Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Suna super bine pasta asta de ardei! :rolleyes:

Blatuletul meu e la racit si el acum... :occasion14:

post-405-14399819901057_thumb.jpg

post-405-14399819953874_thumb.jpg

Moaammaa! da ce intunericeala si ce ploua afara!!! :tongue3:

Geany, pup dulce o fata harnica!!! Blatul este deja la racit...este aproape gata tortul.

La noi nu ploua, nu este nici intunecat, dar s-a racorit, cica au zis cei de la Meteo ca sunt doar 19 grade, de la 35-36 la umbra, este ceva!

Azi chiulesc de la cursuri si ma duc sa coc niste vinete. Voi cum faceti vinetele la cuptor, eu numai pe tabla pe aragaz stiam, dar am zis sa incerc si varianta la cuptor?!

Eu le coc in cuptor, dar la grill, am grill in partea de sus si le pun aproape de flacara , avantajul e ca mizeria se scurge in tava si pe aia o speli, abia la sfarsit!

Eu le coc in cuptor, dar la grill, am grill in partea de sus si le pun aproape de flacara , avantajul e ca mizeria se scurge in tava si pe aia o speli, abia la sfarsit!

Nu am grill, trebuie sa le coc in tava de la aragaz, am intrebat o colega si mi-a zis sa le intep inainte sa nu pocneasca si sa pun pe tava hartie de copt. O sa incerc, greu nu are ce sa fie!

Zice lumea ca nu ies asa de albe ca alea arse langa flacara, dar nu e chiar adevarat dupa experienta mea, depinde mult de vanata nu neaparat de modul de coacere. Dar, poti sa le intepi, mama le inteapa si cand le face pe gratar! Numai ca daca le pui in tava, or sa se inabuseasca nu or sa se coaca, eu le-as pune pe gratar si tava dedesubt!

Zice lumea ca nu ies asa de albe ca alea arse langa flacara, dar nu e chiar adevarat dupa experienta mea, depinde mult de vanata nu neaparat de modul de coacere. Dar, poti sa le intepi, mama le inteapa si cand le face pe gratar! Numai ca daca le pui in tava, or sa se inabuseasca nu or sa se coaca, eu le-as pune pe gratar si tava dedesubt!

Da, si asa este o idee!

Geany, pup dulce o fata harnica!!! Blatul este deja la racit...este aproape gata tortul.

La noi nu ploua, nu este nici intunecat, dar s-a racorit, cica au zis cei de la Meteo ca sunt doar 19 grade, de la 35-36 la umbra, este ceva!

Azi chiulesc de la cursuri si ma duc sa coc niste vinete. Voi cum faceti vinetele la cuptor, eu numai pe tabla pe aragaz stiam, dar am zis sa incerc si varianta la cuptor?!

Draga Giorgi',eu fac doar pe tabla,nu am facut altfel asa ca nu te pot ajuta,dar vezi la topic unde a zis Daniella,sau fa cum zice si Ioana .

Tortuletul e gata demult :occasion14: in mare,ca mai am brizbrizuri de pus pe el atunci la servit...

Nu arata el prea grozav ,dar si asa e doar pt. noi...

post-405-14399882277247_thumb.jpg

L-am facut cu un strat de puding cu fistic si unul de crema la rece cu aroma de fructe de padure de la dr. oetqer

post-405-14399882861447_thumb.jpg

Ca data trecuta am facut de cioco' cu crema ganaj si astia cu frisca nu vor,gen diplomat sau cu fructe nexam....asta e...

Tortuletul e gata demult :occasion14: in mare,ca mai am brizbrizuri de pus pe el atunci la servit...

Nu arata el prea grozav ,dar si asa e doar pt. noi...

Nu fi modesta!! Arata foarte bine si daca este facut de manutele tale este sigur si gustos! Sa-l mancati sanatosi!

