Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

la multi ani domnului Alexandru!!

2ut concediu placut si profit in avans sa ii urez mamei lui ZOZO la multi ani sanatosi!

hello, hello!

multi ani traiasca sarbatoritul zilei! si parintii si toti ai lui pe langa el! :71:

la mine-s amestecate si pe fast-forward, in rest binisor!

sper sa treaca mai repede vara asta ingrozitoare, mie-mi place toamna, iar septembrie e luna mea preferata.

numai bine tuturor!

Daaa!! multumesc..eu si leii mei,imi mananca urechile,dar nici eu nu ma las mai prejos =))

post-405-14394614184785_thumb.png

:71: .... :-* :-*

La multi ani fericiti lui Alex, sa creasca mare si sanatos si voi sa fiti fericiti langa el! E baiat mare acum, clar, vad si in poze ca e barbatel deja, sa va traiasca Geany!

Si daca tot am intrat, cu treburi importante, va zic doar ca la noi e totul bine, ultima suta inainte de concediu (plecam sambata, tare am asteptat momentul asta).

In rest, am fata liceeana, o sa fie o toamna interesanta, cu siguranta (a 9-a si a 5-a).

Va pup!

2ut, ce au crescut si fetele tale!!! Daca tu ai o fata liceeana de la toamna, al meu este in ultimul an de liceu si cu mari emotii si cel mai tare isi doreste sa ia bacalaureatul cu nota mare si pe urma o vedea unde isi depune dosarul.

Concediu placut si sa va relaxati!!!!

2ut concediu placut si profit in avans sa ii urez mamei lui ZOZO la multi ani sanatosi!

La multi ani fericiti Alex!!! La multi ani si pentr Sfânta Maria!

La multi ani fericiti Alex!!! La multi ani si pentr Sfânta Maria!

:71:

La multi ani Alex si mama de Zoaza;

Bia ce mari sunt fetele.

Giorgi vacanta placuta . Alexal tau intra in iuresul dinaintea bacului si al facultatii in curand....aiaiaiiiiiiii. Fiimea mai are 3 examene, ca idiotii astia la zurich au sesiunea in august..... ultimul examen pe 21, numara zilele biata fata. Abia asteapta vacanta.

Eu cu de , cu fizio etc am facut cele repetitii.

Sar-na! =)) promisei ceva impresii..

Domnu' Geany cu coptii' e in elementul lui

post-405-14395022847413_thumb.jpg

Se prosteau:''Mah! stati cuminti la poza!'' :-* ca scot biciu'..

post-405-14395022923219_thumb.jpg

In rest am pozat doar ceva aperitive si tortul ca la friptura nexam eram ocupati :-*

post-405-14395022981505_thumb.jpg

post-405-14395023041939_thumb.jpg

post-405-14395023111599_thumb.jpg

Incercai sa mai poznez coptii' dar ce?! nu te puteai tine dupa ei..nu stau cum nu sta apa..

post-405-14395023176601_thumb.jpg

Tata ,sorica ,cumnatel(sorica insarcinata :71: da'sa nu spuneti ca v-am spus io',ca cica ie' mare siecret'..numa ca tuoata 'lumea stie da' in rest ie' ok. :-* )

post-405-14395023263195_thumb.jpg

O verisoara cu matusa (care era incruntata nu mai stiu de ce, cre' ca m-am luat olea' si de ea ,ca am fost pusa pe fapte rele rau )

post-405-14395023343176_thumb.jpg

Mama:'' nu ma pozati ca-mi sta rau ruju'!..mdea!''

post-405-14395023425225_thumb.jpg

Ale' urmarea indeaproape cu maxima atentie impodobirea tortului..

post-405-14395023501944_thumb.jpg

post-405-14395023577987_thumb.jpg

post-405-14395023632973_thumb.jpg

Cam asa arata ''marea capodopera'' :)

post-405-1439502371872_thumb.jpg

Andu' e gelos ca vrea si el sa sufle in tort sa fie sarbatorit

post-405-14395023786499_thumb.jpg

Ale' il consoleaza

post-405-14395023848564_thumb.jpg

Marele eveniment

post-405-1439502392935_thumb.jpg

Mi-era si frica (sa nu patesc ca-n desene ca-mi dezplodeaza' tortu') :-*

post-405-14395024025034_thumb.jpg

Ale' hipnotizat (poza irelevanta dar il avem filmat)

post-405-14395024107366_thumb.jpg

Tort super,super apreciat

post-405-14395024176044_thumb.jpg

Mahhham'! si sa dam si Cezarului ce-i al cezarului,...sexiune ... :-*

post-405-14395024236713_thumb.jpg

Si hai noroc multani' cu un spumant..

post-405-14395024441647_thumb.jpg

Si gata asta ie' mac sa cotrobaim prin cadoaie' ca am primit toti o gramada :-* ..nu ca ma laud!.. :-*

Buna dimineata. Bravo Gianino, ca de obicei fusesi la inaltime. Sarcina usoara soricii ( nu ma spune ca-i sicret :71: ) si bucurati-va ca sunteti impreuna.

O zi faina la tot hanul.

neatza din potop!

bravo de sarbatoreala ALEX,Geanny&CO

Ieri au fost 30 de grade...sa maurim frate de caldura...apoi a urmat potopul. tunete si jade dragutza care tremura de frica...am luat o in brate dar tot ii era teama.......strada sa umplut de apa mai era putin si intra in casa...apoi la serviciul X de la primaria s a apasat pe un buton si in max 5 minute strada era aproape uscata...am poze cu totul

mai aproape de noi e un canal de canalizare ...apa pleca cu asa presiune ca facea virtej...

deci apoi au venit niste prieteni cu o tarta si cidru si alaturi de un gratar am tot petrecut

Cu ocazia asta m am debarasat de un mare dulap lemn

si cam atit...azi e ziua pietenei mele din B

cam atit..

