March 16, 201610 yr comment_235612 Saptaman trecuta le facusem poza de grup pentru o prietena in cautare de parfumuri noi...Unele sunt pe final si vor fi reinnoite, caci vor face parte par siempre din familie. Unele or fost o data si gata. Edited March 16, 201610 yr by Lapona Enigel Report
March 16, 201610 yr comment_235613 Maya, vroiam sa te intrebi daca il stii pe Pure de la Jil Sander. Daca nu , testeaza-l si vezi ce iti zice. Report
March 16, 201610 yr comment_235614 Eu l-am primit pe asta de curand...Prima data nu mi-a placut, si apoi brusc m-am indragostit de el E un amestec de chiparos, fructe de padure, mosc, vanilie, trandafiri. E un parfum puternic, nu as zice ca e pentru cele carora le plac parfumurile usoare, florale, citrice, de camp de primavara... Eu sunt de mirosuri "puternice"...imi place Opium, The One de D&G, Addict, Poison, Poeme, Black Orchid, etc. I think I like you Daca ne vedem vreodata, atat te rog doar: Sa nu pui Angel de Mugler. Nu stiu de ce, dar nu suntem deloc prieteni... Si nu inteleg de ce nasul cel mai faimos la ora actuala - Luca Turin- ii da 5 stele... In schimb dupa Alien sunt in cap! Edited March 16, 201610 yr by Lapona Enigel Report
March 17, 201610 yr comment_235635 Nu-mi place nici mie Angel In schimb imi place la nebunie sticluta de la Womanity (parfumul...nu stiu, trebuie sa il mai miros ) Report
March 17, 201610 yr comment_235636 Sticlutele imi plac la toate parfumurile lui. Mi-as lua Angel doar pentru sticluta ) Se recunoastea imediat extravaganta lui. Edited March 17, 201610 yr by Lapona Enigel Report
October 15, 20169 yr comment_239300 L-am gasit! E El...Parfumul!! Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el Voua vi s-a intamplat? Sa traiti tot timpul cu senzatia ca aveti un parfum preferat si apoi sa mirositi unul din intamplare si sa va "electrocuteze"? Asa am simtit eu azi...Mi-am pus un strop pe mana si am plecat de la raft, apoi am ramas cu nasul lipit pe mana in mijlocul magazinului (asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna). M-am intors si am mai pus si pe mana cealalta, parca tot nu imi venea sa cred... Ladies, let me introduce you Caleche by Hermes Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! Report
October 15, 20169 yr comment_239301 Tot eu dupa mine.Mi-am adus aminte ca trebuie sa ii spun lui Maya sa incerce Eau D'Hadrien (Annick Goutal), este chiar o explozie de citrice! Ai sa razi, dar cand l-am mirosit, mi-ai venit in minte tu si siropul acela al tau din mai multe feluri de citrice Report
October 16, 20169 yr comment_239302 L-am gasit! E El...Parfumul!! Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el (asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna). Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! Povestește-ne ce se întîmplă în viața ta în perioada asta, sau ce ai făcut în ziua cu parfumul, și o să-ți spun dacă e el, Parfumul, sau dacă are implicații emoționale îți aduce aminte de ceva (Paris, toamnă, după amiază) Oricum nu contează foarte tare, pentru mine nu e important de ce, ci felul în care mă face pe mine să mă simt parfumul respectiv sau faptul că știu că-l port, așa că dacă te face fericita, ia-l dacă există posibilitatea, cere-le o mostră mai mare a parfumului, ca să te poți da de cîteva ori cu el, să vezi efectul pe termen lung. Efectul asupra nasului tău și trăirilor tale, nu persistența, că nu mă îndoiesc că la prețul ăsta nu ar mirosi o zi întreagă. Mi s-a întîmplat să mă dau cu un parfum care mi-a plăcut mult la alții, dar care pe mine să mă enerveze rău dacă stau mult în preajma lui. Mademoiselle Coco e unul dintre ele. O să-l miros și eu pe Parfumul tău, m-ai făcut curioasă Report
October 16, 20169 yr comment_239313 Carmella, Este o melodie care spune "yo no buscaba nada y te vi...", adica "eu nu cautam nimic si te-am vazut..." Asa se rezuma intalnirea mea cu el. Report
