March 8, 20197 yr comment_250432 Eu trebuie sa am Opium. Ala clasic. Cand mai ramane un pic in sticla, incep sa ma agit Report
March 8, 20197 yr comment_250434 Sa stii ca eu m-am nimerit odata, racita fiind, intr-o parfumerie. Si nu mi-am luat ruj sau altele, ci un parfum ?. Deci se poate.si cand nu ai mai fost racita ti-a placut? intreb si eu ... Da. L-am simtit probabil pt ca era puternic.Elie Saab era. Eu incerc să am mereu un chanel n.5 pe etajera, nu reușesc mereu dar incerc.Am primit azi 50€ de la cineva care mă iubeste ???? și cre ca ies de la coafor și ma duc să-mi cumpăr un Chanel? Sînt răcită, în pat, nu am niciun pic de miros, mă uit la parfumurile voastre și sînt foarte tristă că nu pot să mă duc să îmi iau și eu unul, oriceșilea, parfum să fie. Oare sîntem niște ființe defecte, ce avem? ?Hai ca ma duc eu și ma gîndesc la tine, se pune?? Incepe sa fie periculos si contagios forumul ? Report
March 8, 20197 yr comment_250436 Eu incerc să am mereu un chanel n.5 pe etajera, nu reușesc mereu dar incerc.Am primit azi 50€ de la cineva care mă iubeste ???? și cre ca ies de la coafor și ma duc să-mi cumpăr un Chanel? Sînt răcită, în pat, nu am niciun pic de miros, mă uit la parfumurile voastre și sînt foarte tristă că nu pot să mă duc să îmi iau și eu unul, oriceșilea, parfum să fie. Oare sîntem niște ființe defecte, ce avem? ?Hai ca ma duc eu și ma gîndesc la tine, se pune?? Nuu!! Vreau io! L-am trimis pe fecior-miu să îmi ia Claritine, poate îmi trece pînă mîine sau poimîine ?? Report
March 8, 20197 yr comment_250437 Eu incerc să am mereu un chanel n.5 pe etajera, nu reușesc mereu dar incerc.Am primit azi 50€ de la cineva care mă iubeste și cre ca ies de la coafor și ma duc să-mi cumpăr un Chanel Sînt răcită, în pat, nu am niciun pic de miros, mă uit la parfumurile voastre și sînt foarte tristă că nu pot să mă duc să îmi iau și eu unul, oriceșilea, parfum să fie. Oare sîntem niște ființe defecte, ce avem? Hai ca ma duc eu și ma gîndesc la tine, se pune? Nuu!! Vreau io! L-am trimis pe fecior-miu să îmi ia Claritine, poate îmi trece pînă mîine sau poimîine Prima reactie: n-am auzit de parfumul asta niciodata Edited March 8, 20197 yr by Hazel Report
March 8, 20197 yr comment_250441 Eu incerc să am mereu un chanel n.5 pe etajera, nu reușesc mereu dar incerc.Am primit azi 50€ de la cineva care mă iubeste și cre ca ies de la coafor și ma duc să-mi cumpăr un Chanel Sînt răcită, în pat, nu am niciun pic de miros, mă uit la parfumurile voastre și sînt foarte tristă că nu pot să mă duc să îmi iau și eu unul, oriceșilea, parfum să fie. Oare sîntem niște ființe defecte, ce avem? Hai ca ma duc eu și ma gîndesc la tine, se pune? Nuu!! Vreau io! L-am trimis pe fecior-miu să îmi ia Claritine, poate îmi trece pînă mîine sau poimîine Prima reactie: n-am auzit de parfumul asta niciodata Am zis io că sîntem defecte ? Report
March 8, 20197 yr comment_250444 Suntem, suntem si mandre de asta! On topic- eu iubesc Kenzo Flower, oricate parfumuri as avea, trebuie sa am tot timpul un flacon in dulap. Ultima oara l-am inlocuit cu Kenzo Flower l'Elixir. E dulce si feminin si imi da o stare calma, de bine.Cand sunt in "kick ass mode", ma dau cu Paloma Picasso. Report
March 8, 20197 yr comment_250452 Nuu!! Vreau io! L-am trimis pe fecior-miu să îmi ia Claritine, poate îmi trece pînă mîine sau poimîine Prima reactie: n-am auzit de parfumul asta niciodata sunt in faza de Parisienne -YSL, ma dau cu un strop si seara la culcare, asa de tare-mi place! Edited March 8, 20197 yr by moatza Report