Wooow, n-am mai avut vreme să intru, dar și când intru...Ce-mi văd ochii? Torturi, torturi, tortulețe, ochișori frumoși, lume veselă și fericită...Ce poate fi mai frumos?

La mulți ani!Și lui Ale, și d-lui Geanny! Să-ți trăiască, măi Geanny!

Și...ce ziceai despre tort? Să nu te mai aud că-l bârfești , că vin și te bat! Arată superb, iar de gust, cred că-i după sufletele voastre: dulce și bun!

Eu-s bine, am rezolvat și cu mutarea noilor colegi, și cu dintele (l-am scos, că mă seca de durere), acum mă pregătesc de nunta vărului meu, sâmbătă, la Ploiești.

Vă pup și fug să șutesc tortul Geannynei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/snorting.gif .Voi țineți-o de vorbă! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

(Mmmm...fructe de pădure, fistic, ciocolată...mmmm!, bun-bun! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif)

Fetelor din ro va rog mult...spuneti mi e problema cu tintarii baltati ....ca ma duc la mare la sanatoriu ca babele ...si in delta?

SEARA PLACUTA!

Fetelor din ro va rog mult...spuneti mi e problema cu tintarii baltati ....ca ma duc la mare la sanatoriu ca babele ...si in delta?

SEARA PLACUTA!

da, am revenit ieri de la mare si parca erau mai multi ca-n iulie. in fiecare seara am pus aparatul de tantari.

SEARA PLACUTA!

da, am revenit ieri de la mare si parca erau mai multi ca-n iulie. in fiecare seara am pus aparatul de tantari.

multam iubito! :occasion14:

neatza aici ploua..eu fug la doctor generalist pt reteta pt 3 luni

pup

ps stella frumoase plimbari:)

'Neata!

Si la noi ploua, este o zi urata si rece! BBRR!!!

Am facut vinetele aseara, am citit si pe topicul lui Daniella si ce mi-a spus Zerda si au iesit foarte bine, s-au curatat usor, nu am facut mizerie, nu am facut fum, chiar am invaluit bucataria intr-un parfum de vinete coapte. Dupa-amiaza cand ajung acasa o sa fac si o salata din ele, dupa ce in prealabil le-am tinut toata noaptea la scurs.

Geany, i-am vazut pe baietii tai pe FB...sufland in tort...

Verber, din cate stiu, in Delta, in luna septembrie nu mai sunt tantari, dar la mare, da. Unde te duci la sanatoriu, la Techirghiol sau la Eforie Sud?!

ZoazoNico, ma bucur ca s-au linistit apele si la tine si mai ales ca ai rezolvat cu dintele, durerea de dinti este oribila. Distractie placuta la nunta! Sa dansezi si pentru mine! :occasion14:

O zi frumoasa sa aveti!

'Neata!

Geany, i-am vazut pe baietii tai pe FB...sufland in tort...

Daa!! draga Giorgi' domnu' Geany le-a pus ,va povestesc si aici ca nu am secrete =)) numa sa nu va plictisesc...

Deci domnu' Geany a implinit ieri 41 de ani si a fost de serviciu de dimineata pana seara,nu se astepta sa-i mai fac nimic de ziua lui ca asa ne vorbisem,a sarbatorit odata cu Ale' si zilele de dupa si asta urma sa fie,dar eu am complotat cu Ale' si i-am facut totusi un tortulet.Ale' a facut proiectul' pe tableta :occasion14:

post-405-14400690881474_thumb.jpg

Eu am incercat sa ma apropii cat mai mult de model :rolleyes: (siroaiele de ciocolata,crema mov si verde ) cred ca mi-a iesit destul de aproape..