October 17, 20169 yr comment_239322 Si eu zic la fel ca si Carmella. Orice miros face trimitere la o traire, o stare de a noastra de candva si tocmai pentru ca la prima mirosire ai simtit acel ceva acum crezi ca nu mai poti fara el. Am cumparat un parfum doar pentru ca imi placea foarte mult si surpriza mi se face rau daca il folosesc. Report
October 17, 20169 yr comment_239325 Si eu zic la fel ca si Carmella. Orice miros face trimitere la o traire, o stare de a noastra de candva si tocmai pentru ca la prima mirosire ai simtit acel ceva acum crezi ca nu mai poti fara el. Am cumparat un parfum doar pentru ca imi placea foarte mult si surpriza mi se face rau daca il folosesc. Stiu ca mai devreme sau mai tarziu o sa il cumpar . Prea mi-a placut fiorul ala... Mie nu mi-a fost rau niciodata de la un parfum, poate sa imi placa sau nu, dar sa imi faca rau, sau sa ma ameteasca...niciodata! Report
October 18, 20169 yr comment_239338 "Preferatii" mei sunt batraneii care la 8-9 dimineata au rasturnat sticla cu apa de colonie . Report
October 13, 20187 yr comment_243990 Am ramas fidela parfumului "Guilty" - Gucci, dar l-am mai inselat din cind in cind cu "Mon Paris" - YSL si "La vie est belle" - Lancome. Report
October 27, 20187 yr comment_244146 Ha ha ha, ce m-am distrat cand am citit de Angel de la Thierry Mugler. L-am iubit acum ceva ani cu pasiune dar apoi l-am lasat de o parte, nu mai stiu de ce. Cred ca nu se asorta cu starea mea psihica de atunci. Am revenit la el anul trecut si a trebuit sa fac dush aproape imediat ca nu-l mai suportam ca miros. Am mai incercat in cateva randuri si nimic. L-am cadorisit unei colege. Dragostea mea stabila ramane Coco Mademoiselle, aproape ca nu-l mai simt cand ma dau, imi e ca a doua natura si ma simt dezbracata in putinele zile cand uit sa ma dau cu el. Fara el pur si simplu nu se poate Opium am folosit la 17-18 ani si pana pe la 22 dar apoi mi s-a parut prea tare si acum nu mai pot sa-l sufar pe mine. E ok sa-l miros pe altcineva in schimb. Asta e la fel cu Calvin Klein Euphoria. Il miroseam la o prietena si imi placea tare mult, pana mi l-a luat si mie si apoi a luat si el drumul exilului. Pe pielea mea nu a mers. O vreme dadeam tarcoale la Shalimar si cred ca l-am mirosit iarna si imi placea dar asteptam o reducere. Apoi am uitat de el o vreme. L-am mai mirosit o tura in vara si mi s-a intors de la el, a trebuit sa ma spal instant pe maini... Acum tot merg la magazin si ma dau cu Valentina de la Valentino, sper sa nu-l iau si sa il dau dupa doua zile ca o sa dau faliment in stilul asta . Report
November 27, 20187 yr comment_244302 L-am gasit! E El...Parfumul!! Nu l-am luat, pentru ca am avut o retinere (de 160 de euro), dar parca simt asa, ca nu mai pot fara el Voua vi s-a intamplat? Sa traiti tot timpul cu senzatia ca aveti un parfum preferat si apoi sa mirositi unul din intamplare si sa va "electrocuteze"? Asa am simtit eu azi...Mi-am pus un strop pe mana si am plecat de la raft, apoi am ramas cu nasul lipit pe mana in mijlocul magazinului (asta cred, de fapt cred ca eream undeva in Paris intr-o dupa-amiaza de toamna). M-am intors si am mai pus si pe mana cealalta, parca tot nu imi venea sa cred... Ladies, let me introduce you Caleche by Hermes Si sa stiti ca eu nu ma mai spal pe maini pana iau salariul! Bam, fete! Ne mai stim, ne mai cunoastem? Eu pe voi da Revin mereu cu drag la forum, dar am din nefericire timp mult prea putin. Si ce sa-mi vada gluabele (oculare?). Titi e indragostita de un parfum nou, pe care eu nu il stiu?!?!??! Asa ceva!!! Dar cu Hermès sunt de mult de gat , da da. Twilly este in colectia mea si vor mai urma. Titiri(ezule), ma bucur tare tare de tot ca l-ai gasit!!! Abia astept sa il miros! Aici , evident, nu iezista! Report
