post-30-13298148239494_thumb.jpg

post-30-13298148528561_thumb.jpg

Ne alintam un pic:

post-30-13298148982768_thumb.jpg

Ia mai lasa tu blitu' ala:

post-30-13298149303573_thumb.jpg

Nera:

post-30-13298149743535_thumb.jpg

Ne pregatim de culcare:

post-30-13298150043788_thumb.jpg

Aici doarme aproape toata noaptea, iar eu si colegu' ne intindem pe langa ea. O mai lovim cateodata, se supara, pleaca, da' dupa 5 secunde e inapoi, aproape in acelasi loc. Sau se impinge in mine, si daca ma misc sa-i fac loc, vine si iar se impinge in mine. Deci asa ii place ei sa stea, in sufletul meu :occasion14:

post-30-13298151508802_thumb.jpg

Vai ce flausata e Pufa ta! :occasion14:

Iar despre pat, gresesti, este patul lor si te lasa si pe tine sa dormi acolo, sa le incalzesti!

Asa face si a mea, se culca de-a curmezisul, abia mai incape cineva langa ea.

Vai ce flausata e Pufa ta! :)

Iar despre pat, gresesti, este patul lor si te lasa si pe tine sa dormi acolo, sa le incalzesti!

Mersi, Hazel. Pufa e doar o porecla, numele ei oficial e Lili :occasion14:

Cat despre pat, ca si toata casa de altfel, stiu ca e al lor. Doar ei sunt stapanii si noi umanii care-i venereaza :lol:

Deci sa inteleg ca asta cu dormitul in pat, fara a mai lasa loc si la altul, este boala generala la pisici!

Cami, pup dulce o fata cu ochii ca chihlimbarul si o tuciurie si, evident pe mami lor! :occasion14:

Cami, ma bucur ca ai pus poze cu Nera, ca n-o vazusesem de mult!

Cat despre problema invocata, Pisi a mea, doarme numai intre noi(cand o lasa domnul) cu labutele sprijinite si de unul si de altul ca sa ne simta pe amandoi! ea ocupa 1/2 din pat, noi restul!

C-asa-i in tenis!

Deci sa inteleg ca asta cu dormitul in pat, fara a mai lasa loc si la altul, este boala generala la pisici!

Cami, pup dulce o fata cu ochii ca chihlimbarul si o tuciurie si, evident pe mami lor! :occasion14:

Multumim Giorgi, pupam si noi familia ta numeroasa :lol::)

Cami, ma bucur ca ai pus poze cu Nera, ca n-o vazusesem de mult!

Cat despre problema invocata, Pisi a mea, doarme numai intre noi(cand o lasa domnul) cu labutele sprijinite si de unul si de altul ca sa ne simta pe amandoi! ea ocupa 1/2 din pat, noi restul!

C-asa-i in tenis!

Hehehe, nu e o problema, dimpotriva :occasion14:

Seara, pana sa ma bag eu in pat, sta pe canapea, lipita de colegul care se uita la tv. Dupa ce ma bag eu in pat, vine si se lipeste de mine.

Salatica ta de pufosi ce mai face?

Eu nu am blanoasa, da' va citesc si ati reusit sa bagati frica-n mine... Fetele ne-au tot cerut un caine, o pisica si a trebuit pana acum sa zicem nu. De cand am schimbat casa nu mai avem motiv de NU, asa ca se presupune ca de acum incolo am putea sa le luam si lor un sufletel. Doar ca vad la voi ca sunt foarte 'totalizatoare' si ma cam sperie chestia asta.

Tineti cont ca va scrie o persoana care niciodata nu a avut nimic (la animale ma refer)...

Sunt intr-o mare dilema acum.

Evident ca da, numai ca implica ceva efort si costuri. Am citit pe un forum de animale ca cel mai bine ar fi un spatiu in care sa aiba si un copac sa se catare pe el, cumva delimitat de curte printr-o plasa montata pe stalpi metalici. Singura chestie, ca spune ca si spatiul sa fie acoperit de plasa, deci sa zicem ca s-ar putea catara dar nu prea mult.

Nu am vazut poze ca sa descriu mai bine.

Am gasit!

http://www.catenclosures.com.au/catenclosure.html

http://www.catsofaustralia.com/cat-enclosures.htm

http://petabbey.com/cat-enclosures.html#1

http://www.purrfectfence.com/outdoor_cat_enclosures.asp

http://www.catterrace.com/html/photos.htm

http://www.amazon.com/SmartCat-3826-Multi-Level-Cat-Climber/dp/B001362AFS/ref=pd_sim_sbs_petsupplies_19

Eu nu am blanoasa, da' va citesc si ati reusit sa bagati frica-n mine... Fetele ne-au tot cerut un caine, o pisica si a trebuit pana acum sa zicem nu. De cand am schimbat casa nu mai avem motiv de NU, asa ca se presupune ca de acum incolo am putea sa le luam si lor un sufletel. Doar ca vad la voi ca sunt foarte 'totalizatoare' si ma cam sperie chestia asta.

Tineti cont ca va scrie o persoana care niciodata nu a avut nimic (la animale ma refer)...

Sunt intr-o mare dilema acum.

Sorina nu te speria :occasion14: Noua chiar ne place faptul ca sunt rasfatatele/rasfatatii casei si le toleram micile rasfaturi tocmai pentru ca ii iubim. Faptul ca eu dorm pe o dunga a patului ca ea sa doarma de-a latul si sa ma mai si impinga cu labutele...e pentru ca vreau eu, nu pentru ca nu as putea sa o pun in cosuletul ei sa doarma. Dar te indragostesti iremediabil de ei si le sufli in fund :rolleyes:

Insa iti recomand sa nu decizi intr-un fel sau altul pana nu esti dispusa sa ai inca..un copil :( O pisica poate trai si 20 de ani - costa vaccin + mancarea de calitate, nisipul pentru cutiuta. Cand plecati in vacanta trebuie sa fie cineva care sa vina zilnic sa o hraneasca, curete nisip (sunt foarte curate si de exemplu Maya mea ma striga de la cutiuta daca nu am ridicat pisu, ca sa se duca ea in cutie sa-mi faca altul :( )

Un catel poti sa-l iei cu tine, dar el implica sculatul de dimineata si scos afara..fie vara fie iarna..

Cami adorate pufoasele (mor dupa Lili asa intinsa la maxim) - unde e puful gri?