May 22, 201313 yr comment_198339 Eu l-am primit pe asta, e usor, lamaios si proaspat, de vara. Ce cadou frumos... Sa-l porti cu placere. Merci. Intre timp, l-am mai primit si pe asta, cu o serie de accesorii mistocute tare: esarfa, oglinda de poseta, gloss. Report
June 29, 201313 yr comment_201715 [center]m-am dat de gol pe topicul de unghii, ca n-am fost deloc cuminte zilele astea ! dupa ce-mi luasem 2 oje, m-am dus a doua zi sa-mi iau noul "Bracelet - Limited Edition" de la Boucheron, ce-l incercasem cu o zi inainte, si m-am intors si cu a 3-a oja, ca-mi placusera si parfumul si "Delice" http://img28.imageshack.us/img28/7967/jm78.jpg o poza de familie http://img546.imageshack.us/img546/271/wl6l.jpg [/center] Report
February 12, 201412 yr comment_213710 Miroase a pere coapte, a vara, a umbra , a racoare, miroase superb. In poza sunt si un rimel , ala auriu cu cap de tigru si un ruj bej cremos. Ma bucur mult! Report
May 19, 201412 yr comment_217327 Si cum îti place? Eu m-am amorezat de Miracle Lancôme. Ma înveseleste, ma bine-dispune la maxim! Seara mai folosesc Jasmine Noir Bvlgari. Pe lînga mai ma amuz si cu Muguet Fragonard si rar cu J'adore Dior, dar asta parca nu ma prinde asa bine, nu ma inspira... Astea-s actualele. Deci eu nu am multe parfumuri, rar cînd am patru în aceeasi perioada. De obicei doua, maxim trei. Report
May 19, 201412 yr comment_217329 Mi-a venit un esantion cind am cumparat niste creme si m-am amorezat, plus ca e suficienta o picatura, e persistent.In decembrie am luat 2 sticle de 125 ml mi se pare care-s aproape pe terminate pentru ca dureaza foarte putin Report
May 21, 201412 yr comment_217434 Sa-l porti sanatoasa!Frumos parfum, e reformulat dar e tot frumos, a fost discontinuat ceva timp si ma bucur ca au hotarit sa-l readuca, il am si eu pe asta nou, abia l-am cumparat si sunt foarte incintata! Report
May 21, 201412 yr comment_217457 Multumesc, nu stiam povestea lui, pina la esantionul asta nu-l mai vazusem Report
June 9, 201412 yr comment_218012 Si cum îti place? Eu m-am amorezat de Miracle Lancôme. Ma înveseleste, ma bine-dispune la maxim! Seara mai folosesc Jasmine Noir Bvlgari. Pe lînga mai ma amuz si cu Muguet Fragonard si rar cu J'adore Dior, dar asta parca nu ma prinde asa bine, nu ma inspira... Astea-s actualele. Deci eu nu am multe parfumuri, rar cînd am patru în aceeasi perioada. De obicei doua, maxim trei. Fiindca avem cam aceleasi gusturi la parfumuri, in afara de Muguet ca nu stiu cum e, ia sa incerci Acqua di Parma - Magnolia Nobile .Eu nu ma mai satur de el. Report
June 10, 201412 yr comment_218059 Eu am gasit intr-un free shop din port, la o oferta speciala, un Funny Moschino cu 30 Euro 100 ml, l-am mirosit si mi s-a parut ca e tocmai ce imi trebuie pentru vara, asa ca mi l-am luat. Sint foarte incintata de el, desi nu e foarte persistent, dar ma dau si eu mai des Report
June 11, 201412 yr comment_218086 Funny Moschino folosesc si eu chiar acum, de toata ziua. L-am primit de la nepotu-meu, ca altfel nu cred ca l-as fi cumparat eu, dar e foarte fain pentru vara si pentru uz frecvent. Miroase-a flori si portocale https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
