March 10, 20197 yr comment_250651 Da. L-am simtit probabil pt ca era puternic.Elie Saab era.Lili (Eataly) si l-a cumparat acu citiva ani si acu citeva zeci de pagini in urma am citi nu's cite pagini ca sa-i pot raspunde acum lui Lori Asa si eu, am luat la citit topicul sa vad care era Elie Saab-ul lui Lili. Era altul. Al meu e asta Cu ocazia asta, citind topicul, am realizat ca am avut parfumuri despre care nici macar nu-mi aminteam ca le-am avut. Nu aveam un topic despre produse pentru par, sau iar am visat? Vai Lori, atingi un subiect foarte delicat. Edited March 10, 20197 yr by any_annette Report
March 10, 20197 yr comment_250652 Cu ocazia asta, citind topicul, am realizat ca am avut parfumuri despre care nici macar nu-mi aminteam ca le-am avut.la fel si euElie sabul tau a ce miroase? Report
March 10, 20197 yr comment_250653 Cu ocazia asta, citind topicul, am realizat ca am avut parfumuri despre care nici macar nu-mi aminteam ca le-am avut.la fel si euElie sabul tau a ce miroase? In general migdale si portocale. Pentru mine e un parfum mai mult de iarna, e proaspat oricum, nu e genul de parfum imbâcsit chiar daca e tare. Sper ca ai inteles ceva Edited March 10, 20197 yr by any_annette Report
March 10, 20197 yr comment_250654 Din pacate, coafeza mea vrea sa vanda pravalia ca, mai apoi, sa se mute in capu' celalalt al Olandei. Gagica asta este singura care stie sa ma tunda fara sa-i dau indicatii pretioase. Ma intreaba doar atat: scurt sau doar il potrivesc? In general, raspunsul este standard: scurt. Ca ne vedem cel putin la trei luni ) Report
March 10, 20197 yr comment_250656 Din seria perfumurilor de nişa, vi-l prezint pe asta care mi-a placut foarte mult cand l-am luat dupa care nu mi-a mai trebuit . Si am dat si o groaza de bani pe el la vremea respectiva. E genul de parfum care se simte daca te dai cu o picatura. Deja daca dai un puf pe dreapta si unul pe stanga(pe gat) deja e prea mult. Edited March 10, 20197 yr by any_annette Report
March 10, 20197 yr comment_250672 Și eu am uitat că am niște parfumuri acum m-am găsit să îmi fac curățenie prin niște cotloane cu minuni și am găsit un Paco Rabanne de la Stella ? ahh, ce-mi place! Mi-a revenit și mirosul! Sînt plină de praf și îmbrăcată cu niște trențe, că am adunat și niște haine într-o mansardă, dar sînt parfumată ? Report
March 10, 20197 yr comment_250677 Din pacate, coafeza mea vrea sa vanda pravalia ca, mai apoi, sa se mute in capu' celalalt al Olandei. Gagica asta este singura care stie sa ma tunda fara sa-i dau indicatii pretioase. Ma intreaba doar atat: scurt sau doar il potrivesc? In general, raspunsul este standard: scurt. Ca ne vedem cel putin la trei luni )Vaaaaiii, nici nu știi cît te inteleg ?Lăsînd gluma la o parte coafezele mele s-au despărțit ? și pînă cînd deschide iar aia care îmi place tre sa merg la ailaltă.Situatie fuarte nașpa ? Report
March 12, 20197 yr comment_250842 daca tot am vorbit atita zilele astea mi-a mai alunecat mouse-ul pe 2 asta pe care il tin in baia albastra ca se asorteaza si care e pe terminate si era redussi asta despre care nu stiu nimic, doar ca ar avea parfum de lacramioare, sa speram miine va zic Report
March 13, 20197 yr comment_250918 A venit Sangado asta dar ce inseamna oare asta pe cutie?imediat imi placea mult, acu aproape ca s-a dus pe puls unde mi l-am pusin schimb am luat si un deodorant care imi place mult Report
March 23, 20197 yr comment_251394 M-a cadorisit sotul ieri cu un parfum care imi place tare mult, este floral lemnos. Report
March 24, 20197 yr comment_251430 Niiiiiiice, sa il porti cu placere si mereu cu un zambet pe buze, Mino! Report
