Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Plimbareala placuta Lori! :P ,gata, plec si eu la munca :)

Sunt pozele prea mari , de aia se rastoarna. Pe telefon am pus programul photoresizer cu care micsorez pozele facute si e ok.

Laponel, ai facut pozele cu telefonul in pozitie verticala? am observat ca acelea se rastoarna si la mine, chiar daca le micsorez (pe computer). Poate cu programul mentionat de Mino merge oricum ai tine telefonul, inca nu am incercat.

Pana una-alta ma multumesc sa inghit in sec uitandu-ma la pufuletii lui Geany, sunt printre "mancarurile" romanesti care nu se gasesc pe aici (sau n-am vazut).

Sa va zic ca am gasit savarine la supermarket? s-a deschis unul nou de cateva luni, sunt aproape la fel ca la magazinul romanesc, dar le cheama "rum baba". Chestia aia de sub "capac" e o feliuta de ananas.

Va mai zic o chestie si gata, ma duc sa bag niste pulpe de pui la cuptor - ati auzit de "Dyson Airwrap hair styler"? ondulator de par care aplica... efectul Coanda! costa doar $700 :P (nu, nu am pus din greseala niciun 0 in plus...)...

https://www.dysoncan...r-overview.html

Da, le-am pus de pe telefon direct, era live transmisia. Nu stiu daca trebuiesc resized, pentru ca pe laptop le descarc si au aceeasi marime si nu trebuie sa le bibilesc, le atasez direct, nu au nici o problema. Asta e. Pe telefon nu incarc nici un extra app si nici nu folosesc forumul de pe el, asa ca, no more live transmissions ^^

Well, plimbareala a fost plina de aventuri, multe calorii gustoase, gazdele si mai delicioase 6.gif, mai ales ca au tinut piept voiniceste diareei mele verbale ph34r.gif. La fel, plina de miscare, soare, aer curat, multa toamna colorata, alcooale rafinate, mancaruri alese. Intr-un cuvant: per-fect! Sunt sincer recunoscatoare pentru oamenii deosebiti pe care viata mi-i scoate in cale :)

Hi hi hi! apropo de vecini ciudati,m-am amuzat cu Mircea Bravo si experienta sa cu vecina :P m-am gandit ca poate-ti aduce un zambetzel,Laponel :P

https://www.youtube.com/watch?v=GbNMvskxQHE

Am si eu,dar nici chiar asa,va povestisem de nea Cenusa,a luat-o pe aratura rau :) a facut un scandal monstru cu tanti de la intretinere(el nu e deacord cu nimic,totul e f. scump si nu trebuie reparat nimic si toata lumea dar absolut toata lumea comploteaza cum sa-l fure pe el ,incarcand nota de plata la intretinere ) a venit si politia ,i-a dat o amenda consistenta pt. ca injura ca la usa cortului pe toata lumea,rezulta ca de suparare s-a imbolnavit si a avut nevoie de spitalizare ,dar finalul e fericit s-a intors mai sanatos si pus mai pus pe hartza ca oricand :P ... :)

Giani, de ce nu cotizezi la motan? sunt f frumoase, sa le porti sanatoasa! si mie-mi plac astea clasice, fara multe taieturi si cusaturi, am si eu ceva asemanator.

Mino, cat e ora de masaj la voi? eu am dupa amiaza de luni rezervata ptr asa ceva, am gasit pe cineva cu 40 de lei. sunt aproape multumita.

Chiar asa, Geany! Cu ele la Motan, te rog ! Asa ceva! Si mai lasa modestiile astea , ca vin si te scarman oleac! Sunt foarte finute, imi plac!

Acum am vazut pufuletii tai cu ciocolata, ii vazusem in weekend pe telefon si zic: Iar a facut Geany carnati, aolo! laugh.gif

Simpatic clujeanul tau. Oare vecina-sa aia stie germana´? Ca o invit la mine, ca zau ca are ce sa faca cu nenorocitu asta de sobolan. Si nu, credeti-ma, nu sunt recalcitranta ori exagerata. Despre asta vorbim, un sobolan, la modul cel mai realist. Ah, nici nu are rost sa povestesc...trebuie sa merg la un avocat, pe bune. 5 ani. De 5 ani. Avertizari oficiale din partea companiei imobiliare, Ordnungsamt, politie. Absolut nici un rezultat. Vorbim despre unu care a trait pe strada, care nu a muncit in viata lui, care are droguri si alcool in loc de creier si care sta pe banii contribuabililor.

