March 31, 201115 yr comment_84100 Nici pastele cu pesto nu sunt de lepadat. Pesto facut din verdeata, un fruct uleios (nuca, muguri de pin),sare de e grunjoasa si mai bine si ulei de masline cateva picaturi. Report
March 31, 201115 yr comment_84132 pentru deseara ceva simplu, fasole facaluita pe pita, cu castraveti murati. Report
April 1, 201115 yr comment_84259 ieri am facut mazare cu morcov, iar pentru azi fac varza murata calita, poate adaug si o mana de orez. Report
April 1, 201115 yr comment_84271 iar pentru desert, clatite cu sirop de artar.A real Canadian ) Si mie imi plac clatitele cu sirop de artar Report
April 1, 201115 yr comment_84276 iar pentru desert, clatite cu sirop de artar.A real Canadian ) Si mie imi plac clatitele cu sirop de artar clatitele cu sirop de artar a fost primul desert pe care l-am mancat in canada si de atunci am ramas indragostiti de siropul asta Report
April 2, 201115 yr comment_84358 clatitele cu sirop de artar a fost primul desert pe care l-am mancat in canada si de atunci am ramas indragostiti de siropul asta E minunat!! Report
April 4, 201115 yr comment_84563 azi am facut turte cu dovleac (de pe blogul cristineik) si pentru ca aveam 2 banane cam negre, negresa cu banane. pentru maine fac supa de rosii (varianta maya ) si tocanita de ciuperci cu mamaliga. Report
April 6, 201115 yr comment_84776 supa-crema de sparanghel (maya ) cu lapte de soia in loc de smantana. Excelenta! Report
April 6, 201115 yr comment_84793 Azi ciorba de praz si tocanita de ceapa cu mamaliga:http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/S5006469.jpg Report
April 14, 201115 yr comment_85631 Ioana, ce-mi faci tu mie....de cand nu am mai mancat ciorba cu lobada....Vali, orezul tau arata frumos, cred ca am sa fac si eu unul pentru azi. ieri am facut bame si supa-crema de brocoli. Pentru azi am pus la fiert mazare uscata din care vreau sa fac o ciorba. Report
April 14, 201115 yr comment_85679 Azi am facut cartofi rantaliti. Placinta cu varza, aluat de paine pt placinta Report
April 15, 201115 yr comment_85688 Merci Aura!Am facut si eu fasole batuta, dar pana sa ma hotarasc sa fac poze, s-a terminat! Lisa, cum sunt cartofi rantaliti? Report
April 15, 201115 yr comment_85692 noi saptamana asta am avut asa:- mancare de frunze (urzici, leurda, frunze de ridichi, ceapa verde)- mancare de fasole verde cu sos de rosii si usturoi- orez cu ciuperci- paste cu sos de rosii+capere+masline verzi ca desert in perioasa asta de post am facut doar 2 tipuri:- bomboane/bilute "raw" cu avocado + cacao + prune uscate + "fainuri" (fulgi ce cocos, pudra de migdale, tarate de ovaz... etc.)- prajitura "gratar": apa (se poate combina cu vin/compot etc.)+ulei in cantitati aprox. egale + zahar + faina cat cuprinde. 3/4 din aluat se intinde cu degetele o foaie in tava, se acopera cu gem (ai mei il prefera pe cel de prune) si restul de aluat se face "grilaj" deasupra. ca variatiuni am facut fursecuri rotunde cu o visina in mijloc sau covrigei. Report
December 17, 2025Dec 17 comment_271481 Azi am facut cartofi rantaliti. Placinta cu varza, aluat de paine pt placinta Ce idee buna! Tare buni sunt cartofii rantaliti._____________AlexandraDouble Vegan Report