Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

In rest racorica rau

ei, hai! :lol:

e superbine si respirabil, am un chef de viata de parc-acuma m-am nascut! :hug:

Ce fu la emisiune?

Hello tuturor, o zi glorioasa!

In rest racorica rau

ei, hai! =))

e superbine si respirabil, am un chef de viata de parc-acuma m-am nascut! :hug:

Ce fu la emisiune?

Hello tuturor, o zi glorioasa!

Paii mie mi-e frig :lol: nu mai e de maneca scurta gata ,dar e bine asa.

La emisiune a fost la duel cu cheful'tiramisu ,Alessandra a facut garganeli(are o dexteritate femeia aia la facut paste ceva de speriat),vitel tone deshtia =))

Edit:http://it.blastingnews.com/tv-gossip/2015/09/la-prova-del-cuoco-ricette-9-settembre-chiacchiere-salate-con-salse-fredde-00551417.html

P.S Acum coc ardei si gogosari pt. o mancarica de ardei copti ,ca am primit''comanda'' dar asta abea pe maine,azi branza de oi cu mamaliga si carnaciori,pe seara pizza,asta e meniul..

Hi hi hi! ce meniu!!moldoveano-italienos' =))

:lol: sa esplic' cum e la mine cu prova del cuoco,nu e ca stau cu ocheanele bulbucate in ecran si nu suflu sa nu pierd vreo reteta :hug: (oricum eu nu respect nici o reteta),la mine behaie la maxim tv-ul cu emisiunea,iar eu imi vad de bucatareala mea,sau ieri de esemplu'intre timp intindeam rufe si mai puneam o masina la spalat etc..Dar am urechile bine orientate ,cum aud ceva interesant las tot si mac' sa vad(in plus ajunge doar sa vad despre ce e reteta si cine o executa si le gasesc mai tarziu pe net)...Azi coceam ardei si gogo'asa ca fugeam mereu la bucatarie,mai apoi pe alt ochi mamaliga etc,dar am prins cu coada ochiului asta: http://www.ricettepercucinare.com/magazine/2015/09/le-ricette-di-oggi-a-la-prova-del-cuoco-del-10-settembre-2015.htm/2deci Mario Ragona executa o tarta cu blat sable'(deci un aluat nisipos)cu 2 galbenuse,110 gr. unt, sare,80 gr. zahar,120 gr. faina,5 gr. praf de copt.mi-a placut ca la pus cu posul in spirala ca un melc in tava tapetata cu hartia de copt(ca la meringa/bezea de la tortul ala rusesc cu bezea...cum se numea?!..aa!! pavlova sau ceva de genul...vezi asa functioneaza la mine conexiunile =)) un talmesh-balmesh')a copt,a mixat sa puna deasupra fichi proaspete/smochine cu menta=ai mei nu vor asa ceva si nici nu gasesc eu prea usor asa ceva,dar a si spus se poate folosi gem/dulceata/marmelada etc,iar deasupra moatze' de frisca,pe care sa o faca mai lejera a mixat-o cu un iaurt grecesc(desta e si pe la noi acum pe toate drumurile ,asa ca am retinut si asta)...Ideea e ca nu se stie cand si cum o sa-mi vina ideaa de a face un dulce cu acest aluat pus in forma de melc cu posul ,uns cu un gem si deasupra cu moate de frisca amestecata in prealabil cu iaurt grecesc,si nici macar nu voi mai sti de unde am preluat ideea,exact unde am vazut si cum...a ramas la cutia cu maimutze''cum imi place mie sa spun doar esenta ideii...

Gata ca am bla-bla mult din nou =)) azi a fost asa: http://www.ricetteintv.com/2015/09/10/la-prova-del-cuoco-le-ricette-del-10-settembre-2015/ ,pe mine ma ''inspireaza ,zau ashea'

Bravo, multa inspiratie iti urez!

Merci! :hug:

Eii na'! doar stiti ca va impartasesc' inspiratia :rolleyes: indiferent daca va place sau nu ... =))

Giani, tu povesteste, ca si la mine ramane cate ceva.

