Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cosmina La multi ani

Featured Replies

La multi ani .

Cea mai frumoasa din varstele "rotunde"

Iti doresc sanatate , noroc , fericire si multe bucurii in viata. :tongue3: :tongue3:

Maya, Foxyy, Zoazorel, Carmen L, Etaly, va multumesc din toata inima! Sunteti minunate! :pupic: :lol: :) :) Va doresc tot binele din lume, sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Eu din pacate nu mi-am sarbatorit ziua de nastere, dar va ofer cu caldura macar o bucatica din tortul acesta virtual delicios:

post-593-128638445821_thumb.jpg

''La multi ani!!!''Iubita...Ce mai faci fumoaso?!!!,Multa sanatate,fericire si noroc (altceva nu-ti trebuie ca frumoasa esti si desteapta esti..)iti doresc,din suflet,orice mama cred ca ar fi mandra sa aiba asa o fiica,eu stiu ca asi fi... :floare: :appl:

Giorgiana, Mimi, Geany, va multumesc din inima! Sunteti minunate ;) ;) ;) Nu am cuvinte sa va multumesc ca va ganditi la mine.

Geany ce sa fac...uite sunt ocupata cu facultatea acum, de-abia m-am intors acasa si am si intrat din nou in priza ca deh, asa imi place mie, sa fiu mereu activa ;) Va pup pe toate dulce dulce! ;) ;)

• 2 weeks later...
Cosmina, am ratat topicul, ca atunci nu aveam acces la net. Insa sper sa imi primesti urarile si nachträglich :hug: La multi ani veseli si plini de lumina si succese!! Sanatate si voie buna iti doresc! Multa bafta la studiu! :hug:
  • 4 weeks later...
Nico, Laponica, Boni, Julix va multumesc din inima =)) =)) Imi cer scuze ca raspund asa tarziu dar nu am mai prins de mult acces la internet...scoala asta =)) Mi-ati inveselit ziua, va pup cu mult drag! =))

La multi ani Cosmina si multa sanatate si chef de "studiu" iti doresc. :P

Iuliana, iti multumesc mult de tot! :P

• 10 months later...

La multi ani, Cosmina! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

post-73-13178018407046_thumb.jpg