Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Offfffff!

Si eu de mult nu mai zic nimic, cum o fi, om vedea, sau nu! Sunt fatalista!

Uite mai bine la Bristena ce minunatii a facut!

Ai dreptate! + 1

Bris' minunat totul si cornul abundentei si puisorii :(

Super opera, Bris!

Hai sa te joci si cu noi doua! :(

Scuze, ca nu am mai apucat sa intru, sper ca cei serbati pe rit catolic, ati avut sarbatori senine, cu Paste si Pascuta (cum s-ar traduce Pasquetta si cand e? A doua zi de Pasti? ) fericite, cu lumina, caldura si cu bucurii!

La fel, mai tarziu, dar din toata inima, doresc si aici tuturor celor ce au nume de floare (sau dragilor vostri), La Multi Ani, armonei si bucurii! Sper ca ati mancat o "inotatoare" de peste si v-ati bucurat de flori duminica!

Te pupic, Any! :(

post-685-14284348609946_thumb.jpg

post-685-14284348759018_thumb.jpg

post-685-14284348912323_thumb.jpg

Buna! eu cu pregatirile de paste sunt in punctul asta: am vocsat' azi ourile',(iar nu mi s-a spart nici unul cu metoda mea infailibila :rolleyes: )nu mi-a iesit galbenul :) dar nu am avut oua albe ci roshcate asa ca mai portocalioase asa ca facute cu foi de ceapa ,+ oul cel mai mare,nespart nici asta din fericire,poate putin expirat, l-am vocsat cu garnier roscat :) am facut compozitia de drob de pui,maine sa-l pun la cuptor,sarmale aveam la congi'(facusem ca sa termin varza murata),am mai luat salata verde ,ceapa verde,ridichi etc...cozonac am cumparat anul asta ca nu am nuci,si fara nu vreau ,o sa mai fac o friptura ceva la tava si cam asta e ..momentan,cel putin...

:love7:

Eu iar nu fac nimic ca plec in calatorie. Insa am primit un sfert de miel si anume pulpa anterioara si coastele plus tot ce trebuie pentru drob, ca mama a declarat ca ea nu face si ca le arunca, am sarit in sus si i-am zis sa le dea la mine ca le fac eu! Cred ca de Inaltare, drobul!

In rest am o singura parere de rau, ca nu suport pasca cu aluat, mai ales de cozonac, si acasa nu faceam din aia, dar aia este, daca pleci in calatorie mananci ce-ti cade la rand!

Hello, m-am "strans" si eu la casa mea. Azi am cumparat niscai miel de ciorba, stufat, drob si friptura cred ca de ied :rolleyes:.

In rest ouale colorate check de la Migros, pasca am sa fac una cu smantana, ca aia imi place cel mai mult.

Maicamea facea mazurka, dar cred ca ramane pe alta data.

Deocamdata nu am facut nimic. Sunt inca la faza studiu individual. Maine 2 cozonaci si o pasca cu branza, clasica, niste oua rosii, un drob, ceva friptura, o ciorba de gaina alergata prin curte, o ulcica de sarmale si nu mai mult, ca si asa e multa mancare.

Am ajuns si eu la Braila si-am vopsit ouale.Pastile le voi face maine, ca azi n-a mai fost timp.Am avut de admirat iepurasi.

Mama, saraca a fcacut ciorba, sarmale cu frunza de vita, drob.Cozonac nu se mananca la noi, asa ca am cumparat unul pentru impartit.Cam atat, ca si-asa e mult pentru trei oameni.

Sarbatori cu bine, sanatate si bucurii.A, cica a venit primavara!

Va pup!

Daaa, a venit! 18 grade si soare azi..., dar am stat la birou pana dupa 18. Insa, maine sper sa-mi iau revansa sa iesm un pic in natura...parc, padure, lac...sa vedem unde ne-o duce tati..., pe aici prin imprejurimi...

Eu am facut doar o pulpita de miel, cu vin rosu si arome asiatice. A mirosit in casa toata ziua. Asta mancam maine si cu o salata fresh cu de toate. Daca am timp si chef fac si cartofi salaidese alaturi..., desi poate nu potriveste.... amandoua sunt cam greute... O salata de fructe incropim maine si asta e tot ce vom avea nevoie de mancare.

Asta seara am facut grabnic o pizza.

Duminica de Pasti la parintii mei (cu frati, verisoare etc) si luni la mama lui tati..., ca la noi asa e traditia...intalniri si mese cu familia. Posibil, sa mergem la slujba d einviere cu mama-soacra...., daca nu ploua, dupa care ciocnim cate un outz la mamaie

Deci, in afara de curatenie generala (care la noi pricum e la fiecare doua sapt max), nu am facut alte pregatiri, am lucrat pana acusica... Iar din vizite primesc si pachet, daca dorim (oua vopsite, drob, cozonac, pasca).

Spor la pregatiri reusite si Paste fericit cu soare in suflet, armonie, iubire si lumina. Aici au anuntat vreme frumoasa, ceea ce nu poate dcat sa-mi lumineze total sarbatorile.

Love you all :hug:

post-685-14286975556864_thumb.jpg

post-685-14286975788101_thumb.jpg

post-685-14286976137847_thumb.jpg

Neata si de la mine. Urit afara. Noroc ca ne-am facut traseul ieri pe soare si 20 de grade. :hug:

Peter

Mai spre pranz, salut si din Braila.

Am fost dimineata la tata la cimitir, am bagat deja o pasca la cuptor si-am pregatit-o pe-a doua.

Soare, cald si frumos si-aici.Dani, nu s-a anuntat ploaie pentru la noapte!Si noi vom merge la Inviere, ca-n fiecare an.Va fi racoare, insa!