Auzi, da' ce rost are sa puna aluatul ala cu posu' in forma de melc, la coacere nu se uniformizeaza? si dupa aia pune pe el diverse, fructe, gem, basca frisca, asa ca oricum ii ia fata, daca ar fi avut-o :rolleyes: zic si eu!

Io am un sac de gogosari curatati, fara cotor, si azi musai sa le fac ceva. Imi plac in forma asta, ca te scuteste de-o gramada de treaba, ii iau asa in fiecare an de la o firma care amelioreaza soiurile si le trebe doar samanta.

Bafta tuturor, hello, numai bine, alea-alea, we glorios!

aaa, incepe scoala in curand...nici mie nu-mi place!

Paii cu siguranta nu e nevoie de pos decat daca-i un aluat moale.La un aluat moale e mai usor de pus asa si e si stratul uniform.Ca la fursecuri alea de se pun cu posul,asta parea un fursecoi mai mare.

In rest ,da!incepe scoala de luni,pe de o parte ma strange-n spate ca o sa ne trebuiasca iar o gramada de bani(cu toate ca cica''n-ar trebui'' se strang bani de fondul clasei+fondul scolii si ce-i mai scump manualele complementare/culegerile,ca oricum nu ar avea copii pe ce lucra,au zis si la stiri la clasa a treia nu sunt manuale de la minister,nu se stie cand se dau,anul trecut le-au dat in semestrul 2 :rolleyes: + rechizite,astea am inceput sa le iau din timp)iar teme,dar o sa ne intram noi in ritm ,Ale' e incantat deabea asteapta sa-si reintalneasca colegii/prietenii si pe doamna :hug:

Faini moatzo gogosarii descotorati,te scutesc de o munca si nici nu mai trage la cantar .

In rest la noi intunericios,ploios,da' nici nu ploua nici nu sta macar sa stii una si buna.

O zi faina tuturor!

Faini moatzo gogosarii descotorati,te scutesc de o munca si nici nu mai trage la cantar .

la 3lei kilu' eu am zis si bogdaproste.

Chiar ca merita!! Aici a plouat tooooataaaaa noaptea, s-a oprit pe la 10 apoi a inceput din nou pe la 12 acum nu ploua, dar am eu un feeling ca o sa mai ploua!

Bravo Motz' :rolleyes:

La noi si acum ploua si e frig,prestez mancarica de ardei copti cu pui si gogoashe' :hug:

O zi faina tuturor! =))

Noi am fost iar la mare, la soare...ultimul week-end pe anul asta.

si noi la fel, Giorgi, f inspirati!

bafta la filmari!

post-100-1442162263664_thumb.jpg

post-100-14421623300373_thumb.jpg

post-100-14421623565503_thumb.jpg

post-100-1442162383581_thumb.jpg

si gata, a venit toamna!

Oh, mare, soare. Frumos. Si se vede ca si apa marii mai e calda ptr. balaceala.

La noi parca vara vrea sa-si revina. Ma tem ca asta este deja toamna, dar mai blanda...

Azi la Oberjoch in Allgäu. Una din peripetiile noastre mai tari ptr. anul asta. Dar anul mai dureaza...

post-27-14421636658703_thumb.jpg

post-27-14421636738636_thumb.jpg

Va pup pe toate si pe toti. :rolleyes:

Peter

PS.

Oh, mare, soare. Frumos. Si se vede ca si apa marii mai e calda ptr. balaceala.

we trecut, Peter!

saptamana viitoare cica revine si la noi vara, de-aia care=mi place mie.

intr-o dimineata, inainte de rasarit

post-100-14421646837456_thumb.jpg

peste campuri era ceata

post-100-14421647472572_thumb.jpg

hotelul blaxy era suspendat in aburi cetosi

post-100-1442164801025_thumb.jpg

adica ceea ce de-obicei era asa

post-100-14421648642015_thumb.jpg

a iesit soarele si=a spulberat ceata

post-100-14421650396361_thumb.jpg

iar noi am ridicat zmeiele

post-100-14421651164537_thumb.jpg

si gata marea pe anul asta :hug:

vreau si eu plimbari ca ale voastre :rolleyes: da' n-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine!

Doamne Moatzo, unde ai ascuns pozele astea frumoase pina acum? Te rog sa nu spui ca le ai pe Facebook... :hug:

"vreau si eu plimbari ca ale voastre :rolleyes: da' n-ai cu cine, dom'le, n-ai cu cine!"

