Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Geanny va fi harmalia dar toata lumea va fi fericita...iar tu vei fi cea mai mindra mamica! :thumleft:

Geanny va fi harmalia dar toata fumea fericita...iar tu vei fi cea mai mindra mamica! :thumleft:

Daa!! va fi f. frumos deabea asteptam cu totii <_< (e tare grea despartirea ,dar cu atat mai frumoasa revederea)

Neatza si de la mine unde e cer morocanos care trage a ploaie....adica ca de obicei:(

azi avem un prieten la prinz la masa...pui cu curry ,orez salata ,tarta de fructe cafea si basta!

miine seara un cuplu tot amici la un coté à l'os gratar

nimic senzational aceeasi plictiseala!

stella Ceahlaul devine Everest?? :thumleft:

Verb, cam da....si cu mana belalie, prefer sa evit cat pot. O sa chem pe doamna care face curat sa vina extra sa le calce....

Hehe, ce bairam de pomina o sa aibe musiu Alex :thumleft:

Daa!! zisei io' ca-i norocos <_<

La noi soare cucu bau,asa ca e bine,trebuie sa asamblez tortuletul ,si de mancare nu stiu ce sa le mai fac,ma bantuie o placinta cu ceapa(cu smantana oua bacon si ceapa inabusita,piper,ca a lui Petu' sau a lui Sisi https://forum.artaculinara.ro/topic/2270-badischer-zwiebelkuchen/)

Asa! am facut placinta cu ceapa,nu am pus chimen ca ma tem ca ma refuza hunii,am pus oregano si fulgi de ardei iute,piper,productia la hectar :lol:

post-405-14393826677747_thumb.jpg

Buna rau!

post-405-14393826758597_thumb.jpg

Tortul gen amandina(in opinia mea secretul e ca am aromatizat si blatul dar si siropul cu esenta de rom,un plic de nes cafe sau 3 in 1 si esenta de migdale ,e parfumata exact ca prajitura amandina de la cofetarie),crema ganaj,deasupra cioco' topita(am vrut sa incerc glazura de zahar dar mi-a fost teama sa fac experimente acum,sa nu mi se zahariseasca sau mai stiu eu ce)...momentan nu arata prea grozav ca urmeaza a fi transportat la mama in cutie de carton,dar mai am crema si o sa mai peticesc cu seringa pe moment,in + atunci vor fi puse si restul pe el,artifica cea mare lumanarica cu cifra 9,alta steluta mare cu ''lamulti ani''niste jeleuri sub forma de zmeurici colorate,stelute colorate de zahar etc-uri le pun atunci(are mama niste visine din visinata mortale,dar alea numa pt. adulti <_< )...nus- eu f. maestra :cheers: nici nu lucrez f. ingrijit,nu e cine stie ce ca si aspect dar garantez ca e bun rau.. :thumleft:

post-405-14393826816396_thumb.jpg

post-405-14393826873165_thumb.jpg

Pofta mare si distractie frumpoasa. Si daca e facut de mamitza, e shel mai bun.

Daa!! sarumana <_< ,voi veni eu cu poze doveditoare si impresii :thumleft:

Maine sper sa apuc sa scriu daca nu, iti pup in avans leutzul, va urez petrecere frumoasa si tine minte ca el e norocos, o sa-i mearga din plin, iar tu care ai facut toate cele dificile, o sa tii minte numai fata lui fericita!

Maine sper sa apuc sa scriu daca nu, iti pup in avans leutzul, va urez petrecere frumoasa si tine minte ca el e norocos, o sa-i mearga din plin, iar tu care ai facut toate cele dificile, o sa tii minte numai fata lui fericita!

Multumim :thumleft: <_<

La Multi Ani Alexandru! Sa ai o viata buna, frumoasa si plina de impliniri si bucurii! :thumleft:

Sa/ti traiasca si sa te bucuri de el din plin, Geany! <_<

post-685-14394118106026_thumb.jpg

Multumim frumos <_< ,acum asteapta cu nerabdare 00:00 sa fie ziua lui :thumleft: ..poze facute ezact' acu' special pt. voi... :cheers:

post-405-14394129838882_thumb.jpg

post-405-14394129894375_thumb.jpg

post-405-1439412995767_thumb.jpg

post-405-14394130019481_thumb.jpg

ceasul meu e 12 trecute! pupam Alexutul :thumleft::cheers:<_< Ce ochisori luminosi are el! PETRECERE FRUMOASA!

ps: in poza surpiza cu Happy Birthday e si Bea! sa vedem daca o mai recunoasteti!

ceasul meu e 12 trecute! pupam Alexutul :-*:-*:-* Ce ochisori luminosi are el! PETRECERE FRUMOASA!

ps: in poza surpiza cu Happy Birthday e si Bea! sa vedem daca o mai recunoasteti!

