Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu va pun ceva frumos. Cu gandul la Eiré si la Alpha

Saru-mana! Ce frumoasa e! Sunt cateva roscate la liceu, le vad dimineata cand imi duc copilul la scoala....ce par frumos pot avea!

E plina lumea de NEBUNE :rolleyes: :rolleyes: :lol:

NOI, FEMEILE:

Ne plimbam prin casa în timp ce ne spălam pe dinţi. Citim pe sticlele de șampon în timp ce ne facem dus. Radem la glumele noastre înainte de a le spune. Nu avem nevoie de ceas, avem un mobil. Ne împingem în ușile pe care e scris cu litere mari și îngroșate "TRAGE". Întrebăm..."ce? " în timp ce noi înțelegem tot. Înjurăm dacă vântul ne strica parul și ni-l încurcă. Ne uitam de 10 ori pe zi în frigider fără sa mâncăm ceva. Ne putem uita de 10 ori la același film. Trebuie sa ne sunam pe mobil. Putem privi la ceas fără apoi sa știm ce ora este. ⌚ Stam în supermarket în fata raionului și nu mai știm ce anume voiam sa cumpărăm. ⏳Ne răsucim perna astfel încât sa ne așezăm pe partea mai rece. Punem alarma mai devreme sa sune, pentru a putea sta mai mult timp în pat. Seara când mergem la culcare, numărăm cate ore mai putem dormi.⏳⏰

Nu ma incadrez icon_scratch.gif laugh.gif

Nu ma incadrez

:rolleyes: eu la unele

M-a distrat cititul in dus pe bidonul de sampon laugh.gif Stiu care-i samponul / conditioner / body wash dupa cum arata bidonul. De citit fara ochelari nici vorba poate fi laugh.gif

- Nu avem nevoie de ceas, avem un mobil.

- Ne împingem în ușile pe care e scris cu litere mari și îngroșate "TRAGE"

- Înjurăm dacă vântul ne strica parul și ni-l încurcă.

- Ne putem uita de 10 ori la același film.

- Seara când mergem la culcare, numărăm cate ore mai putem dormi.⏳⏰

eu astea si multe altele :rolleyes:

cu mentiune speciala pentru ultima, inainte de a inchide ochii ma gindesc cite ore o sa dorm, nefericita in caz ca imi suna alarma dimineata si fericita in caz ca nu-mi suna si pot dormi :rolleyes:

E plina lumea de NEBUNE :rolleyes: :rolleyes: :lol:

NOI, FEMEILE:

Nu avem nevoie de ceas, avem un mobil.

Ne uitam de 10 ori pe zi în frigider fără sa mâncăm ceva.

Ne putem uita de 10 ori la același film.

Putem privi la ceas fără apoi sa știm ce ora este. ⌚ Stam în supermarket în fata raionului și nu mai știm ce anume voiam sa cumpărăm.

⏳Ne răsucim perna astfel încât sa ne așezăm pe partea mai rece.

Punem alarma mai devreme sa sune, pentru a putea sta mai mult timp în pat.

Seara când mergem la culcare, numărăm cate ore mai putem dormi.⏳⏰

Ma cam regasesc, in special la asta cu uitatul in frigider.De alarma nu prea am nevoie ca am alarma interna si ma trezesc inainea alarmei de la telefon. Nu stiu daca e varsta sau altceva dar de o bucata de vreme ma trezesc de cu noapte :lol: Azi la 4.40. M-am fortat sa adorm inapoi dar pe la 5 jumate am renuntat ( seara cam adorm odata cu cotcodacii- aseara am pus copilul la somn la 8.30 si am adormit eu inaintea lui. M-am trezit pe la 10 si m-am culcat inapoi :lol: )

E plina lumea de NEBUNE :lol: :lol: :lol:

NOI, FEMEILE:

Nu avem nevoie de ceas, avem un mobil.

Ne uitam de 10 ori pe zi în frigider fără sa mâncăm ceva.

Ne putem uita de 10 ori la același film.

Putem privi la ceas fără apoi sa știm ce ora este. ⌚ Stam în supermarket în fata raionului și nu mai știm ce anume voiam sa cumpărăm.