post-405-14400690487074_thumb.jpg

Domnu Geany a fost foarte surprins si incantat,mai ceva ca un copil (ii e ciuda ca eu cu Ale' mai tinem secrete,ca el nu poate ii scapa, si Ale' zice tot ,dar pe mine m-a ascultat,a tacut malc =)) )mai aveam brizbrizuri de pus pe tort,jeleuri ramase de la ziua lui Ale' figurine de ciocolata si praline,fistic sa pun imprejur pe crema verde de fistic,dar asa de nerabdator a fost ca a zis sa-l las fix asa ca e perfect ,sa nu-i mai pun nimica nimicuta pe el =))

I-am cantat ''multi ani traiasca'' :tongue3: ,iar Ale :''la multi ani pt. tine,la multi ani pt. mine'' =)) (ca in desenele cu motanul Garfild)

post-405-14400690535374_thumb.jpg

Au suflat amandoi in tort..

post-405-14400690587631_thumb.jpg

post-405-14400690647796_thumb.jpg

S-a halit cu maxim interes..

post-405-14400690720061_thumb.jpg

Zoaza draga imi pare rau ca nu te putem servi decat virtual :hug: asta-i special pt. tine(nu uita ca Ale' a proiectat proiectul =)) )

post-405-14400690779073_thumb.jpg

Si asta a fost...

Acum am facut la cerere parjoale sunt fierbinti(am avut un marar atat de proaspat si parfumat ca mirosea toata bucataria cand l-am tocat)

post-405-14400690830632_thumb.jpg

In rest la noi racorica,15 grade f. inorat dar nu mai ploua momentan...

O zi faina tuturor,si multumesc inca o data de urari :-*

sanatate la sarbatorit si multe zile libere ca sa se bucure de flacaiasul sau si de minunata sotioara!

Georgy cred ca la eforie ma duc astept verdict de la verisoara si preturi"pt ea"...caci altfel sunt ca n Franta!

Hello hello. eu tocmai m-am intors de la A'dam, unde am admirat ieri in port tot felul de vapoare *zmechere*

https://www.google.ch/search?q=sail+amsterdam+2015&rlz=1C1SAVI_enCH520CH520&espv=2&biw=1920&bih=1019&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIkJTQtdS3xwIVxm4UCh0Lowi9

La noi e soare si o zi frumoasa.

Verb, plimbarile au fost asa cate un pic; "raison-ul" principal fiind niscai concerte :occasion14:

Sa-ti traiasca baietii, Geani ! Foarte frumoasa poza cu ei amandoi sarbatoriti ! Sa fii sanatosa sa le mai faci surprize !

Adi, asa de faine is pozele cu Toronto, l-a prins la fix ..ai ochi :rolleyes: Zilnic, de 2 ori sunt pe-acolo ca iau feribotul la plaja de pe insula dar nu am obiectivul tau. Multumesc .

Sa aveti o vara frumoasa, dragelor si dragilor si multa sanatate ! :occasion14:

Despre mine mai nimic.. m-a facut cioara la plaja, ma cam tin emotiile ca mama trebie sa faca o operatie pe cord si sa-si puna o valva noua, iubesc oamenii unde muncesc, ii iubesc mult pe ce traiesc langa mine si cam atat.

Nu am vacanta dar am zile libere si Toronto are niste plaje grozave si multe bunatati !

Floridraga, si tie un sfarsit de vara frumos. ca maine vine toamna cea bogata-n rod si culori minunate.

SEARA PLACUTA!

draga verber, lunile cele mai potrivite pentru Delta sunt mai/iunie si septembrie, din cate stiu, tocmai pentru ca nu prea mai sunt tantari. Si in perioadele cand "nu sunt", au o jumatate de ora cand ataca foarte virulent (te ciupesc si prin haine), undeva in amurg. Daca la ora respectiva nu esti pe afara ai scapat. In orice caz doteaza/te cu aparat pt camera si cu spray de aplicat pe piele. Succes cu biletele de tratament. Oare cu trimitere de la medicul de familie nu poti cumpara bilete la pret bun? Parca tu plateai aici contributii pt asigurari medicale, sau doar pt pensie? Succes si sanatate multa!

