Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Fetelor, baieti, am avut o gramada de treaba si n-am mai ajuns sa scriu si culmea cand am avut timp, forumul decedat!

Sanatate multa pentru Maria Zoazo!

Geany sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc ca tare m-ai binedispus cu toate povestile tale ca eram cam obosita si fara vlaga!

Ha ha! oricand cu mare drag,si tare ma bucur sa te revad :) :D

Uite una draguta pt. tine,poate te mai face macar putin sa zambesti,sau sa mustacesti'' :)

post-405-15121979323376_thumb.jpg

• 3 weeks later...

La noi deja a venit preotul cu ajunul..

post-405-15135129587634_thumb.jpg

Si mosul ca am comandat on line joc pe calculator,ca ne e frica sa nu ne aglomeram cu sarbatorile si etc..

post-405-15135130363833_thumb.jpg

Tot on line comanda,am primit livrat la usa brad artificial,(nici macar nu l-am desfacut sa vad cum e),si laser de ala de face jocuri de lumini pe pereti :D

Azi am facut o varza buna buna, si parjoale si snitele ..Si cam asta e,ne pregatim de sarbatori :)

Fetelor, baieti, am avut o gramada de treaba si n-am mai ajuns sa scriu si culmea cand am avut timp, forumul decedat!

Sanatate multa pentru Maria Zoazo!

Geany sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc ca tare m-ai binedispus cu toate povestile tale ca eram cam obosita si fara vlaga!

Hi hi! si inca..am mai vazut si azi si am zis sa te mai inveselesc nitel :D

Haoleuu'!! a lesinat bradul! :D

post-405-15135872554414_thumb.jpg

Da' n-ai cum mah' sa fii suparat pe ele :D

post-405-15135872487566_thumb.jpg

:) :)

Ma bucur ça cineva mai scutura praful pe aici.Eu nu sunt un top cu moralul déci ma dau linistita.Am o groaza de investigations oribile de facut,de ieri Imi e rau,am multe de facut si visez sa stau un pat cu Missy.Aici e innorat si sunt 8grade....La usa suna lume..stiu femeia de servici vrea 20€ consierjul 50€ PT cadourile de Craciun.Asa se procedeaza..Popa roman ca sunat sa pregatesc 70€...

Sper ca voi sa fiti o top.

Pup

Multa sanatate draga Verb' ,si sarbatori fericite :71: :-*

Mie mi-a ajuns cel mare acasa si acum butoneaza cu domnul Geany' noul sau laptop(instaleaza,dezinstaleaza,au treaba multa =)) )acusi iesim cu totii in oras si la localul nostru preferat sa mancam,ca de maine eu nici nu mai ies din casa,mi-am facut toate cumparaturile e aglomerat peste tot,uratori,ursi ,petarde..ppff!!! 'is beginning to look alot like christmas''' varianta romaneasca =))

Maine imi invart sarmalutele si fac racitura,poimaine in ajun le pun la fiert la foc mic si impodobim bradul,mai fac si tochitura si gata asta e planul planuitor!In prima zi umblam cu colindul pe la parinti,pe la matusa etc,marti vin ei la mine...

Sarbatori fericite tuturor! =)) :P

P.S Iesirea noastra a iesit superb,si daca voiam si programam nu iesea asa =)) in timp ce asteptam comanda la masa au aparut matusica mea cu verisoarele(una abea venita si ea din Italia) si nepotelul,care a fost un dulce si un scump si cuminte de numa(nu a implinit inca un an)asa ca am petrecut de minune,nu stiu cand a zburat timpul :hug:

Fiindca maine vom fi in vizita si marti vom pleca la Bucuresti, bat acum la usile voastre sa va colind. Vreau sa va urez pace, liniste, lumina, belsug, sanatate, fericire, bani si-un pic de noroc.Plata pentru colindul meu va cer zambete si bucurie!

Va imbratisez cu drag si va pup! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_santa.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

post-73-15141136754496_thumb.jpg

post-73-15141136945041_thumb.jpg

Sarbatori fericite tuturor,eu mi-am terminat treaba,de bradutul artificial sunt f. multumita,e f. frumos,ca de obicei,in realitate e mult mai frumos decat in poze,daca e cineva interesat eu am comandat pe internet de la emag,''brad verde de craciun calitate premium 240 de cm.''chiar recomand cu mare drag...Eu am platit 275 de lei cu reducere si mi l-a adus la usa in 2 zile...Jur ca arata mult mai fain in realitate decat in pozele mele ..https://www.emag.ro/brad-artificial-verde-pentru-craciun-calitate-premium-suport-inclus-240-cm-brad14003/pd/DH2960BBM/..aveti si rewiuri''...

Mai intai sarbatori fericite din partea lui domnu Geany si a lui Ale' :hug:

post-405-15141253028508_thumb.jpg

Si bradutul

post-405-15141252974303_thumb.jpg

post-405-15141253184954_thumb.jpg

post-405-15141253126306_thumb.jpg

Detalii

post-405-15141253355968_thumb.jpg

post-405-1514125341501_thumb.jpg

post-405-1514125349054_thumb.jpg

post-405-15141253278955_thumb.jpg

Va doresc si eu sarbatori fericite, cu sanatate si voioisie. Sa fiti alaturi de cei dragi si sa petreceti clipe frumoase. Va imbratises cu drag https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif
Sărbători fericite, bucate alese și voie bună cât cuprinde. La mulți ani cu sănătate!