⏳Ne răsucim perna astfel încât sa ne așezăm pe partea mai rece.

Punem alarma mai devreme sa sune, pentru a putea sta mai mult timp în pat.

Seara când mergem la culcare, numărăm cate ore mai putem dormi.⏳⏰

Ma cam regasesc, in special la asta cu uitatul in frigider.De alarma nu prea am nevoie ca am alarma interna si ma trezesc inainea alarmei de la telefon. Nu stiu daca e varsta sau altceva dar de o bucata de vreme ma trezesc de cu noapte :) Azi la 4.40. M-am fortat sa adorm inapoi dar pe la 5 jumate am renuntat ( seara cam adorm odata cu cotcodacii- aseara am pus copilul la somn la 8.30 si am adormit eu inaintea lui. M-am trezit pe la 10 si m-am culcat inapoi =)) )

Asteapta numai pana devine copilul adolescent. Sa vezi atunci deschis/inchis usa frigiderului de 100 de ori pe zi. Nu stiu care e treaba cu adolescentii insa toti, dar toti pe care i-am cunoscut fac treaba asta.

Nu ma incadrez

=)) eu la unele

M-a distrat cititul in dus pe bidonul de sampon laugh.gif Stiu care-i samponul / conditioner / body wash dupa cum arata bidonul. De citit fara ochelari nici vorba poate fi laugh.gif

Same here :rolleyes: Inca vad sa citesc care e sapmon, care conditioner, dar atat, de citit instructiuni sau ingrediente fara ochelari nici vorba .

Buna dimineata, fete! Sa aveti o zi frumoasa!

Mino, multumesc mult pentru cafea! 6.gif

Blackie: adjudecat! laugh.gif

Going once, going twice, the young man in red goes to Lapona! :rolleyes:

Spalatul pe dinti alergand prin casa, check!

Deschis frigiderul si uitat ca vitelul la poarta noua, check si asta!

Atat...Iar nu-s in grafic ph34r.gif

Eu va pun ceva frumos. Cu gandul la Eiré si la Alpha

Saru-mana! Ce frumoasa e! Sunt cateva roscate la liceu, le vad dimineata cand imi duc copilul la scoala....ce par frumos pot avea!

Absolut rapitoare! Am o fascinatie pentru roscati...

Neata buna , lume!

Ia sa bem si noi ceva. Avem di täti:

Neata, lume! Sa si mancam:

post-84-0-26063000-1574233741_thumb.jpegpost-84-0-21923300-1574233758_thumb.jpegpost-84-0-98286500-1574233769_thumb.jpegpost-84-0-87221100-1574233910_thumb.jpeg

post-84-0-08481900-1574233788_thumb.jpegpost-84-0-08911400-1574233796_thumb.jpegpost-84-0-92854500-1574233960_thumb.jpeg

Sa si mancam:

:lol: maaa, tu m-ai auzit pe mine, ieri :lol:

hello, o zi gri, umeda si calda, perfect ptr mine. 13C!

Edited by moatza

hello, o zi gri, umeda si calda, perfect ptr mine. 13C!

La noi soare, vant si 15 grade.

Numai bine sa luam tratatia lui Boni si a Laponei in gradina.

Cer innorat dar fara sanse de ploaie si temperaturi pozitive- 7 grade la ora asta.

Nu stiu cat urmariti voi ce se intampla pe plan politic la americani. Mie mi se pare ca ce e aici e foarte similar cu se e in Romania. Bineinteles ca aici e varianta mai avansata ( tabara lui Trump o asociez cu tabara Dancila )

Iar eu am o foamete! Abia astept sa mananc ceva :lol:

Cer innorat dar fara sanse de ploaie si temperaturi pozitive- 7 grade la ora asta.