Hi hi hi! paii stii tu draga Laponel ca tot ceea ce-i finutz mie nu-mi place ,astea domnul Geany le-a ales =)) ..dar acum ca tot spuneti si voi ,parca nu-mi mai sunt chiar asa de antipatice =))

Revenind la nea Cenusa al meu,i s-a cashunat ca si femeia de serviciu de pe scara,cica ar costa prea mult si nu face treaba buna,dupa ce le-a alungat pe toate de prin zona s-a prezentat el la post,a inceput sa dea cu mopul de la etajul 10 pan la parter cu benzina sau motorina sau gaz,nush' ce naiba ,ca cica omoara si gandacii si dezinfecteaza :toothy9; ,faza e ca ne omora si pe noi ca vaporii intrau si in casa si s-a apucat sa dea plintele ca pe vremuri cu ceva negru,nush' ce naiba,ca nu se usca neam' si duceam toti pe papuci si in casa ,trebuia sa te descalti pe presul de la usa ...,nu a mers jmecheria'....acum venise o fetisoara tanara,dar de vre-o sapt. n-am mai vazut-o :sad3: ... =))

Neatza! Bostanii aia sunt sculptati de voi, Wow? Super au iesit. Iaca eu nu stiu sa fi sculptat vreodata bostani. Sa avem o saptamana bune si mai frumoasa ca vremea de afara care se anunta din ce in ce mai urata!

post-343-0-76253000-1572240992_thumb.jpg

Hey, guys!

Mino, multumesc pentru cafea!

Dau si eu:

Pentru cei care o beau pure:d3c7a9e042872983b2c2c3982fe9e273.jpg

Pentru cei care o beau din cesti altfel :toothy9;08666a5727aea0300cd002c81a4f434c.jpg

Wow, voi ati facut bostanii? Cat de faini sunt!

E iar luni...sa devenim , asadar, din nou, parte din sistem...e7561be3757e2e7e17b963b00768af8f.jpg

Neatza! Bostanii aia sunt sculptati de voi, Wow? Super au iesit. Iaca eu nu stiu sa fi sculptat vreodata bostani. Sa avem o saptamana bune si mai frumoasa ca vremea de afara care se anunta din ce in ce mai urata!

E iar luni...sa devenim , asadar, din nou, parte din sistem...

O saptamana buna sa avem!

Da, de noi sunt sculptati- eu sunt responsabila de casa bantuita si fata cu ochi mari. Cel cu bufnita e facuta de amica mea. Ea e mai avansata la sculpturi si e cea care m-a provocat la asa ceva. Am inceput anul trecut cu astia:

post-1728-0-75905700-1572270871_thumb.jpg

E iar luni...sa devenim , asadar, din nou, parte din sistem...

O saptamana buna sa avem!

Da, de noi sunt sculptati- eu sunt responsabila de casa bantuita si fata cu ochi mari. Cel cu bufnita e facuta de amica mea. Ea e mai avansata la sculpturi si e cea care m-a provocat la asa ceva. Am inceput anul trecut cu astia:

dovleci2018.jpg

Ce mistoooooo! Aveti talent, nu gluma! Eu ii faceam ferfenita din minutul doi...

Ce faini bostaniiii!!! Eu anul asta n-am avut chef, nici sa am nu stiu daca mai gasesc la ora asta vreunii acceptabili. De Halloween ne costumam la serviciu, in schimb copiii nu mai vor, de iesit la trick-or-treat nici pomeneala...

Ce faini bostaniiii!!! Eu anul asta n-am avut chef, nici sa am nu stiu daca mai gasesc la ora asta vreunii acceptabili. De Halloween ne costumam la serviciu, in schimb copiii nu mai vor, de iesit la trick-or-treat nici pomeneala...

Juniorul meu numără zilele pana la Halloween. Ce nu știe el e ca s-a anunțat ploaie pentru joi toată ziua. Am cam îmbulinat-o.