April 2, 20197 yr comment_251797 Ultimele mele iubiri...Eu sunt de parfumuri "puternice" Cele de la Penhaligons imi plac toate, dar cel mai mult Duchess Rose. Le cunoasteti? https://www.penhaligons.com/mobile/ Tom Ford este mai cunoscut, din cele noi imi mai place mult, mult si Tobacco Vanille...Dar sunt al naibi de scumpe... Report
April 3, 20197 yr comment_251813 Ai atentat si la Malone? Aici are mare cautare.@ Titi: De la Penhaligon's iau mereu pudra de corp, love it! Pana acum nu am luat nici o licoare de la ei, ma mai gandesc Si nici de la Goutal. Ma intriga Tom Ford asta, descrie-l putin , te rog! Edited April 3, 20197 yr by Lapona Enigel Report
April 3, 20197 yr comment_251826 Ai atentat si la Malone? Aici are mare cautare.@ Titi: De la Penhaligon's iau mereu pudra de corp, love it! Pana acum nu am luat nici o licoare de la ei, ma mai gandesc Si nici de la Goutal. Ma intriga Tom Ford asta, descrie-l putin , te rog! Banuiesc ca nu vrei tipica descriere pe care o poti gasi si tu pe net, cu note de varf, si alte cele, asa ca o sa-ti spun a ce imi miroase mie... Miroase bine! Este un parfum puternic...in stilul lui Tom Ford; oriental, piele, migdale, vanilie, crin, lemn….As zice ca pe undeva simt un iz de tamaie…. (asa cum il simt si la Opium). Este diferit de orice alt parfum, insa de fiecare data cand il miros ma face sa ma gandesc la Pi de la Givency (asta-i barbatesc, dar recunosc ca, m-am mai dat si eu cu el). Cum spune o prietena... parfumul asta ori sti sa il porti ori te poarta el pe tine… Rezista foarte, foarte bine. Cred ca ti-ar placea...daca nu ma insel, si tie iti plac parfumurile tari. Report
April 4, 20197 yr comment_251847 Plac, plac grav la mini! Doar ca pe TF nu prea l-am bagat in seama...o sa ma mai conversez eu cu el Crinul ala si tamaia ma intriga...Eu tot visez la Amouage Bracken... Report
April 4, 20197 yr comment_251848 Plac, plac grav la mini! Doar ca pe TF nu prea l-am bagat in seama...o sa ma mai conversez eu cu el Crinul ala si tamaia ma intriga...Eu tot visez la Amouage Bracken... Incearca Black Orchid, Tobacco Vanille y Fucking Fabulous....Chiar sunt curioasa daca iti por placea Report
April 4, 20197 yr comment_251850 Ai atentat si la Malone? Aici are mare cautare. Am. Si nu-mi pare rau. Mai am trei pe lista dar mai astept oleaca. S-a golit punga ))))) Edited April 4, 20197 yr by dragos Report
April 5, 20197 yr comment_251853 Omu' are destule parfumuri dar mie imi place cel mai tare Azzaro Chrome Legend, ma mai dau si eu cand nu ma vede. Report
May 17, 20197 yr comment_253001 Ieri am mai facut un pas... Io am o vorba, cand e la o adica... piele pe piele. Este aproape aceeasi senzatie cu parfumul asta, dar altfel. Piele salbatica care te invaluie si nu te mai lasa... Inchid ochii si vad un calaret care descaleca... ma apropii de cal si mirosul de piele al seii ma transforma, instantaneu, in beduin. Report
May 17, 20197 yr comment_253010 Inchid ochii si vad un calaret care descaleca... ma apropii de cal si mirosul de piele al seii ma transforma, instantaneu, in beduin.... Romanul s-a nascut poet.Cum e ca pret? La noi, Tom Ford e foarte scump. Grozav, dar scump. Report
May 19, 20197 yr comment_253066 Inchid ochii si vad un calaret care descaleca... ma apropii de cal si mirosul de piele al seii ma transforma, instantaneu, in beduin.... Romanul s-a nascut poet.Cum e ca pret? La noi, Tom Ford e foarte scump. Grozav, dar scump. SI aici e la fel de scump. Report
May 19, 20197 yr comment_253071 Doar ca pe Dragos nu l-as fi trecut neam in categoria romanilor poeti Si eu am mai facut un pas: Eu nu am poeziile la mine, ca Dragos...motiv pentru care mi-am cumparat una Sa le porti cu placere, Dragos! Report