Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Merci inca o data draga Bris'(cautasem pe net si ii gasisem,dar doar dupa ce mi-ai spus tu,chiar nu-i stiam f. interesanti si draguti :blink: )

Zoazo' eu radeam de una singura dupaia,ca ma gandeam,bre' ce vremuri traim,in loc sa am o reactie normala gen'' what?! vine sf. lumii?!!! :-* ''..primul meu gand a fost'' aaa,vine sf. lumii?!...din nou?! :thumleft: '' :sad3: =)) Concluzie,nici sf. lumii nu mai e ce a fost,bre'! =))

Pentru putin, mă bucur ca te.am putut ajuta

Daa!! Draga Bris' :blink: =)) ,poate o sa-i execut si eu vreodata lui Ale' ca vad ca-i plac fursecurile,dar acum nu fac mai nimic ,ca-s musafira de revelion,la matusa si verisoarele si apoi la parinti la 12 noaptea,ca domnul Geany e de scarbici' revelionul asta :thumleft: acum fierb toate celea pt. salata beof(ca eu de craciun nu am facut ca am avut racituri)dar nici macar nu o ornez,ca-i pun lui domnu Geany' direct in caserola lui pt. pachet,restul o las asa in castron ca sta mai bine ea asa ,nu pe platou sa-mi ocupe si loc si etc,in zeama aia buna fac o supita cu paste alfabet si servita cu crutoane de paine prajita cu cascaval ,si mai fac maine o friptura de pui la tava cu salata ,ca m-am saturat de muraciuni',si in rest fructe,ca dulciurele si ciocolate si ciocolatele tot sunt de rontait :sad3:

La multi ani multa sanatate si fericire in noul an si tot ce va doriti :thumleft: :sad3:

Eu aduc o varza calita cu alea-alea,pt. cine e pofticios :blink:

post-405-15148095297949_thumb.jpg

La multi ani cu sananate, restul cumparam!

Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :blink:

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :thumleft: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Glorie, alea-alea, va pup!

Merci Bris',nu-i stiam :hug: :-*

Sunt f. draguti Giorgi' :love7:

Uite cum se "construiesc"

post-142-15145387602557_thumb.jpg (poza de pe net)

La mulți ani, 2018! Să aveți un an așa cum vi-l doriți!

Da, ciupercuteșe mele au făcut furori, sunt foarte gustoase, ușor de făcut, mi-a plăcut tare ideea!

Reteta este de aici: https://savoriurbane.com/fursecuri-ciupercute-din-aluat-fraged-reteta-pas-cu-pas/#

Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :hug:

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :love7: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Moatza, o să fii soacră mare, să înțeleg! Să fie într-un ceas bun!

Urmeaza pe TLC ,dar e prea tarziu si nu mai aveam rabdare asa ca l-am vazut pe youtube pe chef Foa gatind la the best christmas dinner''

Aici partea 1 sarmalele

http://www.youtube.com/watch?v=-snHTGVnBQ8

Si aici partea 2 cotlet umplut

http://www.youtube.com/watch?v=R1MRsMHbcL0

(A spus ca e o abordare personala,el a folosit la sarmale untura de rata si usturoi...Mi-a placut tipul sarb chef N enad Gladic cu placintele sarbesti :love7: reteta> https://www.unica.ro/pita-umpluta-reteta-sarbeasca-de-craciun-183676 )

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :hug: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Sa fie-ntr-un ceas bun!

La multi ani! S-aveti parte de un an bun, plin de bucurii! Sanatate si numai bine :love7:

Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :hug:

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :love7: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Iaaa, Motzulina, ce veste bună! Ce frumos și bine-ai făcut! Demult n-ai mai fost așa exuberantă!

Cum spui tu, să aveți un 2018 glorios șifericit! Atât voi, cât și băiețelul vostru!

La mulți ani!

La fel si din partea mea Motz' ;) :-* sa fie intr-un ceas bun! :hug:

Azi e o liniste de numa',domnul Geany e de scarbici',Ale' citeste(i-am dat sa citeasca din marile legende ale lumii,acum citeste Tristan si Isolda)parca nu mi-e indemana,am dus gunoiul,am aspirat,am pus o masina cu rufe la spalat,am facut o baie lunga relaxanta,acu' ce mai fac?! :love7: ... :-* ;) ..glumesc! imi place de numa si cate o zi din asta :-*

Mama tot se plangea ca la tv-ul din dormitor pe care i l-am luat,apasa nush' ce aiurea pe telecomanda(din greseala,pe intuneric etc)si-i ''sareau'' mereu programele din grila,asa cum i le pusese domnu' Geany ,ii veneau amestecate asa de-a valma,asa ca i-am dat samsungul nostru din dormitor(nou nout)si domnul Geany si-a luat altul,catai harabaua (100 cm diametru),e super happy ca are si youtube si nu mai stiu ce pe el...eu ca si la telefon de altfel,sa aiba bre' buton de stins/aprins,dat inainte si inapoi la canale si la volum si aia ie' :-* :-*

Asa ca azi toata lumea happy,mai ales mama si domnu' Geany,maine si-a luat mama liber si ca sa sarbatorim vine ea la mine la masa(tata nu stiu daca vine,depinde cum se simte ca-l cam doare piciorul,e ursuz si nu prea vrea sa iasa din casa :love7: )fac o tochitura dobrogeana (cu sos de rosii)mamaliguta,pepenas murat alea alea,colac peste pupaza si matusa Marlena si-a rupt azi piciorul il are in ghips asa ca nu vine :-* Ce aveti bre' cu totii?! sper sa treaca perioada asta nefasta '' :hug:

P.S La noi ninge..

