Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Wow nu pune la suflet

Pacat ca se ajung la astfel se discutii in familie, intre prieteni...Dat fiind ca am on multime de prieteni din Romania pe FB, news feed-ul meu e plin de politica. Majoritatea sunt impotriva PSD, dar vai! cata ura! cat venin! nu-mi vine sa cred.

Fiecare om are dreptul la opinie si cred ca se poate discuta civilizat pe orice tema

Eu nu mai am nici un act de identitate romanesc si n-am votat niciodata de cand am plecat. Am plecat de tot, fara nici un gand de a ma mai intoarce vreodata.

Wow nu pune la suflet

Da, stiu. Dar a fost un atac neasteptat :D

Adica mai radem, mai glumim, inteleg. Dar parca nici chiar asa. Am refuzat sa ii spun cu cine am votat dar mi-a spus ca "lasa ca stim noi cu cine ati votat voi" :D

Sa stii ca acum de cand am cetatenia tarii adoptive, cam ma bate gandul sa renunt la a mai vota pentru cei de acasa. (Mai ales cand vad ura asta de care mentionezi tu alpha)

Wow nu pune la suflet

Pacat ca se ajung la astfel se discutii in familie, intre prieteni...Dat fiind ca am on multime de prieteni din Romania pe FB, news feed-ul meu e plin de politica. Majoritatea sunt impotriva PSD, dar vai! cata ura! cat venin! nu-mi vine sa cred.

Fiecare om are dreptul la opinie si cred ca se poate discuta civilizat pe orice tema

Eu nu mai am nici un act de identitate romanesc si n-am votat niciodata de cand am plecat. Am plecat de tot, fara nici un gand de a ma mai intoarce vreodata.

Iata, unul din motivele majore care ma tin departe de acasa...poporul ala inca nu a priceput democratia si asta spune multe despre evolutia/involutia educatiei lui... Un altul ar fi sistemul medical... 12.gif

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

post-343-0-91501000-1574757185_thumb.jpg

Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Si tu faci 29 de ani de cand esti mama. La multi ani!

Copilului: sanatate si noroc, ca restul le face si singur...

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Oooo!La multi ani copilului, mult noroc si sanatate!

Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Si tu faci 29 de ani de cand esti mama. La multi ani!

Copilului: sanatate si noroc, ca restul le face si singur...

Exact!

La multi ani, G! Si tie, sexy madre de G, felicitari maxime! Si si domnului Mino! V-a iesit foarte bine smile.gif

98708c144e367b0ae0f48d73945b03b2.jpg

Ia sa deschid si eu pravalia de cafea. Today it's on me, everybody!

1d18782aaf7f4dd5e01f05b9ba09cfeb.jpg

Potol avem, matol avem, timp nu prea estem...Ia nu mai alergati ca bezmeticii in toate partile, sedeti oleac sa va trageti sufletul, imbucati ceva, beti o gura de ceva si ziceti care-i treaba pe la voi? Hai ca-i marti! Aia cu trei ceasuri bune!

Mino, happy mama! icon_cheers.gif

Sa-ti traiasca feciorul sanatos si voios, iar voi la fel! La multi ani!beer2.gif

Lori, iar ai adunat rele? Of! Fa-te bine iute!

Sanatate multa tuturor.

Saru'mana tuturor! Va doresc tuturor sa va vedeti copiii fericiti si ajunsi acolo unde isi doresc! Si sper Carmella sa se si insoare cat mai curand!

Pun si-o poza pe furis!

post-343-0-67637000-1574766319_thumb.jpg

Edited by mino

Saru'mana tuturor! Va doresc tuturor sa va vedeti copiii fericiti si ajunsi acolo unde isi doresc! Si sper Carmella sa se si insoare cat mai curand!

Pun si-o poza pe furis!

Foarte frumosi amandoi si la sta bine impreuna. Sa le mearga din plin.

Pun si-o poza pe furis!

Foarte frumosi amandoi si la sta bine impreuna. Sa le mearga din plin.

Doamne ajuta! Sarut mana!

Moataaaa, unde esti? Hai sa ne povestesti ceva de-acasa. 6.gif

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!

io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :-*

chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.

bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!

marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea! anafura lui!

de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!

Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!

deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.

bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.

ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup :hug:

sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!

Wow, prea mult va consumati voi, pe-acolo! aici era chestie sigura ca iese KWI, nu m-am stresat deloc! de altfel, chiar in judete unde PSD domnea de 30 de ani, s-au produs rasturnari de situatie. Semn ca generatia care-i vota majoritar e pe duca. Nu mi-as face sange rau de convingerile unor oameni in varsta, tb sa-i accepti ca 1. asta-i democratia 2.nu-i poti schimba 3.iti sunt si apropiati, familion carevasazica! Mai problematic mi se pare ca astia mici, segmentul 18-24 ani, au avut, ca de obicei, cea mai slaba prezenta la vot. Pana le da viata una peste ceafa!

deci, relax, chiar daca n-ar tb sa intreb: mai ai de gand sa revii? fii sanatoasa si relaxata acolo! fa-ti o viata frumoasa acolo unde-i casa ta acum.

