December 3, 201213 yr Author comment_173154 Foaxä, mayday, mayday, esti pe receptie? Cate savarine ies din cantitatile astea?Chiar nu-mi amintesc. Vreo 10 - 15, parca. Depinde tare mult de formele folosite! Report
December 3, 201213 yr comment_173160 Da, eu am de savarina, is mai micute si mai delicate. Cum ziceam mai sus insa, m-am aventurat sa o fac pe ailalta si or iesit cam 6 din cantitati. Daca iese vreo branza, dau raportul. Report
December 3, 201213 yr comment_173162 Da fata mea, deci nu am jisat, ca asa incepusem sa cred. Deci tu erai autoarea, da' sa pupe baba Lori!Acu, m-am apucat s-o fac pe aia a Nazdravanei (care pusese multe retete de cofetarie pe raposatu') si am inlocuit 100 g de faina cu pesmet. E cam tot pe-acolo cum e a ta, doar ca in loc de unt ea zice oloi. Sa vedem ce imbîrligatura o iesi...hai ca sigur o sa-ti iasa bune-bune,sa scrii exact cum le-ai facut astept ,ca m-ai facut curioasa (io-s mai curioasa decat o pisica ) Report
December 6, 201213 yr Author comment_173535 V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim? Report
December 6, 201213 yr comment_173574 V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim? Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog Report
December 6, 201213 yr Author comment_173577 V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim? Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog Nu-i nici o problema! Gata, le-am lipit! Report
December 6, 201213 yr comment_173578 V-au iesit niste savarine de poveste! Nu le-am mai facut de mult, poate le asez pe masa de craciun! Olguta, reteta ta vad ca e identica si la fel cu ce am cules si eu de prin alte zari. Am postat si eu reteta aici. Vrei sa le lipim? Ahh Foxxy, imi pare rau, nu vazusem reteta ta... lipeste-le, te rog Nu-i nici o problema! Gata, le-am lipit! Saru'mana! Dau o savarina Report
December 6, 201213 yr comment_173610 Fete eu am facut reteta Nazdravanei, aia de cofetarie si cea as Sandei Marin, care e aproape aceeasi, difera foaaarte putin. Am facut si poze la pasi, sa o lichiesc aishisha cand termin si postez? Report
December 6, 201213 yr Author comment_173612 Fete eu am facut reteta Nazdravanei, aia de cofetarie si cea as Sandei Marin, care e aproape aceeasi, difera foaaarte putin. Am facut si poze la pasi, sa o lichiesc aishisha cand termin si postez?Din partea mea, da. Daca tu consideri ca merita topic separat, ca e mult diferita fata de ce s-a postat aici, poti deschide unul. Report
February 24, 201313 yr comment_187108 [quote name='koral' date='24 February 2013 - 12:00 PM' /quote mmmm, ce repetir!!!!!!!!!!!! Trebuie si eu sa le fac, dar sti tu in felul meu:) ca prea multa pofta imi faceti cu ele. Report
February 24, 201313 yr comment_187123 mmmm, ce repetir!!!!!!!!!!!! Trebuie si eu sa le fac, dar sti tu in felul meu:) ca prea multa pofta imi faceti cu ele. Eu abia astept sa le faci si tu,in felul tau ,ca atunci le fac si eu Report
February 24, 201313 yr comment_187129 [quote name='petunie' date='24 February 2013 - 02:27 PM' Eu abia astept sa le faci si tu,in felul tau ,ca atunci le fac si eu/quote Cat de curand! acu daca fac doar in we vezi nu pot face multe feluri dar le vine randul la toate si atunci mai eu , mai tu, mai Carmella ,boni, egal care dintre fete care modifica retetele, o s aavem si noutati pe linga cele deja existente. Report