VA PUP DIN RACOREALA!!!

Buna dimineata. Bravo Gianino, ca de obicei fusesi la inaltime. Sarcina usoara soricii ( nu ma spune ca-i sicret =)) ) si bucurati-va ca sunteti impreuna.

O zi faina la tot hanul.

Nu mai spun nimik Stelin',ciocu' mic :71:

:-*

Merci Verb',bine ca v-ati distrat si ca e racoare :71:

Nici la noi nu sunt chiar caldurile alea mari,dar cand ne adunam toti in casa e tare zapuseala.

La mulți ani, Alex! :-* să-ți trăiască feciorul, Geany, să te facă mîndră și fericită! :71:

Multumesc din suflet,draga mea! =))

Acum deabea asteapta sa mergem iar la ei,ca au de facut un lego .

Va servesc la o cafea cu torcetti facute de sorica mea la patiseria unde lucreaza ea in Italia...

post-405-14395357710084_thumb.jpg

Sunt cele DOP,din punctul meu de vedere sunt cele mai bune,reteta e secreta dar mi-a spus sorica,ca ar contine doar unt 100% grasime,oua si faina,atat,zahar se pune doar abundent intavi,si tot spilul e felul cuptorului,care e cu niste rezistente ca la resou si datorita alora zaharul se caramelizeaza...

Va servesc la o cafea cu torcetti facute de sorica mea la patiseria unde lucreaza ea in Italia...

Sunt cele DOP,din punctul meu de vedere sunt cele mai bune,reteta e secreta dar mi-a spus sorica,ca ar contine doar unt 100% grasime,oua si faina,atat,zahar se pune doar abundent intavi,si tot spilul e felul cuptorului,care e cu niste rezistente ca la resou si datorita alora zaharul se caramelizeaza...

m ati omorit fetelor cu arta voastra....domnii soti trebuie sa fie f incintati ca savureaza zilnic meniuri facute cu arta iubire si care au f mult gust!

bravos!!

Geany, la voi a fost sarbatoreala mare, nu gluma! Sa va fie de bine!!!! Si sa traiasca sarbatoritul!

Stella, draga! Da, a venit randul si lui Alex al meu sa dea bac-ul si sa vada dupa aceea unde merge mai departe. Cel mai mult il intereseaza sa ia bac-ul cu o nota cat mai buna si dupa aceea nu stim inca (nu stiu nici el daca stie, cred ca are doar o idee) unde isi depune dosarul. Oricum el merge pe uman, limbi straine. Bafta la toti copiii!

Noi plecam intr-o scurta, dar scurta vacanta. Adica maine undeva pe la 4 dimineata si ne intoarcem duminica seara tarziu. Si de luni, la munca! Dar mai vedem marea, mai facem o balaceala, ne mai destindem. Si plecam doar noi doi, ca doi porumbei, Alex ramane acasa pe post de dadaca la blanosi.

LA MULTI ANI!!!! de pe acum pt.Sf.Maria!!!!!

Si un week-end minunat sa aveti!

Marea....valurile....

post-88-14395375427343_thumb.jpg

m ati omorit fetelor cu arta voastra....domnii soti trebuie sa fie f incintati ca savureaza zilnic meniuri facute cu arta iubire si care au f mult gust!

bravos!!

Asa e! asta e tot secretul sa fie facuta mancare cu drag :hug:

Daa Giorgi',la noi asa e harmalaie,nu se vede in poze ca nu am surprins,dar la noi se vorbeste mult si tare fiecare mananca ce vrea si cand vrea,am ras de ni s-au inclestat falcile de amintiri de cand eram io' cu sor-mea copchile la mama ca multe am mai combinat :hug: si bancuri peste bancuri,pozele le-am pus fix cand am ajuns acasa,vedeti si voi ora :Demon: Pacat ca lipsete si unchiuletul ca e plecat in strainatate si o verisoara si o matusa,dar ne descurcam noi si asa...Acum cumnateii au iesit impreuna ca baietii ca au de reparat nush' ce si cautat piese,in fiecare an aceeasi poveste :hug: mama cu sor-mea sunt la shoping,ca mereu au de cumparat,ba slapi ,ba sandale,ba nush' ce lui Andu' etc (cert e ca nu e nevoie,dar asa ie' modelu' la noi :hug: )eu acum am pe foc mancarea pt. pachetul lui domnu' Geany' pe maine si le prind si eu cu Ale din urma...Apoi sa vedem pe unde mai bantuim azi,centru terase etc..

Vacanta placuta Giorgi'ca o meriti din plin, si pup pe Alex,multa bafta,il salutam si pe domnu' Nelu'!

O zi faina tuturor!

Vacanta placuta Giorgi'ca o meriti din plin, si pup pe Alex,multa bafta,il salutam si pe domnu' Nelu'!

O zi faina tuturor!

:Demon: :hug: :hug:

Geanina, numai bine si la multi ani lui Bub! :hug:

Georgi, vacanta placuta! :hug:

Am intrat sa ma laud! :Demon:

La noi PLOUA !! :hug:

Va pup.

Peter

PS. Deseara tortellini, inceput tortul de maine.