Adi, super la acvariul vostru! foarte frumoase poze.

Flori, pune si tu o poza cu cioara din Toronto!:tongue3: Se simte ca iti faci munca plina de pasiune si asta e ceea ce conteaza si te "rasplateste" cel mai mult! :rolleyes:

Aici s/a racit brusc, marti 35_38 grade, ieri 15, azi asisderea. Cel putin ieri se simtea un frig de maneca lunga si jacheta, desi nu a plouat absolut deloc pana ieri pe seara, nu stiu cum s/a racit cu 20 grade in mai putin de 24 ore. Apoi ieri noapte a turnat cu galeata si azi a cam stropit toata ziua. Acum a stat ... norii s_au mai rasfirat ... spre apus ... , dar stau gramada peste sat... :occasion14:

Stiti ca eu iubesc vara, marea si soarele ...asa ca sunt un pic nostalgica ... , dar se indreapta vremea de sambata incolo ..., insa arsita e gata, s_a dus.

Va doresc tuturor un sfarsit de vara frumos si un inceput de toamna minunat!

Carmen, daca vremea o tine asa, poti sa te duci linistita in Delta sau la Eforie, pe racoare nu ataca tantarii, oricum nu mai mult de 30 de minute si daca se reincalzeste!

Georgi, eu ti-am zis ca merg, eu cred ca le-am experimentat pe toate cu randul! Ma bucur ca esti multumita!

Geany sa-ti traiasca sarbatoritii multumiti de proiectul dulce! Nu stiam ca sunt atatia Lei pe aici!

Floricica, pune poze ca poti sa te gandesti cat de mult te iubim de cate ori iti vedem o poza!

Multumesc mult fetelor :rolleyes: la fel va urez si voua tot ce va doriti alaturi de cei dragi !

In rest inorat si frig la noi(13 grade ,brrr!!! :occasion14: )habar nu am ce o sa mai facem azi sa vedem ce propun hunii .

O zi faina tuturor!

Georgi, ma bucur ca ti-a folosit tehnica vinetelor la grill. Eu zic ca s rapide si gustul e super apropiat cu cel al celor coapte pe flacara, dar ai multe avantaje. Daca nu ai grill, am citit cca trebuie intepate peste tot si ca trebuie sa le tii in cuptor vreo ora si jum, pana se in oaie bine toata pulpa. Avand in vedere ca Intra multe intr-o tava/transa, iar e avantajos.

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri.... Sa ti fie de bine delegatia!

Oameni buni si dragi va doresc un weekend minunat!

Aici ploi masive, 15 grade de 3 zile. Nu i bai, se cerea o ploicica....de vara...., dar la noi numai extreme... Sunt curioasa/ nerabdatoare :occasion14: cum se va adeveri prognoza, care ne duce iar in 28 grade saptamana urmatoare pana miercuri.

Ps: motzulin :rolleyes: , ma scuzi, dar nu ma pot abtine! Eu "traiesc" pt soare ( nu suport sa stau la soare, ci la umbra, dar am nevoie ca acest astru sa fie vizibil pe cer senin, indiferent de anotimp).

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri....

Unde, unde?

Stella, misto tare pozele...spectaculoase barcile tall! Imi plac asa de mult astea cu panze...., parca sunt din alte timpuri....

Unde, unde?

Buna dimineata . Peter la Amsterdam, am vazut doar primele care ajungeau . Am fost in port la 10h dim, dar au intarziat mult , si au inceput dupa 14h sa defileze,

Eu aveam concert seara , asa ca la 15h am sters putina de acolo. Pe FB am pus cateva poze . aici ai cu gogu cam toate *bampoaiele" de la sail 2015 amsterdam

https://www.google.ch/search?q=sail+2015+amsterdam&rlz=1C1SAVI_enCH520CH520&espv=2&biw=1920&bih=1019&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIseeg04S8xwIVCm0UCh3kxAh5