Buna dimineața! :love7:

Buna dimineata

Wow, super faini dovlecii! Si eu sculptam din greu cand erau fetele mici.

Eu am fost beteaga, m-am betegit cu mana mea rolleyes.gif M-am dus sa caut ceva suplimente pentru premenopauza. M-am uitat la ce aveau disponibil si am cumparat "soy isoflavones"

Am luat cateva zile ( 3-4) si joi dimineata cand m-am trezit eram buhaita. Au inceput sa-mi curga ochii si nasul...am stat la servici pana la 1 si-apoi am plecat direct la GP. Am crezut ca-s racita. Da de unde?! Reactie alergica. Antihistamine la greu si pana vineri dupa-masa am fost ca noua. Acu tre sa dau cu pastilele-n gunoi. €23 well spent! Ma duc sa caut ceva suplimente fara soya

Buna dimineata

Wow, super faini dovlecii! Si eu sculptam din greu cand erau fetele mici.

Eu am fost beteaga, m-am betegit cu mana mea rolleyes.gif M-am dus sa caut ceva suplimente pentru premenopauza. M-am uitat la ce aveau disponibil si am cumparat "soy isoflavones"

Am luat cateva zile ( 3-4) si joi dimineata cand m-am trezit eram buhaita. Au inceput sa-mi curga ochii si nasul...am stat la servici pana la 1 si-apoi am plecat direct la GP. Am crezut ca-s racita. Da de unde?! Reactie alergica. Antihistamine la greu si pana vineri dupa-masa am fost ca noua. Acu tre sa dau cu pastilele-n gunoi. €23 well spent! Ma duc sa caut ceva suplimente fara soya

Nu ai nici o prietena sau colega careia sa i le dai?

la mine-i o vreme potrivita ptr halloween. sau asa imi imaginez io c-ar tb sa fie ca sa se-asorteze cu tema.

am un cer gri-plumburiu, pe care aproape ca nu m-as mira sa vad niste vrajitoare pe matura.

plus alai de frunze, ca bate vantul.

frumosi bostanii aia decupati!

bu-hu-hu!

Nu ai nici o prietena sau colega careia sa i le dai?

Nu, am intrebat si nu-i niciuna in aceeasi situatie

Good morning , ladies!

post-12-0-39965600-1572412810_thumb.jpgpost-12-0-47788800-1572412829_thumb.jpgpost-12-0-16511300-1572412837_thumb.jpg

Neatza honey! Ce cescute frumoase! Inhat cafeaua si fug la munca!

Buna dimineața! Azi se anunța o zi lunga! M-am trezit la la 6 dimineața.

Acum savurez cafea in liniște- ai mei dorm duși. Ce îmi plac momentele de genul asta! Îmi “tipa” liniștea in urechi :)

O zi frumoasa!

Cofeeeeeee, coffee is comin' everyone! And Halloween!

d16bafa2ceea4e75dd0750b9b0158e0e.jpgeed46963bd389c300fae1851250ec25e.jpgde4f548ef8d16877b9608a4add8a882f.jpg

Beware the brooms!

In caz ca va loveste vreuna pishti ceafa, ma scuz in avans. Am cam pierdut skillurile de condus toothy6.gif

Trick or treat!

Hello tuturor! Ce imi plac espresoarele astea! Mulțam de cafea :) . Ma cam doare in piept, sper sa nu fi starnit bronsita. A plouat in ultimele nopti iar dimineata era un aer curat, rece. La munca e o atmosfera sumbra. Se apropie renegocierele contractului de munca si binenteles pe fondul crizei care se anunta, incep si restructurarile. Iar o sa fie o atmosfera de tot rahatul de sarbatori.

La noi este o vreme foarte nasoala, ploaie si vint mare, mai la nord e posibil sa si ninga asa ca multe orase din Quebec au aminat Haloweenul pe vineri.

Primarul nostru a spus ca el nu amina ca doar suntem canadieni si trebuie sa fim pregatiti pentru orice fel de vreme asa ca vrajitoarele sa-si alimenteze maturile si spiridusii sa-si pregateasca galetusele pentru dulciuri si pelerinele impermeabile

Happy Halloween! ? ? ? ?? ? ? ?