November 19, 201015 yr comment_65314 Luminisule,cu Nikonul tau se pot face poze bune,doar ca trebuie putina experimentare.În multe cazuri,citirea manualului face minuni Eu zic acum ceva,chiar daca o sa-mi iau castane.Un Canon/Nikon DSLR,nu face de singur poze superbe.Îmi aduc aminte de Nico,care dupa ce cumparase Canonul,mai ca era sa-l returneze din cauza ca nu-i "ieseau" pozele Normal ca dupa ce a început sa experimenteze,sa citeasca,sa se informeze,a inceput cu fiecare zi sa faca poze tot mai faine.Acum le face superbe! La fel si cu aparatul compact,trebuie experimentat,si o sa va mirati ce iese din el Îmi place citatul care l-am gasit pe fotoblogul Laurei Adamache:Buying a Canon doesn't make you a photographer. It makes you a Canon owner. Report
November 19, 201015 yr comment_65356 Apropos, dpreview este site-ul de referinta, prin excelenta, atunci cand e vorba de recenzii pentru aparate foto.E intr-adevar excelent,imi fac acu a doua carte de instructiuni al aparatului meu, poate o sa-mi intre in cap mai bine decit prima Report
August 31, 201115 yr comment_101588 indraznesc sa va cer si eu sfatul...e destul de urgenta treaba..maine trebuie sa cumpar un aparat din urmatoarele: la promotie 1000 ronCamera foto digitala NIKON L120, 14.1Mp, 21x, 3 inch, negru + geanta + incarcator + card memorie SD 4GB si tot 1000 ronCamera foto digitala CANON SX210IS, 14.1 Mp, 14x, 3 inch, negru care credeti ca este mai buna?care credeti ca se merita sa o cumpar?va multumesc tare mult... Report
August 31, 201115 yr comment_101599 În cazul celor doua camere, eu as alege-o pe cea care mi-ar sta mai bine în mîna... cred.Daca te intereseaza însa zoom-ul foarte mult, alege Nikon-ul. Daca zoomul nu este atît de important, alege Canonul! Report
September 25, 201114 yr comment_104185 Eu as alege Canonul, fara ezitare. NIkon e mare si prost iar pretul mi se pare exagerat. Report
September 25, 201114 yr comment_104186 Daca ai un aparat care permite sa ajustezi temperatura luminii (white balance), e suficient sa alegi setarea pentru lampa cu incandescenta cînd faci poze cu veiozele. Asa, poza nu o sa mai traga spre oranj. Doar sa nu uiti dupa aia sa-l repozitionezi pe lumina de zi, ca altfel o sa strici pozele cu peisaje Aparatul ce-l am acum (al de mai sus) are functia asta, am incercat sa o folosesc, dar daca nu-mi ies pozele orange, imi ies albastre si vice-versa. Nu stiu cum sa-l dau sa mearga la veioza. Fuctia asta nu merge decat, culmea, in modul "Food". Primo, nu cred ca ai acces la functia asta în mod P (totul automat) sau în modurile preprogramate. cauta de pilda un mod A si aproape sigur are sa apara în menu si optiunea "white balance" (WB).Citeste bine manualul (RTFM, cum zicea înteleptul Confucius) Report
September 28, 201114 yr comment_104691 Citeste bine manualul (RTFM, cum zicea înteleptul Confucius) Nu stii si continuarea? "Am dat atitia bani pe el si acum ma puneti sa citesc si manualul???" Report
October 27, 201114 yr comment_108636 Eu as alege Canonul, fara ezitare. [center]... si l-am ales ! http://img641.imageshack.us/img641/5472/paraturi1.jpg [/center] Report
October 27, 201114 yr comment_108642 Dana, colectie de camere faci!E super! S-o folosesti sanatoasa, cu maaare placere si sa ne încînti mereu pupila, cît si papila! Hai s-o udam Report
October 27, 201114 yr comment_108664 Eu as alege Canonul, fara ezitare. [center]... si l-am ales ! [/center] Gresit: el te-a ales pe tine! Sa-l folosesti cu spor. Report