March 8, 20197 yr comment_250455 Al meu care nu trebuie să se termine niciodată e Venezia. Timp de vreo 7-8 ani am ținut o sticlă cu cîteva picături de parfum în ea, pentru că nu se mai găsea, și nu aș fi putut suporta ideea că n-o să-l mai miros niciodată. De prin 2011 a reapărut, am fost așa de fericită! Mi se pare total deosebit de toate celelalte parfumuri, dar o fi din cauză că m-am dat cu el de pe la 20 și un pic de ani... Report
March 8, 20197 yr comment_250463 Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 mlLori asta era cel care s-a terminat. M-am dus azi la parfumerie si m-am simtit vinovata ca le cumpar in Internet erau vreo 6 vinzatoare care stateau un cerc si vorbeau asa ca imediat una a venit spre mineam probat Gabrielle, Signorina de Ferragamo si altele 2 pe care nu mi le mai amintesc si pina la urma m-am oprit la astaeu simt in el o urma indepartata de lacramioare Al meu care nu trebuie să se termine niciodată e Venezia. Timp de vreo 7-8 ani am ținut o sticlă cu cîteva picături de parfum în ea, pentru că nu se mai găsea, și nu aș fi putut suporta ideea că n-o să-l mai miros niciodată. De prin 2011 a reapărut, am fost așa de fericită! Mi se pare total deosebit de toate celelalte parfumuri, dar o fi din cauză că m-am dat cu el de pe la 20 și un pic de ani...De Laura Biagiotti? Vorbeam si azi cu parfumareasa eu as vrea Dior-ul de pe vremuri, ala care avea banda aceea alb cu negru in patratele, ea a zis ca nu se mai faceala e parfumul pe care l-as vrea Report
March 8, 20197 yr comment_250464 Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 mlLori asta era cel care s-a terminat. M-am dus azi la parfumerie si m-am simtit vinovata ca le cumpar in Internet erau vreo 6 vinzatoare care stateau un cerc si vorbeau asa ca imediat una a venit spre mineam probat Gabrielle, Signorina de Ferragamo si altele 2 pe care nu mi le mai amintesc si pina la urma m-am oprit la astaeu simt in el o urma indepartata de lacramioare Sa-l porti cu placere.Dar pe cele pe care le cumperi in internet le cunosti? Sau te iei dupa recenzii? Ca eu nu pot cumpara un parfum daca nu stiu cum e. Report
March 8, 20197 yr comment_250465 Da. L-am simtit probabil pt ca era puternic.Elie Saab era.Lili (Eataly) si l-a cumparat acu citiva ani si acu citeva zeci de pagini in urma am citi nu's cite pagini ca sa-i pot raspunde acum lui Lori Report
March 8, 20197 yr comment_250466 Adriana, ce frumoasa e sticla, sa-l porti cu placere! am avut si eu ceva de la cartier, dar nu-mi mai amintesc Edited March 8, 20197 yr by moatza Report
March 8, 20197 yr comment_250467 Sa-l porti cu placere.Dar pe cele pe care le cumperi in internet le cunosti? Sau te iei dupa recenzii? Ca eu nu pot cumpara un parfum daca nu stiu cum e.multumescpe cele care costa mult le cunosc, altfel n-as riscace nu cunosc cumpar cind costa max 30€ ce frumoasa e sticla, sa-l porti cu placere! am avut si eu ceva de la cartier, dar nu-mi mai amintesc mersieu am avut in 2014 panthere si mi-a placut de fapt l-am cumparat inca o data de atunci Report
March 8, 20197 yr comment_250471 Si eu, si eu!!!! ? Jupanu' si cu Jupanasu' m-au surprins foarte placut: Bila alba si pentru Dl. Foxyy! Bravo! Asa da, domnilor! Any, sa-l folosesti cu placere! Multumesc Alpha ?! Chanel, the immortal Any, sa il porti cu fericire in inima! Asa sa te simti mereu cand ti-l pui. Ce ne spui despre el? Primul meu Chanel.E extraordinar, exact pe gustul meu. Mi-a placut din prima clipa, dar pe masura ce trece timpul si tot il mirosi pe piele, devine din ce in ce mai bun. Yep, Chanel , alright! Celalalt iubit al meu de la Chanel e Allure. Chance, eu si cu Allure facem un ménage à trois parfait O am si pe demuazela, dar a fost o pasiune efemera...am despuiat-o pe jumatate, dupa care am abandonat-o intr-un colt. Eu trebuie sa am Opium. Ala clasic. Cand mai ramane un pic in sticla, incep sa ma agit Pe la 15 anisori am