Sincera sa fiu, nu stiu ce o sa imi rezerve viitorul. E clar ca nu este nici un loc pe mapamond unde totul e roz.

Acum trebuie sa ma concentrez pe Craciun. Vrea copilul sa facem brad si nu stiu cum sa-l aman macar pana pe 10 decembrie sleep.gif

Edited by Wowerful

Mino, happy mama! icon_cheers.gif

Sa-ti traiasca feciorul sanatos si voios, iar voi la fel! La multi ani!beer2.gif

Lori, iar ai adunat rele? Of! Fa-te bine iute!

Sanatate multa tuturor.

Mmm, nu, nu, doar le-am crescut bine pe alea pe care le aveam. Ma, dar bine, nu asa!

Promit sa ma fac, nu stiu cat de iute va fi...am tras frana de urgenta, sunt in standby complet...sanatate multa va doresc si eu la toti!

Moataaaa, unde esti? Hai sa ne povestesti ceva de-acasa. 6.gif

buey, doar sa-ti zic de-acasa mea, ca-n rest nu mai pot nika de oboseala!

io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :-*

chestia-i ca zicea ca de la 1dec elibereaza, asta nou voia sa se mute cat mai repede...si numai bine c-a plecat c-o saptamana mai devreme.

bine c-am gasit muncitori repede, de azi, pe maine, sa-mi faca ce vreau, apoi curatenia de dupa var...mancare la oameni, cumparaturi, drumuri de dus-adus...ee, en fin, gata, am dat cheia, am luat banii, Doamne-ajuta!

marele castigator - anafu', ca ia si el un ban cinstit pe munca si pe-alergatura mea! anafura lui!

de votat, am votat, la noi, si in familie, si in anturaj, n-a fost decat o optiune, chit ca nu cu toata inima, da' na! Viorica nu=mi trebe-n coasta, l-am pupat iar pe KWI - asta e!

bre Lori, anu' asta ai fost juma de timp in suferinta...ba cu sufeltu', ba cu trupul...nu-i bine, fata mea! radioasa mi-ai parut cand ai fost acasa, la aia mici.

ia scutura-te tu, bea o potiune magica, fa ceva, rasfata-te, relaxeaza-te, dar s-aud mai multe de bine de la tine. io nu poci decat sa ti pup :hug:

sa-ti traiasca, la multi ani! avem baieti mari!

Asa e...nu mai are rost sa ma mint. Si da, aia doi sunt pentru mine bomba de energie si de bine si is in cap dupa ei. Si da, gata...a venit timpul sa schimb macazul ;) Deocamdata cu antibiotic. Asa se intampla la mine, cand incepe sa-mi fileze-o lampa si e serioasa treaba, pai ni se duce däh suflet tätä instalatia...Chemam electricianu' ca nu mai tine vrajeala. tongue.gif

io am fost iar in renovari, ca s-a mutat un chirias si a venit altul...si-asa se face, dai un var, faci o curatenie generala, mai schimbi una-alta, sa fie omul multumit si sa nu-i para rau de banii pe care-i da! :hug:

Aici obligatoriu asa se face. Evident ca nu toti respecta procedurile oficiale. Insa, oficial, proprietarul este obligat sa predea noului chirias apartamentul renovat. Se face contract, se specifica in mod explicit in contract ca cel care se muta are obligatia de a preda apartamentul fix asa cum l-a primit. Cand te muti dintr-un loc trebuie sa dai preaviz de 3 luni. Asadar, trebuie sa vezi cum faci ca sa dai preavizul si sa te muti in noua locuinta la aceeasi data...adica in aceeasi zi parasesti si preiei. Plus de asta tre sa faci programare cu firma de mutare etc. etc. Sigur ca poti sa variezi, dar asta inseamna ca platesti dublu, si colo si colo si nimeni nu vrea asta. Ach, die Deutschen eusa_boohoo.gif

Mino, sa fie fericita toate familia matale si impreuna si fiecare separat si toti artistii culinari deasemenea

eu am o regula apropo de raceli, daca nu se amelioreaza drastic in 36-48 de ore merg sa cer anitbiotic ca sigur au proliferat bacteriile pe linga virus si ajung rapid la bronsita.

Foarte intelept din partea ta! Eu am stat mai mult de 48 ore...cred ca port dihania cu mine de vreo 3 saptamani ca atat de la pamant am fost si abia puneam un picior in fata celuilalt...am avut doua zile in care nu m-am putut da jos din pat de sfarseala. Nu tu tuse, nu tu dureri musculare, nu tu nas care sa curga , ni-mic! Dar si cand s-a labartat mellow.gif

Moatza aici nu se exista sa dai de mancare la mesteri. O cafea, o apa proaspata pe timp dde vara si e ok.

Au pauza de masa o ora, pleaca si vin mancati inapoi.

Edited by any_annette