Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Savarine

Featured Replies

Da, eu am de savarina, is mai micute si mai delicate. Cum ziceam mai sus insa, m-am aventurat sa o fac pe ailalta si or iesit cam 6 din cantitati. Daca iese vreo branza, dau raportul.

Da fata mea, deci nu am jisat, ca asa incepusem sa cred. Deci tu erai autoarea, da' sa pupe baba Lori!

Acu, m-am apucat s-o fac pe aia a Nazdravanei (care pusese multe retete de cofetarie pe raposatu') si am inlocuit 100 g de faina cu pesmet. E cam tot pe-acolo cum e a ta, doar ca in loc de unt ea zice oloi. Sa vedem ce imbîrligatura o iesi...

post-405-13545585177595_thumb.gifhai ca sigur o sa-ti iasa bune-bune,sa scrii exact cum le-ai facut :hug: astept ,ca m-ai facut curioasa :blush: :blush: (io-s mai curioasa decat o pisica =)) )

• Author

V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! :floare:

Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim?

V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! :)

Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim?

Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog :)

• Author

V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! :)

Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog :)

Nu-i nici o problema! :)

Gata, le-am lipit! B)

V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! :D

Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog B)

Nu-i nici o problema! :)

Gata, le-am lipit! :)

Saru'mana! Dau o savarina :P B) :)

Fete eu am facut reteta Nazdravanei, aia de cofetarie si cea as Sandei Marin, care e aproape aceeasi, difera foaaarte putin. Am facut si poze la pasi, sa o lichiesc aishisha cand termin si postez?
  • Author

Fete eu am facut reteta Nazdravanei, aia de cofetarie si cea as Sandei Marin, care e aproape aceeasi, difera foaaarte putin. Am facut si poze la pasi, sa o lichiesc aishisha cand termin si postez?

Din partea mea, da. Daca tu consideri ca merita topic separat, ca e mult diferita fata de ce s-a postat aici, poti deschide unul. :thumleft:

• 2 months later...

[quote name='koral' date='24 February 2013 - 12:00 PM'

/quote

mmmm, ce repetir!!!!!!!!!!!!

Trebuie si eu sa le fac, dar sti tu in felul meu:) ca prea multa pofta imi faceti cu ele.

mmmm, ce repetir!!!!!!!!!!!!

Trebuie si eu sa le fac, dar sti tu in felul meu:) ca prea multa pofta imi faceti cu ele.

Eu abia astept sa le faci si tu,in felul tau :notworthy:,ca atunci le fac si eu

[quote name='petunie' date='24 February 2013 - 02:27 PM'

Eu abia astept sa le faci si tu,in felul tau :notworthy:,ca atunci le fac si eu

/quote

Cat de curand! acu daca fac doar in we vezi nu pot face multe feluri dar le vine randul la toate si atunci mai eu , mai tu, mai Carmella ,boni, egal care dintre fete care modifica retetele, o s aavem si noutati pe linga cele deja existente.