venit pentru prima data in contact cu el. Si , normal ca mi-a sucit mintile, asa cum i-ar suci unei copile un tip de lume, fumator de trabuc si consumator de coniac fin, fibrele mintii, inimii si corpului. Dupa care ratiunea incepe sa lupte impotriva puterii care o acapareaza si incepe sa il uite activ, sa il evite, pentru ca ea isi da seama ca...she's not there yet . Si de ceva ani, mi-am regasit tipul Nelipsit din dulap. Lili (Eataly) si l-a cumparat acu citiva ani si acu citeva zeci de pagini in urma am citi nu's cite pagini ca sa-i pot raspunde acum lui Lori Vorba ceea, mai bine mai tarziu decat niciodata! Chiar vroiam sa te intreb de Cartier-ele tale, stiindu-te fidela lor. Si: Incearca-l pe Dior-ul nou, s-ar putea sa ai o surpriza placuta Vad ca nu m-a putut ajuta nimeni in cautarile mele, ale timpului pierdut...Sa va mai spun de un miros pe care il caut acerb de ani de zile...in clasa a 9-a sau a 10-a am primit de la Secret Santa un deodorant pe care il chema Orlando si era un flacon cu un rosu caramiziu si ceva auriu. Nu am sa uit in veci mirosul ala care dadea perfect in gerul de decembrie-ianuarie. Daca ati vazut vreodata vreun flacon/tub deo cu numele asta sau dati peste el, dati-mi de stire, va rog! Report
March 8, 20197 yr comment_250475 Incearca-l pe Dior-ul nou, s-ar putea sa ai o surpriza placuta pune poza sa stiu ce sa caut de asta ziceam euera Diorissimo Report
March 8, 20197 yr comment_250481 Uite aici, postul 654: https://forum.artaculinara.ro/topic/216-despre-parfumuri/page__st__640Eu pe asta de la Dior nu il stiu...e din vremurile demult apuse, cand se foloseau fixativi naturali Incearca-l pe Dior-ul nou, s-ar putea sa ai o surpriza placuta pune poza sa stiu ce sa caut de asta ziceam euera Diorissimo Stii ca este un material asa, se numeste pepita Report
March 8, 20197 yr comment_250486 L-am mai gasit intr-un loccica e diorissimo vintagehttps://www.profumomania.com/Diorissimo-Dior-Vintage Report
March 8, 20197 yr comment_250490 Al meu care nu trebuie să se termine niciodată e Venezia. Timp de vreo 7-8 ani am ținut o sticlă cu cîteva picături de parfum în ea, pentru că nu se mai găsea, și nu aș fi putut suporta ideea că n-o să-l mai miros niciodată. De prin 2011 a reapărut, am fost așa de fericită! Mi se pare total deosebit de toate celelalte parfumuri, dar o fi din cauză că m-am dat cu el de pe la 20 și un pic de ani...De Laura Biagiotti? Exact Report
March 9, 20197 yr comment_250633 I am sorry! Am tradat!Dupa 2 ore de vopseala si coafoare nu mi-a mai ars sa merg la mirosit parfumuri.Acum o intrebare off topic: sunt eu defecta sau care e treaba: nu imi place sa merg la coafor! o raresc cat se poate. Daca nu as avea peri albi mai ca nu as merge- Rupunzel as fi ) Report
March 10, 20197 yr comment_250641 Carmella, a ajuns azi dimineata si-mi place Ce om hotărît ? să-l folosești cu plăcere! Eu încă am nasul înfundat și nu am miros ? Wow, mie îmi place la coafor! M-aș duce și pentru fiecare spălat la cap, că tare nu-mi place să fac asta. Îmi place și atmosfera de acolo, și să mă bibilească cineva la cap, îmi vine să dorm Edited March 10, 20197 yr by Carmella Report
March 10, 20197 yr comment_250644 Pai nu??Mersi.Imi place că vorbim despre ele și astfel putem descoperi altele care ne plac. Eu coaforul săptămînal mi-l fac cadou mie însămi. Consider că fac multe pentru familie, lucrez mult și la serviciu, deci am tot dreptul să stau 2 ore pe săptămînă acolo să mă relaxez deși nu-mi place să-mi umble cineva in păr, să ies de acolo uitindu-mă in oglindă mulțumită ?Plus ca am un păr care dacă nu ar fi bibilit ar sta ca naiba. Report
March 10, 20197 yr comment_250647 Nu aveam un topic despre produse pentru par, sau iar am visat? Report