May 19, 20197 yr comment_253079 Doar ca pe Dragos nu l-as fi trecut neam in categoria romanilor poeti Si eu am mai facut un pas: Eu nu am poeziile la mine, ca Dragos...motiv pentru care mi-am cumparat una Sa le porti cu placere, Dragos! Asemenea. Report
May 19, 20197 yr comment_253080 Ieri am mai facut un pas... Io am o vorba, cand e la o adica... piele pe piele. Este aproape aceeasi senzatie cu parfumul asta, dar altfel. Piele salbatica care te invaluie si nu te mai lasa... Inchid ochii si vad un calaret care descaleca... ma apropii de cal si mirosul de piele al seii ma transforma, instantaneu, in beduin. In cazul asta, cred ca ti-ar placea si Hermès - Galop ...parca am mai vorbit de el? Report
May 19, 20197 yr comment_253081 Ca sa mentinem atmostera poetica arabeasca... https://www.youtube.com/watch?v=ICUb7y1QCXs Report
May 19, 20197 yr comment_253083 Me likey likey! Ma, tie t-o lua' vreo cadana mintile in Canada...ori aia, ori esti frig-damaged Report
May 19, 20197 yr comment_253085 Me likey likey! Ma, tie t-o lua' vreo cadana mintile in Canada...ori aia, ori esti frig-damaged E drept, n-as zice nu la o cadana Report
May 24, 20197 yr comment_253311 Iaca vin cu noutati, descoperite azi:Loooove flacoanele de la editia asta de lux Guerlain . Fiecare din ele mi s-a parut interesant. Bois si Encens le-ati purta, insa Cuir, adica piele, este ceva pentru nasuri antrenate. Daca va dati peste cap dupa cum miroase sub sa cand o luati de pe cal dupa ce l-ati gonit cateva mile bune, atunci, asta e al vostru Seamana foarte tare cu Galop al lui Hermès... Edited May 24, 20197 yr by Lapona Enigel Report
May 25, 20197 yr comment_253317 Super frumoase flacoanele! Ai mirosit si testere? Sunt la fel de faine ca flacoanele? Report
May 25, 20197 yr comment_253321 Pe Guerlain le-am mirosit pe toate trei, insa pe alea de la Chopard doar pe unul, si nici macar numai stiu pe care...deja nu se mai merita, in ciuda boabelor de cafea.Mai incercasem si un Amouage, asa ca...nici o sansa. La esentele tari nu mai pot identifica de la 3 in sus, chit ca imi bag nasul in boabele de cafea, mai tare ma ia cu stranut ca is pline de praf alea ...Cred ca cel mai mult mi-a placut acolo pe loc ala cu tamaie, Encens...insa trebuie sa le miros de mai multe ori...Eu nu sunt mare fan Guerlain, in afara de seria Aqua Allegoria, care sunt bazate pe combinatii de fructe si plante. Au scos noi creatii si una mi-a placut mult Este o parfumerie de lux din targ si au testere la toate, chiar nu e problema. Va mai pun cateva foto de la ei: Eu ma duc in vizita ca sa descopar noutati si ca sa mai testez din una din marcile mele preferate si m-am dezumflat ieri cand am vazut ca au cam scos tot din marca pe care o iubesc eu, in schimb au introdus de la un alt creator pe care il iubesc la fel de mult , si el tot parfumier de nisa, Francis Kurkdjian. Si, spre marea mea surpriza aveau Baccarat Rouge 540 al lui, chiar extract de parfum. Nici macar nu m-am mai obosit sa ma uit la pret Altii se duc la biserica, io ma duc la ei Report
May 25, 20197 yr comment_253325 Guerlain a botezat parfumul Voila pourqoi j'aimais Rosine...Musai sa caut si eu o parfumerie de lux, sa le miros macar Report
May 25, 20197 yr comment_253329 Ieri am mai facut un pas... Io am o vorba, cand e la o adica... piele pe piele. Este aproape aceeasi senzatie cu parfumul asta, dar altfel. Piele salbatica care te invaluie si nu te mai lasa... Inchid ochii si vad un calaret care descaleca... ma apropii de cal si mirosul de piele al seii ma transforma, instantaneu, in beduin. In cazul asta, cred ca ti-ar placea si Hermès - Galop ...parca am mai vorbit de el? Ai zis tu ceva, mai demult, de Hermes, nu mai stiu de care si nici nu caut. Hermes tot am de multa vreme dar mi-a cam ajuns, sincer sa fiu. Terre D'Hermes. Singurul care mi-a placut. In ultima vreme am mai dat io cu nasul si prin alte Hermese da' nu m-au dat pe spate. Report
May 25, 20197 yr comment_253331 Eu ma duc in vizita ca sa descopar noutati si ca sa mai testez din una din marcile mele preferate si m-am dezumflat ieri cand am vazut ca au cam scos tot din marca pe care o iubesc eu, in schimb au introdus de la un alt creator pe care il iubesc la fel de mult , si el tot parfumier de nisa, Francis Kurkdjian. Si, spre marea mea surpriza aveau Baccarat Rouge 540 al lui, chiar extract de parfum. Nici macar nu m-am mai obosit sa ma uit la pret Altii se duc la biserica, io ma duc la ei Tocmai ce am comandat si io trei mostre de la ei... Maison Francis Kurkdjian Oud Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian Aqua Universalis ForteIs tare curios Report
May 25, 20197 yr comment_253341 Si eu de ce-o sa zici! Baccarat e si pentru men?Eu m-am iubit patimas vara trecuta cu Pluriel al lui <3 Report
May 25, 20197 yr comment_253343 Si eu de ce-o sa zici! Baccarat e si pentru men? Unisex. Adica faci sex doar cu unii )))))) Eu m-am iubit patimas vara trecuta cu Pluriel al lui <3 Nu voi comenta de data asta Report
May 31, 20197 yr comment_253475 Asadar, astazi m-am dat cu Aqua Universalis de la Maison Francis Kurkdjian. A fost o surpriza deosebita. Ceva asemanator avusesem demult de la Davidoff dar nu se mai face. Asta, acum, e si mai misto. Este ceva de o prospetime varatica, cu izuri de lamaie si iasomie si ceva lemn. Superb! Inchid ochii... ma vad undeva pe malul marii, in amurg, pierzandu-ma in sufletul iubitei pe care n-am vazut-o niciodata. Report
June 7, 20197 yr comment_253619 Asadar, astazi m-am dat cu Aqua Universalis de la Maison Francis Kurkdjian. A fost o surpriza deosebita. Ceva asemanator avusesem demult de la Davidoff dar nu se mai face. Asta, acum, e si mai misto. Este ceva de o prospetime varatica, cu izuri de lamaie si iasomie si ceva lemn. Superb! Inchid ochii... ma vad undeva pe malul marii, in amurg, pierzandu-ma in sufletul iubitei pe care n-am vazut-o niciodata. Mai gandii la dansul... pe undeva mai apare si un iz de... lacramioare, as zice io. Nu-i de mirare ca ma duse cu gandul la iubita neintalnita Report
June 7, 20197 yr comment_253620 Intre timp mi-au venit si celalalte mostre pe care le-am comandat. Si... tot intre timp, mi-am luat si Jo Malone... Wood, Sage & Sea Salt... Simplu, face ce zice Te gandesti la ocean si chestii simple dar fine. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540Is tare curios Doar ce-l mirosii oleaca, far' ca sa ma dau cu el. Mai astept nitel ca-i de lucru la asta. Is... nedefinit Edited June 7, 20197 yr by dragos Report
June 7, 20197 yr comment_253621 Si cum Lori m-a atatat mai demult, l-am luat si p-asta. Multumesc de recomandare. Recenzia mai incolo, dupa ce-l bibilesc mai bine Report
June 22, 20197 yr comment_254171 Asadar, astazi m-am dat cu Aqua Universalis de la Maison Francis Kurkdjian. A fost o surpriza deosebita. Ceva asemanator avusesem demult de la Davidoff dar nu se mai face. Asta, acum, e si mai misto. Este ceva de o prospetime varatica, cu izuri de lamaie si iasomie si ceva lemn. Superb! Inchid ochii... ma vad undeva pe malul marii, in amurg, pierzandu-ma in sufletul iubitei pe care n-am vazut-o niciodata. Mai gandii la dansul... pe undeva mai apare si un iz de... lacramioare, as zice io. Nu-i de mirare ca ma duse cu gandul la iubita neintalnita Tre sa zic ca ce comandai io, initial, e apa de colonie. M-am dat de fo cateva ori cu dansa ca sa vaz daca nu imi schimb gandurile. Gandurile nu mi le-am schimbat dar, din pacate, mirosul nu tine foarte mult. Asa ca ma hotarai, pana la urma, sa comand varianta "forte", cea din poza. Merita. Si pentru fete si pentru baieti. Referitor la Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540.... ma mai gandesc. Mi se pare mai mult spre latura feminina a mea, latura care, deocamdata, in cazul asta, nu este dominanta , asa cum este la curiozitate:) Report
June 28, 20197 yr comment_254394 Referitor la Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540.... ma mai gandesc. Mi se pare mai mult spre latura feminina a mea, latura care, deocamdata, in cazul asta, nu este dominanta , asa cum este la curiozitate:) Asadar, astazi m-am dat cu el. Din fericire, testerul pe care il am nu pulverizeaza foarte bine asa ca n-a fost vorba de fun exces. Este a doua oara ca ma dau cu el si, de data asta, chiar mi-a placut. M-a dus cu gandul la iasomie, cedru si rasina. Si m-a mai dus cu gandul la... https://www.youtube.com/watch?v=Vs2h18M6ky8 sau... https://www.youtube.com/watch?v=aFSv-tq5GAY Edited June 28, 20197 yr by dragos Report
June 29, 20197 yr comment_254408 Guerlain a botezat parfumul Voila pourqoi j'aimais Rosine...Musai sa caut si eu o parfumerie de lux, sa le miros macar Düsseldorf auf der Kö. Cand mergem ? Report
October 1, 20196 yr comment_256086 M-am intalnit cu o veche iubire Mi-am dat seama ca inca mai simt ceva pentru el si l-am luat cu mine....Este un parfum puternic (nici nu putea sa fie altfel pentru mine); trandafir, piper, lemn, crin, un picut de tamaie parca (numai atat cat sa il faca misterios)...pe acolo. Nu ma pricep prea bine sa descriu parfumuri Report
October 1, 20196 yr comment_256090 M-am intalnit cu o veche iubire Mi-am dat seama ca inca mai simt ceva pentru el si l-am luat cu mine....Este un parfum puternic (nici nu putea sa fie altfel pentru mine); trandafir, piper, lemn, crin, un picut de tamaie parca (numai atat cat sa il faca misterios)...pe acolo. Nu ma pricep prea bine sa descriu parfumuri Minciunele Mie nu imi lipseste Encre Noire din casa. Din pacate a cam disparut de pe piata, ala de barbati nu se mai gaseste neam... O casa de prestigiu!Va urez iubire frumoasa in continuare Report
October 1, 20196 yr comment_256093 M-am intalnit cu o veche iubire Mi-am dat seama ca inca mai simt ceva pentru el si l-am luat cu mine....Este un parfum puternic (nici nu putea sa fie altfel pentru mine); trandafir, piper, lemn, crin, un picut de tamaie parca (numai atat cat sa il faca misterios)...pe acolo. Nu ma pricep prea bine sa descriu parfumuri Minciunele Mie nu imi lipseste Encre Noire din casa. Din pacate a cam disparut de pe piata, ala de barbati nu se mai gaseste neam... O casa de prestigiu!Va urez iubire frumoasa in continuare Pe aici se mai gaseste, si este chiar o super-oferta. Daca te intereseaza.... https://www.notino.e...ASABEgKrrvD_BwE Report