Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

E săptămâna Halloween-ui așa ca azi am sculptat bostani.

Boo!

post-1728-0-34544400-1572220074_thumb.jpeg

Super faini dovlecii. Mai ales liliecii aia care zboara in dovleacul din mijloc. Ati avut rabdare mare si indemanare.

Azi a fost frigut aici dar soare si frumos.

Eu am incalecat pe-o sa..... adica matura. Happy halloween! post-178-0-79980100-1572541365_thumb.jpg

Edited by black_cat

Happy Halloween! ? ? ? ?? ? ? ?

Happy Halloween!Si la noi a plouat toata saptamna si ploua si azi. Multe mamici s-au isterizat ca sa se amane Halloweenul pe weekend doar ca nu se amana nimic.La noi se face "safe halloween" la liceu. Asa ca acolo o sa mergem si mai mergem pe la vecinii din cartier si gata. Si asa prea multe dulciuri nu sunt bune..

Vremea de aseara- aici eram in centru dar mai pe la tara era foarte cetos si spooky- numai bun :rolleyes:

post-1728-0-91136700-1572541561_thumb.jpg

Neatza! Dimineata ea bruma groasă pe masini, -1 grad afara. Acum e soare cu DINTI, asa ca merge o cafea fierbinte!

post-343-0-49611200-1572595396_thumb.jpg

post-343-0-93899600-1572595412_thumb.jpg

post-343-0-82806800-1572595425_thumb.jpg

Edited by mino

'Neata! Am supravietuit vantului de peste noapte. Numai crengi cazute si copaci cheliti de frunze. Gata! A a cam trecut toamna!

In alta ordine de idei- avem topic de genti? Motanul este incaltat dar are si geanta? Vreau sa-mi iau o geanta si tot ma uit pe amazon. Nu vreau mare sa incap si eu acolo, dar nici mica nu vreau sa am una acum si cam o umplu si arata ca un cimpoi. Mda! Am cautat si nu am gasit si apoi am cautat topicul de intrebari si nu l-am gasit nici pe ala, asa ca mi-a mai ramas sa intreb aici.

Happy Friday!

Edited by Wowerful

Si mie imi trebuie geanta, sa nu fie nici prea mare nici prea mics nici prea tare nici prea moale si ...intelegeti voi B) :rolleyes:

In alta ordine de idei- avem topic de genti? Motanul este incaltat dar are si geanta? Vreau sa-mi iau o geanta si tot ma uit pe amazon. Nu vreau mare sa incap si eu acolo, dar nici mica nu vreau sa am una acum si cam o umplu si arata ca un cimpoi. Mda! Am cautat si nu am gasit si apoi am cautat topicul de intrebari si nu l-am gasit nici pe ala, asa ca mi-a mai ramas sa intreb aici.

Happy Friday!

il avem pe asta cu ce avem in geanta

https://forum.artaculinara.ro/topic/2358-ce-avem-azi-in-poseta/page__p__72261__hl__poseta__fromsearch__1#entry72261

eu mereu am nevoie de o geanta :rolleyes: B)

Si la noi vreme de cacat.

idem

singuru lucru placut e semineul

Si mie imi trebuie geanta, sa nu fie nici prea mare nici prea mics nici prea tare nici prea moale si ...intelegeti voi B) :rolleyes:

Exact!

Happy Friday!

il avem pe asta cu ce avem in geanta

https://www.artaculi...h__1#entry72261

eu mereu am nevoie de o geanta B) =))

Momentan am ramas co gandul la asta, dar nu stiu de nu o fi prea mare si nu stiu daca pe negru sau pe rosu...

post-1728-0-28989200-1572630083_thumb.jpg

Momentan am ramas co gandul la asta, dar nu stiu de nu o fi prea mare si nu stiu daca pe negru sau pe rosu...

]

Imi place modelul. Despre culoare, as zice sa iei nuantele pe care le poti asorta mai usor cu hainele sau încălțămintea din dotare. Parca e mai ochioasa aia rosie...si e romaneasca Wow :rolleyes: ...am gasit dimensiunile dar nu stiu sa traduc corect..Size: Length:15“”/bottom width:5.8“”/height: 10.6",handle:8.7" Style-1 size: Length:12.2“”/bottom width:5.1“”/height: 9.8",handle:8.6" (Please allow 0.4-0.9 in size error due to manual measurement. )

Edited by mino

'Neata! Am supravietuit vantului de peste noapte. Numai crengi cazute si copaci cheliti de frunze. Gata! A a cam trecut toamna!

Happy Friday!

Nu cred ca avem...asa ca io spun ca cel mai bine ar fi sa initiezi topic, domnita draga! tongue3.gif

Ca...asa cum zicea cineva mai sus: tot timpul avem nevoie de o geanta rolleyes.gif

classic_.jpg

]

Imi place modelul. Despre culoare, as zice sa iei nuantele pe care le poti asorta mai usor cu hainele sau încălțămintea din dotare. Parca e mai ochioasa aia rosie...si e romaneasca Wow :rolleyes: ...am gasit dimensiunile dar nu stiu sa traduc corect..Size: Length:15“”/bottom width:5.8“”/height: 10.6",handle:8.7" Style-1 size: Length:12.2“”/bottom width:5.1“”/height: 9.8",handle:8.6" (Please allow 0.4-0.9 in size error due to manual measurement. )

Mie-mi plac amandoua grav. Si am si o haina de piele lunga neagra cu doua dungi bej la maneci...hmmm...oare in Ro se gasesc?

]

Serios! Scrie pe undeva sau stii tu marca? Asta e tare!!

