Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La mine la Toronto -18, se simt ca -23 si-s la oras, nu la cucuietii din deal. Am scos restul de 6 sarmalute facute de Craciun din congelator, as manca numai slanina cu ceapa si paine calda. E frig, nu e soare, e gri .

Sorinei si Ioanei le doresc mintea de pe urma, ca daca nu va tineti de recuperare si o faceti aiurea,doar pentru ca nu aveti rabdare si toleranta cu voi nu aveti dreptul sa plangeti ulterior ca aveti un handicap, o insuficienta motorie. Depinde doar de voi cat de bine va veti recupera si veti functiona multi ani viitori , e doar alegerea voastra..

Ioana, cei de la munca profita de tine pentru ca tu ai declarat ca esti apta si recuperata, altfel cred ca exista legislatia muncii care ti-ar proteja locul de munca si nu te-ar lua de noua...e doar algerea ta.

Sorina, tu ai o armata de lume langa tine, tot familionul si esti o drama queen, sau cum s-ar zice o obsedata de controlat, verificat, n-ai incredere in nimeni si nimic nu e bun daca TU nu te implici. Ia mai relaxeaza-te si acorda incredere celor din jur pana te recuperezi total. Cum crezi ca se simt cei din jurul tau cand ii verifici mereu si te vad ca strangi din dinti si pui si tu mana sa aranjezi ceva. Pai cred ca daca soacra, cumnata, oricine din familie pune ghetele 10 cm mai departe decat ai tu stabilit, te duci cu effort si muti ghetele din loc si copii vad ca esti nemultumita si simt. Ceauseasca, aloo...

Pup eu Floricica zăpăcită.

Sunt cuminte. Sunt conștientă de riscuri.

Dar ai dreptate cu Ceaușesca... am tras un râs zdravăn.

La mine la Toronto -18, se simt ca -23 si-s la oras, nu la cucuietii din deal. Am scos restul de 6 sarmalute facute de Craciun din congelator, as manca numai slanina cu ceapa si paine calda. E frig, nu e soare, e gri .

A iesit soarele :occasion15: Si mai mult, in zona mea a nins un pic, cu soare cu tot!

Da, da, a iesit soarele, uraaaa. Poate ies si copii la joaca sa faca oameni de zapada, ingerasi sau cazemate. Sau poate ies eu ca mie imi place soarele :)Copchii canadezi nu ies la joaca iarna, nu fac cazemate sau oameni de zapada. Eu ii tot urmaresc dar nica nica, numai adolescenti sau apartinatori de caini..copii 0 si sunt in blocul meu o gramada. Nu-i lasa parintii sa se joace cu zapada. Pe vremea lui Ceasca, cand eram eu copil imi inghetau si izmenele si pantalonii pe mine, ca eram afara cu gasca, in spatele blocului la joaca si ne chemau parintii in casa ca intram cu greu. N-aveam asa loc de joaca organizat ca asta dar aici nu ies copii desi sunt in siguranta si au loc si totul amenajat pentru ei.

post-56-13922419062871_thumb.jpg

Flori, ai dreptate, zau ca nu-ti trebuie nu stiu ce loc de joaca amenajat, cand ai toata zapada din parc sau din spatele blocului la dispozitie. Intr-un an am facut in fata casei o familie de oameni de zapada, nici nu simti frigul sau ca trece timpul cu asemenea activitati. Cand a nins am iesit si eu si m-am jucat cu copii, mi-era dor sa ies la aer dupa gerul ala, dar eram numai noi pe afara...

post-192-13922596952224_thumb.jpg

post-192-13922597157924_thumb.jpg

post-192-13922597364546_thumb.jpg

post-192-13922597656155_thumb.jpg

Buna dimineata. Iarna pentru copilasi e mereu o fericire.

Sanius, derdelus, bulgari de zapada care zboara :headbang: , oameni de zapada caraghiosi...bravo lor.

O zi faina la tulemond, eu calare pe matura as usual.

ps...iar s-a strans un muntisor de rufe de calcat...parca e fat frumos frate, cerste vazand cu ochii :occasion15:

Salutareee!

Adi, Uma, Floricica, ce frumos e! Bine ca acum e "pasnic" ! Mai aveti probleme? Sper ca nu!