June 11, 201412 yr comment_218087 Si cum îti place? Eu m-am amorezat de Miracle Lancôme. Ma înveseleste, ma bine-dispune la maxim! Seara mai folosesc Jasmine Noir Bvlgari. Pe lînga mai ma amuz si cu Muguet Fragonard si rar cu J'adore Dior, dar asta parca nu ma prinde asa bine, nu ma inspira... Astea-s actualele. Deci eu nu am multe parfumuri, rar cînd am patru în aceeasi perioada. De obicei doua, maxim trei. Fiindca avem cam aceleasi gusturi la parfumuri, in afara de Muguet ca nu stiu cum e, ia sa incerci Acqua di Parma - Magnolia Nobile .Eu nu ma mai satur de el.Cum ajung la parfumerie, direct în el o sa-mi bag nasul! Daca îmi place, al meu e Merci de tips. Mie îmi ajuta mult, pentru ca mi-e greu sa probez mai multe parfumuri în parfumerie. Am un nas extrem de senisbil, iar dupa 3-4 probe pe hîrtiute, nu le mai simt cum trebuie. Daca unul e mai intensiv mi se "lipeste" practic de mucoasa nazala si le influenteaza pe restul Ai probat cumva vreun Alien de Thierry Mugler? Sînt curioasa cum ar da pe pielea mea. Report
June 13, 201412 yr comment_218195 Cum ajung la parfumerie, direct în el o sa-mi bag nasul! Daca îmi place, al meu e Merci de tips. Mie îmi ajuta mult, pentru ca mi-e greu sa probez mai multe parfumuri în parfumerie. Am un nas extrem de senisbil, iar dupa 3-4 probe pe hîrtiute, nu le mai simt cum trebuie. Daca unul e mai intensiv mi se "lipeste" practic de mucoasa nazala si le influenteaza pe restul Ai probat cumva vreun Alien de Thierry Mugler? Sînt curioasa cum ar da pe pielea mea. Mie imi place mult "Hypnose", l-am avut de n ori. "Dior addict" l-am banat, anul trecut ma parfumam inainte sa ies din casa, pana sa ajung la masina nu mai era nici urma de parfum .Asta de care zici nu stiu cum e, si da, parfumurile trebuie probate pe piele. De ex. "La vie est belle" pe pielea mamii era ceva de vis, pe pielea mea nu . Report
July 16, 201412 yr comment_219288 Ai probat cumva vreun Alien de Thierry Mugler? Sînt curioasa cum ar da pe pielea mea. Ma bag si eu ca musca-n lapte...Buna ziua, Cu multi ani in urma ma pricopsisem cu un Alien (primul iesit, in forma de stea...) si nu ma puteam apropia de el... imi parea ca pute, ca e pentru babe, ca e prea tare, nu stiu... Pana intr-o iarna cand... am reusit sa ma apropii si sa-l folosesc chiar! Ei bine... e chiar Alien! E foarte ciudat! Si azi, dupa atata amar de vreme, ii simt lipsa, mi-e dor de el... insa nu ma duc sa-l caut, sa-i simt parfumul iar... Ce senzatie ciudata!!! Report
July 16, 201412 yr comment_219318 Ai probat cumva vreun Alien de Thierry Mugler? Sînt curioasa cum ar da pe pielea mea. Ma bag si eu ca musca-n lapte...Buna ziua, Cu multi ani in urma ma pricopsisem cu un Alien (primul iesit, in forma de stea...) si nu ma puteam apropia de el... imi parea ca pute, ca e pentru babe, ca e prea tare, nu stiu... Pana intr-o iarna cand... am reusit sa ma apropii si sa-l folosesc chiar! Ei bine... e chiar Alien! E foarte ciudat! Si azi, dupa atata amar de vreme, ii simt lipsa, mi-e dor de el... insa nu ma duc sa-l caut, sa-i simt parfumul iar... Ce senzatie ciudata!!!Cel in forma de stea e Angel. Alien, are forma de... Alien. Exista diverse variante, culori diferite, insa forma e aceeași. Report
August 26, 201412 yr comment_220114 Eu am Alien, prima sticla mov(din postarea Mayei) .Mie personal imi place, dar il folosesc doar in perioadele reci, mi se pare prea tare pentru vara. Am probat si pe cel rozo-movuliu(sticla de sub cea galbena-postarea Mayei), e mai soft, mai de vara. Report