Am vazut si eu descrierea aia dar creierul meu gandeste in cm si nu in inch. Am facut traducerea si pare okay ca dimensiune. Inca mustesc.

Nu cred ca avem...asa ca io spun ca cel mai bine ar fi sa initiezi topic, domnita draga! tongue3.gif

Ca...asa cum zicea cineva mai sus: tot timpul avem nevoie de o geanta rolleyes.gif

Mie-mi plac amandoua grav. Si am si o haina de piele lunga neagra cu doua dungi bej la maneci...hmmm...oare in Ro se gasesc?

Poate o sa deschid unul daca apuc zilele astea. Daca nu- luni B)

Nu stiu marca dar am vazut in detalii in linkul pus de tine, Wow! Poate am timp maine sa caut poate dau de model. In alta ordine de idei mi-am facut de treaba....am vanturat varza si mi s-a rupt toarta la galeata cand sa o pun in butoi. Evident s-a scurs toata pe jos...toata operatiune s-a facut in balcon unde am mocheta pe jos.

Nu stiu marca dar am vazut in detalii in linkul pus de tine, Wow! Poate am timp maine sa caut poate dau de model. In alta ordine de idei mi-am facut de treaba....am vanturat varza si mi s-a rupt toarta la galeata cand sa o pun in butoi. Evident s-a scurs toata pe jos...toata operatiune s-a facut in balcon unde am mocheta pe jos.

Auci'! asta e nashpa rau de tot draga Mino' :sad3: ,ai toata compasiunea mea =((

La noi bate un vant rece de te ia pe sus,dar cica vine caldura,ce-i drept bate sudul! ^_^

Un W.E minunat tuturor! :hug:

Oh, yeeeesssss! Tenchiu, tenchiu!

Sa aveti o zi pe cat posibil frumoasa, fetelor!

Mino, offfff, si pana iese. Eu ieri am scos castronul cu salata de varza proaspat facuta sa o pun pe masa si mi-a zburat din mana , peste tot a ajuns varza aia... O fi fost ceva in aer drunken_smilie.gif

Hello tuturor :P !

Lori :P verzele noastre au fost naravase, dar le venim noi de hac....sau ele noua ca ne pun la treaba :love7: . Am reusit sa sterg si sa las la uscat mocheta. Bine ca nu era moarea facuta altfel trebuia sa spal mocheta :rolleyes:

Any, multu de cafea! :P

Neata la amiaz! Are cineva sfaturi cum sa iti stapanesti instinctul de a strange pe o anume persoana de gat? Daca da, bring it on, please!

8b4f92ca2739d58385ccf7ff85bfe7d6.jpg5233ef23faa450787be97f924677ee4c.jpg

57550217704549a365ce45392b979310.jpg

Draga mea Laponel',problema ta ma depaseste si nu asi sti ce sfat sa-ti dau ,dar ''compatimesc'' alaturi de tine =(( ... :toothy9; :-*

La noi o zi atipic de calda,soare f. cald,fusei cu domnul Geany' la cumparaciuni',iar a achizitionat o groaza de chestii la reducere de la K' =)) ..o zi minunata tuturor! :rolleyes:

Neata la amiaz! Are cineva sfaturi cum sa iti stapanesti instinctul de a strange pe o anume persoana de gat? Daca da, bring it on, please!

Less coffee, more tea 105.gif

Valeriana:

5-ceai-valeriana.jpg

Fructul pasiunii:

8-ceaiul-de-passiflora.jpg

Musetel:

7-ceaiul-de-musetel.jpg

Lori draga, compatimesc cu tine. 6.gif

Salutari tuturor!

Daca e foarte nasol, eu as zice sa incerci sa te muti.

Urasc sa ma mut! Nu imi place, dar daca e musai, o fac.

Dragilor, astazi mi-am exercitat dreptul la vot!! Nu pentru romani, ci pentru ai mei de aici, avem alegeri locale.In weekend incerc sa ajung la consulat sa votez si pentru cei de acasa.

post-12-0-35579600-1572951173_thumb.jpgpost-12-0-29717600-1572951260_thumb.jpg

post-12-0-13599800-1572951270_thumb.jpg

Gandeste-te cat de nasoala e mancarea in puscarie, de cafea nu mai zic :rolleyes:

Acum gluma la o parte, dar daca situatia e asa de nasoala si dureaza de asa mult timp fara urme se imbunatatire, zic si eu ca Wow, poate e cazul sa te gandesti la o schimbare.

Stiu, fete, aveti dreptate! Insa e atat de complicat cu mutatul si m-am mutat in viata asta ca un nomad...nici nu are rost sa imi mai aduc aminte...

Nu imi vine sa cred ca un jeg nenorocit care sta pe spatele celorlalti este protejat si ocrotit de lege si toate organele ei, iar aia care muncesc de se spetesc si se tin de reguli sunt tratati cu coorool.

Si, da, Blackie, mancarea si cafeaua din parnaie - naspa ph34r.gif Asadar, ma servesc cu ceai dela Boni floare.gif

Pentru dormit ai incercat dopuri in urechi sau ti-e teama sa nu auzi apoi ceasul cind tre sa te trezesti?

Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :rolleyes:

asta doar daca esti sigura ca nu ti se intoarce impotriva ca presupun ca de la unu ca asta te poti astepta la orice

proprietaru n-o fi avind si el chef sa scape de el?

din pacate ceea ce spui e trist, adevarat si teribil de incorect (mi-ar suna mai bine injust dar nu stiu daca e romaneste) :toothy9;