Nu stiu cat urmariti voi ce se intampla pe plan politic la americani. Mie mi se pare ca ce e aici e foarte similar cu se e in Romania. Bineinteles ca aici e varianta mai avansata ( tabara lui Trump o asociez cu tabara Dancila )

Iar eu am o foamete! Abia astept sa mananc ceva :lol:

Half a day today...dar de Brits ce zici? Foarte mare agitatie cu ce se intampla acum. Si scary ca asta e trendul general in lume, doar ca nu intereseasa a rat's ass ce se intampla in Romanica. Toti ochii pe impeachment si pe Brexit. Zdai seama ca aia fac ce vor in Romania? Cine dracu-i baga-n seama, zau?

77265651_518332429023050_67443996003139584_n.jpg76773189_1312448352285220_3522503108393435136_n.jpg

Mi-a placut asta :lol:

76794033_23843863021640067_4394636800992215040_n.png.jpg

Fete, am lipsit azi din gradina...aici a fost ceata si frig si urat si gri si si sad1.gif Ma ustura gatul, nu pot dormi, semn ca ma paste ceva..

Am mai gasit cate ceva pentru mustacioase:

8c982e65b85a63cbc5aabf4d9d683b20.jpg8b1812a247565c7642de0561fbb975c6.jpg154f0bd6221511b7bf0907f71f207c80.jpg

IMG_20191120_192618768.jpg

Miroase a Craciun ?

Sunt convinsaaaa! Ce faaaain! Amesteci si cu coaja de lamaie si zahar si pui la borcanel?

Fete, am lipsit azi din gradina...aici a fost ceata si frig si urat si gri si si sad1.gif Ma ustura gatul, nu pot dormi, semn ca ma paste ceva..

post-12-0-31629900-1574274728_thumb.jpgpost-12-0-86415000-1574274736_thumb.jpgpost-12-0-59998900-1574274744_thumb.jpg

post-142-0-73482700-1574274546_thumb.jpg

Miroase a Craciun ?

Sunt convinsaaaa! Ce faaaain! Amesteci si cu coaja de lamaie si zahar si pui la borcanel?

Le.am pus la uscat, apoi in borcanas, fara zahar

post-12-0-31629900-1574274728_thumb.jpgpost-12-0-86415000-1574274736_thumb.jpgpost-12-0-59998900-1574274744_thumb.jpg

Miroase a Craciun ?

Ce frumos! Uite ca eu nu am uscat niciodata coaja de portocala, mi-ai dat o idee :lol:

Half a day today...dar de Brits ce zici? Foarte mare agitatie cu ce se intampla acum. Si scary ca asta e trendul general in lume, doar ca nu intereseasa a rat's ass ce se intampla in Romanica. Toti ochii pe impeachment si pe Brexit. Zdai seama ca aia fac ce vor in Romania? Cine dracu-i baga-n seama, zau?

Pe Brits nu prea ii urmaresc, dar mi-au atres atentia ceva titluri despre maria sa printul Andrew...Acum a fugit sa se ascunda dupa fustele reginei.

Mi-a placut asta :lol:

post-12-0-91425400-1574274494_thumb.jpg

Si mie imi place. Noi am inceput sa ne uitam la Charlie Brown recent. Foarte dragut!

Miroase a Craciun ?

Ce idee buna! Nu prea mai folosesc coaja de portocala. Poate ar trebui sa imi inving niste fobii.Cand eram mica, maica-mea usca pe calorifer coaja de portocala si apoi o foloseam la ceaiuri...

Am primit niste portocale bio si am zis sa profit

Anii trecuti am pus si cu zahar in borcan, dar mai mult imi place asa, mi se pare ca se pastreaza mai bine

Cand am mai multa, o macin in masina de cafea (oare asa.i spune? scuzati, memoria si batranetea, deh)

Asa-i spune, masina de macinat cafea :lol: Zau ca se pastreaza mai bine asa? Bine de stiut , clasam ideea pentru la pensie laugh.gif

Wow, ce fobii mama draga? Cu portocalele?

Asa-i spune, masina de macinat cafea :lol: Zau ca se pastreaza mai bine asa? Bine de stiut , clasam ideea pentru la pensie laugh.gif

Wow, ce fobii mama draga? Cu portocalele?

Am uitat un cuvant ("macinat"),se vede ca mi.era foame, n.am cinat ... (nervi si draci, nu vreau sa.mi amintesc, abia am reusit sa ma linistesc)