Va doresc tot ce va doriti voi, bonus, sanatate multa-multa!

Sarbatori cu bine!

Zi superba azi in Bucuresti! La ora 4 jum- 5 am iesit in parc, 23 grade si un soare M I N U N A T!

Mergem la inviere, sper sa nu adoarma picea.

Multumi de urari, Paste fericit si sarbatori linistite, cu bucurie si lumina tuturor.

post-685-14287700568354_thumb.jpg

post-685-14287700770548_thumb.jpg

post-685-14287701312854_thumb.jpg

Si acum la obiect :) mie mi s-a prins drobul de fundul/dosul tavii si a iesit smuls,nu-i bai ca l-am lasat in picioare si s-a asezat dar nu mai are decat pe laturi rumeneala pe dos e nebronzat,de gustos e f. gustos .Am uns tava cu ulei si am tapetat cu pesmet :hug: mama a pus hartie de copt in tava dar mie mi-a fost teama ca s-o lipi de drob si nu o sa o mai pot despielitza'.

Mama a incercat pasca,cu smantana cu blat de pandispan si zice ca nu i-a iesit,mac' maine sa vaz dezastrul :) cam astea fura peripetiile noastre de pana acum.Maine mergem la masa la parinti,dar domnu' Geany' e de scarbici',luni o sa mergem la cimitir la iesirea la mormant sa dam de pomana si celor dragi care nu mai sunt printre noi,apoi la masa la matusa cu tot familionul,cam asta e planul planuitor.A fost tare cald si vreme tare frumoasa,sper sa o tina tot asa,bub' a primit de la iepuras penar nou si ghiozdanel nou ca astea se jerpelisera,ca le are inca de la inceputul clasei 1 dar si inca un set de jucarii cu masini de razboi(camuflaj de astea,are tanc are tun ,lansatoare de rachete etc,ca acum e disperat dupa deastea, :) aseara a pus in bucatarie tocatorul de plastic pe masa a pus pe el soldateii care cazuti care in picioare si i-a stropit cu kechup ca sa faca ranile cat mai realiste,stati linistiti ca au venit imediat ambulantele si elicoperele inclusiv cel smurd de la Stelin' si au scapat cu toti acum sunt teferi in cutia lor si asteapta urmatoarea batalie =)) )

Va mai pup inca o data si maine cand vom ciocni ouale ma voi gandi si la voi(bub' spera sa iasa invingator si anul asta deja cantareste cu grija ce ou sa aleaga,cel mai tare competitor al lui e bicu',care anul asta a promis ca-si va lua revansa,bub' face tot felul de strategii prin care il poate sabota =)) )

:-*

Geany, ce de aventuri :hug: !

Ce-mi place de Bub cu ketchup-ul, bine ca in cele din urma i-a salvat pe toti :) ! Faza e ca acum 5 minute ma uitam cu copiii la un serial si unul din personaje tocmai isi pusese sos pe deget sa para ca s-a ranit. Si dl. meu e de serviciu weekendul asta, ca si al tau, sper sa se termine aici coincidentele, ca drobul inca nu l-am terminat =)) !

Ouale mele, de saptamana trecuta vopsite de copiii, si de acum, cu foi de ceapa si... afine.

Sarbatori fericite tuturor!

post-192-1428792667486_thumb.jpg

post-192-14287926988016_thumb.jpg

Va dorim sarbatori fericite de pasti, pline de lumina si iubire. Sanatate tuturor.

Brigitte si Peter

Cristos a Inviat!

Geany, eu am facut drob in tava de chec teflonata unsa cu unt si nu s-a prins. Asa fac mereu.

Sa aveti o zi minunata!

In 27-29 martie, la Predeal, a fost Intalnirea anuala a saitului de turism AFA (AmFostAcolo), cel mai tare sait de turism din tara.

Anul asta a implinit 7 ani.In fiecare an se premiaza cei mai merituosi membri.Camelia noastra, Roth, a facut parte dintre ei.E o inimoasa si-o draguta, iar pe diploma ei scrie Inima Inimii AFA.

Verb, ce veste frumoasa-mi dai! Eu, acolo, sunt Zoazore.Tu?

Zozo si verb, si eu sunt membru pe AFA :). Da' asa-mi prind urechile pe site-ul ala...... nu mai stiu cum sa va caut sa va adaug in lista de prieteni :hug:

Hristos a Inviat si Paste Fericit alaturi de familii si de oameni dragi.

In 27-29 martie, la Predeal, a fost Intalnirea anuala a saitului de turism AFA (AmFostAcolo), cel mai tare sait de turism din tara.

Anul asta a implinit 7 ani.In fiecare an se premiaza cei mai merituosi membri.Camelia noastra, Roth, a facut parte dintre ei.E o inimoasa si-o draguta, iar pe diploma ei scrie Inima Inimii AFA.

Verb, ce veste frumoasa-mi dai! Eu, acolo, sunt Zoazore.Tu?

Zozo si verb, si eu sunt membru pe AFA :). Da' asa-mi prind urechile pe site-ul ala...... nu mai stiu cum sa va caut sa va adaug in lista de prieteni :hug:

Hristos a Inviat si Paste Fericit alaturi de familii si de oameni dragi.

Adevarat a inviat! Zi ce user ai si te adaug eu, ca la FB.Tu pe unde mai bantui?

In alta (dez)ordine de idei: noi suntem la Braila, am stat la masa, doar noi trei, la cimitir am fost ieri, azi e zi de "zacut"= odihna!Am fost azi-noapte la biserica la Inviere.Pana acum e bine!

Soare, cald, frumos...Pacat ca de marti iar se raceste!