March 3, 201610 yr comment_235229 Ca sa reiau o idee spusa de mine mai demult aici, pe topic, iata un review gasit undeva pe net, à-propos de unul din cele mai fabuloase si impresionante parfumuri create vreodata, Cuir de Russie de la Chanel: "Cand ma gandesc la Cuir de Russie (piele de Rusia) ma gandesc la o femeie anume pe care am vazut-o intr-un loc anume. Are trasaturi slave, este destul de in varsta si trebuie sa fi fost frumoasa la viata ei [...]" Si acum, doresc sa intreb: Pe Cuir de Russie il cunoaste cineva? Ori pe Jicky si Mitsouko de la Guerlain? Intre timp, eu am un new kid on the block, anume pe Burberry Brit Sheer, de o "joie de vivre" naturala si proaspata...parca ai purta direct pe tine un camp de flori de primavara. Fix asa e! Singurul necaz e ca fixativii utlizati nu sunt calitativi si, cel putin dupa nasul meu, se duce destul de repede. Ca sa isi pastreze cat de cat notele de mijloc , ori va dati cu o cantitate mai generoasa, ori reimprospatati mai des...Daca sunteti fan de Gucci Rush, de Pure Linen, if you get my gist, atunci o sa il iubiti pe Sheer! Mult! Report
March 9, 201610 yr comment_235360 Dragoste la prima vedere...ati trait-o? In adolescenta este destul de deasa...ii mai zice si fling pe engleza, ori la noi, foc de paie. Dar mai este un fel de dragoste, una din aceea care dintr-o picatura cazuta in suflet, se transforma, pe nevazute intr-o mare, neagra! Care iti indunda sufletul, porii, spiritul si neuronii. Cam asa s-ar rezuma povestea mea de la prima intalnire acum vreo doi ani cu:Nu pot sa descriu in cuvinte ce inseamna mirosul asta...daca iubiti vetiverul si lemnul, atunci va recomand din inima aceasta Cerneala Neagra a lui Lalique. Pentru ca asta este Encre Noire: O patima, un omen, o poveste fara sfarsit, o salbaticiune... Edited March 9, 201610 yr by Lapona Enigel Report
March 9, 201610 yr comment_235365 Pe Burberry Brit Sheer asta, tre' sa-l adulmec, ca suna bine Report
March 9, 201610 yr comment_235367 Pe Burberry Brit Sheer asta, tre' sa-l adulmec, ca suna bine Nu o sa regreti Notele de mijloc ar fi bujor, dar eu cand il miros imi aduc aminte de unul din primel mele parfumuri , primit la 18 ani de la prietenii mei (care stiau ce patima aveam eu...). Il chhema Jaunt, o sticla minimalista cu un capac albastru. In anul acela , la inceput de martie era inca frig...dar frigul acela cu miros specific de iarna ce da in primavara. Si mirosul lui dadea perfect in frigul acela...crisp si fresh. De asta imi aduce mie aminte Sheer. Il a-dor! L-am avut si pe Rush, am avut multe din clasa asta, dar Sheer e the one din gama pentru mine. Pacat ca nu e mai persisent... Report
March 12, 201610 yr comment_235461 Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc. Report
March 13, 201610 yr comment_235469 Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 mlsi Tommy Girl Tommy Hilfiger, Eau de Toilette 50 mlle-am luat la nimereala pentru ca virgula erau foarte reduse pe un site, 38,50€ ambele, si din fericire imi plac Report
March 16, 201610 yr comment_235610 Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc. Eu am purtat pe la 16 ani Opium si apoi pe la 20. Intensiv. Mi-e dor de el. Poison - I'm not there yet Poême, ca si Trésor de altfel, e o dragoste din facultate si culmea ca niciodata nu mi-a intrat in casa. Mereu am avut altele prioritare. Am constatat cu fiori pe sira spinarii ca unele s-au golit, ca a stat sor cu mine o perioada si culmea, ca a invatat bine de la sor-sa despre parfumuri ) Sa il porti cu placere, Titi! O sa il testez si eu Edited March 16, 201610 yr by Lapona Enigel Report
March 16, 201610 yr comment_235611 Eu mi-am luat Muse de Rochas, Eau de Parfum 100 mlsi Tommy Girl Tommy Hilfiger, Eau de Toilette 50 mlle-am luat la nimereala pentru ca virgula erau foarte reduse pe un site, 38,50€ ambele, si din fericire imi plac Eu nu m-as incumeta in veci sa le iau la ghici Curajoasa! Report