November 27, 20187 yr comment_244303 Snej, ma bucur sa vad ca inca mai scrii si aici! Pe Mademoiselle nu am mai purtat-o de foarte mult timp. Intre timp mi-am continuat periplul olfactiv si am mai descoperit cate una alta Report
November 27, 20187 yr comment_244312 Any, baby, si eu sa va revad pe voi! Good to be back! Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa! Report
February 17, 20197 yr comment_247711 Am cerut un esantion de Rodriguez Narciso Rouge pentru ca o prietena era in extaz dupa el, mi-a placut. L-am cumparat dar nu ma mai incinta ca in esantion, cum e posibil?si costa si o gramada, 53 de euro 30 de ml Report
February 17, 20197 yr comment_247721 Pe rouge nu il cunosc,am doua, altele de la Rodriguez. Da, se poate sa te fi atras doar atunci, pe esantion, pentru ca erai intr-o anumita stare, temperatura afara era de un anumit fel, ori, poate ai mancat ceva in ziua aia, care a reactionat bine cu parfumul. E incredibil cati factori pot influenta perceptia unei arome. Da-i timp, lasa-l sa se "desfaca" pe pielea ta si vezi ce iti spune. Report
February 17, 20197 yr comment_247731 Tocmai ca nu l-am mirosit o singura data, am avut o bucata de carton parfumata, mi-o frecam pe piele pe pulsul miinii si o miroseam toata ziua, citeva zile la rind, asta m-a si determinat sa il cumpar.In fine, acu ca l-am luat il voi folosi, eventual ma dau si pe puls inainte de a ma da in mod normal Report
February 18, 20197 yr comment_247748 Tocmai ca nu l-am mirosit o singura data, am avut o bucata de carton parfumata, mi-o frecam pe piele pe pulsul miinii si o miroseam toata ziua, citeva zile la rind, asta m-a si determinat sa il cumpar.In fine, acu ca l-am luat il voi folosi, eventual ma dau si pe puls inainte de a ma da in mod normal Eu spun sa il lasi deocamdata in pace, nu sa te dai cu el pentru ca trebuie. Daca l-ai luat inseamna ca ti-a soptit el ceva, doar ca inca nu intelegi ce Lasa-l "uitat" printre celelalte si intr-o zi, cand o sa zi se faca dor de "nu stiu ce", s-ar putea sa gasesti acel "nu stiu ce" taman la e. Si eu am unele cu care m-am iubit pasional pana sa le am (ma suspectez de o latura masculina pronuntata in mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif) , dupa care , aducandu-le acasa, nu m-au mai miscat, si au stat ani de zile pana sa le redescopar Eu de ani de zile nu le mai iau dupa impresiile din magazin, pentru ca incercatul lor este perturbat de atatea alte mirosuri de la raionul de parfumuri. Intreb daca au mostre, ori ma duc si il incerc de zeci de ori, cateodata trec luni intregi...cum mi s-a intamplat cu Encre Noire, pana am fost sigura ca este o relatie de lunga durata Exista site-uri si forumuri de pasionati de parfumuri, unde poti cumpara mostre de la persoane private. Report
February 18, 20197 yr comment_247789 Io vreau ceva cu oud. Ceva recomandari din experienta personala? Report
February 18, 20197 yr comment_247807 Yo, ich, ich!!!Pe primul loc in preferintele personale: Maison Francis Kurkdjian - Oud. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Am avut o esenta de parfum si i-am dat-o cuiva drag, iubitor de parfumuri, el spune ca il iubeste Sper sa spuna adevarul. Eu, una, il iubesc grav! Fum in noapte de noiembrie rece cu frunze umede si strivite de pantofi taiosi ai trecatorilor grabiti, eu in fata unui semineu troznind feroce si transpunandu-ma intr-un cort saharian strapuns de sulita de foc a discului nemilos. Oud. Nisip, flacari. Fum. Frig pe afara, arderi pe dinauntru. Tom Ford - Oud WoodCreed - Royal Oud Si totusi, incearca si unul cu mosc si vetiver, s-ar putea sa te convinga mai mult decat un oud. Pe Encre Noire de la Lalique il stii? Edited February 18, 20197 yr by Lapona Enigel Report
February 18, 20197 yr comment_247809 Il stiu si am. Oud inca n-am. Vaz ca ne cam potrivim la gusturi. Report