Doamne, si eu imi amintesc ce frumos era! Abia puteau ai mei sa ma bage-n casa!Eram uda-murata, sloi de gheata, cu obrajii rosii si cu mainile albe (ca manusile...perechea / saptamana!Mi le tricota bunica!). Nici pe-aici nu prea vad copii la joaca!

Alpha, m-ai ghicit: zambesc atunci cand va scriu, ca, asa cred eu, zambetul meu ajunge si la voi.Dar acum nu mai zambesc! Sunt chiar ingrijorata de ce anunta aici la TV despre Anglia si Irlanda.Fenomene extreme, furtuna, ploaie, inundatii! Mi-e teama pentru voi, cei de-acolo! Sper sa va fie bine, sa va ocoleasca urgia cat de cat si sa treceti cu bine!

Italia? Mai aveti probleme? Mai ploua?

La noi deja sunt temperaturi de primavara: pe duminica au anuntat 18 *C.!

Eu mi-am facut "temele" si-acum as bea o cafea cu voi! Cine mai vrea?

post-73-13922772451232_thumb.jpg

post-73-13922772679433_thumb.jpg

Buna dimineata. Iarna pentru copilasi e mereu o fericire.

Sanius, derdelus, bulgari de zapada care zboara :headbang: , oameni de zapada caraghiosi...bravo lor.

O zi faina la tulemond, eu calare pe matura as usual.

ps...iar s-a strans un muntisor de rufe de calcat...parca e fat frumos frate, cerste vazand cu ochii :occasion15:

Salut, Stellina!

Tu cum mai esti cu tensiunea intraoculara? Sper ca nu te mai duci la oftalmolog si ca te simti bine!

Zoazo, e ceva mai bine...noa in loc de mers tot la 2 zile la control acum merg la 10 zile :occasion15:

Pupaciuni fetelor din Irlanda, Anglia& Italia. va doresc mult soare si STOP la ploi si furtuni.

Haaoolleeoo!!! Zoazo' ce facusi fata?! cazusi in butoiul cu melancolie !!

Iesi afara de-acolo pana numar pan' la 3 :boohoo: cin' te puse sa te uiti la topicul cu intalneli?! aud?! :occasion15:

Ia fa bine si te inveseleste la loc,sa nu mi te vad depresata ,mna' si un pup daca esti cuminte :floare:

:headbang: :boohoo:

Gata, Geanny, am iesit! Am si eu voie cand si cand sa mai visez, nu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Nu, n-ai voie! Tre' sa fii vesela mereu, fara butoaie si altele. Alea-s ocupate de altii.... :boohoo:

Buna dimineata, dupa o zi lipsa la apel. Stiu ca-i aproape amiaza, da' poate ma iertati daca aduc bunaciuni..... astaaaa......... bunataturi:

post-46-13922799415393_thumb.jpg

post-46-13922799461874_thumb.jpg

post-46-13922799505993_thumb.jpg

post-46-1392279955321_thumb.jpg

post-46-13922799612026_thumb.jpg

post-46-13922799658748_thumb.jpg

Ieri n-am apucat sa intru, vad ca ati fost foarte cuminti si nu mi-ati lasat mult de citit. :headbang: Foarte rau!!!!

Treceti repede la interval!

Pe aici se poarta discutii intre cei din conducere si angajati - evaluarile anuale, eventual si "rasplata" - daca e cazul. Si aia data in sictir... Inflatia e peste 3%, iar maririle date de mareata noastra companie e de 1%. Acu' era sa scriu o prostie. Da' ma abtin..... Cu greu...... :occasion15:

Sper sa aveti o zi minunata. Pe aici inca e soare. Desi intr-o parte de oras cica ploua. :boohoo:

Sanatate multa tuturor si spor in toate! :boohoo:

La noi e soare. Momentan nu plouă.

Eu sunt cuminte, că nu vreau să o supăr pe Floricica... Glumesc eu, dar are dreptate.

A, în cazul în care am uitat să vă zic, eu sunt singură toată ziua. Rareori mama poate să vină câteva ore pe zi. Vine seara cu fetele.

Socrii au plecat acasă la 10 zile după accident.

Nu mă deranjează să fiu singură.

Zozo, m-ai omorât ieri cu fursecurile. Și nu, nu-i pot spune nimănui să-mi cumpere pt că după aia nu le mănânc. Nu sunt monti.