October 29, 201114 yr comment_108836 Dana, colectie de camere faci!E super! S-o folosesti sanatoasa, cu maaare placere si sa ne încînti mereu pupila, cît si papila! Hai s-o udam ( ... dadada, pot sa-mi deschid un motel sau un studio foto ! ) merci, Maya, pt. urare ! de udat o udam azi ! http://i230.photobucket.com/albums/ee287/adernw/Emoticons/OpenBar.gif (ieri s-a lasat cu o sapuneala la magazinul de unde achizitionasem camera, fiindca un aiurit de vinzator imi livrase o cutie gresita , ce continea doar camera simpla, in timp ce eu platisem pt. una cu accesorii x-tra (o telecomanda + 2 baterii). cu ocazia asta am returnat si card-ul, ce-l luasem la un pret destul de piperat, si dupa ce-am platit doar o suma mica drept diferenta, m-am intors acasa cu o gentuta ce avea un pachet de accesorii si canonul ce l-am ales. ) [center]http://img254.imageshack.us/img254/4456/paraturi2.jpg [/center] Report
October 29, 201114 yr comment_108837 Eu as alege Canonul, fara ezitare. [center]... si l-am ales ! [/center] Gresit: el te-a ales pe tine! Sa-l folosesti cu spor. merci, Lilly, de urare ! (dupa cum vezi, de fapt altul m-a ales ! ) Report
October 30, 201114 yr comment_108907 m-am intors acasa cu o gentuta ce avea un pachet de accesorii si canonul ce l-am ales. ) Cool! Chiar cool de tot cu gentuta lui personala! Sa tragi niste shoturi asa de încercare, sa vedem si noi ce si cum Report
October 30, 201114 yr comment_108910 Eu as alege Canonul, fara ezitare. [center]... si l-am ales ! [/center] Sa-l stapanesti cu placere! Report
October 30, 201114 yr comment_108947 m-am intors acasa cu o gentuta ce avea un pachet de accesorii si canonul ce l-am ales. ) Cool! Chiar cool de tot cu gentuta lui personala! Sa tragi niste shoturi asa de încercare, sa vedem si noi ce si cum Maya, deocamdata n-am apucat sa rasfoiesc manualul de folosire si sintem in faza de imprietenire, cind incercam sa ne cunoastem unul pe celalalt pe pipaite. [center](btw, canonu' va saluta ! ) http://img253.imageshack.us/img253/7274/aparatulfoto.jpg[/center] (astea sint primele poze ale canon-ului - prima e fara blitz, dar facuta la lumina din bucatarie, a 2-a pe intuneric si cu blitz) [center]http://img196.imageshack.us/img196/7677/astifathocan.jpg http://img843.imageshack.us/img843/2432/astifathocanon.jpg p.s. am fugit, ca de ma prinde D'Artagnandru ma pune cu burta pe carte !!! [/center] Report
October 30, 201114 yr comment_108948 Eu as alege Canonul, fara ezitare. [center]... si l-am ales ! [/center] Sa-l stapanesti cu placere! merci mult, Any ! Report
November 9, 201114 yr comment_110117 Dana,Sa stapanesti cu bucurie camera.O "jucarie" de nota 10. Eu stau pe receptie sa vad ce bunatati mai pregatesti si sa vad bineinteles si pozele tale frumoase cu, care deja ne-ai obisnuit Report
August 5, 201214 yr comment_159440 buna fetelor..apar si eu pe aici...in sfarsit am facut cum am facut m-am invartit,dezvartit,rugat,implorat,facut ochi dulci sotului si am intrat si eu de ieri in clubul canonistilor...nus de ce da m-a atras...initial vroiam un canon cu 2 obiective, dar la urma mi-am luat un canon cu un singur obiectiv... un canon eos 1100d...problema e o alta...is varza si habar n.am cum s-o folosesc recunosc, am ramas in urma rau de tot...acu bag cd-ul cu informtiile si om vedea ce va iesi...voi de model ce ziceti?? maya?? Report
August 7, 201214 yr comment_159673 Mi se pare ca pentru un început, nu e rau de loc.alexandru te referi la ca si aparat sau la poza? Report
August 9, 201214 yr comment_159870 Mai mult la poza, ca aparatul nu le face singur bun, inseamna ca sunt pe calea cea buna Report
August 10, 201214 yr comment_159986 Mai mult la poza, ca aparatul nu le face singur Dar daca e Nikon si e "mare si prost" nu ai ce face... Report