Cita lume nu am invitat deja cu ocazii de astea, dar nu a venit nimeni..

Peter

Doamne Moatzo, unde ai ascuns pozele astea frumoase pina acum? Te rog sa nu spui ca le ai pe Facebook... :hug:

n-am si nici nu-mi fac. stiu totul de la altii :rolleyes:

merci, da' nu ma pricep deloc la foto.

Noi am fost iar la mare, la soare...ultimul week-end pe anul asta.

si noi la fel, Giorgi, f inspirati!

bafta la filmari!

si gata, a venit toamna!

Foarte frumos, minunat!!!

Moatza, superbe pozele de la mare!!!!

Sa va povestesc ce a fost la filmari: vineri dupa-amiaza au fost repetitiile, sa se obisnuiasca concurentii cu platoul de filmare, cu interviurile, pozele, cu alti concurenti...si sa ne obisnuim si noi stapanii concurentilor! Copiii mei au fost super cuminti, iar Ritu a fost un deliciu, s-a comportat ca o adevarata vedeta! Sunt in concurs in afara de catei, pisici...serpi (o tipa are 50 de serpi care locuiesc doar ei intr-un apartament), un dihor, o capra, o maimuta, un urs koati (ciudata fiinta!), cativa cocosi...si cam asta am vazut eu.

Sambata a fost filmarea propriu-zisa cu public si juriu. Ai mei copii se speriau de aplauze si de fondul muzical, asa ca rugamintea mea a fost cand intru eu cu ei in platou sa nu se aplaude si sa nu cante muzica. Totul a fost foarte frumos si emotionant totodata! Si sambata tot asa filmari, poze, interviuri, am fost si coafata si machiata (chiar m-am amuzat ca asa aranjata cum eram puteam sambata seara sa merg la un club, nu!) si finalul a fost o mare surpriza...copiii au castigat, de fapt Tomy si Fifi, de la sponsorul emisiunii Whiskas, mancare pentru 1 an de zile, au fost impresionati de povestea lor. Si ne-au comunicat ca in afara de premiul de la Whiskas povestea lor merge mai departe in concurs, asa ca speram sa ajungem si in semifinale si de ce nu, in finala.

Si micile vedete:

post-88-14423017601739_thumb.jpg

post-88-14423017845841_thumb.jpg

post-88-14423018112046_thumb.jpg

post-88-14423018268648_thumb.jpg

Bravo Giorgi, eu n-am urmarit toata discutia.Dar daca e de votat sa ne spui sau cand si/sau unde te putem vedea.

Emisiunea am inteles ca se numeste "Ham vedeta", nu?

Ai o mare pasiune si dragoste pentru animale si chiar meritai macar un premiu. :hug:

Iti tin pumnii in continuare! :rolleyes:

bravo Giorgiana! felicitari vedetelor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Multumim!!! Si pupici de la vedete!

Emisiunea se numeste "Ham Talent", noi concuram la sectiunea cea mai frumoasa poveste dintre animalute si stapanii lor. Se va difuza la Antena 1, banuiesc ca din octombrie, momentan sunt filmarile si daca ajungem mai departe, semifinalele si finala cred ca vor fi in direct, acolo emotii mari! Daca o fi de votat, va anunt, nu se pune problema, doar au nevoie de sustinatori!

Oricum pentru noi copiii, si daca castiga sau nu castiga...tot vedete sunt!!!!

post-88-14423119206984_thumb.jpg

Bravo Giorgi' tinem pumnii stransi :hug:

Noi am inceput scoala deja avem teme(''bine'' ca nu avem manuale :rolleyes: )

In rest am facut o ciorbita buna ca se cerea(si cu afumat si carne proaspata ,costita,nu ma decideam asa ca am facut jumi-juma)am mai copt o paine la tava cu faina neagra ,seminte si mac,pe seara paste cu sos de rosii picant(alla arabiata)cumparaciuni' rechizite etc

O zi faina tuturor =))

Bravo micutilor si tie ca ai avut incredere! Sa-mi spui sa ma uit!! Nu-l ratez eu pe Ritzu!!