October 29, 20178 yr comment_242882 Cît e de minunată! Mi-e dragă de mor! Noi îi spunem Ivan. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
October 30, 20178 yr comment_242885 Ce pofta mi s-a facut si de zacusca si de Ivan'' Pai fa-ti! Si zacusca, si Ivan!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Report
October 30, 20178 yr comment_242886 Ce pofta mi s-a facut si de zacusca si de Ivan'' Pai fa-ti! Si zacusca, si Ivan!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifPff! nu pot..is' la cura de slabire Report
October 30, 20178 yr comment_242888 [q]Pff! nu pot..is' la cura de slabire [/q] Cura de slabire de...Ivan?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
October 30, 20178 yr comment_242890 [q]Pff! nu pot..is' la cura de slabire [/q] Cura de slabire de...Ivan?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifYap' de toate... Report
October 30, 20178 yr comment_242893 Bună seara,Mă numesc Izabela, am împlinit un anișor și-am venit din Italia ca nășica mea să-mi ia moțul. Am ales, din prima, banii și seringa, apoi, tot cu-amândouă mânuțele, ruleta și pixul și, la final, a treia alegere, rujul! Mama mă ține-n brațe și eu îi rod rujul.Nu că-s tare? Io de ce nu vad pozele astea? pe celelalte le vad, pe toate, doar astea doua Report
October 31, 20178 yr comment_242894 Bună seara,Mă numesc Izabela, am împlinit un anișor și-am venit din Italia ca nășica mea să-mi ia moțul. Am ales, din prima, banii și seringa, apoi, tot cu-amândouă mânuțele, ruleta și pixul și, la final, a treia alegere, rujul! Mama mă ține-n brațe și eu îi rod rujul.Nu că-s tare? Io de ce nu vad pozele astea? pe celelalte le vad, pe toate, doar astea doua Nu stiu de ce nu le vezi, dar, pentru tine, le mai pun odata. Sper sa nu se supere fetele!Bună seara,Mă numesc Izabela, am împlinit un anișor și-am venit din Italia ca nășica mea să-mi ia moțul Am ales, din prima, banii și seringa, apoi, tot cu-amândouă mânuțele, ruleta și pixul și, la final, a treia alegere, rujul! Mama mă ține-n brațe și eu îi rod rujul.Nu că-s tare? Report
October 31, 20178 yr comment_242895 La mine se vad si in prima postare si in a doua..poate depinde Bris' cu ce program vezi tu pozele?!..poate zic o calamitate ca eu is' varza la deastea ma gandeam poate poti da cu clik dreapta mouse sa le salvezi la tine si apoi sa le deschizi cu ce program ai tu..abar' n-am eu le vad si in prima postare si in a doua... In rest la noi cer senin dar vant si rece,azi am in plan o fasole cu costita afumata si salata de varza semimurata (miezul ala de va povestii de la sarmale,l-am mai tinut in zeama pe balcon dar tot nu e inca murata de tot-de tot dar de o salatica e buna,merge..) P.S ,Edit > cum spuneam.. Report
November 1, 20178 yr comment_242898 Bună seara,Mă numesc Izabela, am împlinit un anișor și-am venit din Italia ca nășica mea să-mi ia moțul. Am ales, din prima, banii și seringa, apoi, tot cu-amândouă mânuțele, ruleta și pixul și, la final, a treia alegere, rujul! Mama mă ține-n brațe și eu îi rod rujul.Nu că-s tare? Io de ce nu vad pozele astea? pe celelalte le vad, pe toate, doar astea doua Nu stiu de ce nu le vezi, dar, pentru tine, le mai pun odata. Sper sa nu se supere fetele!Bună seara,Mă numesc Izabela, am împlinit un anișor și-am venit din Italia ca nășica mea să-mi ia moțul Am ales, din prima, banii și seringa, apoi, tot cu-amândouă mânuțele, ruleta și pixul și, la final, a treia alegere, rujul! Mama mă ține-n brațe și eu îi rod rujul.Nu că-s tare? Tzucu-i obrajorii, asta-i moroshanca de-a mea (dupa port) multumesc mult, tiza mea optimita cred ca erau prea mari si nu le putea deschide smartphonul, doar pe atea nu le puteam vedea, acuma i la pc si le vad geany, mersi mult, fata draga Report
November 2, 20178 yr comment_242899 Doar dupa port, Bris! Ca la origini e lipoveanca din Braila cu italian din Milano! E o frumoasa si-o dulcica!Ai dreptate, am pus gresit pozele mari. Bine c-ai zis, ca le-aveam si pe cele micsorate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
November 4, 20178 yr comment_242901 Azi intunericios,ploios plicticos...L-am dus pe Ale' la tuns,apoi la ''moll'' (nu obisnuiesc ,dar azi e asa ) Iubire mare cu tacsu' A vrut pizza de la pizza hut .cu blat subtire ,jambon si ciuperci a ales el..a spus ca '' hmm!!! e aproape la fel de buna ca a lui mami'' dar a lui mami e mai buna!!'' Hi hi hi !! ce sa mai?!,intrec pizza hut Acasa,din resturi am incropit ashea''...eu i-am zis platou cald cu jumari de porc in sos cremos cu ciuperci brune si ardei copt cu crutoane (in fine nu-s crutoane da asta e,cine sa ma contrazica?!! aveam paine feliata veche ) Ciupercutele (tot ramase ) Jumarile la ceaun Sosuletul Imprietenit tot! Nici o pizza hut pt. mine si domnul Geany ,dar sincer fara pic de regrete Si gata!!! Report
November 4, 20178 yr comment_242903 Fetelor , as avea nevoie de o reteta de muraturi asortate la sare ( nu in borcan ci la butoi), Vreau sa pun gogonele , conopida , varza , morcovi.....oare sa pun concentratia de la varza? Report
November 4, 20178 yr comment_242904 Sarumana toata lumea imi spune ca s-a inaltat f. mult (e aproape cat mine...care am 1,62 )... Despre muraturi ,eu nu am pus gogonele cu conopida si varza ,dar cum pun eu gogonele cu pepenasi la butoi pun la saramura la 1 litru de apa 1 lingura de sare mare neiodata ,pt. muraturi...importante sunt si celelalte ingrediente,ca de exemplu radacina de hrean ca sa dea si gust sa pastreze si muraturile tari ...la combinatia ta cu varza si conopida eu nu asi mai pune usturoi ,dar ar mai merge poate bobite de mustar ,telina sau radacina de patrunjel,pt. parfum ,daca vrei sa fie rozie atat zeama cat si legumele ,o radacina de sfecla rosie taiata sferturi, vreo 2 mere intregi , sau 1 gutuie poti sa pui sa mai ai zeama buna ,ardei iute pt. o leaca de iuteala daca vrei si daca-ti place ,cam astea imi vin mie in minte acum ... nu stiu daca tu ai de unde sa pui dar la noi se mai pun cozi marar cu floare,proaspat sau uscat,crengute de visin,de stejar...la varza murata mama mai pune boabe de porumb(porumb uscat de pe stiulete nu porumb de la conserva) Report
November 5, 20178 yr comment_242909 Sarumana toata lumea imi spune ca s-a inaltat f. mult (e aproape cat mine...care am 1,62 )... Despre muraturi ,eu nu am pus gogonele cu conopida si varza ,dar cum pun eu gogonele cu pepenasi la butoi pun la saramura la 1 litru de apa 1 lingura de sare mare neiodata ,pt. muraturi...importante sunt si celelalte ingrediente,ca de exemplu radacina de hrean ca sa dea si gust sa pastreze si muraturile tari ...la combinatia ta cu varza si conopida eu nu asi mai pune usturoi ,dar ar mai merge poate bobite de mustar ,telina sau radacina de patrunjel,pt. parfum ,daca vrei sa fie rozie atat zeama cat si legumele ,o radacina de sfecla rosie taiata sferturi, vreo 2 mere intregi , sau 1 gutuie poti sa pui sa mai ai zeama buna ,ardei iute pt. o leaca de iuteala daca vrei si daca-ti place ,cam astea imi vin mie in minte acum ... nu stiu daca tu ai de unde sa pui dar la noi se mai pun cozi marar cu floare,proaspat sau uscat,crengute de visin,de stejar...la varza murata mama mai pune boabe de porumb(porumb uscat de pe stiulete nu porumb de la conserva) merci mult, Geany. Asa pun eu varza. Capuri de marar am , frunze de visin nu. O sa incerc sa vad ce iese. Report
November 5, 20178 yr comment_242919 Daa Simo' e reteta clasica ,daca pot sa spun asa mai trebuie vanturate din cand in gand'' Nu ma mai duc la topicul ce ma-nerveaza'' dar s-au scumpit ''oole''f. mult,practic s-a dublat pretul peste noapte ...Intradevar nu mai sunt in situatia in care sa-mi fac neaparat griji despre asta,(desi noi folosim foarte mult ouale,domnul Geany e mare fan oua fierte tari sau moi,omlete,la omlete si oua ochi se baga si Ale' ,deci daca nu ma vedeti pe la bucatareli'' sa stiti ca ,la fel ca oricine mai avem si deastea' ce nu merita poate a fi mentionate pe forum,nu mai spun ca sunt necesare si la pregatit ceva bunatati gen desert si etc),dar ma gandesc la cei ce chiar nu-si pot permite,pensionari cu pensii mici,persoane cu venituri mici cu copii,e aliment de baza ,e ca si cand ai scumpi painea si laptele ...De unde dublarea asta de pret? si de ce la un produs atat de necesar? Report
November 6, 20178 yr comment_242922 am auzit un producator, de-asta cu ferma, zicea ca e cerere mare pe piata vestica de cand cu scandalul cu antibiotice sau nush ce naiba au descoperit astia in oua.cica inainte le dadea cu 25 de bani la poarta fermei, acuma le da cu 55-60 bani. e, probabil c-o sa supravietuim! si untul s-a dus tare-n sus. deci gata cu prajiturile, o fi vreun semn, sa zic asa! Report
November 6, 20178 yr comment_242925 Poate ca sunt eu defecta ...In fiecare an de sarbatori,pashte -craciun ,cresteau pretul la oua pt. ca stiau ca e cererea mare si oricum se cumparau oricat de scumpe ar fi fost ,acum e motivatia bla-bla ca nu e inca nici craciun nici pashte...Cresterea pretului la unt din punctul meu de vedere e cu totul altceva...Una e sa cresti pretul la paine ,lapte ,oua...si una e la unt...eu pot renunta la unt f. usor,nu e ca mor de foame acum daca e untul scump,sa stea acolo pe raft pana l-oi cumpara eu la pretul ala...dar oua e cu totul si cu totul alceva,in opinia mea cel ptin...Pt. pensionari cu pensii mici,familii cu copii mici ,defaforizate cu venituri mici,practic e ca si cum le-ai lua painea de la gura,in cultura noastra gastronomica ,retete traditionale,oul joaca un rol f. important,dau cateva exemple,ou ochi,oul fiert,omleta,e mancarea saracului,piftele sau parjoale cum le mai spunem noi,iti trebe' oul,snitele ca sa mai lungesti olea' de carne',orice dulce traditional,ca cei amarati nu stiu ce-i aia ''lava cake'' ''tiramisu''''i: cheesecake '' etc si alte pandalii..cei din spatele birourilor abar' n-au care e reliatea din tara din viata rela a celor amarati ...se gatesc. friganele,crema de zahar ars,clatite,gogosi,placinte..la toate trebuiesc oua uoameni' buni''...nu vb. aici de delicatese la care putem renunta ,,,chiar prefer sa nu mai continui ca mi se ridica naibii tensiunea degeaba ..ca oricum nu intereseaza pe nimeni (si aici cu siguranta nu ma refer la voi ca va cunosc si stiu ca ganditi la fel,ci la cei care ar putea sa schimbe ceva dar nu o fac..cel putin nu sa schimbe in bine ...gata eu am spus ce m-a nervat'..nu mai creem polimci .inutile dealtfel..si dam inainte ca inapoi nu se poate ) Report
November 23, 20178 yr comment_242968 Hello la lume. long time .O mica recapitulare . pensinara happdela 1 iulie2 luni lamare 3 saptamani in Ro insept...decand m-am intorssuntpe controale medicale,ca iar am probleme cu ochiidar in general e binesalutam tot hanulsi toate gospodinele si gospodarii Succese scolerilor si studentilor Report
November 23, 20178 yr comment_242969 Stelin' draga mea ,ce ma bucur sa te revad Multa sanatate Eu noutaturi' nu am ...Acum am venit de la cumparaciuni' cu domnu' Geany',i se nazari ca vrea macarale' cu branza la cuptor (luai zilele trecute o telemea de oaie sa-i mai dau seara cu rosii ,ceapa si castraveti,si zice ca e sarata ocna,am pus-o eu la desarat,da' tot cu macarale' o vrea..asa ca macarale' sa fie '' Macarale,rad in soare argintii,macarale,in zori de zi'' ,mai am si niste branza de burduf de oi o pun si pe aia,mai scap de resturi )in rest tare intunericios si urat la noi... Va pupez' si o zi minunata tuturor! Report
November 28, 20178 yr comment_242986 Hieloouu!! pi' undi' umblarati bre'?! ca va dadui la disparuti pe aia o stiti?!> ''de unde vii la ora asta si pe unde ai umblat?!''...dedicatie pt. toti uamenii' care ajunge' f.tarziu acasa...sau ma rog,prea devreme... http://www.youtube.com/watch?v=rKjqZH4XQiY Report
November 28, 20178 yr comment_242988 Mda, recunosc, am ajuns acasă acum juma de oră! Am fost la IOB (Institutul Oncologic București). Facem de gardă la Maria, prietena căreia i-am făcut peruca!Am făcut grafic, cine când se duce, că face radio-terapie la cap și are niște reacții tare ciudate! Eu am lăsat-o liniștită. Dormea! Am ajuns pe la 14:30 la ea și-am plecat pe la 21! Report
November 28, 20178 yr comment_242989 Off!! multa sanatate Zoazo' poate daca trimitem cat mai multi ganduri bune si energii pozitive ,o sa ajute ! Report