Ntz,ntz,ntz!! :sad3: O fi de vina incalzirea globala,experimentele nucleare ( sau poate fukusima,cernobal),globalizarea ?! nu se stie,cert e ca nici caprele nu mai sunt ce au fost bre' :thumleft:

'' Primiti cu girafa?!'' :blink:

post-405-15143707170922_thumb.jpg

=)) S-o tzicnit ''capra'' bre' =))

ha, ha, Giani, mai aveau oliac' si va daramau decoratiile.

dimineata am auzit la radio ca vin ursii in Bacau si m-am gandit la tine :thumleft:

La multi ani tuturor, sa aveti un an de glorie, cu sanatate si tot ce-i mai bun pentru cei dragi voua!

Ha ha ha ! Moatzo' :thumleft: despre ursi,ce pot sa spun?!'' pe la noi bat tobele inca de la 1 decembrie,eu inteleg ca tre' sa-si faca si ei incalzirea,da' parca nici chiar asa :blink:

LA MULȚI ANI!!!!! Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun să fi venit cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin. Anul 2018 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite!

Știu, nu am mai intrat demult pe aici, suntem bine, Alex cu facultatea, intră în prima lui sesiune, în rest serviciu, acasă, copiii blănoși bine și ei, sănătoși să fim că le ducem pe toate!

Vă îmbrățișesz cu drag pe toți!

post-88-15144544542264_thumb.jpg

post-88-15144544768793_thumb.jpg

post-88-1514454502319_thumb.jpg

post-88-15144545344981_thumb.jpg

post-88-15144545830958_thumb.jpg

La multi ani Giorgi'! :thumleft: :sad3: ce e in poza nr. 3 ?!

Hunii mei au vrut azi la restaurant desi aveam de toate in casa,au vrut la plimbare (domnul Geany de exemplu s-a delectat cu bulz desi aveam si eu de toate in casa sa il prepar ,da mna' mai trebuie si cate o iesire :blink: )

Pot sa răspund eu, doamna profesoara?????

Biscuiti ciupercuta

... SPer ca am răspuns corect, merit un biscuit? ????

Mai sunt trei zile și vine sfârșitul lunii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Și-al anului ăsta, firește!

Și fiindcă anul ăsta, mai mult cu rele pentru mine, se va sfârși, vă doresc să aveți un 2018 mult mai bun, mai frumos și mai plin cu chestii bune și frumoase!

LA MULȚI ANI, hangitele mele dragi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Sa-ti dea d-zeu Zoazo',un an nou plin de bucurie si de impliniri si de tot ce-ti doresti :blink: :-*

Citisem in graba si mie imi iesise asa/''Mai sunt trei zile și vine sfârșitul luMii! '' :sad3: Si ma gandeam ''Haoleoo'!! nu din nou... :thumleft: ''... =)) =))

Si eu la sfarsitu' lum/nii !

De Craciun am mancat salata cu rosii si avocado si m-am dat cu sacul de plastic pe derdelus..deci nu e sanius ca n-am avut sanie. Plus ca imi era pofta de kebab din Afganistan, traditional Kandahar.

Multa lume mi-a urat sa fiu fericita cu familia desi familia mea e f departe si ei stiu asta, dar asa, in valtoarea uraturilor unii nu mai gandesc sa le personalizeze. Eu am fost foarte fericita si singura.

Sarmale am mancat in Nov de la o vecina care mi le-a facut pentru ziua mea inainte de a pleca in Columbia. Acum iubesc mult Columbia !!

Azi pe 28 Dec m-a apucat dorul de salata de beof si deci asta am facut. Nici de , nici cu ocazia, ci doar ca asa am eu chef. Fursecuri si dulciuri am de la o alta vecina nemtoaica. Eu am facut strudel de mere. Sunt deja marimea XL. Un amic se tot chinuie sa imi aduca sarmale iar sarmale dar nu am timp sa stau acasa.

Am bradutul ornat de o brazilianca. Am si surogat de sampanie fara alcool pentru Anul Nou la munca.

Urla boxele cu dobele ursilor desi e inca devreme, dar la Asau se pregatesc din vara.

Record de frig in Toronto, azi mai frig decat la Polul Nord dar am iesit ca am haine multe si lumea prin statiile de autobuz zambea..doar cei curajosi ies din casa, esti unul, felicitari !

E minunat !

La Anul si La Multi Ani !

post-56-15145117850956_thumb.jpg

Ha-ha-ha! Asta a și fost ideea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Și eu mi-am luat-o, am dat-o mai departe! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Geany, aia e! De distracție!

Floricico , dar ce globalizare și ajutor reciproc la tine-acolo! Nemțoaică, braziliancă, prieteni, vecini! Păi cam aia-i familia ta de-acolo. Și mai e și familia din sufletul tău! Așa că felicitarea aia n-a greșit!

Am vâzut la știri ce-i la voi și-n America de Nord la nord, spre voi. Aici bate spre primăvară. La blocul din fața mea a înflorit forsiția!

Totuși, vine Anul Nou! La mulți ani!

Merci inca o data draga Bris'(cautasem pe net si ii gasisem,dar doar dupa ce mi-ai spus tu,chiar nu-i stiam f. interesanti si draguti :blink: )

Zoazo' eu radeam de una singura dupaia,ca ma gandeam,bre' ce vremuri traim,in loc sa am o reactie normala gen'' what?! vine sf. lumii?!!! :-* ''..primul meu gand a fost'' aaa,vine sf. lumii?!...din nou?! :thumleft: '' :sad3: =)) Concluzie,nici sf. lumii nu mai e ce a fost,bre'! =))