Fasole batuta

post-405-15158436131396_thumb.jpg

post-405-15158436060077_thumb.jpg

post-405-15158435948068_thumb.jpg

Dobrogeana direct din ceaun(ce a mai ramas din ea)

post-405-15158435891867_thumb.jpg

Moldoveneasca

post-405-15158435830955_thumb.jpg

Poza de grup

post-405-15158442626283_thumb.jpg

Desert cu fructe si roze

post-405-15158435778057_thumb.jpg

Prajitura cu pere si nuci mami' https://forum.artaculinara.ro/topic/2397-prajitura-cu-pere-si-nuci-geany/

post-405-15158448899109_thumb.jpg

Nu am surprins totul cum ar fi trebuit,poze nashpa' la gramada,dar am ras de ne-am tinut de burta,si am mancat iar ca innecatii'' :love7:

Buna fetelor,

Sunt bucuroasa ça a réaparut Floricica,aici viata isi urmeaza cursul...sanatate Stella,voie buna,impliniri maxime...Moatza!

Sa avem un an perfect!

Cu intarziere.. va urez un an bun... mai bun decat cel ce trecu'... plin de bunatati, de sanatate si de dorinte... mai mult sau mai putin culinare :occasion14:
Buna Floricico,ma bucur sa te revad :tongue3: chiar m-am gandit la tine...M-ai stii cand ai spus ca de ce nu vb. nimeni despre''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :love7:

''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :tongue3:

Se mai practica aceasta metoda? La Bucuresti era la moda acu' vreo cativa ani. Si mie mi-a telefonat de 2 ori "baiatul meu" (si eu am fata)cu o voce stinsa zicand "Mama!" Din pacate, sunt mame de baieti, poate batrane, poate naive, care se panicheaza si cred ineptiile, fara sa verifice.

''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :love7:

Se mai practica aceasta metoda? La Bucuresti era la moda acu' vreo cativa ani. Si mie mi-a telefonat de 2 ori "baiatul meu" (si eu am fata)cu o voce stinsa zicand "Mama!" Din pacate, sunt mame de baieti, poate batrane, poate naive, care se panicheaza si cred ineptiile, fara sa verifice.

Oho! se practica la greu...A patit-o si vecina mamii,ei nu s-au lasat s-au dus la politie,s-au verificat apelurile telefonice,rezulta ca ar fi fost dat telefonul chiar din penitenciar,cica ar fi cumva chiar si politisti implicati :tongue3:

Pe mine cand m-au sunat au avut alta tactica'',am povestit atunci dar mai spun o data...Eu am telefonul fix de la RDS,si pe telefonul fix m-a sunat,si imi spune:'' alo! buna ziua sunt agentul ''cutare''de la sectia de politie numarul 1''...(nu-mi amintesc ce nume a spus ca a zis repede si neinteligibil...+ ca m-am racit instant din cap pana-n picioare :occasion14: )...zic:''da, va rog,ce s-a intamplat?!''..(da' tremuram deja din toate balamalele :tongue3: )...zice ,dupa o pauza lunga:''doamna ,dv. stiti unde se afla sotul dv. in momentul acesta?!''...eu tot mai speriata zic:''da! vi-l dau imediat la telefon''...domnul Geany era la tv. in dormitor,motzaia linistit cu televizorul aprins cu telecomanda pe burta :love7: telefonul meu e fara fir( cordless )asa ca m-am repezit in dormitor si-i zic lui Valy,vezi ca e de la politie,ii intind telefonul,si nu mai era nimeni la telefon inchisese,si nici nu a mai sunat nimeni dupaia'...domnul Geany a inceput sa despice firu-n patru,ca :''sa-mi amintesc ce nume a zis'',ca ''ce voce avea'',ca'' eu trebuia sa-i spun asa sau asa'' etc ,etc,etc,eu eram fleashca' ca nu mai stiam nici pe ce lume sunt :love7: si asta fu aventura mea aventuroasa in legatura cu acest subiect.. :tongue3: ...ma intreb cum ar fi decurs convorbirea in continuare daca,ca de obicei aproape,domnul Geany nu ar fi fost acasa(fie ar fi fost de scarbici' doujpa' de ore fie pe drumuri cu diverse)
  • 3 weeks later...

Un An Nou Minunat !

Sanatate Verberica si tuturor !

Multumesc mult Floricico..ce i drept am envoie de multa.

Trebuie reparata,inimioara si acum plamini..caci am chestii pe acolo vazute la scan normal.In curind urmeaza pet scanul,basca alte operatii pe care nu stiu daca o sa le mai execut.

In rest numai bine la toate fetele,si distractie max ça e sarbatoarea lu Valentina.Mie imi e nesuferit:))

Trebuie reparata,inimioara si acum plamini..caci am chestii pe acolo vazute la scan normal.In curind urmeaza pet scanul,basca alte operatii pe care nu stiu daca o sa le mai execut.

In rest numai bine la toate fetele,si distractie max ça e sarbatoarea lu Valentina.Mie imi e nesuferit:))

Multa sanatate Verb' :blackeye: ma bucur sa te revad pe aici,poate mai intri cand o sa mai ai timp :sad3: