Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Trec si eu sa dau Buna ziua la han si ma bucur sa vad ca lumea e in general bine si va urez s-o tineti tot asa.

Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.

In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.

Trec si eu sa dau Buna ziua la han si ma bucur sa vad ca lumea e in general bine si va urez s-o tineti tot asa.

Si pe aici in ultima saptamana vremea a fost nesperat de buna, e frigulet dimineata - azi au fost chiar 3 grade, insa peste zi e soare, fara nori si ploaie ceea ce e chiar rar pe aici. Sper s-o tina asa cat mai multa vreme, chiar daca e frigulet daca e soare e bine.

In alta ordine de idei, vreau sa trimit cuiva in Romania un buchet de flori si un cos cu ceva ciocolata, sampanie etc. Ati folosit vreo firma pe care ati recomanda-o mai departe? Stiu ca pot gasi pe net insa voiam sa vad daca sint ceva impresii la prima mana. Orice idee e apreciata.

Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data! :notworthy:

Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!

Eu am trimis. Am comandat chiar de la mai multe florarii si totul a fost perfect, de fiecare data! :notworthy:

Floria.ro, LivrareFloriBucuresti.ro, FloriDesign.ro, floriacasa.com, floridelux.ro - de pe aceste site-uri am trimis flori (si nu numai) in toate colturile tarii, inclusiv la Cocarlatii-de-dupa-colt. Si au ajuns de fiecare data in intervalul orar specificat (ales) de mine. In plus, aranjamentele florale au rezistat multe zile!

Merci foxulina.

Neata la han si de la noi. Azi si maine doua zile de munte. Pacat ca vremea nu este chiar perfecta... :notworthy:

Dar suntem in patru de data asta si nu o sa ne plictisim.

Va las un tort, mancati iute ca nu stiu daca mai ramine pe duminica seara cind ne intoarcem.

post-27-14438467721429_thumb.jpg

Foxyy ma bucur sa te citesc. :thumleft:

Peter

Hello , drumetie frumoasa peter&shefa ;

Eu pe aici in urbe, unde e friguletz, poate pe dupa masa sa fac un foc in semineu, si sa "zac" in fata lui posibil cu domn fiocco, daca o vrea.

In rest de'ale casei alea alea, nimic extraordinar.

O zi faina si un wengd "glorios" cum ar spune Motzulina.

Vaii Peter ce bine arata tortul! :thumleft:

Cat despre vreme la noi dimineata 3 grade la amiaza 23,deci cine sa mai inteleaga? nici nu stii cu ce sa te imbraci :pupic: acum e soare si frumos,am pus masina de spalat ,dar vad ca nu-mi mai ia detergentul din sertaras,am pus pernuta inauntru dar trebuie sa rezolv si cealalta problema :notworthy:

Hello girls... and boys! Mi-e dor de voi, rau de tot! Sper sa imi fac timp si sa revin printre voi, asa cum tot planuiescde ceva vreme, insa evenimentele din viata mea, putin timp imi lasa. Mi-e tare drag sa va recitesc, atat cat am putut am facut-o, mi-e dor "familia" care-mi sunteti si care mi-e tare pe sufletul meu.Va pupez si va imbratisez cu caldura! (no... eu nu am intrebat daca de mine va mai amintiti :notworthy:) ca am presupus ca da) :thumleft:

Alinule, hehe, cine te poate uita pe tine si blondinul tau scump. Vino cand vrei, ca usa hanului e mereu deschisa,

Pupa pe Darius cel frumos si iubitor de mamitza.

Buna dimineata si o saptamana frumoasa tuturor.

E gri si recisor, a si ploat, asa cazi de toamna mohorata la mine; sper sa iasa totusi o raza de soare mai incolo .

Neata la han. Multumesc fetelor pentru reteta de diplomat. A iesit o minune de tort :occasion15: de care toata lumea a fost super incantata :) (ma laud singura, ca nici unul dintre participantii la petrecere nu e pe forum :P ).

Si nu ne arati si noua o felie?

Si am fost la drumetie, si a fost frumos.

Prognoza meteo a fost de risul

post-27-1444027577831_thumb.jpg

numai duminica dupa amiaza vremea a fost mai nepotrivita.

In rest asa:

post-27-14440276836302_thumb.jpg

post-27-14440277023836_thumb.jpg

am avut toate cele cu noi(ca de obicei)

post-27-1444027692688_thumb.jpg

iaca si bancuta ptr. care e obosit

post-27-14440277113322_thumb.jpg

O saptamina glorioasa ve doresc.

Peter

Buna dimineata!

Peteer, frumoasa plimbare!!!! :P Cat despre prognoza.... cunoastem! Mult prea bine! :occasion15:

Eu am facut o ora juma' pan' la serviciu. Am stat la un sens giratoriu la coada aproape o ora...... Cica e nu-s ce incendiu la o ferma din zona.

Am dormit mai mult in dimineata asta, am venit cu alt autobuz. Sa vedem daca maine or sa fie probleme in trafic sau se va merge mai repede. Cautam solutii pentru trezitul la or 5:20.... Azi am facut ochisori la 6, iar maine ne trezim la 6:15. Dar...... cum ziceam... sa vad la cat ajunge aici autobuzul..... :P

O saptamana cat mai buna va doresc!

P.S. Peter, ma bucur sa te citesc si eu! :)

mie-mi place mult, sper sa va placa si voua :)

Mmmm!! buna si aia,(matusii mele ii iese excelenta)sper sa va placa. :occasion15:

Multumesc doamnelor, ambele metode au dat rezultate delicioase. Mi-era teama ca se dezintegreaza pestele datorita fierberii indelungate, dar carnea si-a pastrat consistenta si oasele s-au inmuiat. Pe masura ce stau in frigider se inmoaie si mai tare. Le-am dat si la neamuri, am pastrat si pentru noi in cutii de plastic cu capac etans. N-o sa stea prea mult in frigider. Cu paine proaspata e minunat!

Foxyy, cica vremea se inrautateste si spre sfarsitul saptamanii se anunta vanturi tari, ultima suflare a uraganului Joachim. Se zvoneste ca isi baga coada si pe la voi si pe la noi. Eu sper sa ne ocoleasca de tot https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Saptamana trecuta a fost uscat, seara si noaptea a fost frig dar ziua a fost chiar placut. De ieri s-a innorat dar inca nu ploua

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!

Ma bucur fetelor ca v-au reusit retetele :) Alina,cum sa te uitam?! pupam blondutul scump :P

Peter sa va fie de bine blimbareala :occasion15:

La noi cald si frumos,soare,acum crosetez o ciorbita buna ca mai trebuie si oleaca de zeama .

O zi faina tuturor!

Foxyy, cica vremea se inrautateste si spre sfarsitul saptamanii se anunta vanturi tari, ultima suflare a uraganului Joachim. Se zvoneste ca isi baga coada si pe la voi si pe la noi. Eu sper sa ne ocoleasca de tot https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Saptamana trecuta a fost uscat, seara si noaptea a fost frig dar ziua a fost chiar placut. De ieri s-a innorat dar inca nu ploua

Peter, ce frumos! Si cu soare si cu nori tot frumos e!

Brrrrrr....... Cum ziceam.... meteorologii si prognozele lor. Acum o saptamana prognoza zicea soare si placut pana-n noiembrie. Fara ploi! Acum.. vin furtunile. :occasion15:

Dimineata a burnitat un pic, dar n-a fost cine stie ce. Sa vedem de-acum incolo cum va fi vremea.

I-am zis jupanului ca vine uraganul. Raspunsul lui: trebuie sa-mi schimb umbrela! :)

Seara buna.

Nu sunt activa in ultimul timp, nu prea am cu ce pentru ca timpul meu e tare bine impartit intre job , copil , teme etc. Va citesc dimineata devreme la cafea si cam atat. Mi-e dor sa stau pe forum... Sper ca toata familia este bine ; eu si puiul meu suntem :occasion15:

Va pup!

Si la noi s-a incruntat,a tunat a fulgerat,ploua :P

Pupam si pe Iza :P

Intrebare intrebatoare eu de ce nu dorm?! :P Ai' Geany bashti' la culcare :P

Aaa!! in rest catelul casei(alias domnul Geany) care atata s-a lamentat ca tot ce se refuzeaza' ajunge la el ,a cerut repetir de gris cu lapte :P deci nu-i place deloc si sufera extrem ,saracutul de el,Ntz,ntz,ntz!! :occasion15: ... :)

Somn pufos tuturor!

Buna dimineata si o zi buna.

Gianino, si sotul meu e fan gris si orez cu lapte...dar la noi doar el mananca asta cand fac si inca o prietena.

Eu una fac pas-

O zi buna tuturor!

Aici momentan e soare, treburi multe in rest toate bune.