Vă pupăcesc! Vă doresc o zi bună!

Fii buna si blanda cu tine, Sorinico :floare:

Zozo, recuperare usoara si sanatate doamnei mama. Te pune ea la punct si o sa fii ca noua :)

Zmeura alba as manca si cu ochii, si fragute. D'alea nu gasesc aici si au ai mei acasa o gramada, off of off.

Sa fie vremea si vremurile bune cu voi si sa fiti protejate, ca n-am chef sa-mi fac griji, eh :) :-*

Buna! la noi e gri cenusiu si ceata,frig ,mizerie blleehh!! :)

Asa ca m-am bagat in bucatarie,am facut snitele,sote de mazare ,ciupercute umplute,salata de varza rosie ,acum ma apuc de clatite!

Zoazo' ce fursecuri faine :-*

O zi faina in continuare si multa sanatate! :floare:

Buna dimineata doamnelor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Iaca am trait si-o furtuna cu vant constant la 110-120km/h si rafale pana la 177km/h. Ieri am avut pentru prima data "feeling-ul" de sfarsitul lumii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif A rupt copaci, a smuls tigle si acoperisuri, usi rulante de tabla, a rasturnat camioane... a fost palpitant. Ma uitam pe geamul de la birou si nu-mi venea sa cred. Apoi am condus pana acasa printre bucati de placaje, table, crengi, gard viu....toate cele zburau pe drum

post-95-13922929434099_thumb.jpg

Parte din acoperisul hotelului astuia a ajuns dincolo de drum, in parcare, peste masini. Am mai pus poze pe FB, dar nu am acces la ele de la munca ca sa vi le arat. Va imaginati voi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif La mine-n cartier doar un copac a fost smuls din radacini si nu a cazut pe casa omului, i-a vatamat un pic gardul si-atat. Din fericire n-a murit nimeni. Doar pagube materiale si lipsa curent. Eu am noroc si am si curent in casa. Doar pe strada nu este. A fost prima noapte in 15 ani cand a fost intuneric pe strada

post-95-13922933538486_thumb.jpg

Asta e un drum cu 2 benzi

post-95-13922939814537_thumb.jpg

asta e bucata din acoperis. Vedeti cat a carat-o vantul?! In plan indepartat se vede hotelul

Nu, n-ai voie! Tre' sa fii vesela mereu, fara butoaie si altele. Alea-s ocupate de altii.... = Haidi, bre, Foxulina! Cateodata rar tare, am si eu voie la o portie de dor.S-apai, daca-s io-n butoiu-ala, nici nu mai intra altcineva! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Floricico, si eu as vrea zmeura.Nici nu conteaza culoarea, dar si dude albe-as manca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Ooof, catu-s de bune dudele albe!

De rest, ma recuperez, fac constant exercitiile prescrise, nu exagerez, nu fortez.

Geanny, la noi e zi de primavara! Soare, placut...Cred ca gradina vrea salata si ridichi, ca sa vii tu aici! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Sorinuco, nu stiu pe Floricica, dar pe mine ma superi sigur daca nu stai potolita! Are dreptate Floricica: invata s-accepti ca si altii fac treaba macar aproape la fel de bine ca tine.Fiecare are stilul lui in a face o treaba.Eu am avut " meciuri grele" cu mama, care, dupa ce faceam eu ceva, venea in urma mea si refacea. S-a lamurit acum si nu mai reface daca fac eu ceva.Cel putin cat sunt eu prin preajma.E la fel ca tine, asa ca eu te inteleg, dar intelege-te si tu si da-ti timp de refacere!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Ioanaaaa! La raport!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Mutti ce-o mai fi facand?

Alpha, fata, prin ce cosmar trebuie c-ati trecut Bine ca voi sunteti teferi! Ozy ce mai face?

Ozy ce mai face?

E mai bine, saru'mana de-ntrebare. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Mananca ceva mai bine, inca ia pastile, mai dureaza cateva saptamani, dar e spre bine

Multumesc Sorina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Alpha, incredibil...si la mine-n sat bate vântul tare astazi, neobisnuit de puternic...

Sanatate la tulemond si numai bine. am concert in deplasere.

buna seara,sa nu radeti de mine,dar am o intrebare.am primit icrele acestea,si nu stiu cum (si daca)se prepara,ceva idei?

post-244-1392317983567_thumb.jpg