Multumim =))

Nu-mi dau bine seama din poza, ca Bea a crescut si ea f. mult! sa fie fetita cu balon roz?! :71:

post-405-14394455402815_thumb.jpg

Pup Alex stirbulet,

La multi ani !! cu sanatate.

Fericitilor parinti--sa va traiasca !

Multumim,pupacim si noi indarat :71:

La multi ani fericiti lui Alex, sa creasca mare si sanatos si voi sa fiti fericiti langa el! E baiat mare acum, clar, vad si in poze ca e barbatel deja, sa va traiasca Geany!

Si daca tot am intrat, cu treburi importante, va zic doar ca la noi e totul bine, ultima suta inainte de concediu (plecam sambata, tare am asteptat momentul asta).

In rest, am fata liceeana, o sa fie o toamna interesanta, cu siguranta (a 9-a si a 5-a).

Va pup!

La multi ani fericiti lui Alex, sa creasca mare si sanatos si voi sa fiti fericiti langa el! E baiat mare acum, clar, vad si in poze ca e barbatel deja, sa va traiasca Geany!

Si daca tot am intrat, cu treburi importante, va zic doar ca la noi e totul bine, ultima suta inainte de concediu (plecam sambata, tare am asteptat momentul asta).

In rest, am fata liceeana, o sa fie o toamna interesanta, cu siguranta (a 9-a si a 5-a).

Va pup!

Multumim! :-* (nu stiu cum se face , dar eu tot micut mi-l vad :71: dar voi sunteti mai impartiale asa ca vedeti lucrurile mult mai realist decat mine :-* )

Ma bucur ca la voi totul e bine,concediu placut,si sa-ti traiasca si tie domnisoarele =))

Geany, LA MULTI ANI!!! lui Alex de la Tanti Giorgiana. Sa va bucurati de el, sa creasca mare, frumos, sanatos si norocos! Si sa va vad cu nepotei de la cel mare!

Am inceput munca, s-a terminat vacanta prelungita! Ma simt bine cu mana, trebuie sa fac in continuare gimnastica cu o minge moale sa intaresc musculatura. Week-end-ul asta plecam la mare, la Eforie Sud, este Sf.Maria si am zis sa ne mai relaxam putin.

Pupici la toate fetele si o zi frumoasa sa aveti!

Micul dejun!

post-88-14394506025169_thumb.jpg

post-88-14394506121262_thumb.jpg

Si un tort pentru Alex!

post-88-14394506397065_thumb.jpg

La multi ani, Alexandru! Sa fii sanatos si la fel de ambitios! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Genny, tu ai sa-l vezi micut si cand o avea 50 de ani!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Tortul facut de tine arata taare bine1

Si eu plec maine la Braila, ca-i ziua mamei mele!

Acu-s la munca!

Va pup!

Acu-s la munca!

Va pup!

LA MULTI ANI!!!! si lui mamitza ta!!!! Si sanatate multa!!!! Va trimit pupici la amandoua! :71:

Geany, LA MULTI ANI!!! lui Alex de la Tanti Giorgiana. Sa va bucurati de el, sa creasca mare, frumos, sanatos si norocos! Si sa va vad cu nepotei de la cel mare!

Am inceput munca, s-a terminat vacanta prelungita! Ma simt bine cu mana, trebuie sa fac in continuare gimnastica cu o minge moale sa intaresc musculatura. Week-end-ul asta plecam la mare, la Eforie Sud, este Sf.Maria si am zis sa ne mai relaxam putin.

Si un tort pentru Alex!

Multumim mult Giorgi' :-* tare ma bucur ca sunteti bine,si concediu placut ...

Din pacate la noi vesti proaste de pe ''frontul de vest'' :-* taiere masiva de salar (ca a zcazut' tva-ul si afecteaza norma de hrana =)) ,bine ca din septembrie din cauza de seceta ulei faina etc se scumpesc cu 10 % :-* )domnu' Geany' mai miza pe sambata si duminica de dupa conced',nexam l-au incaltat in garda,sambata toata ziua duminica e de noapte,de ziua lui pica de serviciu' tot asa :71:

In rest ne dixtram si noi azi cu familionul macar sa ne scoatem parleala :-*

La multi ani, Alexandru! Sa fii sanatos si la fel de ambitios! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Genny, tu ai sa-l vezi micut si cand o avea 50 de ani!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Tortul facut de tine arata taare bine1

Acu-s la munca!

Va pup!

Ha ha ha Zoazo' zau ca asa! :-* :-* multumim mult,La multi ani mamitzei tale :71: multa sanatate...cu tortul stiu ca si eu am salivat intens la unul asemanator pe care l-ai facut tu candva pt. un baietel =))

Servici usor!